kanbarcım senşn verdiğin fiyatlar yumurta donasyuonu fiyatı olabilir mi acaba ? sabrinada sorun spermlerde.. sperm donasyonu daga ucuz tüm merkezlerde 3.500 euro . bazıları diğerlerine göre başka işlemler için ayırca ücret alıyor bazısı almıyor fark bu sperm donasyonunda..

Canım Doğuş T.B.M./Firdevs Uğuz Tip'te 3.500 EUR evet sperm donasyonu,4.700 EUR yumurta donasyonu tatlım.

Evet canım o yüzden hayırlısı olsun,hepimize,en iyisi zaten Firdevs Hanımla,HİT.
Ama ben yine de Firdevs Hanım derim,yaklaşımları süper çünkü...
evet hastane ve doktorların yaklaşımı çok önemli.. heleki bizim gibi çok hassas sorunları olan insanlar için.. ama transferin başarısında doktordan ziyade embriyoloji lab. teknolojisi ve tecrübesi önemli.. buda hastanenin kaç yıldır hizmet vermeye devam ettiği hasta başarı oranları ile anlaşılabiliyor ancak dışarıdan.. bence firdevs hanımda bu kadar ısrarcı olmak yerine insanların bu bu tip konuları araştırarak gitmesinin doğru olacağını düşünmüyorum.. üstelik ilk denemesini firdevs hanımda başarısız almış..

Merhaba canım yaşım 33 ilk denemem doğuşta oldu.Sen de daha önce denedin mi yoksa ilk mi?

QUOTE="limon1975, post: 37871170, member: 604182"]evet hastane ve doktorların yaklaşımı çok önemli.. heleki bizim gibi çok hassas sorunları olan insanlar için.. ama transferin başarısında doktordan ziyade embriyoloji lab. teknolojisi ve tecrübesi önemli.. buda hastanenin kaç yıldır hizmet vermeye devam ettiği hasta başarı oranları ile anlaşılabiliyor ancak dışarıdan.. bence firdevs hanımda bu kadar ısrarcı olmak yerine insanların bu bu tip konuları araştırarak gitmesinin doğru olacağını düşünmüyorum.. üstelik ilk denemesini firdevs hanımda başarısız almış..[/QUOTE]

Canım araştırmakta yarar var ,içinize,içimize hangisi sinerse,tamam deyip,hiç soru işaretsiz güvenerek hangisine kendimizi emanet edebiliyorsak ona gitmeliyiz tabii ki,acabalarımız olmamalı.
Ama burada Rüzgarselin vardı birtanem,onun da sperm donasyonuydu,ben de ondan bahsettim,önceki merkezde başarısız olmuştu,Firdevs Hanımda ilk denemede pozitif oldu,şimdi kızı var,yani ikisi de çok başarılı limoncum..Kimi merkez birine,kimi merkez bir diğerine başarılı sonuç sunabiliyor.Ama benim gördüğüm bu topikte en geç 3.de herkes bebeğine kavuştu Firdevs Hanım ve HİT.te canım,hepimize bebeklerimize kavuşacağımız doğru merkez ve doktorları seçmemizde,hissetmemiz yolunda yardımcımız olsun Rabbim.

Son düzenleme:
Haklısın bence de ikisi de alanında iyi.
sevgili arkadaşlarım doktorlara bu kadar takılmayın... sonuçta rahimde sorun varmı yokmu türkiyede bakıyor ( hsg , histeroskpi vs.. ) yumurtlama tedavisi türkiyede yapılıyor ilaçlar vs.. kullanımı , kıbrısta yapılan yumruta toplama , dölleme ve transfer.. bu üçü içinde en öenmliside dölleme bence.. her doktor aynı şeyi söylüyor herşeyin başı kalityeli embriyo.. embriyo kalitelisi ise tutuyor... demem o ki böyle doktor isimlerine çok takılmayın... merkezi araştırın...

Limon senin araştırmalarının sonucunu paylaşırsan seviniriz canım.
HİT eski yerinden taşındı değil mi,yeni bir hastaneye...

Merhaba canım yaşım 33 ilk denemem doğuşta oldu.Sen de daha önce denedin mi yoksa ilk mi?
benim ilk denemem olacak donasyon ile.. burda tüp bebek denedik ama spermlerde morfoloji iyi olmadığı için bşr türlü başarılı sonuç alamadık... kıbrısta donasyon olayı buradaki tüp fiyatlarının neredeyse 3 katı.. o yüzden çok iyi düşünmek lazım yaptırmadan önce... en azından benim defalarca yaptırabilecek imkanım yok

Canım ben o dediğin tüm konuları araştırdım ve öyle karar verdim Doğuş/Firdevs Hanıma bu arada.

Benim sadece 1 kez denemeye maddi gücüm elveriyor bunu da belirteyim bu arada...Evet gerçekten çok maliyetli ,ama tek çaremiz ve tek şansım var.

Limon senin araştırmalarının sonucunu paylaşırsan seviniriz canım.
HİT eski yerinden taşındı değil mi,yeni bir hastaneye...
evet taşınmış kanbarcım.. ama ben yeni gittiği merkez konusunda bir bilgim yok.. o başarılı sonuçları aldığı eski merkezi araştırdım.. doktora değil merkeze baktığım için..
birde firdevs hanımında şöyle bir durum var 4 tane transfer ediyor.. diğer merkezler 2... ilk başta tutması için iyi gibi görünsede mesela 4 ü tuttuğunda bir iğne ile öldürülüyor buna redüksiyon deniyor sanırım.. araştırdım bu öldürme işlemide bebekler küçükken değil en az 2-3 aylıkken yapılıuor yani tüm vucudu oluştukta sonra.. çünkü anne rahmi en fazla 2 bebek taşıyabiliyor ki o ble genelde 1,5 ay erken doğum ile.. bu 3 aylık bebeği karında öldürme olayı benim için çok korkunç bir durum.. tabi herkezin bakış açısı aynı olmak zorunda değil.. sakın bunu yaptırmak zorunda kalmış arkadaşlarım kırılmasın üzülmesin.. hepimiz aslıdna gerçekten çok çaresiziz.. anne olma isteği iç güdüsel ve dizginlenemez bir istek çünkü... yine tekrar ediyorum tamamen şahsi fikirlerim bunlar..

limon 1975 senin değerlerin nasıl (amh,fsh )kaç yumurtan oluş

Limoncum tüm embriyoloji labaratuarı eski merkezde kaldı,yeni hastanedeki labaratuar kullanılıyor, işte ben de onu diyorum,hatta çok sevilen bir yardımcısı vardı,Nevin Hanım,Nevin Çelebi,o da Gyno-Lıfe'Dr.Murat Ünal'ın yanına geçti.Ki donörleri o seçiyormuş ve başarıdaki katkısı çok büyükmüş,ama yine de bilinen bir gerçek HİT çok başarılı..Gelelim şu konuya redüksiyona,bu sayfaların hepsini okudum,o kadar çok kişi hamile kaldı ki içlerinden sadece 2/3 kişiye uygulandı,bebeklerimize ulaşabilmek için ne gerekiyorsa yapacağız tatlım,inşallah başımıza gelmez,tabii ki iyi bir durum değil ,kim ister,ben de asla istemem...Ama Firdevs Hanım şansı artırmak için 3 veya 4 embriyo koyuyor canım,diğer tarafta 2 koyup tutmazken,burada 4 koyunca tutabiliyor,ikiz,üçüz genelde 20/33 yaş arası oldu ,ileri yaşta pek olmuyor tatlım..Bu da benim araştırmalarım sonucu edindiğim bilgiler.
İçin hangisine ısındıysa,hangisine inanıp/güvendiysen ona gitmelisin canım,çünkü bu işte güven de önemli..
Güvenmediğin,içine sinmeyen bir yerde zaten herşey süper de olsa tutmaz...
Araştır,en son kalbinin sesini dinle..

limon1975 haklısın ama birde şöyle düşün redüksiyon yaptırmadın vücudunda taşıyamadı bebekleri allah korusun düştü
diğerlerinin sağlığı için mecbur kalıyosun sonuçta
üçüz hamile olan bir arkadaşımda yaptırdı ikiz doğum yaptı ama bunları bile taşıyamadı 6.5 aylık doğdular
3 ay hastanede kaldılar
yani tabiki sonuçta herkesin özgür iradesi

Firdevs hanım zorla kimseye 4 tane transfer etmiyor,sen iki istersen sana iki tane transfer eder canım.hatta ben beş istedim bana olmaz dedi.redüksiyonu kise istemez hele bizim gibi binbir zorlukla elde edilmiş bir gebelikse Allah gerçekten böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın taşıyabileceğimiz kadar nasip etsin,ama söz konusu hepsini doğurayım derken diğerlerini de kaybetme söz konusu olursa yapabileceğimiz bir şey kalmıyor maalesef.başarıyı artırabilmek için Firdevs hanım biraz fazla transer ediyor,bence çok mantıklı

işte bede onu diyorum... kadın rahmi en fazla 2 bebek taşıyabiliyor onlar bile erken doğum oluyor.. bunu bile ble 4 tane koymak ne derece doğru.. bile bile kumar.. 4 tanesi tuttuğunda diğer 2 si zarar görmesin diye kalan 2 sini 3 aylıkken karnında öldürülüyor ilaçla.. aynı şeyi söylüyorum bende.

ama iki taneninde tutmama ihtimali var,gerçi allah bilirde 4 taneninde garantisi yok

ama iki taneninde tutmama ihtimali var,gerçi allah bilirde 4 taneninde garantisi yok
tabiki 4 ile ihtimali arttırıyorsun... ama tutma ihtimali artsın diye 2 den fazla tutarsa diğer 2 yi öldürmek zorunda olduğunu bilmek.. ne bilim... Allah kimseye yaşatmasın bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…