teşekkür ederim .canım işte okadar çok şey duyuyorum ki hit için de firdevs hoca içinde olumlu olumsuz

hoşgeldin limonatam rabbim hayırlısını nasip etsin
sayfaları oku hangisi içine sinerse oraya git

Mutluss inşallah mutlu sona ulaşırsın sen de ...
Gördüğüm o ki bu yolda başarı oranı oldukça yüksek,inanan ve sabreden herkes bu topikte ve diğer topiklerde hep bebeklerine kavuştular...
İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız...

Ben bu topiğin tüm sayfalarını okudum,başarıya ulaşanların hastane doktor ve neler yaptıklarını not aldım,Kıbrıs'ta bir ön araştırma yaptım,seçenekleri ikiye indirdim,ikisiyle de görüşme yaptım ve ona göre tercihimi yaptım...
Sen de öyle yap...
Hem bu topikte,hem Hit ,hem de benim topiğimde (Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya) başarılı sonuç alan çok kişi var..
Genelde ve son yıllarda Hit ve Firdevs Uğuz Tip bu konuda başarı oranları en yüksek doktorlar..
Ben ikisiyle de görüştüm,içime Firdevs Hanım her yönüyle sindi ve orada başladım tedaviye..
Sen de bu yoldan gidersen,senin için en doğru ve kalbine en yakın merkez/doktoru bulursun..
Sonuçta bu yol uzun bir yol ve doktorunun her aşamada senin yanında ve sana destek olacağını bilmen,bunu sana heran hissettirmesi,ona güvenmen ve onun seni bebeklerine kavuşturacağına inanman çok önemli bence..İşte ben bu noktada Doğuş Tüp Bebek Merkezi/Firdevs ve İrem Hanıma çok inandım ve güvendim Limonatam.

Son düzenleme:

Merhaba arkadaslar,
Bende Hıt donasyon yaptırdım.bu hafta beta hcg sonucuma gore hamıle oldugumu ogrendım. Donasyona karar verene kadar burdakı herkes gıbı malesef olumsuz bır suru sey yasadım. Kıbrısda kıme gıdecegımı karar vermek için gidip klınıklerı arastırdım. Fırdevs hn ve H.İbrahim Tekın ıle gorustum. İstanbulda da muayne edebildiği için ve tecrubesıne guvendıgımız ıcın Hıt'ı tercıh ettım. Ama forumdakı bırxok arkadas Fırdevs hanımdan da cok memnun. Hıt'e gore ıletısımı daha ıyı bır dr. Herkesın beklentısı farklı olabılıyor oyuzden dırekt bu dr ıyıdır demek yanlıs olabılır. Senın once malık ve telefon yoluyla ıletısım kurman gıdeılıyorsan Kıbrısa gıdıp yuzyuze gorusmen cok daha sağlıklı. Hepimizin hikayesı belkı faklı ama dertlerımız aynı. Moralını hıc bozma. Kıbrısa kararvermek cok kolay degıl felaket senoryalarıda okuyoruz bazn forumlarda ama hepsı dogru degıl ıyı bır klınık secmek onemlı. Maddı ve manevı açıdan somurulmeye cok acık adaylarız malesef
Allah hepimize yardımcı olsun.

Hit te tedaviye devam ediyorum . Transfer yapıldı 6. Günüm
Mutlus merhaba,
Bende hıt hastasıyım. Kasım atında yaptırdım transferımı sanırım ben senden1hafta once transfer yapıldı. Gecen hafta persembe gunu beta hcg sonucuma gore ıyı haberı aldım.
Insallah sende en kısa zamanda guzel sonucunu alırsın.
Sen turkıyede mısın?

Canim sana tavsiyem bu topigi bastan sona kadar okuman. Kafandaki sorularin cogunun cevabini bulursun. Hangi doktoru sececegin senin kisisel tercihine bagli. Suan en deneyimli doktorlar Firdevs hanim ve HIT diye dusunuyorum.
Sevgımeın merhaba,
Nasılsın? Hamılelık nasıl gecıyor?kacıncı haftadasın. Ilk haftalarda bel agrın oluyor muydu? Benı suan Orlayan bel agrımlarım. Dr gıtmedım henuz ctesı H.ıbrahım bey gelecekmıs ıstanbula onu beklıyorum.ılk muayneyı onun yapmasını ıstıyorum.sonrakı asama ınsallah sağlıklı olursa baska bır dr arayısına gırcegım. Sen yurtdısındaydın ama farklı bır dr devam ettıgınde hıkayeını anlattın mı? Yoksa normal hamılelık gıbı mı yaklastı dr?kullandıgım progestan fıtıl ve estarfem ne kadar sure kullanılıyor?
Yıne Cok soru sordum kusura bakma:)

Kanbar merhaba,
Tedavıye basladın mı fırdevs hanımda ? Nasıl gıdıyor? Insallah hayırlıyla sende guzel haberler alacaksın
Başladım,çok memnunum..
Heran ulaşıyorum,heran yanımdalar,her konuda yardımcı oluyorlar sağolsunlar..
Topiğimizde şimdiden 4'te 4 hamilemiz var ..Bir tanesi üçüz,bir tanesi erkek,diğer ikisinin de sonuçlarını bekliyoruz..
İnşallah ben de güzel sonucumu alıp,paylaşacağım bu topikte hayırlısıyla..

Günaydın şimdi gördüm mesajı.
Tebrik ederim sağlıkla tamamına Ersin inşallah, çok güzel haber.
Ben İstanbuldayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…