Amin cnm inşallah..Firdevs Hanımla devam kararı aldık eşimle,kalbimiz bize bunu söylüyor ve kalbimizin sesini dinleyeceğiz,hepimiz için hayırlısı olsun,kucaklarımız ilk denemede bebeklerimizle dolsun.Amin.
merhaba , ben de bu ay başladım ama HİT'de yaptırıyorum. Allah yardımcımız olsun.Tüp bebek de 6 denemeden sonra karar verdik. İnşallah hayırlısıyla,sağlıklı şekilde bebişlere kavuşabilriizMerhaba canlarim, uzun bir süreden sonra yazmak kismet oldu. Hep aklimdaydiniz ama araya cok seyler girdi. Eskiler bilir beni, bu yaz histeroskopi olmustum 3 düsükten sonra. Simdi hersey yolunda görünüyor. Adetim cok güzel geliyor. Firdevs hanima gidiyoruz, Aralikta. Aralikta yaptiran varmi benim gibi?
Cnm mrb.6 deneme gecirmissin.kibrisa ilk kes mi gideceksin?bide problem nedir acaba?merhaba , ben de bu ay başladım ama HİT'de yaptırıyorum. Allah yardımcımız olsun.Tüp bebek de 6 denemeden sonra karar verdik. İnşallah hayırlısıyla,sağlıklı şekilde bebişlere kavuşabilriiz
merhaba dcu, ilk defa kıbrısda bu uygulamayı yaptırcağım her sey yolunda gıderse tabi inşallahCnm mrb.6 deneme gecirmissin.kibrisa ilk kes mi gideceksin?bide problem nedir acaba?
merhaba dcu, ilk defa kıbrısda bu uygulamayı yaptırcağım her sey yolunda gıderse tabi inşallah
yumurta rezervim az,6 defa başarısız tüp bebek denemesınde sonra donasyon denemeye karar verdık. İnsalalh sonuncu denemem olur hayırlısıyla
sızın ılk mı? Aynı dr'a gıdıyoruz sanırım? Ve sızdekı problem nedir?
Mrb tekrar.bizim ilk olacak dr konusunda hala arastrmadaym.fakat bizim donasyon degil tup bebek olacak.cikolata kistm var 2cm bu yuzden olmuyor.tolga tuna var kolan british de .embriyolog tarkan bey var youtube da videosu var bi incele derim.tarkan cevikgenmerhaba dcu, ilk defa kıbrısda bu uygulamayı yaptırcağım her sey yolunda gıderse tabi inşallah
yumurta rezervim az,6 defa başarısız tüp bebek denemesınde sonra donasyon denemeye karar verdık. İnsalalh sonuncu denemem olur hayırlısıyla
sızın ılk mı? Aynı dr'a gıdıyoruz sanırım? Ve sızdekı problem nedir?
merhaba herkese ben bu forumu arada ziyaret ediyordum ama yeni üye oldum aslında sıkıntım sizinkilerle aynı yumurtalarım azalmış 3 tane tüp bebek geçmişim oldu ama şimdi artık son bir kez de kıbrısta şansımızı denemeye karar verdik son dedim çünkü maddi açıdan artık epey yıprandık ama buradaki hikayeleri okudukça umutlanıyorum inşallah allah bize ve bizim gibi uğraşan herkese en kısa zamanda bebişler nasip etsin buaradaki tecrübeli arkadaşlara soruyorum ne olur bana güzel ve güvenilir bir doktor yada bir merkez önerir misiniz belki kıbrıstaki tüm merkezleri arayıp konuştum hepsi de aynı şeyleri anlatıyor fiyatlar da aynı kafam iyice karıştı
canım sağ ol bende sanki firdevs hanım gibi düşünüyorum ama deneyimli olanlardan fikir almak istedimCanım en iyisi en başarılısı HİT(Halil İbrahim Tekin) ve Doğuş/Firdevs Hanım,araştırmalarıma göre.Ben her ikisiyle de görüştüm.Firdevs Hanımın yaklaşımları bana daha yakın geldi ve onda karar kıldım canım.Her ikisiyle de görüş ve kalbinin sesini dinle.
canım sağ ol bende sanki firdevs hanım gibi düşünüyorum ama deneyimli olanlardan fikir almak istedim
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza maalesef katıldım ben de bir kaç ay sonra deneyeceklerdenim. Umarım güzel haberimi sizlerle paylaşırım. Merak edenlere söyleyeyim ben de 39 yaşımdayım. Denemelerim oldu İstanbul2da üç farklı yerde üçü de olumsuz. Bir de Şevket Bey 'de olumsuz sonuç alım hayırlısı. Mücadeleye devam.
canım firdevs hanımada hitede iyi diyorlar digerlerini ben bilşmiyorum 2 yıldır bende araştırıyorum firdevs hanımda karar kıldım bu ay deneyecegim tedavim devam ediyor istersen tel veririm inşallah rabbim kucagımıza koyar gönlümüzdekini amin
Merhaba canlarim, uzun bir süreden sonra yazmak kismet oldu. Hep aklimdaydiniz ama araya cok seyler girdi. Eskiler bilir beni, bu yaz histeroskopi olmustum 3 düsükten sonra. Simdi hersey yolunda görünüyor. Adetim cok güzel geliyor. Firdevs hanima gidiyoruz, Aralikta. Aralikta yaptiran varmi benim gibi?
sağ ol canım bende buradaki deneyimli arkadaşlardan fikir alayım istedim galiba firdevs hanımı tercih edicemCanım en iyisi en başarılısı HİT(Halil İbrahim Tekin) ve Doğuş/Firdevs Hanım,araştırmalarıma göre.Ben her ikisiyle de görüştüm.Firdevs Hanımın yaklaşımları bana daha yakın geldi ve onda karar kıldım canım.Her ikisiyle de görüş ve kalbinin sesini dinle.
sağ ol canım bende buradaki deneyimli arkadaşlardan fikir alayım istedim galiba firdevs hanımı tercih edicem
benim eşimde bana bıraktı sen seç ben hepsine varım dedi inşallah allah çabalarımızı görüyor bizim ellerimizide boş çevirmeyecek herkes için hakkında hayırlısı olsunİkisiyle de görüş,hangisine güven duyarsan ve yakın hissedersen onu seç canım.Sonuçta ikisi de çok başarılı..İnşallah ilk denemede bebeklerimizi kucaklarımıza alırız,bu kadar maddi/manevi/fiziksel yıpranmanın karşılığını; değeri hiçbirşeyle ölçülemeyecek kadar büyük olan bebeklerimizle taçlandırırız.Ben baştan beri en çok Firdevs Hanıma ısındım ve kalbim burada olacak devam et dedi...eşimin de aynı şekilde,yani eşimle aynı karardayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?