hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.. sizin adınıza çok sevindim.merhaba herkese,
Bugün beta hcg sonucumu aldım 355 çıktı. Bu sefer sanırım oldu. İnsalalh sağlıkla hayırlısyla devam eder. Donasyon düşünen arkadaşlar için yazmak istedim bende çok araştırıdm ve çoğu zaman kafam karıştı ama çocuk sahıbı olmak ısteyenlere kesinlikle öneririm. Ama önce gidip klınıklerle ön görüşme yapıp karar verin. Ben hem Kıbrıs'a gıttım yetmedı hemde İStanbulda HIT ın muaynanesıne gıdıp tekrar gorustum
Umarım bundan sonrada olumlu sekılde yazmaya devam ederım. Bu sürec gerçekten uzun. İlk etap tama 2.ve 3. etaplarda neler yaşanacak, tecribeli arkadaşlarımızdan yaralanmak isterim
Allah hepimize yardımcı olsun
MwrhaÇOK sevindim sizin adınıza.Ne güzel ne mutlu size.HİT size uğurlu geldi demek.HİT te çok iyi bir doktor,bu kaçcıncuydı,diğerleri nerede oldu?Yaşınız kaç?Kaç tane transfer edildi?
Maaşallah çok çok sevindim,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi...
Merhaba kanbar,
teşekkür ederim güzel dileklerin için
Yasim 37.Daha önce 5 defa tup bebek denemesi yaptım. 1 düşük 2 kimyasal gebelik ve negatif sonuç lar en sonunda donasyona sevk etti. Haziran ayında Kıbrıs'a klinik ve Draaraştırmaya gittim. Eşimle Hit de yaptırmaya karar verdik. Istanbulda
da muaynanesinin gidip tekrar görüştüm ve tedaviye başladık. HIT çok yoğunbir Dr ve buyuzden iletişim kurmak bazen zor olabiliyor. Ama işini iyi yapiyor.2 transfer yapıldı.
Inşallah en a sende güzel haberler alırsın. .
Allah hepimize yardımcı olsun.
E="kanbar, post: 38132566, member: 203877"]Çok soru sordum galiba...
tebrik ederim... allahım isteyen herkeze versin inşallah.. sen HİT e gittin sanırım.. Hİt kaç adet embriyo transfer etmişti ch,nerose .. magosa tıp merkezinde mi yaptırdın nasıl bir yer labaratuarı hastane nasıl ? ve çok kalabalık mı ?merhaba herkese,
Bugün beta hcg sonucumu aldım 355 çıktı. Bu sefer sanırım oldu. İnsalalh sağlıkla hayırlısyla devam eder. Donasyon düşünen arkadaşlar için yazmak istedim bende çok araştırıdm ve çoğu zaman kafam karıştı ama çocuk sahıbı olmak ısteyenlere kesinlikle öneririm. Ama önce gidip klınıklerle ön görüşme yapıp karar verin. Ben hem Kıbrıs'a gıttım yetmedı hemde İStanbulda HIT ın muaynanesıne gıdıp tekrar gorustum
Umarım bundan sonrada olumlu sekılde yazmaya devam ederım. Bu sürec gerçekten uzun. İlk etap tama 2.ve 3. etaplarda neler yaşanacak, tecribeli arkadaşlarımızdan yaralanmak isterim
Allah hepimize yardımcı olsun
Merhaba kanbar,
teşekkür ederim güzel dileklerin için
Yasim 37.Daha önce 5 defa tup bebek denemesi yaptım. 1 düşük 2 kimyasal gebelik ve negatif sonuç lar en sonunda donasyona sevk etti. Haziran ayında Kıbrıs'a klinik ve Draaraştırmaya gittim. Eşimle Hit de yaptırmaya karar verdik. Istanbulda
da muaynanesinin gidip tekrar görüştüm ve tedaviye başladık. HIT çok yoğunbir Dr ve buyuzden iletişim kurmak bazen zor olabiliyor. Ama işini iyi yapiyor.2 transfer yapıldı.
Inşallah en a sende güzel haberler alırsın. .
Allah hepimize yardımcı olsun.
E="kanbar, post: 38132566, member: 203877"]Çok soru sordum galiba...
inşallah yazıcaz canım burdan haykırıcaz artık bizde anne oluyoruz Allah ın izniyle diye.ben de HAMİLEYİMMMMM diye.atessen de bize dansöz oynatacak.ve dünyanın en mutlu anneleri olacağız...2015 bize uğurlu gelir inşallahÇok teşekkür ederim,ben de müjdemi hem kendi topiğimde,hem de bu topikte yaşasın hamileyiiiimmmmm diye haykırarak vereceğim inşallah canım..Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...
Günaydın mutlusMerhaba sayfada aktif kimse yokmu.?
tedaviye ne zaman başlıyorsun mutlusBirumutt
Günaydın
merhaba arkadaşım... hangi hastanede oldu transfer magosa tıp merkezi mi yoksa yakın doğu mu ? hit deneyimlerini bizimle paylaşırmısın... hastane nasıl , fiyatlar nasıl, ilgililer mi ? ...... vs... bir hafta sonra güzel haberlerini bekliyoruz.Hit te tedaviye devam ediyorum . Transfer yapıldı 6. Günüm
Merhabamerhaba arkadaşım... hangi hastanede oldu transfer magosa tıp merkezi mi yoksa yakın doğu mu ? hit deneyimlerini bizimle paylaşırmısın... hastane nasıl , fiyatlar nasıl, ilgililer mi ? ...... vs... bir hafta sonra güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayırlı olsun,inşallah herşey gönlüne göre olurHit te tedaviye devam ediyorum . Transfer yapıldı 6. Günüm
Inşallah hepimiz için güzel sonuçlar gelsin. Çok uzun ve zorlu bir yoldayız.Hayırlı olsun,inşallah herşey gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?