inşallah canım yüce Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllahBu son olacak Kardelennur Allahın da izniyle,dualarım seninle..
kardelennur iyi düşün herşey iyi olsun iyi haberler çoğalsın ki hepimize moral olsun inşallahmerhaba arkadaşlarım beni eskilerden tanıyanlar vardır,Allah ın izniyle aralıkta bir kez daha gidiyorum Firdevs hanıma inşallah bu kez oluverir Rabbim bu yolda kimsenin emeği boşa çıkartmasın gerçekten çok zor maddi manevi çok yıpranıyoruz gerçekten dua edin bana bu son olsun.....
kardelennur iyi düşün herşey iyi olsun iyi haberler çoğalsın ki hepimize moral olsun inşallah
Ensucum hiç vakit kaybetme derim ben.Bak ben 40 yaşımdan beri araştırıyorum donasyonu,ve 5 yıldır eşimi razı etmeye çalışıyorum ve sonunda ikna oldu,benden çok istekli.Yani herşey sende bitiyor canım,zaten 3 tüp bebek başarısızlığından sonra Türkiyede Prof.lar bile donasyon diyor.Sana tavsiyem şu sondan itibaren bu topiğin tüm sayfalarını oku,not tut ve merkezlerle görüş,iyice bilgilenip merkez konusunda emin olunca konuyu eşine aç,o da senin ikna olduğunu görünce,kayıtsız kalmayacaktır...Hepimiz uzun bir yoldan geldik,hepimizin amacı geç olmadan bebeklerimize kavuşmak canım,inşallah sen de yakında anne olursun,dileyen herkes bebeklerine kavuşur canım..
ayni donemlerde olumsuzluk yasamisiz cnm, beni bugun doktor yucel bey aradi genetik sonucum kromozon bozuklugu cikti genetik doktoruna persembeye randevu verdiler hastaneye gidecegim nasil bi yol izleyeceklerini anlatacakmis.. seninde gonlunden gecen tez zamanda kucagina gelsin cnm bizide haberdar edersin seviniriz..Canım ben de ilk Kez Şişli Memorial Hastanesi Semra Kahraman'da pozitifi gördüm senin gibi bu Ekim ayında,hem de 45 yaşımda...Bahçeci Fulya da ise 41 ve 43 yaşımda daha genç olmama rağmen hep negatif sonuç almıştık..,Ben de 6 haftalıkken kaybettim,boşa zaman,para,emek harcamakdan bıktık ve donasyona karar verdik artık eşimle.
ayni donemlerde olumsuzluk yasamisiz cnm, beni bugun doktor yucel bey aradi genetik sonucum kromozon bozuklugu cikti genetik doktoruna persembeye randevu verdiler hastaneye gidecegim nasil bi yol izleyeceklerini anlatacakmis.. seninde gonlunden gecen tez zamanda kucagina gelsin cnm bizide haberdar edersin seviniriz..
Herşey çok güzel olacak seni de ekleyelim Kıbrıs'ta Firdevs Uğuz tip hastaları buraya ...adlı Topiğimize gir,istenen bilgileri yaz yeterli canım...iyi akşamlar bende firdevs hanımda başladım tedaviye
yarın buradaki doktorumla görüşmeye gidicem histereskopi çekilicek
bakalım hayırlısı
Bir allahın kulu bana İrem Hanım'ın mail adresini vermedi: yok mu yardımcı olacak?
ayyyyy çok sevindim canım benim Allah ım sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin.kime gittin nasıl karar verdin,bu denemede diğerlerinden farklı ne yaptın test tetkik ne yapıldı,biraz bahsetsene.ben de üzülüyodum eskilerden kimse yazmıyor diye.süpersin yaaa moral oldu bende Allah nasip ederse aralıkta gidiyorum.kendine çok iyi bak çokkk mutlu oldumfirdevs hanımın telefonu...0533 870 15 66
irem hanımın telefonu .....0533 874 00 74
arkadaşlar bu dansözler sizce kimin için????????
:)))))
Mia canim nerelerdesin nasilsin? Hamilelik nasil gidiyor? Seni cok merak ettim. Hamileligin halen ücüz mü devam ediyor?Gözün aydın atessn çok sevindim. Allah hayurlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canım :)
Canim cok tebrik ederim. Allah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip eder insallah!arkadaşlar bu dansözler sizce kimin için????????
:)))))
ekle tabi kanbarHerşey çok güzel olacak seni de ekleyelim Kıbrıs'ta Firdevs Uğuz tip hastaları buraya ...adlı Topiğimize gir,istenen bilgileri yaz yeterli canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?