Selam canim. Hamilelik cok sukur iyi gidiyor. Suan bir sikayetim yok. 17. haftadayim. Benim hic bel agrilarim olmadi. Sadece ilk 3 ay asiri mide bulantisi ve halsizlik ama suan iyiyim cok sukur. Burdaki doktoruma hikayemi anlattim ve sagolsun cok dikkatli davraniyor. Normalde burda 4 haftada bir kontrole gidebiliyorsun ama bana her iki haftada bir musade ettiler ozel durumdan dolayi ve sirf benim icim rahat etsin diye. Cok memnunum doktorumdan. Progestani hamileligin 6. haftasina kadar ve estrofemi 12. haftaya kadar kullandim. Suan sadece elevit ve coraspirin kullaniyorum. Muayeneden sonra kesin yaz doktorun soylediklerini merak ettim. Kendine dikkat et canim. Insallah hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza aliriz.Sevgımeın merhaba,
Nasılsın? Hamılelık nasıl gecıyor?kacıncı haftadasın. Ilk haftalarda bel agrın oluyor muydu? Benı suan Orlayan bel agrımlarım. Dr gıtmedım henuz ctesı H.ıbrahım bey gelecekmıs ıstanbula onu beklıyorum.ılk muayneyı onun yapmasını ıstıyorum.sonrakı asama ınsallah sağlıklı olursa baska bır dr arayısına gırcegım. Sen yurtdısındaydın ama farklı bır dr devam ettıgınde hıkayeını anlattın mı? Yoksa normal hamılelık gıbı mı yaklastı dr?kullandıgım progestan fıtıl ve estarfem ne kadar sure kullanılıyor?
Yıne Cok soru sordum kusura bakma:)
sevgimsin merhaba arkadaşım , sen hit in eski yerinde mi yaptırmıştın yoksa mayıs ayında geçtiği yeni yerinde mi ?Bende erken menopozdayim ve tedavimi hit de yaptirdim. Ilk seferde tuttu ve suan ikizlerime hamileyim. Her iki doktorda bu konuda cok deneyimli.
sen sperm donayonumu yaptırmıştın.. 4.000 euro ya ilaçlar dahil sanırım çünkü sperm dons. da fiyatlar her yerde 3.500 euro değil miMerhaba
Magosa tıp merkezinde yapıldı . Ben Mayıs ayında yumurta toplattım, donduruldu.Çok huzurluydu tam diğer hastaneden ayrılmasına denk gelmiştim ama sorun olmadı. Türkiye'de çok sömürüldük, çok yıprandık bana o yüzden çok iyi geldiler. Muhteşem bir sakinlikleri var.
Tedavi Yaklaşık 4000 Euro tuttu , konaklamayı kendimiz çözdük.
Bakalım nasıl bir sonuç alacağız.
Sayfada niye kimse yokk.
Galiba yanlış anladın ben normal tüpbebek yaptım. Benim sebepsiz infertilite diyerek istanbulda çok oyaladıklarından Hıt o tercih ettimsen sperm donayonumu yaptırmıştın.. 4.000 euro ya ilaçlar dahil sanırım çünkü sperm dons. da fiyatlar her yerde 3.500 euro değil mi
öylemiiii... çok enteresan.. istanbulda hangi hastanelerde yaptırmıştın ?? vay be istanbuldaki merkezin yapamadığını Hit yapmış demek.. magosadaki yeni yerinde yapıldı değil mi ?Galiba yanlış anladın ben normal tüpbebek yaptım. Benim sebepsiz infertilite diyerek istanbulda çok oyaladıklarından Hıt o tercih ettim
Evet baktırdım. E2 sonucum 534 du. Progesteron 13,88 cıkmıstı. Halen progestn fıtıl ve estfem kullanmaya devam edıyorum. Senın ne kadar oldu transferın nezaman beta hcg yaptıracaksınChinerose 6. Gün e2 ve progestoron baktırdınmı
Pazartesi test günüm progestoron 10 çıktığı için iğneye geçtik.Evet baktırdım. E2 sonucum 534 du. Progesteron 13,88 cıkmıstı. Halen progestn fıtıl ve estfem kullanmaya devam edıyorum. Senın ne kadar oldu transferın nezaman beta hcg yaptıracaksın
hayırdır sakıncası mı var. İsteğim yeri tercih de edebilirim bu niye alakadan ettiöylemiiii... çok enteresan.. istanbulda hangi hastanelerde yaptırmıştın ?? vay be istanbuldaki merkezin yapamadığını Hit yapmış demek.. magosadaki yeni yerinde yapıldı değil mi ?
Biz yeni yerinde yani magosa tip merkezinde yaptirdik eylul ayinda.sevgimsin merhaba arkadaşım , sen hit in eski yerinde mi yaptırmıştın yoksa mayıs ayında geçtiği yeni yerinde mi ?
E2 ve progesterona hıt baktırıyor herhalde bu progesteron düşük olursa mı iğnesini yaptırıyor?E2 nin değer arlığı ne acaba biz estrofem içtiğimiz için yüksek galiba.E2 değerini niçin istiyorlar bilen var mı?Rabbim emeklerimize acısın hepimiz anne olalım inşallah....güzel haberlerinizi bekliyoruz bize umut olun...Evet baktırdım. E2 sonucum 534 du. Progesteron 13,88 cıkmıstı. Halen progestn fıtıl ve estfem kullanmaya devam edıyorum. Senın ne kadar oldu transferın nezaman beta hcg yaptıracaksın
Benim progestoron değerini düşük buldu oyüzden iğneye geçti. E2 435 olduğu için sorun yok. Bende ilk defa karşılaştım bu 6 .gün yapılan testlerle şaşırdım biraz.E2 ve progesterona hıt baktırıyor herhalde bu progesteron düşük olursa mı iğnesini yaptırıyor?E2 nin değer arlığı ne acaba biz estrofem içtiğimiz için yüksek galiba.E2 değerini niçin istiyorlar bilen var mı?Rabbim emeklerimize acısın hepimiz anne olalım inşallah....güzel haberlerinizi bekliyoruz bize umut olun...
daha önce ben forumda hıt e gidenlerden duymuştum,Firdevs hanım başta 3-4 günde bir progesteron iğne ve fitili birlikte kullandırıyor işte her doktorun tedavi şekli değişiebiliyor.Benim progestoron değerini düşük buldu oyüzden iğneye geçti. E2 435 olduğu için sorun yok. Bende ilk defa karşılaştım bu 6 .gün yapılan testlerle şaşırdım biraz.
Bizde fitille başladık , bakalım yaşadıkça göreceğiz. İğne biraz acılıymış.inşallah herkesin sonucu pozitif olsun emeklere , çekilen sıkıntılara değsin.daha önce ben forumda hıt e gidenlerden duymuştum,Firdevs hanım başta 3-4 günde bir progesteron iğne ve fitili birlikte kullandırıyor işte her doktorun tedavi şekli değişiebiliyor.
merhaba sevgimsin, sende hamileydin değil mi . HİT ile firdevs hn arasında kararsızım bende.. firdevs hn çok ilgili ama hastaneye labaratuar kalitesine güvenmiyorum hastanenin diğer doktoru şevket bey hakkında netde okuduklarımdan dolayı.. Hİt inde çok yogun olması ve yeni geçtiği için yeni hastanenn labaratuarı ( olumlu sonuçalanalar yeni yeni ortaya çıktığı için) konusunda emin olamıyorum.. çok zor karar.. sen ne düşünüyosun bu konulardaBiz yeni yerinde yani magosa tip merkezinde yaptirdik eylul ayinda.
Kıbrıs genelde TC de yasak olan donasyon için tercih ediliyor. İstanbulda çok yüksek yatırımlar yapılan labaratuarlarda başarı elde edilemeyip kıbrısta elde edilmiş olması oraların labaratuarınında kaliteli olduğu sonucu çıkarttığı için hem şaşırdım hem sevinmüştüm.. kıbrısı tercih etmenizin nasıl bir sakıncası olabilir mutlus hanım.. bu ne çirkin bir tavırlı cevap... burada herkez deneyimlerini paylaşmıyor mu ? buranın amacı bu değil mi ? Allah allah bu tepkinizin nedenini çözemedim açıkcası...H
hayırdır sakıncası mı var. İsteğim yeri tercih de edebilirim bu niye alakadan etti
chinerose merhaba arkadaşım... e2 ve prosg. transferden sonra 6. gün mü bakılıyor ? senin ki kaçıncı gün embriyosu idi ? ve transferden sonra progesteron ve estrofemi nasıl günde kaç tane kullandın ? çok soru sordum kusura bakma lütfen..Evet baktırdım. E2 sonucum 534 du. Progesteron 13,88 cıkmıstı. Halen progestn fıtıl ve estfem kullanmaya devam edıyorum. Senın ne kadar oldu transferın nezaman beta hcg yaptıracaksın
Kıbrıs genelde TC de yasak olan donasyon için tercih ediliyor. İstanbulda çok yüksek yatırımlar yapılan labaratuarlarda başarı elde edilemeyip kıbrısta elde edilmiş olması oraların labaratuarınında kaliteli olduğu sonucu çıkarttığı için hem şaşırdım hem sevinmüştüm.. kıbrısı tercih etmenizin nasıl bir sakıncası olabilir mutlus hanım.. bu ne çirkin bir tavırlı cevap... burada herkez deneyimlerini paylaşmıyor mu ? buranın amacı bu değil mi ? Allah allah bu tepkinizin nedenini çözemedim açıkcası...
hayırlısı olsun inşallahPazartesi günü 15 inde . Dün benden e2 ve progestoron testi istediler progestoron biraz düşük geldi iğneye başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?