Arkadaslar herkese cok cok teşekkür ederim.
Bugun test günüydü aslında ama ben biraz sabırsızim
Pazartesi yapıldı 399 çıkmıştı. Çarşamba tekrarlandı 848 Cikti.
Şimdi 10 gun nasil sabredicem bilmiyorum. Yorgunluk göğüslerde sislik ve bacaklarimdaki ağrı biraz geçerse endişeleniyorum..... Hayırlısı inşallah Allah korusun..
Bayaa bı zaman oldu birbucuk yıldan fazla ancak yeniden umutlanabildim ve gercekten hazırlandım.
Birde firdevs hanımın uğurlu elleri irem hanımın psikolojik destegi birleşince Allah ol dedi cok şükür.
Gercekten başka bir doktoru deneyen biri olarak firdevs hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok güveniyor kendine ve cok güven veriyor ekibiyle birlikte karşısındakine .....gece gündüz sabah aksam irem Hanım'da firdevs Hanım'da hiç bir sorumu yanıtsız bırakmadılar her mesajımı anında cevapladılar.
Su an hem cok mutluyum hem de kaygili ...
Allah saglikla kucağımıza almayı kısmet eder inşallah...
Bu arada anne olmayan cok az kisi kaldı eskilerden inşallah hiç kalmasın herkes bu güzel duyguları yasasın.
Firdevs hanımın gercekten elleri uğurlu..
Atess canım ne kadar sevindim anlatamam,sıkı bir takipçinizim,hepinizi tanıyorum neredeyse,çünkü forumun tüm Sayfalarını okudum ve Firdevs Hanımda denemeye karar verdim ben de ,yakında gideceğiz,hatta yeni bir forum açtım ,seni de bekleriz...Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip hastaları buraya forumun adı,tüp bebek merkezlerinin içinde....forumumuza bekleriz ve tecrübelerinden uzun uzadıya Ayrıntılı olarak yararlanmak isteriz,sağlıkla Bebeğini kucağına Alman için topikteki diğer kızlarla sana da dua edeceğim,hatta seni de ekleyelim Topiğimize ilk müjdemiz,ilk pozitif alan annemiz sen ol...çok seviniriz seni aramızda görürsek ,sevgiyle kal...Arkadaslar herkese cok cok teşekkür ederim.
Şimdi 10 gun nasil sabredicem bilmiyorum. Yorgunluk göğüslerde sislik ve bacaklarimdaki ağrı biraz geçerse endişeleniyorum..... Hayırlısı inşallah Allah korusun..
Bayaa bı zaman oldu birbucuk yıldan fazla ancak yeniden umutlanabildim ve gercekten hazırlandım.
Birde firdevs hanımın uğurlu elleri irem hanımın psikolojik destegi birleşince Allah ol dedi cok şükür.
Gercekten başka bir doktoru deneyen biri olarak firdevs hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok güveniyor kendine ve cok güven veriyor ekibiyle birlikte karşısındakine .....gece gündüz sabah aksam irem Hanım'da firdevs Hanım'da hiç bir sorumu yanıtsız bırakmadılar her mesajımı anında cevapladılar.
Bu arada anne olmayan cok az kisi kaldı eskilerden inşallah hiç kalmasın herkes bu güzel duyguları yasasın.
Mia canim nerelerdesin nasilsin? Hamilelik nasil gidiyor? Seni cok merak ettim. Hamileligin halen ücüz mü devam ediyor?
Arkadaslar herkese cok cok teşekkür ederim.
Iyi olmana sevindim canim. Reduksiyon yaptirmak zor olsa gerek inaniririm ama senin ve bebislerin icin en dogru karar. Benimde ilk 3 ayim yeni doldu ve bende cok bulanti cektim. Halende var ama cok sukur azaldi. Benim hamilelikte ikiz devam ediyor. Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip eder insallah ve darisi diger arkadaslarimiza. Kal saglicakla :)Canım şimdi iyiyim sağol ilk 3 ay zor geçti çok bulantım oldu sürekli kustum o yüzden buralara çok kısa süreli girebildim. Şu anda ikizlerimle devam ediyorum malesef redüksiyon gerçekleştisen nasılsın canım?
merhaba karaca . bende sperm donasyonu için gideceğim.. burada arkadaşlar yogunlukla yumurta donasyonu için gidiyorlar. sperm donasyonu yaptıracak birini duyunca açıkcası hemen bir selam vermek istedim. kendi durumundan biraz bahsedermisin . TR de tüp denediniz mi , eşindeki sorun ne ( morfoloji mi sayı mı ... ) eşini nasıl ikna ettin ... paylarşırsan çok memnun olurum.. ben istanbulda yaşıyorum , yaşım 39..Slm kizlar bende araniza yeni katildim.bizde kibrisa gitmeye karar verdik.dünya tüp bebek merkezine.sperm donasyonu için.bilgisi olan var mi dr berk aygün.iyi diyorlar ama fikrim yok
bu arada berk bey hakkında bildiklerimi paylaşayım. berk bey donörü kendi seçiyor . ve fazla embriyo olur berk bey ve firdevs hn dondurmak içinde ayrı ücret istiyorlar. ama ortadoğu ve balkanlar hem donör seçimini tamamen sana bırakıyor hemde dondurmak için bir daha ayrı ücret istemiyor. HİT in bir önceki hastanesi. Ve bu tür işlemlerde doktordan ziyade emriyoloji labaratuarının önemi çok daha büyük bence...Slm kizlar bende araniza yeni katildim.bizde kibrisa gitmeye karar verdik.dünya tüp bebek merkezine.sperm donasyonu için.bilgisi olan var mi dr berk aygün.iyi diyorlar ama fikrim yok
Limoncum sen Firdevs Hanıma gitmeyecek miydin canım?bu arada berk bey hakkında bildiklerimi paylaşayım. berk bey donörü kendi seçiyor . ve fazla embriyo olur berk bey ve firdevs hn dondurmak içinde ayrı ücret istiyorlar. ama ortadoğu ve balkanlar hem donör seçimini tamamen sana bırakıyor hemde dondurmak için bir daha ayrı ücret istemiyor. HİT in bir önceki hastanesi. Ve bu tür işlemlerde doktordan ziyade emriyoloji labaratuarının önemi çok daha büyük bence...
merhaba kanbarLimoncum sen Firdevs Hanıma gitmeyecek miydin canım?
selam limon.ben 24 yasındaim.izmirde yasıyoruz.esim klinefelter sendromlu tese oldu hiç sperm çıkmadı.doktorumuz tese onermedi.ogun ben hazırdm sperm çıkmayınca opum iptal oldu yıkıldm resmen.esim seni kaybetmk istemiorm anne olmanı ıstıorm dedi.o beni ikna etti yani.kimden olduğu bilinmeyecek ama butun herseyı beraber yasayacağiz kalp atışlarını falan.karnın buyucek sen anneliği bende sayende babalıği tatmış olcm dedi beni ikna etti.bu arada dünya tüp bebek merkezini doktorum önerdi.burda gene doktorum hazırlyck sadece 5 gün kıbrısa gideceğiz.allahin izniyle.ben calısıorum o yüzden yıllık izinde gideceğiz.inslh sende esini ikna edersin abla diyim sana.birde ailesinin istemeside önemli o zaman ikna olur inan.
Bu arada HİT.in eski yeri hangi hastane ve doktor canım?merhaba kanbar
halen araştırma aşamasındayım. net kararımı veremedim. firdevs hn ile hit in eski yeri arasında kararsızım.. bu konuda doktordan çok embriyoloji labaratuarının çok önemli olduğunu düşünüyorum.. anlayacağın net karar verebilmiş değilim henüz..
ortadoğu ve balkanlar.... magosada... HİT ordan bu sene mayıs ayı gibi ayrıldı... yani geçmişteki başarılı sonuçlarını bu hastaneye gelen hastalar aldı.. doktordan ziyade embriyoloji lab. çok önemli olduğu için zaten kafam karışık.. snuçta firdevs hanımda da başarı yüksek... oranında lab. iyi olmalı demekki. çünkü bu tür işlemlerde kıbrıstaki doktorun tek yaptığı şey embriyoyu katater ile rahime trafsfer etmek asıl iş embriyoloflarda ve lab. kalitesinde.. tüm tamamen şahsi fikrim.. kimseyi etkilemek istemem..Bu arada HİT.in eski yeri hangi hastane ve doktor canım?
ortadoğu ve balkanlar.... magosada... HİT ordan bu sene mayıs ayı gibi ayrıldı... yani geçmişteki başarılı sonuçlarını bu hastaneye gelen hastalar aldı.. doktordan ziyade embriyoloji lab. çok önemli olduğu için zaten kafam karışık.. snuçta firdevs hanımda da başarı yüksek... oranında lab. iyi olmalı demekki. çünkü bu tür işlemlerde kıbrıstaki doktorun tek yaptığı şey embriyoyu katater ile rahime trafsfer etmek asıl iş embriyoloflarda ve lab. kalitesinde.. tüm tamamen şahsi fikrim.. kimseyi etkilemek istemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?