kardelennur iyi düşün herşey iyi olsun iyi haberler çoğalsın ki hepimize moral olsun inşallah

Canım ben de ilk Kez Şişli Memorial Hastanesi Semra Kahraman'da pozitifi gördüm senin gibi bu Ekim ayında,hem de 45 yaşımda...Bahçeci Fulya da ise 41 ve 43 yaşımda daha genç olmama rağmen hep negatif sonuç almıştık..,Ben de 6 haftalıkken kaybettim,boşa zaman,para,emek harcamakdan bıktık ve donasyona karar verdik artık eşimle.

ayni donemlerde olumsuzluk yasamisiz cnm, beni bugun doktor yucel bey aradi genetik sonucum kromozon bozuklugu cikti genetik doktoruna persembeye randevu verdiler hastaneye gidecegim nasil bi yol izleyeceklerini anlatacakmis.. seninde gonlunden gecen tez zamanda kucagina gelsin cnm bizide haberdar edersin seviniriz..

Tamam canım,en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallah birtanem,gelişmeleri paylaşırım,bu forumda da vardı kromozom bozukluğu olan bir bayan yanlış hatırlamıyorsam donasyonla kavuştu bebeğine canım,ben bu forumun her sayfasını tek tek okudum,bir defter yaptım,önemli noktaları not aldım birtanem,burası çok yararlı bir forum,iyi ki açmış EFSUNE,aLLAH ONDAN VE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞAN HER ARKADAŞTAN RAZI OLSUN,BİZE IŞIK OLDULAR...

iyi akşamlar bende firdevs hanımda başladım tedaviye
yarın buradaki doktorumla görüşmeye gidicem histereskopi çekilicek
bakalım hayırlısı

iyi akşamlar bende firdevs hanımda başladım tedaviye
yarın buradaki doktorumla görüşmeye gidicem histereskopi çekilicek
bakalım hayırlısı
Herşey çok güzel olacak seni de ekleyelim Kıbrıs'ta Firdevs Uğuz tip hastaları buraya ...adlı Topiğimize gir,istenen bilgileri yaz yeterli canım...

firdevs hanımın telefonu...0533 870 15 66
irem hanımın telefonu .....0533 874 00 74
ayyyyy çok sevindim canım benim Allah ım sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin.kime gittin nasıl karar verdin,bu denemede diğerlerinden farklı ne yaptın test tetkik ne yapıldı,biraz bahsetsene.ben de üzülüyodum eskilerden kimse yazmıyor diye.süpersin yaaa moral oldu bende Allah nasip ederse aralıkta gidiyorum.kendine çok iyi bak çokkk mutlu oldum

Atessnn inanamıyorum.bu formu bu yüzden çok seviyorumm.son zamanlarda aldığım en güzel haber.Ne yalan söyleyeyim icimden bir ses atessn bize bir süpriz yapıcak diyordu.yada tamamen vazgeçti diyordu.vazgeçmemiş olmana çok sevindim.detaylarından biraz bahset lütfwn nasılsın şimdi ikiz gebelik mi canm.herşeye rağmen çok sevindim.bunu ćoktan haketmiştin.hayatına mjnik mucizen hoş gelmiş taze anne

Herşey çok güzel olacak seni de ekleyelim Kıbrıs'ta Firdevs Uğuz tip hastaları buraya ...adlı Topiğimize gir,istenen bilgileri yaz yeterli canım...
ekle tabi kanbar
dün histereskopi çektirdim dinleniyorum
yapışıklık varmış açtım diyor doktorum
bakalım haftaya tekrar gidicem neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…