Kizlar kibrista kolan hospital da tolga tuna var bi bilgisi olan varmi?

merhaba arkadaşlar,
bende bu ay HİT'de başladım tedaviye. Heyecanlıyım, kaygılıyım biraz karışığım yani. Tüp bebek maceralarını bende burdakı hemen hemen herkes gibi yaşadım. Donasyon macerası nasıl olacak bilemiyorum? HİT'in tedavisi sayesinde hamile kalan,çocuğu arkadaşların biraz tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. Bu süreçte yaşayabileceğim farklı şeyler oluyor mu?
Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin,hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin. çok zor bir süreç Allah hepimize dayanma gücü ve sabır versin

merhaba , ben de bu ay başladım ama HİT'de yaptırıyorum. Allah yardımcımız olsun.Tüp bebek de 6 denemeden sonra karar verdik. İnşallah hayırlısıyla,sağlıklı şekilde bebişlere kavuşabilriiz

merhaba , ben de bu ay başladım ama HİT'de yaptırıyorum. Allah yardımcımız olsun.Tüp bebek de 6 denemeden sonra karar verdik. İnşallah hayırlısıyla,sağlıklı şekilde bebişlere kavuşabilriiz
Cnm mrb.6 deneme gecirmissin.kibrisa ilk kes mi gideceksin?bide problem nedir acaba?

Cnm mrb.6 deneme gecirmissin.kibrisa ilk kes mi gideceksin?bide problem nedir acaba?
merhaba dcu, ilk defa kıbrısda bu uygulamayı yaptırcağım her sey yolunda gıderse tabi inşallah
yumurta rezervim az,6 defa başarısız tüp bebek denemesınde sonra donasyon denemeye karar verdık. İnsalalh sonuncu denemem olur hayırlısıyla
sızın ılk mı? Aynı dr'a gıdıyoruz sanırım? Ve sızdekı problem nedir?

CANIM İNŞALLAH SEN DE HAYIRLI SONUÇLARLA HAMİLE KALIRSIN İLK DENEMENDE,POZİTİF OL,POZİTİFLİK ÇOK ÖNEMLİ..Bak ben son yani 3.tüp bebek denememde pozitif sonuç aldım 5/6 haftalıkken kaybettik gerçi ama olsun,45 yaşında bile kendi yumurtamla hamile kaldım ,bu bana yüksek moral veriyor...biz de Firdevs Hanımda karar kıldık,çok iyi bir bayan doktor,sürekli arıyor,yardımcı oluyor,zaten sanırım Firdevs Hanım ve HİT BU KONUDA 1 NUMARA..

Mrb tekrar.bizim ilk olacak dr konusunda hala arastrmadaym.fakat bizim donasyon degil tup bebek olacak.cikolata kistm var 2cm bu yuzden olmuyor.tolga tuna var kolan british de .embriyolog tarkan bey var youtube da videosu var bi incele derim.tarkan cevikgen

merhaba herkese ben bu forumu arada ziyaret ediyordum ama yeni üye oldum aslında sıkıntım sizinkilerle aynı yumurtalarım azalmış 3 tane tüp bebek geçmişim oldu ama şimdi artık son bir kez de kıbrısta şansımızı denemeye karar verdik son dedim çünkü maddi açıdan artık epey yıprandık ama buradaki hikayeleri okudukça umutlanıyorum inşallah allah bize ve bizim gibi uğraşan herkese en kısa zamanda bebişler nasip etsin buaradaki tecrübeli arkadaşlara soruyorum ne olur bana güzel ve güvenilir bir doktor yada bir merkez önerir misiniz belki kıbrıstaki tüm merkezleri arayıp konuştum hepsi de aynı şeyleri anlatıyor fiyatlar da aynı kafam iyice karıştı

canım firdevs hanımada hitede iyi diyorlar digerlerini ben bilşmiyorum 2 yıldır bende araştırıyorum firdevs hanımda karar kıldım bu ay deneyecegim tedavim devam ediyor istersen tel veririm inşallah rabbim kucagımıza koyar gönlümüzdekini amin

Canım en iyisi en başarılısı HİT(Halil İbrahim Tekin) ve Doğuş/Firdevs Hanım,araştırmalarıma göre.Ben her ikisiyle de görüştüm.Firdevs Hanımın yaklaşımları bana daha yakın geldi ve onda karar kıldım canım.Her ikisiyle de görüş ve kalbinin sesini dinle.

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza maalesef katıldım ben de bir kaç ay sonra deneyeceklerdenim. Umarım güzel haberimi sizlerle paylaşırım. Merak edenlere söyleyeyim ben de 39 yaşımdayım. Denemelerim oldu İstanbul2da üç farklı yerde üçü de olumsuz. Bir de Şevket Bey 'de olumsuz sonuç alım hayırlısı. Mücadeleye devam.

canım sağ ol bende sanki firdevs hanım gibi düşünüyorum ama deneyimli olanlardan fikir almak istedim

canım sağ ol bende sanki firdevs hanım gibi düşünüyorum ama deneyimli olanlardan fikir almak istedim

İkisiyle de görüş,hangisine güven duyarsan ve yakın hissedersen onu seç canım.Sonuçta ikisi de çok başarılı..İnşallah ilk denemede bebeklerimizi kucaklarımıza alırız,bu kadar maddi/manevi/fiziksel yıpranmanın karşılığını; değeri hiçbirşeyle ölçülemeyecek kadar büyük olan bebeklerimizle taçlandırırız.Ben baştan beri en çok Firdevs Hanıma ısındım ve kalbim burada olacak devam et dedi...eşimin de aynı şekilde,yani eşimle aynı karardayız..

Hoşgeldin canım,ama maalesef değil,demekki hepimizin hakkında böylesi hayırlıymış,inşallah bu kez kavuşursun bebeğine...

Tuana inşallah kavuşacaksın bebeğine...

Kivfa biz de hayırlısıyla Aralıkta Firdevs Hanıma gidiyoruz canım,inşallah ikimiz de bebeklerimizi alıp gleceğiz...

sağ ol canım bende buradaki deneyimli arkadaşlardan fikir alayım istedim galiba firdevs hanımı tercih edicem

sağ ol canım bende buradaki deneyimli arkadaşlardan fikir alayım istedim galiba firdevs hanımı tercih edicem

İnşallah canım,yaklaşımları,titizliği çok iyi.Mesela şöyle bir örnek vereyim.Diğer merkezler hemen gel yapalım dedi.Firdevs Hanımsa son tüp bebek denemem (kendi yumurtalarımda) pozitifti bu Ekim'de yaptırmıştım,5/6 haftalıkken kaybetmiştim ve donasyona karar verdik eşimle,esasen ben 5 yıldır eşimi razı etmeye çalışıyorum donasyona,çünkü 40 yaşından sonra zorlamanın anlamı yok,neyse rahmin dinlensin öyle yapalım diyen tek doktor Firdevs Hanım oldu canım,düşünsene bu arada 3 ayda ya ben başka merkezde yaptırsaydım...ama amacı illa da yapmak değil,anne yapmak canım,benim kadar istediğini hissediyorum,donörle ilgili de uzun uzadıya ne istediğimi ,ne yapabileceğini konuştuk,çok ilgili,mesela benim 1 kez daha yapmaya maddi durumum yok dediğinde,ben burada anne olmadan kimseyi bırakmam,elimden gelen her türlü yardımı yaparım dedi...

benim eşimde bana bıraktı sen seç ben hepsine varım dedi inşallah allah çabalarımızı görüyor bizim ellerimizide boş çevirmeyecek herkes için hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…