Tatlım seni bilmem ama,ben 45 yaşındayım 10 yıldan fazladır,tüp bebek,aşılama,her türlü tedavi yöntemleri ile bu yaşa geldim,şöyle özetleyeyim bebek sahibi olma yolunda feda ettiklerimi: en az 2/3 ev parası,2009 da Müdürlüğümü aldım,çok yoğun performans gerektirdiğinden kabul etmedim,tüp bebek denemeye devam ettim,Pasaport çıkarttık,Paris/ İtalya hayalleri ile,her seferinde ama herseferinde oraya harcayacağımız 4.000 EUR yu tüp bebek,ya da yeni tedavi yöntemlerine harcayalım dedik eşimle,arabamızı sattık,tüp bebek yaptık,yeni bir ev beğendik alacaktık,vazgeçtik tüp bebek denedik....bu böyle uzaaaaaaaaaar gider canım.....ha bu yolda yakalandığım enfeksiyonları,Ölümden döndüğüm süreçleri,sıfıra Sıfır elde var sıfırlardan sonra Yaşadığım depresyonları hiç anlatmıyorum.Çok güzel bir yerde doğdum,büyüdüm,çocukluğum ve genç kızlığım çok mutlu geçti,hep pozitif bir insan oldum,ancak bu negatif sonuçlardan sonra bir ara çok karamsar biri olmuştum,en son bu Ekimdeki denemede zaten tüm psikolojimi toparlamış,eşime,aileme,sahip olduklarıma sıkı sarılmış,mutlu,huzurlu,yaşamaya karar vermiştim,artık beni hiç bir negatif insan ,ya da negatif elektrik yıkamazdı ve hatta eşimin isteğiyle son tüp bebek denemesini yaptık,o kadar rahat ve kaygısızdım ki,ve ilk kez tuttu,sence neden?Bence artık bunu hayatımın odak Noktası olmaktan çıkarmıştım ve rahattım ondan pozitif oldu,ve 6 haftalıkken kaybettik,5 dakika üzüldüm,sen şimdi buna inanmazsın,sonra açtım eşimin yanında kollarımı Allahım dedim sen bana hiç ümidim yokken ,45 yaşımda pozitif gösterdin ya sana Şükürler olsun,eşim çok yıkılıyor,o da ümitlenmişti,tam isyanlardaydı ki,geldi bana sarıldı ve donasyona 5 yıl razı olmayan eşimi ben bu sabrıyla ikna ettim.Madem sen bu kadar pozitifsin,deneyelim aşkım dedi,orada da şansımızı.Şimdi ben bu kadar şey yaşamışken.....Gelelim Firdevs Hanım'a ,ben akıllı bir kadınım,çok araştırırım herşeyi,bunu da çok uzun yıllardır araştırıyorum,yani Donasyon konusunu ve merkezlerini,Kıbrıs'ta akrabam da var.Ben kalbimi temiz tutuyorum,ve Hamdolsun iyi düşünüyorum,herşey iyi oluyor hayatımda,düşünüyorum ki Firdevs Hanım genelde 3 koyuyor,ben defalarca telefonda konuştum,neden sen 4 'e bu kadar takıldın ki? Çok isteyenlere 4 koyuyor.Bana ilk etapta 3 dedi zaten 4 demedi ki...Ben Israr ettiğim için 4' ü kabul etti.Ayrıca Hit te 3 koyuyor...Ne fark yani o zaman?Ayrıca Firdevs Hanım çok başarılı bizzat oraya gidip,bilgi toplayan arkadaşlarım var ,herkes memnun genel olarak.Hem 3 koyup,hit te redüksiyon oldu,olmadı mı yani,olabiliyor.Hem sen normal hamilelikte de üçüne hamile kalabilirdin,yine aynı Kapıya çıkıyor,eeee. O zaman? Birinin adı ALi,öbürünün adı Veli,amaç ne ,son çare bebek sahibi olma isteği değil mi?cevap hepimizde evet.Öyleyse kalbimi temiz tutarım,gözü kapalı atlamam,araştırmamı yaparım,başarı ORANI,laboratuvar ,yaklaşım,hastane,bana en yakın hissettiğim yerde,okurum duamı Allah'ıma emanet eder,yoluma devam ederim,ben böyle yaptım tatlım,biraz uzun oldu kusura bakma ,en azından anlattım durumumu.işte bede onu diyorum... kadın rahmi en fazla 2 bebek taşıyabiliyor onlar bile erken doğum oluyor.. bunu bile ble 4 tane koymak ne derece doğru.. bile bile kumar.. 4 tanesi tuttuğunda diğer 2 si zarar görmesin diye kalan 2 sini 3 aylıkken karnında öldürülüyor ilaçla.. aynı şeyi söylüyorum bende.
Tatlım seni bilmem ama,ben 45 yaşındayım 10 yıldan fazladır,tüp bebek,aşılama,her türlü tedavi yöntemleri
Kanbar canım ben eskilerdenim,ne zamandır fırma girmek istedim ama bir türlü gırsatım olmadu,şimdi güzel kızım yanımda mışıl mışıl uyutken şöyle bir bakayım dedim ve yazdıklerını gördümve tabiiki yazılanlarda kendimi,biz sskileri nekadar biliyordunuz bilmiyorum ,ven 47 yaşındayım ve bu sene nisan ayında güzeller güzeli kuzımı kucağıma aldım,yatıp kalkıp dua ediyorum allahım isteyen herkese bu hüxelliği yaşatsın diyr,şimdiye kadar ne boş ne keyifsiz yaşamışım meğerse dünyanın yaşanmadı gereken en güzel şeyiymiş,ben 2 kez düşük ysptım foğal hamileliğimde ,2 kez tup denedim negatif sonuclsndi,esimi zar zor ikna edip donasyon yaptik girne tup bebekte9 haftalikken dusurduk,her seferonde bu son olacak dedim sma icimdende hep devam rt dutmsmsliyimi gecirfim,hayatimi hep erteledim,hep onceligim tedavi oldu,eşime geçen yıl giderken söz bir daha denemeyeceğim dedim ,çünlü denediğimde 46 yaşındaydım ve yüce rsnnim bu sefer yüzüme güldü,o dönem ilinarkadasımız çoklu gebelik yasadı yanılmıyorsam minesera ve treess06 be refüksiuona gittiler,bende açıkçası biraz korktum ve iki embriyo istedim ama iyiyi dörtde direttiler çünkü sadece güzel kızım tutundu,çok güzel bir hamilelik ve tam zamanında bir doğum yaşadım,şimdi kıxım 7 aylık hala emiyor ve yıpatıp bsna bemziyor emrklerixin karşışığını yüce rannim er geç veriyor,sakın yılmayın bence firdevs hanım da süper bir dr,ben snne olduysam bu yaşta hepiniz olursunuz,ay parmağım uoruldu ara ara girip sizlerinde mutlu haberlerixi almayı çok istiyorum,kardelennur sıra sende edkilerden bir iki kişi kaldınız sizinde kucaklarınız dolscak ben inanıyorum,hepinixi sebiyorum
Ya anliyorum seni.. yapmak isteyen ve yapan kisileride ASLA kinamiyorum. Benim dusuncem bu. Bilinmez belki bende ileride boyle dusunmek durumunda kalabilirim. Ben kirdiysam ozur dilerim.Tatlım seni bilmem ama,ben 45 yaşındayım 10 yıldan fazladır,tüp bebek,aşılama,her türlü tedavi yöntemleri ile bu yaşa geldim,şöyle özetleyeyim bebek sahibi olma yolunda feda ettiklerimi: en az 2/3 ev parası,2009 da Müdürlüğümü aldım,çok yoğun performans gerektirdiğinden kabul etmedim,tüp bebek denemeye devam ettim,Pasaport çıkarttık,Paris/ İtalya hayalleri ile,her seferinde ama herseferinde oraya harcayacağımız 4.000 EUR yu tüp bebek,ya da yeni tedavi yöntemlerine harcayalım dedik eşimle,arabamızı sattık,tüp bebek yaptık,yeni bir ev beğendik alacaktık,vazgeçtik tüp bebek denedik....bu böyle uzaaaaaaaaaar gider canım.....ha bu yolda yakalandığım enfeksiyonları,Ölümden döndüğüm süreçleri,sıfıra Sıfır elde var sıfırlardan sonra Yaşadığım depresyonları hiç anlatmıyorum.Çok güzel bir yerde doğdum,büyüdüm,çocukluğum ve genç kızlığım çok mutlu geçti,hep pozitif bir insan oldum,ancak bu negatif sonuçlardan sonra bir ara çok karamsar biri olmuştum,en son bu Ekimdeki denemede zaten tüm psikolojimi toparlamış,eşime,aileme,sahip olduklarıma sıkı sarılmış,mutlu,huzurlu,yaşamaya karar vermiştim,artık beni hiç bir negatif insan ,ya da negatif elektrik yıkamazdı ve hatta eşimin isteğiyle son tüp bebek denemesini yaptık,o kadar rahat ve kaygısızdım ki,ve ilk kez tuttu,sence neden?Bence artık bunu hayatımın odak Noktası olmaktan çıkarmıştım ve rahattım ondan pozitif oldu,ve 6 haftalıkken kaybettik,5 dakika üzüldüm,sen şimdi buna inanmazsın,sonra açtım eşimin yanında kollarımı Allahım dedim sen bana hiç ümidim yokken ,45 yaşımda pozitif gösterdin ya sana Şükürler olsun,eşim çok yıkılıyor,o da ümitlenmişti,tam isyanlardaydı ki,geldi bana sarıldı ve donasyona 5 yıl razı olmayan eşimi ben bu sabrıyla ikna ettim.Madem sen bu kadar pozitifsin,deneyelim aşkım dedi,orada da şansımızı.Şimdi ben bu kadar şey yaşamışken.....Gelelim Firdevs Hanım'a ,ben akıllı bir kadınım,çok araştırırım herşeyi,bunu da çok uzun yıllardır araştırıyorum,yani Donasyon konusunu ve merkezlerini,Kıbrıs'ta akrabam da var.Ben kalbimi temiz tutuyorum,ve Hamdolsun iyi düşünüyorum,herşey iyi oluyor hayatımda,düşünüyorum ki Firdevs Hanım genelde 3 koyuyor,ben defalarca telefonda konuştum,neden sen 4 'e bu kadar takıldın ki? Çok isteyenlere 4 koyuyor.Bana ilk etapta 3 dedi zaten 4 demedi ki...Ben Israr ettiğim için 4' ü kabul etti.Ayrıca Hit te 3 koyuyor...Ne fark yani o zaman?Ayrıca Firdevs Hanım çok başarılı bizzat oraya gidip,bilgi toplayan arkadaşlarım var ,herkes memnun genel olarak.Hem 3 koyup,hit te redüksiyon oldu,olmadı mı yani,olabiliyor.Hem sen normal hamilelikte de üçüne hamile kalabilirdin,yine aynı Kapıya çıkıyor,eeee. O zaman? Birinin adı ALi,öbürünün adı Veli,amaç ne ,son çare bebek sahibi olma isteği değil mi?cevap hepimizde evet.Öyleyse kalbimi temiz tutarım,gözü kapalı atlamam,araştırmamı yaparım,başarı ORANI,laboratuvar ,yaklaşım,hastane,bana en yakın hissettiğim yerde,okurum duamı Allah'ıma emanet eder,yoluma devam ederim,ben böyle yaptım tatlım,biraz uzun oldu kusura bakma ,en azından anlattım durumumu.
Kırmadın tatlım,sadece konuşuyor,fikir alışverişi yapıyoruz.Bu sayfaların amacı da bu zaten.Kimse kimsenin fikriyle aynı düşüncede olmak zorunda değil,birbirimize saygı duyuyoruz,önemli olan da bu zaten.Sen HİT.'te yaparsın ben Firdevs HN.'da yapar,öbürü bir başka yerde yapar,sonuçta herkesin yolu ayrı,ama hepsi aynı yere ulaşmak için:BEBEKLERİMİZE...Allah hepimize anne olma mutluluğunu yaşatsın dilerin tüm kalbimle.Sevgiyle kal.Görüşürüz,topiğe bekleriz,görünmüyorsun,sen de diğer merkezlerle ilgili araştırmalarını paylaş ki,hepimize faydalı olacaktır.Ya anliyorum seni.. yapmak isteyen ve yapan kisileride ASLA kinamiyorum. Benim dusuncem bu. Bilinmez belki bende ileride boyle dusunmek durumunda kalabilirim. Ben kirdiysam ozur dilerim.
Her sey gonlunce olsun.insallah hayirlisiyla bebislerini alir donersin.Merhaba herkese,
Yarın donasyon islemim var.Heyecanliyim.Bu forumda bulunan tüm üyelerden iyi dilek ve dua rica ediyorum.Allah hepimize sağlıklı, Hayırlı bebise nasip etsin
karacacım madem durumun iyi değil niye paket aldın. normal fiyat 3500 euro paket 4500 euro dur muhtemelen 5 gün kıbrısta kalman şart değil ki 1. ve 5. günler gidip dönebiliridn sadece uçak masrafınız olurdu. onunuze 30 tane seçenek konsa donorü sizin seçseniz daha iyi olmazmıydı. inşallah ilk seferde olur. eğer olmaz ise artan embriyolar dondurulu birde ona ayrı ücret ödeyecelsiniz. neyse dediğim gibi inşallah ilk seferde tutar. yok olmaz ise bundan sonraki için tüm bu yazdığım konuları araştırmadan hastane seçimi yapma derim .. naçizhane abla tavsiyesi
limon ablacım kafam çok karıştı.gercekten.doktorum doğusu hiç onermedi merdiven altı dibi Bi yermiş.gercekten kafam karışık hit mi,ada mı,dünya mı,doğuş mu
Merdiven alti gibi bir yer olan yer neresi berk beyin yeri mi ? Sen oraya gidecektin yanlis hatirlamiyorsam ? Alla allah bende sasirdum simdi oyle bir yer olamaz bence ama bilemedim hic ???limon ablacım kafam çok karıştı.gercekten.doktorum doğusu hiç onermedi merdiven altı dibi Bi yermiş.gercekten kafam karışık hit mi,ada mı,dünya mı,doğuş mu
Spesifik olarak bir yer oneririrsem ve olmazsa vijdan azabi yasarim. Ben yol gostereyim sen mail at bunlari sor arastur ? Mesela labaratuarunda embriyoskop var mi ? Hastane kac senedir bu onuda hizmet veriyor ? O hastane yada doktorlari ile ilgili google yaz kotu haber cikmid mi arastir ? Sen cok gencsin eminim cok embriyon olucak artan embriyolari dondurma icinde ucret alicaklar mi ? ilkinde tutmazsa ilac masrafi vs.. olmadan dinmuslarinlada uygun fiyata deneme sansin olur unutma. Doktor adina takilma embriyoloji labaratuarina ve basari oranlarina bak. Ve sonolarak transfer edilen embiyo sayisini 2 den fazla ettirme bence cunku daha yasin 24. Onunde coook uzun seneler var. Genc yasinda 4 u birden tuyarsa kalan iki tanenin karninda yasimina som verilmesi gerekebilir ve bu islem digerlerinide % 5 dusuk tehlikesine neden oluyor. Umarim sana faydam olabilmisimdir. Ama hastanr yonlendirmesi yapmam.limon ablacım kafam çok karıştı.gercekten.doktorum doğusu hiç onermedi merdiven altı dibi Bi yermiş.gercekten kafam karışık hit mi,ada mı,dünya mı,doğuş mu
Merhaba nerde olucak islemin arkadasim ? Sonuclardan haberdar et bizi... dualarimiz seninle..Merhaba herkese,
Yarın donasyon islemim var.Heyecanliyim.Bu forumda bulunan tüm üyelerden iyi dilek ve dua rica ediyorum.Allah hepimize sağlıklı, Hayırlı bebise nasip etsin
Merhaba limon,Merhaba nerde olucak islemin arkadasim ? Sonuclardan haberdar et bizi... dualarimiz seninle..
İnşallah hayırlısıyla Bebeğini kucağına alırsın canım.Merhaba limon,
Islemimi HIT yaptı. 2 embriyo 2 saat önce yerleşti. Inşallah tutunmaya başarılar. Sağlıklı ve hayırlısı olur umarım hepimiz için. Suana kadar olan süreçte Hit ve ekibi hakkında yorumum gayet iyi. Sadece çok yoğunlar. Sizi karıştırıyor Dr bey o kadar hastası var ki. Ama sistemliler. Bakalım bundan sonra ne olacak? Sen Dr hangisi hangi aşamadasin
Insalaah tutunurlar caani gonulden diliyorum.. ben hala hummali bi arastirma ivindeyim. Kafamda bi iki yer var netlesen.. birax kendinden bahsedermisin. Kac yasindasin yumurta donasyonu mu ? Ilk mi daha oncr oldu mu donasyon ? Hit e nasul karar verdin ? Hit in kalabalik olmasi beni korkutuyo ilgilenmicekler gibi geliyo 2 emb konulmasini aenmi istedin hit mi daha fazla koymadi ? Artan emb oldu mu ? Ucretler ne kadar ? Cok soru sordum kusura bakmaMerhaba limon,
Islemimi HIT yaptı. 2 embriyo 2 saat önce yerleşti. Inşallah tutunmaya başarılar. Sağlıklı ve hayırlısı olur umarım hepimiz için. Suana kadar olan süreçte Hit ve ekibi hakkında yorumum gayet iyi. Sadece çok yoğunlar. Sizi karıştırıyor Dr bey o kadar hastası var ki. Ama sistemliler. Bakalım bundan sonra ne olacak? Sen Dr hangisi hangi aşamadasin
inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Merhaba limon,
Evet haziran ayında kibrisda klinikleri arastirdim.HIT ile de ongörüşme yaptim.Daha sonra Istanbul da tekrar HIT ' ın muayenesinde gidip görüştüm. Istanbulda muayene edebildiği için Hit i tercih ettim. HIT çok yoğun bir Dr. Bilgi edinme adına çok fazla soru sorma Şansın olmuyor açıkçası. Ama sistemli ve detaycı bir Dr.inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.
hastaneyi nasıl buldun ? ön görüşmeye gitmiş miydin biraz süreçi anlatır mısınikl?
Merhaba limon,Insalaah tutunurlar caani gonulden diliyorum.. ben hala hummali bi arastirma ivindeyim. Kafamda bi iki yer var netlesen.. birax kendinden bahsedermisin. Kac yasindasin yumurta donasyonu mu ? Ilk mi daha oncr oldu mu donasyon ? Hit e nasul karar verdin ? Hit in kalabalik olmasi beni korkutuyo ilgilenmicekler gibi geliyo 2 emb konulmasini aenmi istedin hit mi daha fazla koymadi ? Artan emb oldu mu ? Ucretler ne kadar ? Cok soru sordum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?