="kanbar, post: 37868847, member: 203877"]Sabrinacım ikinci de inşallah olur canım.HİT te kesin kararlısın galiba ,memnun kaldın mı yaklaşım ve açıklamalarından kaç EUR istediler?
Belki Firdevs hanım da da tutardı,ama içine sinen yere git tabii ki,Nişantaşında mı görüştün HİT.le ,memnun kaldın mı?
Donmuşların da olur inşallah canım HİT.te..
İkisinin de üstün yönleri var canım,bence de..
Mesela FİRDEVS Hn.taze embriyo kullanıyor,4.700 EUR.Başarı oranları ve yaklaşımları çok güzel.Donmuşlara 1.000 EUR alıyor,ama hiç dondurmuyor,ben duymadım.İKİNCİ TEDAVİ 1.000 EUR indirimli,yani 3.700/3.500 EUR arası.
HİT te 5.000 EUR alıyor,taze değil,donmuş kullandığı söyleniyor,başarılı bir doktor,soğuk deniyor,aslında gayet işinin ehli,donmuşlara 2 seneye kadar para almıyor,donmuşlarla transfer sadece 1.000 EUR.

Yani HİT te ,FİRDEVS hanımda süperler..[/QUOTE]
Merhaba kanbar,
Ben HIT de 2 gün önce transfer yapıldı. Ama taze embryo kullanıyor. En azından bana öyle yaptılar. Donor den uygun fazla kalan yumurtaları donduruyorlar.

hayırlı uğurlu olsun.. umarım ikinciye gerek kalmaz.. peki 1.000 euro alacağı 2.uygulama donmuşların transferi şeklinde olacak yoksa sıfırdan yeni bir tedavi mi olacak ?

doktorun 2 ebriyo koymasına sevindim.. doktor fazla önerdiğinde insan anne olma isteği ile yok en fazla 2 olsun diyemiyor. umarım ikiside tutar.. benimde yaşım 39 , istanbulda yaşıyorum. bizde sorun eşimde.. ileri derecede şekil bozukluğu ve sayı azlığı nedeniyle 2 deneme sonrasında donasyona yönelmek zorunda kaldık.. lütfen sonuçlardan haberdar et... iletişimi kesmeyelim.. dikkat et kendine..

limon ablacım kafam çok karıştı.gercekten.doktorum doğusu hiç onermedi merdiven altı dibi Bi yermiş.gercekten kafam karışık hit mi,ada mı,dünya mı,doğuş mu
karaca karar verdin mi canım ? bak kredi çekip donasyon yaptırıyosun , üstelik yaşında çook genç lütfen panikle acele etme... en başta sakin ol... internetten ve mail ile her konuyu araştırma imkanına sahipsin.. emin olmadan ve içine sinmeden başlama bence..

Merhaba kanbar,
Ben HIT de 2 gün önce transfer yapıldı. Ama taze embryo kullanıyor. En azından bana öyle yaptılar. Donor den uygun fazla kalan yumurtaları donduruyorlar.[/QUOTE]

Hayırlı olsun,inşallah pozitif sonucunu alırsın canım.
Canım senin kaç adet donduruldu?
Dondurulmaya para almıyor değil mi,2 yıla kadar?DondurUlmuş transferi de sadece 1.000 EUR değil mi?
Ben de çok HİT.le ,Firdevs Hanım arasında kaldım,sonra Firdevs Hanımda karar kıldım.
Hayırlısıyla hepimize ilk denemede bebklerimize kavuşmayı nasip etsin Rabbim.
Benim yaşım 45,herhalde bana 3 koyardı,embriyo.

="kanbar, p22984, member: 203877"]İnşallah hayırlısıyla Bebeğini kucağına alırsın canım.
Teşekkür ederim kanbar. Umarım hepimiz Sağlıklı bebislere kavuau

Evet haziran ayında kibrisda klinikleri arastirdim.HIT ile de ongörüşme yaptim.Daha sonra Istanbul da tekrar HIT ' ın muayenesinde gidip görüştüm. Istanbulda muayene edebildiği için Hit i tercih ettim. HIT çok yoğun bir Dr. Bilgi edinme adına çok fazla soru sorma Şansın olmuyor açıkçası. Ama sistemli ve detaycı bir Dr.
Istanbulda rahim kalınlığı hazırladı kibrisda da transfer işlemini yaptı. Bakalım bundan sonraki süreçte neler yaşaya
senin hikaye ne?[/QUOTE]
Merhaba canım ben hikayemi bir kaç sayfa önce yazmıştım.Bizde sorun eşimde 2. denemem olacak.ben hit le telefonla görüştüm henüz yüz yüze görüşmedik. yakın zamanda gitmeyi düşünüyoruz.Eğer bir aksilik çıkmazsa şubat gibi yaptırmayı düşünüyoruz.Ben de şu konuda sana katılıyorum önemli olan doktorun deneyimli ve işinin ehli olması.Umarım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur.Çok zor bir süreç ve zor bir karar değil mi? insan önce kabullenemiyor ama başka çaremiz yok .Canım sen İstanbul'da mı yaşıyorsun o yüzden mi İstanbul'da görüştün?

Donor den alınan yumurta gelişimlerine göre karar verecek mis. Yumurta gelsiimleri dinasyon sonrasida takip edilcekmis.eğer istenen kalitede olmazsa 2.donasyon uygulamasinda da sıfırdan taze embriyo uygulayacağı söyledi. Bakalım göreceğiz.

limon1975, post: 37944755, member: 604182"]hayırlı uğurlu olsun.. umarım ikinciye gerek kalmaz.. peki 1.000 euro alacağı 2.uygulama donmuşların transferi şeklinde olacak yoksa sıfırdan yeni bir tedavi mi olacak ?

doktorun 2 ebriyo koymasına sevindim.. doktor fazla önerdiğinde insan anne olma isteği ile yok en fazla 2 olsun diyemiyor. umarım ikiside tutar.. benimde yaşım 39 , istanbulda yaşıyorum. bizde sorun eşimde.. ileri derecede şekil bozukluğu ve sayı azlığı nedeniyle 2 deneme sonrasında donasyona yönelmek zorunda kaldık.. lütfen sonuçlardan haberdar et... iletişimi kesmeyelim.. dikkat et kendine..[/QUOTE]
Donorden

Bizim topikte Mazharfuatözkan,Özlem hamile,Tuananın da değerleri yüksek çıktı inşallah o da hamile...(Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya)..Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...
Sevgiyle ...

pıhtılaşma testim çıktı bugün kızlar
pıhtılaşmaya yatkınmışım
iğne olmam gerekiyormuş hamilelikte

burda insanların zor durumundan faydalanmaya çalışıyorlar işte
Yaa bunlar insana hersey yapabilirler... yani esinin sorunu olan bayana canli donor olucakmis.. anladiniz dimi ? Cok tehlikeli .. cahil ve caresiz bi bayani aga dusurup neler yapmazlat.. site yonetimine nasil sikayet ediliyo bu profil. Cok tehlikeli

Yaa bunlar insana hersey yapabilirler... yani esinin sorunu olan bayana canli donor olucakmis.. anladiniz dimi ? Cok tehlikeli .. cahil ve caresiz bi bayani aga dusurup neler yapmazlat.. site yonetimine nasil sikayet ediliyo bu profil. Cok tehlikeli
Gereken yapılmıştır:)

Zaten adresinden belli ne oldugu hiç kaale bile almamak lazım
Agıma birini düşürürmüyüm diye yazmış
Allah böyle insanlardan korusun

Zaten adresinden belli ne oldugu hiç kaale bile almamak lazım
Agıma birini düşürürmüyüm diye yazmış
Allah böyle insanlardan korusun
Tatlım sana konuyu açıklayan bir mail attım zaten,okursun.

limon ablacım karar veremedim daha.nisanda düşünüyoruz nasip bakalım.kafam karışık karar veremedim

limon ablacım karar veremedim daha.nisanda düşünüyoruz nasip bakalım.kafam karışık karar veremedim
tamam canim
Tamam canim bencede en dogrusunu yapmissin.. yasin daha cok genc vakit sorunun yok nisana kadar bos durma arastir googleden bir suru seyi ogrenebiliyosun. Bende o vakte kadar yaptirmis olursam tecrubelerimi seninle paylasirum.. sikinti yapma yumurtalarin cok genc genc bir donor ile Allahimda izin verirse buyuk ihtimal cocuklarina kavusursun..

merhaba herkese,
Bugün beta hcg sonucumu aldım 355 çıktı. Bu sefer sanırım oldu. İnsalalh sağlıkla hayırlısyla devam eder. Donasyon düşünen arkadaşlar için yazmak istedim bende çok araştırıdm ve çoğu zaman kafam karıştı ama çocuk sahıbı olmak ısteyenlere kesinlikle öneririm. Ama önce gidip klınıklerle ön görüşme yapıp karar verin. Ben hem Kıbrıs'a gıttım yetmedı hemde İStanbulda HIT ın muaynanesıne gıdıp tekrar gorustum
Umarım bundan sonrada olumlu sekılde yazmaya devam ederım. Bu sürec gerçekten uzun. İlk etap tama 2.ve 3. etaplarda neler yaşanacak, tecribeli arkadaşlarımızdan yaralanmak isterim
Allah hepimize yardımcı olsun

ÇOK sevindim sizin adınıza.Ne güzel ne mutlu size.HİT size uğurlu geldi demek.HİT te çok iyi bir doktor,bu kaçcıncuydı,diğerleri nerede oldu?Yaşınız kaç?Kaç tane transfer edildi?
Maaşallah çok çok sevindim,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi...

Çok soru sordum galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…