lütfen bana yardım et bende firdevs hanıma gidiyorum irem hanımla konuşuyorum bu ay cinsiyet tayini için orda olacagım inşallah nasıl davranıyorlar yumurta toplama lokalmi acıyormu trabsferde sorun yaşadınmı görüyormusun ekranda trasferi cevap lütfen

Olur valla cnm ya..aliyim tel nolarini.ne tahlili yapilcak.?bnde cok merak ediorm.arkadasm tup bebek denedi o anlatti.toplamada uyutuyorlarms.transfer ise 5dk suruomus cok su iciyormssn.ama eger istersen transferdede uyutablrlerms.

Ne demek canim istedigin kadar soru sorabilirsin. Heyecanini cok iyi anliyorum. Dogrusunu soylemek gerekirse doktorumuz biraz soguk davranabiliyor zaman zaman. Ilk gittigimizde biraz korkmustum ama sirf isinde cok iyi diye fikrimizi degistirmedik. Sonra transfere gittigimiz gun ucagimiz Istanbul aktarmaliydi ve ayni ucakta doktorla karsilastik. Biraz sohbet etme firsati bulduk ve hicte soguk bir insan olmadigini gorduk. Icim cok rahatlamisti. Transfer esnasinda bana cok sicak davrandi. Sorun zaten cok yogun calisiyor olmasi ve o yuzden hastalarina her zaman gereken zamani ayiramamasi. Ama icin rahat olsun. Zaten biz devamli ayni hemsiremizle irtibat halindeydik ve ondan cok ama cok memnunuz. Kolay gelsin canim :)

slm kızlar sıra bende sanırım okadar çok kişi tanıdım ki burdan mutlu haberde üzgün haberde hep beraber yaşadık dün tahlilllerim yapıldı bugün ignelerim başlıyacak sanırım ayın 12 si yumurta toplanacak dua edilme sırası bende:) insallah olacak

Hadi hayirlisi arkadasim. Insallah seninde guzel haberlerini aliriz burda.

Cnm.
Dr kim acaba???

Yosun'dan selamlar.. Eskilerden kimler burada? Herkes iyidir umarım.. Ben biraz geriye dönük okumaya çalışayım.. Çok uzun zaman oldu gelmeyeli.. Görüşmek üzere..

Mrb cnm bende kararszm kim olacagi konusnda hit ve verda hanmi dusnmstm ama bazi yorumlr canmi skti.firdevs hanimin basari orani hakkinda bi bilgin varmi?bide berk bey varms.hala kararszm((

Selamlar.. Benim daha önceden Verda Hanımda bir başarısız deneyimim var.. Canını sıkan yorumlar Verda'yla mı ilgili? Tekrar denemek istiyorum ama nerede nasıl olacak bilemiyorum.. Herşeye tekrardan başlamak gözümü korkutmuyor da değil.. Hepimiz için hayırlısı..

bu arada hemsireniz kimdi ?

Evet cnm verda ile ilgili.dogrumudur bilemiorm.ama insan icine suphe dusuo.insan kime guvenecegini bilemio.berk bey varmis bi bilgin varmi?

Merhaba canlarim, uzun bir süreden sonra yazmak kismet oldu. Hep aklimdaydiniz ama araya cok seyler girdi. Eskiler bilir beni, bu yaz histeroskopi olmustum 3 düsükten sonra. Simdi hersey yolunda görünüyor. Adetim cok güzel geliyor. Firdevs hanima gidiyoruz, Aralikta. Aralikta yaptiran varmi benim gibi?

Kivfa, şimdiden bol şans diliyorum. Ben de geçen ay histereskopi yaptırdım, tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. Son 6 aydır adetlerimde düzensizlik var kistten olduğunu düşünüyordum, histereskopiyle kist boşaltıldı ama yine gecikme var. Histereskopi gecikme yapar mı acaba?

mrb kızlr maşallah forum kalabalıklaşıyor insan bir dal arıor tutunacak umarım hepimiz mutlu sonu görürüz kısmet olur sonuçta herkesin acı tatlı hikayesi var burda dua edin sanırım en çok buna ihtiyacımız var

Tekrar aramiza hosgeldin canim. Uzun zamandir seni goremedik. Yeniden tedaviye baslayacak olmana cok sevindim. InsAllah bu sefer hersey olumlu olur canim. Basarilar dilerim!

canım sanırım biz de Aralık'ta geleceğiz...

Hakikaten arada kaldım.H.İ.T.ile Firdevs Hanım arasında.Firdevs Hanımın son yıllarda başarı oranı neredeyse %90.larda...H.İ.T.ise hakikaten hastanesi,tecrübesi,başarısı çok iyi..Bir de Atinadan aradılar bugün,belirli bir meblağ veriyorsun,eğer tutmazsa iade ediyorlar paranı,bizim para kaygımız yok dedi,benim başarı oranımın %80 olduğunu söyledi...Bir kez deneyebilirim,3 tüp bebek denemesi maddi sarstı,bir de sonuncusu pozitifken kaybettim...O yüzden %100 garantiyi kimse veremez elbette biliyorum ama,insan gerçekten kararsız kalıyor...İlgi,pozitiflik,senin kadar istediklerini hakikaten Firdevs Hanımda hissediyorsun ,bu konuda tek geçerim kendisini,her an cepten konuşuyoruz,harika bir insan,İrem Hanım da aynı şekilde...H.İ.T.ise donörlerim ve tutma oranım,hastanem Kıbrıs'ta 1 numara diyor,araştırıyorsun hakikaten öyle,Allah doğru seçimleri yapabilmemiz için şans versin inşallah hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…