Merhaba kanbar,Canım nasıl oldun çok merak ediyorum seni ve bebeklerini,hep dua ediyorum,umarım üçünüz de çok iyisinizdir.
Sevgimsin mrb,Gozun aydin canim cok sevindim! Kanamalardan sakin korkma. Yapabilecegin tek sey kendini yormamak. Bende tam 3 hafta surdu kanamalarim. Kendine ve bebeklerine cok iyi bak. Dualarimiz seninle.
Merhaba kanbar,
Geçen cuma günü kanama olunca apar topar Dr gittim tabii.10 günlük rapor verdi. Ise gitmiyorum. Annemde yatıyorum. Şu an iyiyim.22 aralıkta kontrole gidecem inşallah 2 fasulyem de tutunmustir iyice. 2 kese gözüktü ambition gelişimi daha küçük muhtemelen kanama minik fasulye yüzünden. Sanırım kendine yer edinmeye çalışıyor. Dualarıniz için çok saolun suan tek ihtiyacım dualar.
Allah isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin.
Selam canim. Iyi olmana cok sevindim. Annende kalmakla en dogru karari vermisin. Bende aynisini yapmistim :) Rabbim onlari basimizdan eksik etmesin insallah. Bende iyiyim cok sukur. Iyice kilo almaya basladim. Goren en az 5 aylik hamile zannediyor. Bu carsamba cinsiyetlerini ogrenmeye gidecegiz.Sevgimsin mrb,
Nasılsın? Nsl geçiyor hamileligin? Bana Dr 10 günlük rapor verdi.ise gitmiyorum hatta kendi evimde bile değilim annemde kalıyorum. Evde olsam dayanamaz kalkıp birseyler yaparım. Burda annem babam el bebek gül bebek bakiim sagolsunlar. Kanama Allah şükür 2 gündür yok inşallah olmaz. Iki keseden biri daha küçük Dr belli olmaz aramızda farkı kapatabilir de dedi.umarim sağlıklı bebislere kavuşur uz. Aileye söylememistik ama artık öğrendiler herkes şaşkın hem üzüldüm çok korku iyasadim hem sevindiren ama ben kalp atışlarını duymadan çok da havaya girmek istemiyorum.
Ilk haftalar nsl geçmişti senin cnm?
bselam taze anneler
ve anne adaylari sizleri takip ediyodum ve uye olmaya karar verdim canlarim bende bir sendir bebel sevdasinda yananlardanim esim azosperm oldugunu ogrendik bir ay once suann spetm aranicak tese yontemiyle eger bulunamasa bende sperm donasyonu nakline sicak bakiyorum ama suan esimle net konusmdik benim sperm bulunucak die umudum yok rabbim yardimcimiz olsun sizinle seviniyorum cok hamile haberleri var Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
selam taze anneler
ve anne adaylari sizleri takip ediyodum ve uye olmaya karar verdim canlarim bende bir sendir bebel sevdasinda yananlardanim esim azosperm oldugunu ogrendik bir ay once suann spetm aranicak tese yontemiyle eger bulunamasa bende sperm donasyonu nakline sicak bakiyorum ama suan esimle net konusmdik benim sperm bulunucak die umudum yQUOTbuarada 25 yasindayim bir bucuk
25 yasinday bir bucuk yillik evliyim
İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun mutlu oll..selam taze anneler
ve anne adaylari sizleri takip ediyodum ve uye olmaya karar verdim canlarim bende bir sendir bebel sevdasinda yananlardanim esim azosperm oldugunu ogrendik bir ay once suann spetm aranicak tese yontemiyle eger bulunamasa bende sperm donasyonu nakline sicak bakiyorum ama suan esimle net konusmdik benim sperm bulunucak die umudum yok rabbim yardimcimiz olsun sizinle seviniyorum cok hamile haberleri var Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
insallh kanbar Rabbim herkese nadip etsin tun digene....İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun mutlu oll..
Kanbarcim sen firdevs hanimin hastasimisinn Kibrisa gittin mi yoksa hazirlik surecinde misin canim.seni diger topingden fe takip ediodum hepimizin kaderi ayni insallh mutlu olcaz...insallh kanbar Rabbim herkese nasip etsin tum istigene....
Seni benim topiğime de beklerim canım,orada birbirimize dualar ediyoruz tatlım.insallh kanbar Rabbim herkese nadip etsin tun digene....
Canım Firdevs Hanımın tedavisine devam ediyorum,hayırlısıyla nasipse Ocak'15 gibi benim de transferim yapılacak,çok az kaldı birtanem..Kanbarcim sen firdevs hanimin hastasimisinn Kibrisa gittin mi yoksa hazirlik surecinde misin canim.seni diger topingden fe takip ediodum hepimizin kaderi ayni insallh mutlu olcaz...
ayy canim az kalmis insallh ikiz bebeklerle geliceksin can ginulden inaniyorum moralimizi yuksek tutalim bebegin bu arada kac yasndasinne kadarluk evlisin yumurta donasyonumu paylasmak istersen....Canım Firdevs Hanımın tedavisine devam ediyorum,hayırlısıyla nasipse Ocak'15 gibi benim de transferim yapılacak,çok az kaldı birtanem..
Canım Allah'mı söyletti seni ne?İnşallah Rabbim önce sağlıklı bir evlat,gönlümdeki ise bir kız,bir erkek ikiz ..ayy canim az kalmis insallh ikiz bebeklerle geliceksin can ginulden inaniyorum moralimizi yuksek tutalim bebegin bu arada kac yasndasinne kadarluk evlisin yumurta donasyonumu paylasmak istersen....
İnşallah hepimiz kavuşuruz bir an önce bebeklerimize..ayy canim az kalmis insallh ikiz bebeklerle geliceksin can ginulden inaniyorum moralimizi yuksek tutalim bebegin bu arada kac yasndasinne kadarluk evlisin yumurta donasyonumu paylasmak istersen....
İnşallah hepimiz kavuşuruz bir an önce bebeklerimize..
kanbar ablacim yasim 25 iki yillik evliyim yaklasim bir sendir doktor konturollerindetim ben kendimden dolayi olmuyo san ce superdi yumurtarim doktor hamile kalamama cok sasirmisti yumurta takibi yaptiriodum catlama ignesi vuruldum en son olmayinca ve en son esimin urolojiye gitmesini soyledi doktor yani bir yil bosuna oylandim esim azosperm.cikti suan tahlilleri verdik persembe doktorda gorusmemiz var tesa ameliyatiyla sperm.aranicak ama umudum yok bebde firdevs hanimi fusunuom hep olumlu haberler alioruz insallh sendrnde alcan kanbar ablacim ama hit beyinde nisantainda klinige grliomus onulada itibat kuraniliriz vebim suan belli degil yani tam baklim Rabbim ne zaman nasip edicek kutsal annelik duygusunuİnşallah hepimiz kavuşuruz bir an önce bebeklerimize..
Canım bizim topiğimize ekledim seni de , bizim topiğimizdeki 17.annemiz oldun...kanbar ablacim yasim 25 iki yillik evliyim yaklasim bir sendir doktor konturollerindetim ben kendimden dolayi olmuyo san ce superdi yumurtarim doktor hamile kalamama cok sasirmisti yumurta takibi yaptiriodum catlama ignesi vuruldum en son olmayinca ve en son esimin urolojiye gitmesini soyledi doktor yani bir yil bosuna oylandim esim azosperm.cikti suan tahlilleri verdik persembe doktorda gorusmemiz var tesa ameliyatiyla sperm.aranicak ama umudum yok bebde firdevs hanimi fusunuom hep olumlu haberler alioruz insallh sendrnde alcan kanbar ablacim ama hit beyinde nisantainda klinige grliomus onulada itibat kuraniliriz vebim suan belli degil yani tam baklim Rabbim ne zaman nasip edicek kutsal annelik duygusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?