limon ablacım hepsı paketin içinde iki kişi gidiş dönüş,5 gün 5 yıldızlı otelde yarım pansiyon konaklama.hava alanından otele,otelden hastaneye onlar getirip goturcek.ben konustm.esine uygun olanı kan grubu falan sac rengi boyu ten rengi.hepsını esıne uygun olark seçiliyor.maddi durum iyi değil,kredi cekipte yapıcaz valla.yasım genç ama rabbim yazmadıysa olmaz zaten.rabbim isteyen herkese nasip etsin inslh sanada banada nasip eder,hayırlısıyla sağlikli evlat nasip etsin.yasin geçmeden dene bence.cok zor Bi durum gerçekten.

karacacım madem durumun iyi değil niye paket aldın. normal fiyat 3500 euro paket 4500 euro dur muhtemelen 5 gün kıbrısta kalman şart değil ki 1. ve 5. günler gidip dönebiliridn sadece uçak masrafınız olurdu. onunuze 30 tane seçenek konsa donorü sizin seçseniz daha iyi olmazmıydı. inşallah ilk seferde olur. eğer olmaz ise artan embriyolar dondurulu birde ona ayrı ücret ödeyecelsiniz. neyse dediğim gibi inşallah ilk seferde tutar. yok olmaz ise bundan sonraki için tüm bu yazdığım konuları araştırmadan hastane seçimi yapma derim .. naçizhane abla tavsiyesi

se

Limon sen nasılsın canım?Tedavin ne zaman başlayacak?Merkeze karar verdin mi?

merhaba arkadaşlar ben de sperm donasyonu yaptıracağım HİT'e gitmeyi düşünüyorum. Daha önce bir donasyon denemem oldu ama negatif sonuçlandı.

Hayırlısı olur,ilk denemende kavuşursun bebeğine inşallah canım.Hangi merkezde negatif sonuçlandı canım?Hangi doktordu?

Ben de Firdevs Hanıma gideceğim hayırlısıyla,ama böyle negatif sonuçları duyunca da endişeleniyorum.Çünkü başarı oranı yüksek fakat,HİT.te donmuşların kalıyor,dondurmaya da para almıyor 2 seneye kadar HİT.Donmuşlarla transfere ise sadece 1.000 EUR alıyor.Gerçi sadece tedavi 5.000 EUR.pahalı,ama bunlar da HİT.in öne çıkan tarafları...Firdevsde ise dondurma yok zaten,olmazsa başa dönüyorsun 1.000 eur indirim yapıyor yani 3.500/3.700 TL arası ikinci tedavi...
Yani zor karar tatlım offf...

Aslında klinikten çokta memnunsuz ayrılmadım.yeterince de ilgilendiler.sadece tedavi aşamasında yeterince ilgilenmediklerini düşünüyorum.mesela rahim filmi istenmedi . yumurta toplandığı gün hafif bir kanamam oldu bunu da polipe bağladılar bizle ilgili birşey değil dediler .Ben de araştırdım polipi olan kişiye transfer yapılmaması gerekirmiş.Polibi de nasıl gördü bilmiyorum.Benim amh 2 .0 doktor bana önce çok şans vermedi yumurtalarımın az çıkacağını söyledi hatta embriyo teklif etti .fakat ilk muayenede toplamda 8 yumurta vardı şaşırdılar .yumurta toplandığı gün 20 yumurta toplandı.inanamadılar. kendi dönerlerinden bile bu kadar çıkmadığını söylediler.ben ilaç dozlarını fazla aldığımı düşünüyorum çünkü nerdeyse ohhs geçiriyordum.4 yumurta transfer edildi.ama sonuç negatif.Ama bu işler birazda şans galiba firdevs hanıma gidip te hamile kalan çok insan var. Bu ikinci denemem olacak.Çok zor bir süreç sabır gerektiriyor Allah bu yolda olanlara sabır versin.

Sabrinacım ikinci de inşallah olur canım.HİT te kesin kararlısın galiba ,memnun kaldın mı yaklaşım ve açıklamalarından kaç EUR istediler?
Belki Firdevs hanım da da tutardı,ama içine sinen yere git tabii ki,Nişantaşında mı görüştün HİT.le ,memnun kaldın mı?
Donmuşların da olur inşallah canım HİT.te..
İkisinin de üstün yönleri var canım,bence de..
Mesela FİRDEVS Hn.taze embriyo kullanıyor,4.700 EUR.Başarı oranları ve yaklaşımları çok güzel.Donmuşlara 1.000 EUR alıyor,ama hiç dondurmuyor,ben duymadım.İKİNCİ TEDAVİ 1.000 EUR indirimli,yani 3.700/3.500 EUR arası.
HİT te 5.000 EUR alıyor,taze değil,donmuş kullandığı söyleniyor,başarılı bir doktor,soğuk deniyor,aslında gayet işinin ehli,donmuşlara 2 seneye kadar para almıyor,donmuşlarla transfer sadece 1.000 EUR.

Yani HİT te ,FİRDEVS hanımda süperler..

Son düzenleme:
Hit le önce telefon görüşmemiz oldu ama ön görüşmeye henüz gitmedim şimdilik hit daha yakın geliyor. Tecrübeli olduğunu düşünüyorum .Aslında ilk denememde de Hit'i düşünmüştüm ama karar değiştirdim.Ben firdevs hanımın daha çok yumurta donasyonıunda başarılı olduğunu düşünüyorum.

Canım belli olmuyor ki,bu topiğin her sayfasını okudum,Rüzgarselin vardı,ilkinde Savaş Özyiğit te Sperm Donasyonu tutmadı,ikincisinde Firdevs Hanımda ilk denemede tuttu,kızı var şimdi,Allah bağışlasın..

Haklısın bence de ikisi de alanında iyi.

Canım bende bütün sayfayı baştan sona okudum .Dediğin gibi belli olmuyor.

Canım bende bütün sayfayı baştan sona okudum .Dediğin gibi belli olmuyor.
Evet canım o yüzden hayırlısı olsun,hepimize,en iyisi zaten Firdevs Hanımla,HİT.
Ama ben yine de Firdevs Hanım derim,yaklaşımları süper çünkü...

merhaba arkadaşlar ben de sperm donasyonu yaptıracağım HİT'e gitmeyi düşünüyorum. Daha önce bir donasyon denemem oldu ama negatif sonuçlandı.
Sperm donasyonu yaptıracak bir başka arkadaşım.. merhaba sabrina.. bizdede sorun spermlerde.. genelde buradaki arkadaşlar yumurta donasyonu için gidiyorlar sperm donasyonu görünce bende hemen yazmak istiyorum.. sanırım beni izliyosun.. kaç yaşındasın ? ilk denemeni hangi merkezde yaptırdın ? bende hala araştırma aşamasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…