hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.. sizin adınıza çok sevindim.
bende 2. dns denememi inşallah önümüzdeki yaz HİT le düşünüyorum. tecrübeli olduğunuzdan size sormak istedim, istanbuldaki muayenehanesine her ay geliyormu? nasıl randevu alabiliriz?

Merhaba kanbar,
teşekkür ederim güzel dileklerin için
Yasim 37.Daha önce 5 defa tup bebek denemesi yaptım. 1 düşük 2 kimyasal gebelik ve negatif sonuç lar en sonunda donasyona sevk etti. Haziran ayında Kıbrıs'a klinik ve Draaraştırmaya gittim. Eşimle Hit de yaptırmaya karar verdik. Istanbulda
da muaynanesinin gidip tekrar görüştüm ve tedaviye başladık. HIT çok yoğunbir Dr ve buyuzden iletişim kurmak bazen zor olabiliyor. Ama işini iyi yapiyor.2 transfer yapıldı.
Inşallah en a sende güzel haberler alırsın. .
Allah hepimize yardımcı olsun.

E="kanbar, post: 38132566, member: 203877"]Çok soru sordum galiba...[/QUOTE]
Mwrha

Do

Mwrha[/QUOTE]

Donasyona nasıl yonlendirdiler.degerlerin cokmu kötü gebelik te yasamissinizda.benimde 7
Deneme m olacak hic bi dr yonlendirmediler.fsh im 23amh 0.65 ken.sizin degerler nasıldı merak ettim

tebrik ederim... allahım isteyen herkeze versin inşallah.. sen HİT e gittin sanırım.. Hİt kaç adet embriyo transfer etmişti ch,nerose .. magosa tıp merkezinde mi yaptırdın nasıl bir yer labaratuarı hastane nasıl ? ve çok kalabalık mı ?

Mwrha[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim,ben de müjdemi hem kendi topiğimde,hem de bu topikte yaşasın hamileyiiiimmmmm diye haykırarak vereceğim inşallah canım..Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhaba noa;
Özelden HIT ' IN ve asistanın in mailini yazdım.

"noa2014, post: 38132913, member: 614578"]hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.. sizin adınıza çok sevindim.
bende 2. dns denememi inşallah önümüzdeki yaz HİT le düşünüyorum. tecrübeli olduğunuzdan size sormak istedim, istanbuldaki muayenehanesine her ay geliyormu? nasıl randevu alabiliriz?[/QUOTE]
Ozelden

Çok teşekkür ederim,ben de müjdemi hem kendi topiğimde,hem de bu topikte yaşasın hamileyiiiimmmmm diye haykırarak vereceğim inşallah canım..Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...[/QUOTE]
inşallah yazıcaz canım burdan haykırıcaz artık bizde anne oluyoruz Allah ın izniyle diye.ben de HAMİLEYİMMMMM diye.atessen de bize dansöz oynatacak.ve dünyanın en mutlu anneleri olacağız...2015 bize uğurlu gelir inşallah

Çok teşekkür ederim,ben de müjdemi hem kendi topiğimde,hem de bu topikte yaşasın hamileyiiiimmmmm diye haykırarak vereceğim inşallah canım..Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...
inşallah yazıcaz canım burdan haykırıcaz artık bizde anne oluyoruz Allah ın izniyle diye.ben de HAMİLEYİMMMMM diye.atessen de bize dansöz oynatacak.ve dünyanın en mutlu anneleri olacağız...2015 bize uğurlu gelir inşallah[/QUOTE]
Bu güzel sözün üzerine Amin diyorum ben de canım ,binlerce ,milyonlarca Amin...

Hit te tedaviye devam ediyorum . Transfer yapıldı 6. Günüm
merhaba arkadaşım... hangi hastanede oldu transfer magosa tıp merkezi mi yoksa yakın doğu mu ? hit deneyimlerini bizimle paylaşırmısın... hastane nasıl , fiyatlar nasıl, ilgililer mi ? ...... vs... bir hafta sonra güzel haberlerini bekliyoruz.

Merhaba
Magosa tıp merkezinde yapıldı . Ben Mayıs ayında yumurta toplattım, donduruldu.Çok huzurluydu tam diğer hastaneden ayrılmasına denk gelmiştim ama sorun olmadı. Türkiye'de çok sömürüldük, çok yıprandık bana o yüzden çok iyi geldiler. Muhteşem bir sakinlikleri var.
Tedavi Yaklaşık 4000 Euro tuttu , konaklamayı kendimiz çözdük.
Bakalım nasıl bir sonuç alacağız.
Sayfada niye kimse yokk.

selam kızlar. ben erken menopozdayım evliyim ve çocuk istiyoruz.ama donasyondan baska çarem yok. şidi kıbrısı araştırıyorum< yaptıranlar varsa eger bana özelden mesaj atıp bilgi verebilirler mi. morelim çok bozuk. başarı sansı nedir.

hangi merkez iyi hangi doktor o kadar kafam karışık ki kızlar. mayısta gitmeyi düşünüyoruz. suan bilgi topluyorum benim durumumda olup donasyon yaptıran arkadaşlarım önerilerinizi.bekliyorum.bu süreç nasıl işliyor.bilgilerinizi bekliyorum arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…