Evet 6.gun istediler. 5
gün embriyo su. progesteron fitil kullanıyorum 200 mg 3 er adet sabah öğle akşam devam ediyorum hala.estarfemde günde 4 tane içiyorum. Bunların dışında günde 1 tane coraspirin, 1 tane imom balıkyagi, 1 tanede elevit içiyorum.

Bu topiği iyiki açmış Efsune,Allah ondan razı olsun,tüm sayfalarını okuyup,bilgi sahibi olduk tecrübelerinizden faydalandık,en azından ben kendi adıma konuşuyorum...Birbirinize sevgi ve saygı dolu yazdıklarınızdan feyz aldık,hep pozitif,hep temiz kalpli oldunuz ve hepiniz birer birer bebeklerinize kavuştunuz,kimi zaman üzülerek(negatif sonuç alanlara),kimi zaman da sevinerek (pozitif sonuç alanlara) ama hep heyecanla okudum sayfaları teker teker...
Ama sonunda inanarak,temiz kalple,pozitif enerjiyle yoluna devam edenler gördüm ki anne oldular..
Darısı hepimizin başına,inşallah bizler de sizlerin yaşadığınız mutlulukları tadabilme şansını yakalayabiliriz...
Her zaman inanarak,daima dua ederek,hep pozitifi düşünerek,birbirimize sevgi ve saygı dolu paylaşımlarda bulunarak, inşallah birer birer anne olacağız...
Buna karar vermek hiçbir aile için kolay değil...Ama anne/baba olma mutluluğunu tadabilmek her ailenin hakkıdır diye düşünüyorum.Eşlerimizi çok seviyoruz,onlar da bizi,evlatlarımız ise mutluluğumuzu bine katlayacak....
Bu yolda önce beyindeki negatif enerji ve düşüncelerden kurtulmak bence çok önemli...
Kalp,beyin ve ruhen eşinizle birlikte güzel düşüncelerle,birbirinize can yoldaşı olup,elele verip yola çıkarsanız bence Allah yardımcınız/yardımcımız olacaktır...Bu topikteki,Hit topiğindeki ve benim topiğimdeki(Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya) hangi topikte olursak olalım,hangi Merkez/ hangi doktorda tedaviye devam ediyor olursak olalım,hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz,amacımız anne olmak,ileride annecim diye bize seslenen evlatlarımızı kucaklayabilmek..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...Amin.

Merhaba sevgimsin,
ilk kontrol için Hit e gitmek istedim ama günü uyması. Yarın başka bir dra gidicem. Ama biliyorsun Türkiye de donasyon yasak. Gideceğim dr a hikâyemiz tam olarak anlatıp anlatmak kararsızim. Tup bebek yaptırdım diycem sanırım. Çünkü herkese söylenebilir birsey değil. Etrafınızda kimse bilmiyor ailelerde soylemedik. Bizim gibi hikaye si olmayanlar malesef anlamıyor farklı düşünüyor gerekli gereksiz yorum yapabilir diye baştan hiç kimseyle paylaşması. Benim için hiçbir farkı yok benim kanında beslenerek.
Keşke toplum olarak anlayışlı olsak. Sanırım yurtdışında yaşamanın en güzel şeyi hoşgörü ve bilip bilmeden yargılamalarin olmaması.

Aynen kızlar toplum maalesef böyle. Herkese söylenmiyor gercekten.insanlar halden anlamıyor. Kimseyi kafana yakmayın yola devam etmeliyiz.önemli olan beyinde olumlu düşünüp beynimizin olacağına inanmak.vr çabalamak. Formda emeği gecen herkese teşekkürler, bu forumda okuduklarım sayesinde, negatif düşüncelerim azaldı.güzel sonuçlar insanı mutlu ediyor.hit hakkında ve Firdevs hanım hakkında olumlu yazılar okudum.umarım emeklerimiz bosa gitmez.

kimsenin bilmesine gerek yok bence eşim bilsin yeter
en yakınlarına bile güven olmuyor artık

Seni cok iyi anliyorum canim. Burda hollandalilar arasinda cok normal karsilaniyor ama biz yinede hic kimseye soylemedik. Kendi annem babam ve doktorumdan baska kimse bilmiyor. Bilmelerinede gerek yok. En yakin arkadasima bile soylemedim. Herkes normal gebelik biliyor. Her seferinde ayni yalani soylemekten artik biktim ama care yok. Dediginiz gibi cocuklarimin gelecegi icin yapmak zorundayim. Insallah sende iyi bir doktor bulursun canim.

Tüp bebek çocukları onlar canlarım,herkese öyle diyorum ben..
Herkes tüp bebek yaptırıyor,bizim de başka yolla olmadığından tüp bebek deniyoruz diyorum.Zaten öncesinde de 3 tüp bebek denememiz var..Bu Ekim Ayında tuttu da 6 haftalıkken kaybettim,inşallah sağlığım düzelir de Ocak Ayında deneyeceğim tekrar,olursa bebeğim tüp bebek bebeği bilecek herkes..

Selam canim, biz arastirma yaptigimiz siralar hit bize daha deneyimli geldi. Cok yogun ve o yuzden biraz soguk oldugunu bile bile gittik ama yinede hic pisman degilim. Tedavi surecim cok guzel gecti. Bu karar bence cok kisisel. Cok iyi dusun ve ortak karar verin. Firdevs hanimla gorusmedigimiz icin onun hakkinda bir yorum yapamam.

Merhaba kızlar,
Ikizlere hamileyim. Ama riskli biraz kanama oldu bu sabah korku yasadim ama inşallah atlatacagiz. 2 kese göründü ama biri şuan için daha küçük kendine yer edinmeye çalışıyor sanırım.10 günlük rapor aldım. Annemde yatıyorum. Inşallah sağlam tutunurlar dua edin arkadaşlar.

Bizim topikteki kızlara ve kendime Meryem Suresi okuyorum,seni de eklerim dualarıma,gerçi bu aralar hep sağlık sorunlarım var,inşallah atlatıp yoluma devam edeceğim...
Bebeklerin seninle beraber olacaklar,buna inanıyorum,doktoruna haber verip kanamayı kesici iğne,ilaç al hemen.

Gozun aydin canim cok sevindim! Kanamalardan sakin korkma. Yapabilecegin tek sey kendini yormamak. Bende tam 3 hafta surdu kanamalarim. Kendine ve bebeklerine cok iyi bak. Dualarimiz seninle.

Bilgi icin sagol arkadasim.. sen kac aylik hamileydin..

Canım nasıl oldun çok merak ediyorum seni ve bebeklerini,hep dua ediyorum,umarım üçünüz de çok iyisinizdir.

Merhaba, ben 37 yaşındayım, 15 yıldır evliyim. Bu sürede hiç gebe kalmadım.
Aslında başlarda çocuk istemediğimizden korunduğumuz için gebe kalmadığımı düşünmüştüm. Adetlerim düzensizleşince, doktorun istediği testler sonucunda over yetmezliği tanısı kondu, 10 yıl önceydi.
Doktorum hemen hormon tedavisi ile yumurta geliştirmeye çalıştı fakat hiç yumurta oluşmadı, yani tüm rezervlerim tükenmişti.
3 yıl önce Kıbrısta donasyon ile tedavi görmeye karar verdim.
Toplam 4 defa yumurta donasyonu ile tüp bebek transferi yapıldı.
Son 2 sini HİT'te denedim sonuncusunda Allahıma çok şükür hamile kaldım.
Bunları yazmamın sebebi vaktinizi başka merkezlerde harcamayın benim gibi 2 yılınızı sırf hatalı doktor seçiminden dolayı kaybetmeyin. İlk tercihiniz HİT olsun. HİT hem uzmanlığı hem insanlığı ile bu tedavide gidilebilecek en doğru adres. Ayrıca fazla embriyoları da 2 yıl süresince ücretsiz saklıyorlar. Tedavi yöntemleri de diğer kliniğe göre çok farklı, tedavi süresince belirli zamanlarda bazı tahliller isteyerek gerekirse ilaçların dozajında değişiklik yapıyorlar. Dileğim, benim gibi bebek hasreti çeken kişilere yardımcı olabilmek. Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin. Sevgilerimle ...

merhaba Tafare ,ilk iki tedavin hangi merkezlerde ve doktorlarda olmuştu?

Mrb arkadasim. Kac aylik hamilesin.. tedavin hit in eski yerinde mi yani yasam hastanesinde mi yoksa yeni yerinde mi yapildi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…