Canim sana tavsiyem bu topigi bastan sona kadar okuman. Kafandaki sorularin cogunun cevabini bulursun. Hangi doktoru sececegin senin kisisel tercihine bagli. Suan en deneyimli doktorlar Firdevs hanim ve HIT diye dusunuyorum.kise yokmu arkadaşalar
Bende erken menopozdayim ve tedavimi hit de yaptirdim. Ilk seferde tuttu ve suan ikizlerime hamileyim. Her iki doktorda bu konuda cok deneyimli.açıkçası kendim gibi aynı dertten muzdarip kader arkadaşlarımdan bişeyler duymak ögrenmek istiyorum
aminnnnnnnn inşallahInşallah hepimiz için güzel sonuçlar gelsin. Çok uzun ve zorlu bir yoldayız.
hoşgeldin limonatam rabbim hayırlısını nasip etsinselam kızlar. ben erken menopozdayım evliyim ve çocuk istiyoruz.ama donasyondan baska çarem yok. şidi kıbrısı araştırıyorum< yaptıranlar varsa eger bana özelden mesaj atıp bilgi verebilirler mi. morelim çok bozuk. başarı sansı nedir.
Pazartesi günü 15 inde . Dün benden e2 ve progestoron testi istediler progestoron biraz düşük geldi iğneye başladıkmutlus test günün ne zaman
Ben bu topiğin tüm sayfalarını okudum,başarıya ulaşanların hastane doktor ve neler yaptıklarını not aldım,Kıbrıs'ta bir ön araştırma yaptım,seçenekleri ikiye indirdim,ikisiyle de görüşme yaptım ve ona göre tercihimi yaptım...selam kızlar. ben erken menopozdayım evliyim ve çocuk istiyoruz.ama donasyondan baska çarem yok. şidi kıbrısı araştırıyorum< yaptıranlar varsa eger bana özelden mesaj atıp bilgi verebilirler mi. morelim çok bozuk. başarı sansı nedir.
Merhaba
Magosa tıp merkezinde yapıldı . Ben Mayıs ayında yumurta toplattım, donduruldu.Çok huzurluydu tam diğer hastaneden ayrılmasına denk gelmiştim ama sorun olmadı. Türkiye'de çok sömürüldük, çok yıprandık bana o yüzden çok iyi geldiler. Muhteşem bir sakinlikleri var.
Tedavi Yaklaşık 4000 Euro tuttu , konaklamayı kendimiz çözdük.
Bakalım nasıl bir sonuç alacağız.
Sayfada niye kimse yokk.
Mutlus merhaba,Hit te tedaviye devam ediyorum . Transfer yapıldı 6. Günüm
Rica ederim canım..teşekkürler kanbar
Kanbar merhaba,Rica ederim canım..
En yakın zamanda sen de bebeklerine kavuşacaksın inşallah...
Sevgımeın merhaba,Canim sana tavsiyem bu topigi bastan sona kadar okuman. Kafandaki sorularin cogunun cevabini bulursun. Hangi doktoru sececegin senin kisisel tercihine bagli. Suan en deneyimli doktorlar Firdevs hanim ve HIT diye dusunuyorum.
Başladım,çok memnunum..Kanbar merhaba,
Tedavıye basladın mı fırdevs hanımda ? Nasıl gıdıyor? Insallah hayırlıyla sende guzel haberler alacaksın
Mutlus merhaba,
Bende hıt hastasıyım. Kasım atında yaptırdım transferımı sanırım ben senden1hafta once transfer yapıldı. Gecen hafta persembe gunu beta hcg sonucuma gore ıyı haberı aldım.
Insallah sende en kısa zamanda guzel sonucunu alırsın.
Sen turkıyede mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?