Evet 6.gun istediler. 5limon1975 .!.:chinerose merhaba arkadaşım... e2 ve prosg. transferden sonra 6. gün mü bakılıyor ? senin ki kaçıncı gün embriyosu idi ? ve transferden sonra progesteron ve estrofemi nasıl günde kaç tane kullandın ? çok soru sordum kusura bakma lütfen..
Merhaba sevgimsin,post: 38231264 .!.:Selam canim. Hamilelik cok sukur iyi gidiyor. Suan bir sikayetim yok. 17. haftadayim. Benim hic bel agrilarim olmadi. Sadece ilk 3 ay asiri mide bulantisi ve halsizlik ama suan iyiyim cok sukur. Burdaki doktoruma hikayemi anlattim ve sagolsun cok dikkatli davraniyor. Normalde burda 4 haftada bir kontrole gidebiliyorsun ama bana her iki haftada bir musade ettiler ozel durumdan dolayi ve sirf benim icim rahat etsin diye. Cok memnunum doktorumdan. Progestani hamileligin 6. haftasina kadar ve estrofemi 12. haftaya kadar kullandim. Suan sadece elevit ve coraspirin kullaniyorum. Muayeneden sonra kesin yaz doktorun soylediklerini merak ettim. Kendine dikkat et canim. Insallah hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza aliriz.
kimsenin bilmesine gerek yok bence eşim bilsin yeterAynen kızlar toplum maalesef böyle. Herkese söylenmiyor gercekten.insanlar halden anlamıyor. Kimseyi kafana yakmayın yola devam etmeliyiz.önemli olan beyinde olumlu düşünüp beynimizin olacağına inanmak.vr çabalamak. Formda emeği gecen herkese teşekkürler, bu forumda okuduklarım sayesinde, negatif düşüncelerim azaldı.güzel sonuçlar insanı mutlu ediyor.hit hakkında ve Firdevs hanım hakkında olumlu yazılar okudum.umarım emeklerimiz bosa gitmez.
Seni cok iyi anliyorum canim. Burda hollandalilar arasinda cok normal karsilaniyor ama biz yinede hic kimseye soylemedik. Kendi annem babam ve doktorumdan baska kimse bilmiyor. Bilmelerinede gerek yok. En yakin arkadasima bile soylemedim. Herkes normal gebelik biliyor. Her seferinde ayni yalani soylemekten artik biktim ama care yok. Dediginiz gibi cocuklarimin gelecegi icin yapmak zorundayim. Insallah sende iyi bir doktor bulursun canim.Merhaba sevgimsin,
ilk kontrol için Hit e gitmek istedim ama günü uyması. Yarın başka bir dra gidicem. Ama biliyorsun Türkiye de donasyon yasak. Gideceğim dr a hikâyemiz tam olarak anlatıp anlatmak kararsızim. Tup bebek yaptırdım diycem sanırım. Çünkü herkese söylenebilir birsey değil. Etrafınızda kimse bilmiyor ailelerde soylemedik. Bizim gibi hikaye si olmayanlar malesef anlamıyor farklı düşünüyor gerekli gereksiz yorum yapabilir diye baştan hiç kimseyle paylaşması. Benim için hiçbir farkı yok benim kanında beslenerek.
Keşke toplum olarak anlayışlı olsak. Sanırım yurtdışında yaşamanın en güzel şeyi hoşgörü ve bilip bilmeden yargılamalarin olmaması.
Selam canim, biz arastirma yaptigimiz siralar hit bize daha deneyimli geldi. Cok yogun ve o yuzden biraz soguk oldugunu bile bile gittik ama yinede hic pisman degilim. Tedavi surecim cok guzel gecti. Bu karar bence cok kisisel. Cok iyi dusun ve ortak karar verin. Firdevs hanimla gorusmedigimiz icin onun hakkinda bir yorum yapamam.merhaba sevgimsin, sende hamileydin değil mi . HİT ile firdevs hn arasında kararsızım bende.. firdevs hn çok ilgili ama hastaneye labaratuar kalitesine güvenmiyorum hastanenin diğer doktoru şevket bey hakkında netde okuduklarımdan dolayı.. Hİt inde çok yogun olması ve yeni geçtiği için yeni hastanenn labaratuarı ( olumlu sonuçalanalar yeni yeni ortaya çıktığı için) konusunda emin olamıyorum.. çok zor karar.. sen ne düşünüyosun bu konularda
Bizim topikteki kızlara ve kendime Meryem Suresi okuyorum,seni de eklerim dualarıma,gerçi bu aralar hep sağlık sorunlarım var,inşallah atlatıp yoluma devam edeceğim...Merhaba kızlar,
Ikizlere hamileyim. Ama riskli biraz kanama oldu bu sabah korku yasadim ama inşallah atlatacagiz. 2 kese göründü ama biri şuan için daha küçük kendine yer edinmeye çalışıyor sanırım.10 günlük rapor aldım. Annemde yatıyorum. Inşallah sağlam tutunurlar dua edin arkadaşlar.
Gozun aydin canim cok sevindim! Kanamalardan sakin korkma. Yapabilecegin tek sey kendini yormamak. Bende tam 3 hafta surdu kanamalarim. Kendine ve bebeklerine cok iyi bak. Dualarimiz seninle.Merhaba kızlar,
Ikizlere hamileyim. Ama riskli biraz kanama oldu bu sabah korku yasadim ama inşallah atlatacagiz. 2 kese göründü ama biri şuan için daha küçük kendine yer edinmeye çalışıyor sanırım.10 günlük rapor aldım. Annemde yatıyorum. Inşallah sağlam tutunurlar dua edin arkadaşlar.
Bilgi icin sagol arkadasim.. sen kac aylik hamileydin..Selam canim, biz arastirma yaptigimiz siralar hit bize daha deneyimli geldi. Cok yogun ve o yuzden biraz soguk oldugunu bile bile gittik ama yinede hic pisman degilim. Tedavi surecim cok guzel gecti. Bu karar bence cok kisisel. Cok iyi dusun ve ortak karar verin. Firdevs hanimla gorusmedigimiz icin onun hakkinda bir yorum yapamam.
Suan 17 haftalik yani 4 aylik hamileyim cok sukur. Darisi sizlere insallah.Bilgi icin sagol arkadasim.. sen kac aylik hamileydin..
Canım nasıl oldun çok merak ediyorum seni ve bebeklerini,hep dua ediyorum,umarım üçünüz de çok iyisinizdir.Merhaba kızlar,
merhaba Tafare ,ilk iki tedavin hangi merkezlerde ve doktorlarda olmuştu?Merhaba, ben 37 yaşındayım, 15 yıldır evliyim. Bu sürede hiç gebe kalmadım.
Aslında başlarda çocuk istemediğimizden korunduğumuz için gebe kalmadığımı düşünmüştüm. Adetlerim düzensizleşince, doktorun istediği testler sonucunda over yetmezliği tanısı kondu, 10 yıl önceydi.
Doktorum hemen hormon tedavisi ile yumurta geliştirmeye çalıştı fakat hiç yumurta oluşmadı, yani tüm rezervlerim tükenmişti.
3 yıl önce Kıbrısta donasyon ile tedavi görmeye karar verdim.
Toplam 4 defa yumurta donasyonu ile tüp bebek transferi yapıldı.
Son 2 sini HİT'te denedim sonuncusunda Allahıma çok şükür hamile kaldım.
Bunları yazmamın sebebi vaktinizi başka merkezlerde harcamayın benim gibi 2 yılınızı sırf hatalı doktor seçiminden dolayı kaybetmeyin. İlk tercihiniz HİT olsun. HİT hem uzmanlığı hem insanlığı ile bu tedavide gidilebilecek en doğru adres. Ayrıca fazla embriyoları da 2 yıl süresince ücretsiz saklıyorlar. Tedavi yöntemleri de diğer kliniğe göre çok farklı, tedavi süresince belirli zamanlarda bazı tahliller isteyerek gerekirse ilaçların dozajında değişiklik yapıyorlar. Dileğim, benim gibi bebek hasreti çeken kişilere yardımcı olabilmek. Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin. Sevgilerimle ...
Sagol arkadasim aminnnnSuan 17 haftalik yani 4 aylik hamileyim cok sukur. Darisi sizlere insallah.
Mrb arkadasim. Kac aylik hamilesin.. tedavin hit in eski yerinde mi yani yasam hastanesinde mi yoksa yeni yerinde mi yapildi ?Merhaba, ben 37 yaşındayım, 15 yıldır evliyim. Bu sürede hiç gebe kalmadım.
Aslında başlarda çocuk istemediğimizden korunduğumuz için gebe kalmadığımı düşünmüştüm. Adetlerim düzensizleşince, doktorun istediği testler sonucunda over yetmezliği tanısı kondu, 10 yıl önceydi.
Doktorum hemen hormon tedavisi ile yumurta geliştirmeye çalıştı fakat hiç yumurta oluşmadı, yani tüm rezervlerim tükenmişti.
3 yıl önce Kıbrısta donasyon ile tedavi görmeye karar verdim.
Toplam 4 defa yumurta donasyonu ile tüp bebek transferi yapıldı.
Son 2 sini HİT'te denedim sonuncusunda Allahıma çok şükür hamile kaldım.
Bunları yazmamın sebebi vaktinizi başka merkezlerde harcamayın benim gibi 2 yılınızı sırf hatalı doktor seçiminden dolayı kaybetmeyin. İlk tercihiniz HİT olsun. HİT hem uzmanlığı hem insanlığı ile bu tedavide gidilebilecek en doğru adres. Ayrıca fazla embriyoları da 2 yıl süresince ücretsiz saklıyorlar. Tedavi yöntemleri de diğer kliniğe göre çok farklı, tedavi süresince belirli zamanlarda bazı tahliller isteyerek gerekirse ilaçların dozajında değişiklik yapıyorlar. Dileğim, benim gibi bebek hasreti çeken kişilere yardımcı olabilmek. Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin. Sevgilerimle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?