Ne demek canim istedigin kadar soru sorabilirsin. Heyecanini cok iyi anliyorum. Dogrusunu soylemek gerekirse doktorumuz biraz soguk davranabiliyor zaman zaman. Ilk gittigimizde biraz korkmustum ama sirf isinde cok iyi diye fikrimizi degistirmedik. Sonra transfere gittigimiz gun ucagimiz Istanbul aktarmaliydi ve ayni ucakta doktorla karsilastik. Biraz sohbet etme firsati bulduk ve hicte soguk bir insan olmadigini gorduk. Icim cok rahatlamisti. Transfer esnasinda bana cok sicak davrandi. Sorun zaten cok yogun calisiyor olmasi ve o yuzden hastalarina her zaman gereken zamani ayiramamasi. Ama icin rahat olsun. Zaten biz devamli ayni hemsiremizle irtibat halindeydik ve ondan cok ama cok memnunuz. Kolay gelsin canim :)Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin arkadaşım. ..sanırım şimdilik bu kadar soru yeterli :) bunaltmayayim seni gebecik :) telefonla konuştuğumuzda ilk adet gününüzü de sayarak 14 .gün muayeneye gelin dediler.bende hsg gerek yok çünkü tuplerim alındı. Rahim kalınlığı için muayene ve tanışma için cagirdilar:) bakalım hayırlısı ilk defa heyecanla mens dönemini bekliyorum :) bu arada aklıma gelmişken Dr. Nasıl yani ürkütücü suratsiz kendini beğenmiş biri değildir umarımben artık gidene kadar aklıma ne geliyorsa sorar dururum sana heycandan. Lütfen bağışla ve heyecanıma ver olurmu.tekrar teşekkür ederim uzun uzun ve sabırla cevap verdiğin için. Sevgiler...
Hadi hayirlisi arkadasim. Insallah seninde guzel haberlerini aliriz burda.slm kızlar sıra bende sanırım okadar çok kişi tanıdım ki burdan mutlu haberde üzgün haberde hep beraber yaşadık dün tahlilllerim yapıldı bugün ignelerim başlıyacak sanırım ayın 12 si yumurta toplanacak dua edilme sırası bende:) insallah olacak
Dr kim acaba???Ne demek canim istedigin kadar soru sorabilirsin. Heyecanini cok iyi anliyorum. Dogrusunu soylemek gerekirse doktorumuz biraz soguk davranabiliyor zaman zaman. Ilk gittigimizde biraz korkmustum ama sirf isinde cok iyi diye fikrimizi degistirmedik. Sonra transfere gittigimiz gun ucagimiz Istanbul aktarmaliydi ve ayni ucakta doktorla karsilastik. Biraz sohbet etme firsati bulduk ve hicte soguk bir insan olmadigini gorduk. Icim cok rahatlamisti. Transfer esnasinda bana cok sicak davrandi. Sorun zaten cok yogun calisiyor olmasi ve o yuzden hastalarina her zaman gereken zamani ayiramamasi. Ama icin rahat olsun. Zaten biz devamli ayni hemsiremizle irtibat halindeydik ve ondan cok ama cok memnunuz. Kolay gelsin canim :)
Mrb cnm bende kararszm kim olacagi konusnda hit ve verda hanmi dusnmstm ama bazi yorumlr canmi skti.firdevs hanimin basari orani hakkinda bi bilgin varmi?bide berk bey varms.hala kararszm((
Ne demek canim istedigin kadar soru sorabilirsin. Heyecanini cok iyi anliyorum. Dogrusunu soylemek gerekirse doktorumuz biraz soguk davranabiliyor zaman zaman. Ilk gittigimizde biraz korkmustum ama sirf isinde cok iyi diye fikrimizi degistirmedik. Sonra transfere gittigimiz gun ucagimiz Istanbul aktarmaliydi ve ayni ucakta doktorla karsilastik. Biraz sohbet etme firsati bulduk ve hicte soguk bir insan olmadigini gorduk. Icim cok rahatlamisti. Transfer esnasinda bana cok sicak davrandi. Sorun zaten cok yogun calisiyor olmasi ve o yuzden hastalarina her zaman gereken zamani ayiramamasi. Ama icin rahat olsun. Zaten biz devamli ayni hemsiremizle irtibat halindeydik ve ondan cok ama cok memnunuz. Kolay gelsin canim :)
Evet cnm verda ile ilgili.dogrumudur bilemiorm.ama insan icine suphe dusuo.insan kime guvenecegini bilemio.berk bey varmis bi bilgin varmi?Selamlar.. Benim daha önceden Verda Hanımda bir başarısız deneyimim var.. Canını sıkan yorumlar Verda'yla mı ilgili? Tekrar denemek istiyorum ama nerede nasıl olacak bilemiyorum.. Herşeye tekrardan başlamak gözümü korkutmuyor da değil.. Hepimiz için hayırlısı..
Halil Ibrahim Tekin bey. Magusa Tıp Merkezinde.Cnm.
Dr kim acaba???
Gülsen hanım.bu arada hemsireniz kimdi ?
Tekrar aramiza hosgeldin canim. Uzun zamandir seni goremedik. Yeniden tedaviye baslayacak olmana cok sevindim. InsAllah bu sefer hersey olumlu olur canim. Basarilar dilerim!Merhaba canlarim, uzun bir süreden sonra yazmak kismet oldu. Hep aklimdaydiniz ama araya cok seyler girdi. Eskiler bilir beni, bu yaz histeroskopi olmustum 3 düsükten sonra. Simdi hersey yolunda görünüyor. Adetim cok güzel geliyor. Firdevs hanima gidiyoruz, Aralikta. Aralikta yaptiran varmi benim gibi?
Merhaba canlarim, uzun bir süreden sonra yazmak kismet oldu. Hep aklimdaydiniz ama araya cok seyler girdi. Eskiler bilir beni, bu yaz histeroskopi olmustum 3 düsükten sonra. Simdi hersey yolunda görünüyor. Adetim cok güzel geliyor. Firdevs hanima gidiyoruz, Aralikta. Aralikta yaptiran varmi benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?