siz gidip kendisiyle mi görüştünüz ben arayıp merkezle konuştum ama bu anlattıkların içimi rahatlattı bizimde pek fazla deneme yapma şansımız yok maddi açıdanİnşallah canım,yaklaşımları,titizliği çok iyi.Mesela şöyle bir örnek vereyim.Diğer merkezler hemen gel yapalım dedi.Firdevs Hanımsa son tüp bebek denemem (kendi yumurtalarımda) pozitifti bu Ekim'de yaptırmıştım,5/6 haftalıkken kaybetmiştim ve donasyona karar verdik eşimle,esasen ben 5 yıldır eşimi razı etmeye çalışıyorum donasyona,çünkü 40 yaşından sonra zorlamanın anlamı yok,neyse rahmin dinlensin öyle yapalım diyen tek doktor Firdevs Hanım oldu canım,düşünsene bu arada 3 ayda ya ben başka merkezde yaptırsaydım...ama amacı illa da yapmak değil,anne yapmak canım,benim kadar istediğini hissediyorum,donörle ilgili de uzun uzadıya ne istediğimi ,ne yapabileceğini konuştuk,çok ilgili,mesela benim 1 kez daha yapmaya maddi durumum yok dediğinde,ben burada anne olmadan kimseyi bırakmam,elimden gelen her türlü yardımı yaparım dedi...
siz gidip kendisiyle mi görüştünüz ben arayıp merkezle konuştum ama bu anlattıkların içimi rahatlattı bizimde pek fazla deneme yapma şansımız yok maddi açıdan
canım özelden yazdım sana inşallah dileklerin gerçekleşir bu kış bende düşünüyorum gitmeyi o kadar uzun konuşmadık ben daha çok fiyatları sordum nasıl yapıldığını sordum genel bilgiler yani ama donörler beni düşündürüyor ne kadar güvenicez bilemedim kimdir neyin nesidir bilmiyoruzCanım sana özelden uzun uzadıya bir mesaj attım,HİT her salı Nişantaşındaki muayenehanesine geliyor,muayene ediyor,yüzyüze görüşebiliyorsun.Firdevs Hanımla hep telefonda konuştum canım,ve araştırdım uzun uzun..Kıbrıs a gidip görüşme şansım yok,inşallah olumlu olacak,ben öyle hissediyorum,sen hangi ay gideceksin,kaç tane embriyo transfer edecek?Bana 4 dedi,inşallah donörümüz çok verimli çıkar,5.güne giden çok sayıda A kalite embriyomuz olur,hatta kalanlar dondurulur,ilk denemede hamile kalır,o 1 yaşına girince,kredi çeker donmuşlarla çocuğumuza kardeş almaya bile gideriz canım
CANIM İNŞALLAH SEN DE HAYIRLI SONUÇLARLA HAMİLE KALIRSIN İLK DENEMENDE,POZİTİF OL,POZİTİFLİK ÇOK ÖNEMLİ..Bak ben son yani 3.tüp bebek denememde pozitif sonuç aldım 5/6 haftalıkken kaybettik gerçi ama olsun,45 yaşında bile kendi yumurtamla hamile kaldım ,bu bana yüksek moral veriyor...biz de Firdevs Hanımda karar kıldık,çok iyi bir bayan doktor,sürekli arıyor,yardımcı oluyor,zaten sanırım Firdevs Hanım ve HİT BU KONUDA 1 NUMARA..
cnm bende memorialda gebeliği yakalamıştım daha sonra 11. haftada kaybettim.. sende genetiğe gönderildimi nedeni belli oldumu.. ben semra hanımda 1-2 defa daha deneyeceğim olmadı donasyona yöneleceğim..
Canım genetiğe gönderilmedi,1.kalite olmasına rağmen 2 embriyom kaybettim,yaşla alakalı çok iyi kalitede de olsa DNA bozukluğu olabilir dedi,3 kez denedim,1 normal hamileliğim var,ama çocuğum yok canım,yaşım 45...Çok büyük doktorlara sordum kendi yumurtalarınla da ulaşabilirsin ama şansın %8,5-10 arası dediler,buradadonasyonda %85 şans veriyorlarken niye daha fazla vakit kaybedeyim ki canım benim..zaten senelersir uğraşıyorum,yoruldum,artık çocuğumuzu kucağımza almak istiyoruz eşimle,senin yaşın kaç bilmiyorum ama...senin de bu yolda bebeğine en yakın zamanda kavuşmanı dilerim.zor bir süreç canım yaşın ileriyse donasyonu vakit kaybetmeden dene,tüp bebekle vakiy ve umut kaybetme derim canım...bir de maddi/manevi/fiziksel yıpranma payı var...donasyon da o ağır tedavileri sen değil donör görüyor,fiziksel olarak ta fazla yıpranmıyorsun,en önemlisi canım ben 5 yıldır donasyonla ilgili araştırma yapıyorum şans çok yüskek ve bu yolla bebeklerine kavuşanlar çok mutlular canım..
bende 8 yıldır uğraşıyorum cnm, istanbulda aklına gelecek tüm iyi hastanelerde tedavi oldum bahçeci, istanbul tüp bebek merkezi, amerikan hastanesi ve böyle liste uzuyor... 8 tane tüp bebek tedavim var hep sıfırdan tedavi oldum hiç donmuşum olmadı..
memorial şişlide nur hanımla bu ağustos ayındaki son tedavimde ilkkez hamile kaldım oda 11. haftada kalbi durdu on gün önce kürtaj oldum.. şu anda 37 yaşındayım.. eşimlede konuştuk cnm o sıcak bakmıyor ama ben artık eşimi dinleyecek kafaları çoktan aştım.. 1-2 defa daha hızla peş peşe tüp bebek deneyeceğim önümüzdeki 4 ay içinde bu tedavileri memorialda yapacağım baktım olmuyor ilkbahar gibi yumurta donasyonu için hemen elimden ne geliyorsa yapacağım.. cevap verdiğin için sağol cnm umarım sende ilk tedavinde bebeğini kucağına alırsın..
Ensucum hiç vakit kaybetme derim ben.Bak ben 40 yaşımdan beri araştırıyorum donasyonu,ve 5 yıldır eşimi razı etmeye çalışıyorum ve sonunda ikna oldu,benden çok istekli.Yani herşey sende bitiyor canım,zaten 3 tüp bebek başarısızlığından sonra Türkiyede Prof.lar bile donasyon diyor.Sana tavsiyem şu sondan itibaren bu topiğin tüm sayfalarını oku,not tut ve merkezlerle görüş,iyice bilgilenip merkez konusunda emin olunca konuyu eşine aç,o da senin ikna olduğunu görünce,kayıtsız kalmayacaktır...Hepimiz uzun bir yoldan geldik,hepimizin amacı geç olmadan bebeklerimize kavuşmak canım,inşallah sen de yakında anne olursun,dileyen herkes bebeklerine kavuşur canım..
Napıcaksın cnm formu neyle ilgili açıcan :)Arkadaşlar forum açmak istiyorum Nasıl Yapılıyor bilen var mı?
Napıcaksın cnm formu neyle ilgili açıcan :)
Aaa valla çok güzel olur cnm ama nasıl açıcaksınki..açarşan şayet linkini at olurmu oraya geçeriz :)Canım Firdevs Hanımda tedavi görenler topiği açıcam
inşallah canım benim sağolasın....Bu son olacak Kardelennur Allahın da izniyle,dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?