Merhaba limon,
5 tüp bebek denemede sonra donasyon uygulamasını yaptırdım. 37 yaşındayım tup bebekle 4 yıldır uğraşıyorum. Yumurta rezerv azlığı sorunum var. 2 yıl önce bir Dr önerdiği donasyonu kabullenmek istemedim,2 yıl daha tup bebek uygulamaları Ile ugrastim. HIT karar vermenin en önemli faktörü istanbulda da muaynanesinin olmasıdır. HIT yoğun bir Dr ama işi biliyor az ve öz konuşuyor hastaları ile.benim için diyolog kurup kurmamasi çok önemli değil önem verdiğim şey işinin ehli olması ve bunu hissettirmesidir. Iletisim çok iyi olan Dr larda gördüm ama hatalı tedavi yaptılar. Bilmiyorum bu benim düşüncem herkesin beklentisi isteği farklı oluyor.firdevs hn ile de görüşmüştüm ben oda iyi aslında daha sicak bir Dr ama Hit in bilgisinin ve tecribesinin daha fazla olduğunu dusunduk eşimle.
Kıbrıs'ta magosa tıp merkezinde transferim gerçekleşti. Daha küçük klinik beklerken gayet büyük ve temiz bir yer çıktı.
Donor den 10 yumurta bana kaldı 8 den 3 u en yüksek kalitede diğerlerini gözlemler ona göre dondurma işlemi gerçekleştirir dedi. 2 Embryo
Konuldu, Dr bey yaşımdan dolayı 2 adet konulmasına karar verdi.
HIT 5000 euro aldı. Eğer (Allah korusun tâbi) tutmazsa 2.uygulamada 1000 euro alıyor.
karaca karar verdin mi canım ? bak kredi çekip donasyon yaptırıyosun , üstelik yaşında çook genç lütfen panikle acele etme... en başta sakin ol... internetten ve mail ile her konuyu araştırma imkanına sahipsin.. emin olmadan ve içine sinmeden başlama bence..limon ablacım kafam çok karıştı.gercekten.doktorum doğusu hiç onermedi merdiven altı dibi Bi yermiş.gercekten kafam karışık hit mi,ada mı,dünya mı,doğuş mu
Merhaba kanbar,="kanbar, post: 37868847, member: 203877"]Sabrinacım ikinci de inşallah olur canım.HİT te kesin kararlısın galiba ,memnun kaldın mı yaklaşım ve açıklamalarından kaç EUR istediler?
Belki Firdevs hanım da da tutardı,ama içine sinen yere git tabii ki,Nişantaşında mı görüştün HİT.le ,memnun kaldın mı?
Donmuşların da olur inşallah canım HİT.te..
İkisinin de üstün yönleri var canım,bence de..
Mesela FİRDEVS Hn.taze embriyo kullanıyor,4.700 EUR.Başarı oranları ve yaklaşımları çok güzel.Donmuşlara 1.000 EUR alıyor,ama hiç dondurmuyor,ben duymadım.İKİNCİ TEDAVİ 1.000 EUR indirimli,yani 3.700/3.500 EUR arası.
HİT te 5.000 EUR alıyor,taze değil,donmuş kullandığı söyleniyor,başarılı bir doktor,soğuk deniyor,aslında gayet işinin ehli,donmuşlara 2 seneye kadar para almıyor,donmuşlarla transfer sadece 1.000 EUR.
Yani HİT te ,FİRDEVS hanımda süperler..
Teşekkür ederim kanbar. Umarım hepimiz Sağlıklı bebislere kavuau="kanbar, p22984, member: 203877"]İnşallah hayırlısıyla Bebeğini kucağına alırsın canım.
Yaa bunlar insana hersey yapabilirler... yani esinin sorunu olan bayana canli donor olucakmis.. anladiniz dimi ? Cok tehlikeli .. cahil ve caresiz bi bayani aga dusurup neler yapmazlat.. site yonetimine nasil sikayet ediliyo bu profil. Cok tehlikeliburda insanların zor durumundan faydalanmaya çalışıyorlar işte
Gereken yapılmıştır:)Yaa bunlar insana hersey yapabilirler... yani esinin sorunu olan bayana canli donor olucakmis.. anladiniz dimi ? Cok tehlikeli .. cahil ve caresiz bi bayani aga dusurup neler yapmazlat.. site yonetimine nasil sikayet ediliyo bu profil. Cok tehlikeli
Zaten adresinden belli ne oldugu hiç kaale bile almamak lazımYaa bunlar insana hersey yapabilirler... yani esinin sorunu olan bayana canli donor olucakmis.. anladiniz dimi ? Cok tehlikeli .. cahil ve caresiz bi bayani aga dusurup neler yapmazlat.. site yonetimine nasil sikayet ediliyo bu profil. Cok tehlikeli
Tatlım sana konuyu açıklayan bir mail attım zaten,okursun.Zaten adresinden belli ne oldugu hiç kaale bile almamak lazım
Agıma birini düşürürmüyüm diye yazmış
Allah böyle insanlardan korusun
okudum canımTatlım sana konuyu açıklayan bir mail attım zaten,okursun.
Merak ettim neymis konu kanbar ?? Yanlismi anlamisiz ?Tatlım sana konuyu açıklayan bir mail attım zaten,okursun.
tamam canimlimon ablacım karar veremedim daha.nisanda düşünüyoruz nasip bakalım.kafam karışık karar veremedim
Tamam canim bencede en dogrusunu yapmissin.. yasin daha cok genc vakit sorunun yok nisana kadar bos durma arastir googleden bir suru seyi ogrenebiliyosun. Bende o vakte kadar yaptirmis olursam tecrubelerimi seninle paylasirum.. sikinti yapma yumurtalarin cok genc genc bir donor ile Allahimda izin verirse buyuk ihtimal cocuklarina kavusursun..limon ablacım karar veremedim daha.nisanda düşünüyoruz nasip bakalım.kafam karışık karar veremedim
iRde bana bisey yazmak istersen benim yazimin ustunde cevapla yap yoksa bana yazdiklaruni kacirabilirimlimon ablacım karar veremedim daha.nisanda düşünüyoruz nasip bakalım.kafam karışık karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?