Limonatamm ve limon1975'e cevabım:

kusura bakmayın geç cevap veriyorum, yoğun olduğum için siteye girememiştim. İlk 2 denememi doğuş - firdevs hanım da yaptırmıştım.
Tavsiyem mutlaka Halil İbrahim Tekin'e gidin. O kadar büyük fark varki, tecrübe ve uzmanlığını hemen farkediyorsunuz.
Zaten transfer günü tanıştığım 3 kişi de hamile kaldı. Bu bir tesadüf olamaz.
Hepiniz için hayırlı ve olumlu gelişmeler dilerim.

merhaba Tafare ,ilk iki tedavin hangi merkezlerde ve doktorlarda olmuştu?
Limonatamm ve limon1975'e cevabım:

kusura bakmayın geç cevap veriyorum, yoğun olduğum için siteye girememiştim. İlk 2 denememi doğuş - firdevs hanım da yaptırmıştım.
Tavsiyem mutlaka Halil İbrahim Tekin'e gidin. O kadar büyük fark varki, tecrübe ve uzmanlığını hemen farkediyorsunuz.
Zaten transfer günü tanıştığım 3 kişi de hamile kaldı. Bu bir tesadüf olamaz.
Hepiniz için hayırlı ve olumlu gelişmeler dilerim.

Merhaba 6 haftalık hamileyim, ikiz.
Tedavim hit in yeni yerinde yani magusa tıp merkezinde yapıldı.
merhaba tarafe siz yumurta donasyonumu yaptirdiniz neMan yaptirdinifairdevs haniminda hamile bayanlar var ama siz yaptirdiniz icin denyimlisiniz sizin deneyimlerinize ihtiyacimiz var

Canım teşekkür ederiz verdiğin bilgilere.Peki neden olmadı orada acaba,nasıl bir bilgi verildi size negatif olmasına dair?Ne atlandı,öbür tarafta neyi farkettiler canım ayrıntılı bilgi vermenizi rica ediyorum.Sanırım 4 deneme yapıldı sana,2 doğuş negatif,2 sinden 1.si HİT negatif,sonuncusu pozitif HİT.te.Yani sonuçta HİT te de ilk deneme negatif olmuş,ikincisinde pozitif olmuş.HİT daha sonra tedaviyle ilgili atlanan birşeyi mi farketti acaba?
Mesela bizim topikte Firdevs Hanımdan 3'te 3 hamilemiz var,bu HİT te de olabiliyor..İkisi de çok başarılılar bu konuda.
Vereceğin bilgiler hepimiz için çok değerli ,bunun için şimdiden kendi adıma çok teşekkür ediyorum.Sana da sağlıkla ikizlerini kucağına almanı diliyorum.Ne kadar mutlusundur kimbilir,umarım ,inanıyorum aynı mutluluğu ben de Firdevs Hanımla yaşayacağım..

Son düzenleme:
Canım bir de hangi yıllarda yaptırdın 4 tedavini de bilgi verirsen çok mutlu olurum,teşekkür ederim.

Mrb. Peki ilerisimi nasil kurdun. Ben magosa tip merkezi net sayfasina girdim sonra hit e burdan msj yazdim hic geri donus olmadi. Nisantasinda muayeneye geliyor deniliyo ama nasil ulasabiliriz sen nasi ulastin arkadasjm

Tesekkürler tafare. Ben ilk kez donasyon yaptırcam, oyüzden araştırma aşamasındayım, ankarada yaşadığım için halil beyin muayene sinde muayne olamıyorum, ankarada merkezleri var mı acaba

Tesekkürler tafare. Ben ilk kez donasyon yaptırcam, oyüzden araştırma aşamasındayım, ankarada yaşadığım için halil beyin muayene sinde muayne olamıyorum, ankarada merkezleri var mı acaba
Ben bu sorunu cevaplayabilirim,araştırdığım ve her iki merkezle de yani Doğuş ve hit le görüştüğüm için biliyorum,Hitin sadece İst./Nişantaşı'nda muayenehanesi bulunuyor,Salı günleri sadece orada oluyor,Ankara'da yok canım.

Aaaa gerrçekten mi.belli oldumu tarihi adetin ne zaman?
Tatlım endeskobi ve kolonoskobi sonuçlarım temiz çıkar ve Allah nasip ederse inşallah bu tarihte bebişlerimi alıp geliyorum.

Merhaba arkadaslar ben de dunya tup bebek berk beyin hastanesinde yuz yuze gorusmeye gittim ve berk bey ile yumurta donasyonu tedavisine baslamayi dusunuyorum. Dunya tup bebek te yumurta donasyonu yaptiranlar bilgi verirmisiniz lutfen

merhaba mutlu oll canım bence öyle düşünme eşimin spermi değilse benim de yumurtam olmasın.yumurta seninin senin olsun en azından ona sahipsiniz.bu topiği baştan okursan arkadaşların nerdeyse % 90 ı yumurta donasyonu sanmıyorumki birinin eşi senin yumurtan değilse benimde spermim olmasın dediğini.ha o da yoksa yapacak bişey yok.hani o bebek yada bebekler zaten sizin olacak ama en azından sesin de parçan olacak.

ben çok yazmadım ama tanıyanlar vardır.yazamadım çünkü başlamak için şartları bir araya getiremedim daha.bu yolda olan tüm anne adaylarına şans ve bebek diliyorum.yeni yıl bebek getirsin hepimize amin :)

Sevgimisin selam. öncelikle tekrar tebrik ederim hamileligini allah insallah tamamini erdirir canim. sanirim 18. haftalik dimi?
birsey sorucam, benimde donasyondan ikizlerim var, eski üyelerden im, bizde esimden baska kimseye söylemedik. sen annene babana söyledigini diyorsun, nasil karsiladilar merak ediyorum? bende aileme söylemeyi düsünmüyorum ama bazen iste yinede ay bu cocuk sana benzemiyo diyenler oluyor maalesef. sanki her cocuk illa anne babaya benziyorda..neyse öyle durumlara alistim önemlisi benim cocuklarimin olmasi ve saglikli olmalari.

Merhaba ; eşimde sperm olmadığı anlaşıldı. SPERM DONASYONU İLE HAMİLE KALAN VAR MI? Doktor ve memnuniyetinizi iletir misiniz?

Ben arasturdim arkadaslar artik halil bey ist da muayene etmiyo rmus. Kibrisa gitmek lazim. Kibristada nerde calostugi muamma. Magosa tip merk sitesine bakiyirum doktorlaru icinde yok. Mail ile nasil ulasabilorim hit e bulamiyorum

Ben mesaj atmıştım Halil İbrahim Tekin'e aynı gün dönmüştü bana...
Ayrıca hemen Nişantaşı'ndaki muayenehanesinin adresi ve telefonunu da ,randevuyu da aynı gün Salıya vermişti,her Salı bu muayenehanede olduğu ve görüşebileceğimi söylemişlerdi ve rahimin durumunun Yani takibin de buradan yapılacak muayenelerle,Ist.dan yürütüleceği bilgisi verilmişti.
Gerçi ben Firdevs Hanımı seçtim o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…