Çok teşekkür ederim Özlemcim,yeni başlayacak olanlarla tecrübelerinizi paylaşmanız paha biçilemez bir değerde ,o kadar önemli ki,senin mailin bana ışık oldu,yol gösterdi,çok teşekkürler arkadaşım,inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız en yakın zamanda canım..sana özelden msj attım canım
sağol canım ya,inan öyle stres yaptımki kendime nereye soracağımı şaşırdımberresu, adetin hemen bitiminde en geç 9. gün yapılmalı diye biliyorum. Bekle sonraki adetin bitince yaptır derim.
Sgl cnm bendende iyi haftalar kimsecikler yok biz kaldık valla kanbar :)Herkese iyi haftalar..
Mrb arkadaslar kibrista en iyi tupbebek merkezi neresi?
Tesekurederim cnm.benm donasyon degil tup bebek olacak allahin izniyle.cok kararsizim.turkiyeden gidecegiz biz.benim kibris secme sebebim 2cmlik cikolata kostim var.2 senedr bebegimiz olmuyor.kisten dolayi.turkiyede transfer sayisi kisitli oldugu icin kibris dusunuyoruz.senin ilk denemedemi olumlu oldu?selam canim. sanirim bu soruyu cevaplamak kolay degil. cünkü her merkezin kendine göre iyi olan veya iyi olmayan taraflari vardir...sana tavsiyem bir kac doktorla merkezden görüs ona göre karar ver. yani telefonda görüsmen dahi olabilir sanirim. sayet türkiyede ikamet ediyorsan git gör hatta derim. biz yurtdisindan sadece telefonla görüstük ve ona göre karar verdik. elbette kolay olmadi öyle karar vermek ama sonunda iyi merkeze karar verdigimize inaniyorum. ikizlerim su an nerdeyse 1.5 yasindalar ve doktorum firdevs hanimdi, dogus merkezi.
ondan haric dünya tüp bebek deki doktor la görüsmüstüm ama onlari istememistim cünkü bana assistani devreye girince biraz donasyon secim konusunda inandirici gelmemisti. digerleri ise internetden cok arastirdim okumustum doktorlari hakkinda.
Evet canim iki gun once hamile oldugumu ogrendim. Benimki yumurta donasyonu Magusa Tıp merkezinde Halil Ibrahim Tekin tarafindan yapildi.
Bebekcim meraba canım seni görünce hemen yazmak istedim.nasılsın.ben pek giremiyorum.bebişler büyüdükçe dahada zorlaşıyor bakmak.sürekli ilgi istiyorlar.bwnim minnaklar pek uslu deyiller.anneleri çok bekledi diye nazlanıyorlar...ya canm sen tek başına nasıl bakıyorsun.sanırım yakınında anne kayınvalide yoktu.bende tek bakıyorum ama hiç bişeye yetişemiyorum.Allah bize yardım etsin bide yürürlerse naparız bilmem.ama tabii çok tatlılar.Akşam babaları gelince o mutluluk çığlıkları ömre bedel.selam canim, evet bizim ilk deneme tuttu canim cok sükür. ondan önce cok kendi yumurtalarimda denemistik
Cok tesekkur ederim canim. Allah isteyen herkese nasip eder insAllah. Aslinda bizde hersey cok cabuk gelisti. Karar vermemizle gitmemiz bir oldu sayilir. Once gunu birlik Kibrisa gittik ön gorusme icin. HIT herzaman kendi muayene etmek istiyor. O gitmemizde donorde istedigimiz ozellikleri felan konustuk, kullanmam gereken ilaclari aldik, benim hsg filmim cekildi, kan tahlili yapildi ve esim sperm verdi. Sonra biz tekrar gidecegimiz tarihi belirledik ve ona gore donor ayarlandi. Belirlenen tarihte gittik ve transferim gerceklesti. Ertesi gun geri donduk. Iki tane transfer edildi ve Magusada oldu. Ilk denememiz ve cok sukur ikiside tuttu. Suan cok sukur 10 haftalik ikizlerime hamileyim. Darisi isteyen tum arkadaslarima insAllah. Sormak istedigin baska seyler varsa sorabilirsin canim.Öncelikle tebrik ediyorum arkadaşım, allah sağlıkla kucağına almayi ve bebeklerine şanslı bereketli sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.benim senden bir ricam var.yumurta donasyonuna karar verdik fakat aklımda soru işaretleri var.surec sende nasıl ilerledi aşama aşama anlatabilirmisin bana.ve bendeki amh değeri 0.02 ve biz muallakta kalan bir umut peşinde koşmak istemiyoruz daha fazla. Halil İbrahim bey tedavi sırasında ne öneriyor ilaç test vs. Ve transferi nerde yapıyor Magosadami yoksa Lefkoşa daki yakın dogudami. Yakın zamanda gitmiş biri olarak tecrübelerini ihtiyacım var.kucak dolusu sevgiler sana ve bebeklerine.
Cok tesekkur ederim canim. Allah isteyen herkese nasip eder insAllah. Aslinda bizde hersey cok cabuk gelisti. Karar vermemizle gitmemiz bir oldu sayilir. Once gunu birlik Kibrisa gittik ön gorusme icin. HIT herzaman kendi muayene etmek istiyor. O gitmemizde donorde istedigimiz ozellikleri felan konustuk, kullanmam gereken ilaclari aldik, benim hsg filmim cekildi, kan tahlili yapildi ve esim sperm verdi. Sonra biz tekrar gidecegimiz tarihi belirledik ve ona gore donor ayarlandi. Belirlenen tarihte gittik ve transferim gerceklesti. Ertesi gun geri donduk. Iki tane transfer edildi ve Magusada oldu. Ilk denememiz ve cok sukur ikiside tuttu. Suan cok sukur 10 haftalik ikizlerime hamileyim. Darisi isteyen tum arkadaslarima insAllah. Sormak istedigin baska seyler varsa sorabilirsin canim.
Kızlar kıbrısta donasyonla tüp bebek yaptırmak kaç liraya mal oluyor. Cinsiyet seçimi kaç para? Bilgi veren olursa sevinirim...
Cnm peki bisey sorabilirmiyim?olmama sebebi neydi kist vs?nedeni neydi?selam canim, evet bizim ilk deneme tuttu canim cok sükür. ondan önce cok kendi yumurtalarimda denemistik
Mrb cnm bende kararszm kim olacagi konusnda hit ve verda hanmi dusnmstm ama bazi yorumlr canmi skti.firdevs hanimin basari orani hakkinda bi bilgin varmi?bide berk bey varms.hala kararszmmrb kızlar 2 yıldır geziniyorum buralarda rahman olan rabbim umut için açılan elleri boş çevirmesin ben cinsiyet tayini için gidecegim bu ay firdevs hanım çok ilgileniyor inşallah dogru seçimdir araştıra araştıra içim dışıma çıktı inşallah bende buraya mutlu sonucu yazarım ve herkesin mutlu sonuçlarınıda okurum dua ediyorum herkese sizde dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?