Limonatamm ve limon1975'e cevabım:merhaba Tafare ,ilk iki tedavin hangi merkezlerde ve doktorlarda olmuştu?
Merhaba 6 haftalık hamileyim, ikiz.Mrb arkadasim. Kac aylik hamilesin.. tedavin hit in eski yerinde mi yani yasam hastanesinde mi yoksa yeni yerinde mi yapildi ?
merhaba tarafe siz yumurta donasyonumu yaptirdiniz neMan yaptirdinifairdevs haniminda hamile bayanlar var ama siz yaptirdiniz icin denyimlisiniz sizin deneyimlerinize ihtiyacimiz varMerhaba 6 haftalık hamileyim, ikiz.
Tedavim hit in yeni yerinde yani magusa tıp merkezinde yapıldı.
Canım teşekkür ederiz verdiğin bilgilere.Peki neden olmadı orada acaba,nasıl bir bilgi verildi size negatif olmasına dair?Ne atlandı,öbür tarafta neyi farkettiler canım ayrıntılı bilgi vermenizi rica ediyorum.Sanırım 4 deneme yapıldı sana,2 doğuş negatif,2 sinden 1.si HİT negatif,sonuncusu pozitif HİT.te.Yani sonuçta HİT te de ilk deneme negatif olmuş,ikincisinde pozitif olmuş.HİT daha sonra tedaviyle ilgili atlanan birşeyi mi farketti acaba?Limonatamm ve limon1975'e cevabım:
kusura bakmayın geç cevap veriyorum, yoğun olduğum için siteye girememiştim. İlk 2 denememi doğuş - firdevs hanım da yaptırmıştım.
Tavsiyem mutlaka Halil İbrahim Tekin'e gidin. O kadar büyük fark varki, tecrübe ve uzmanlığını hemen farkediyorsunuz.
Zaten transfer günü tanıştığım 3 kişi de hamile kaldı. Bu bir tesadüf olamaz.
Hepiniz için hayırlı ve olumlu gelişmeler dilerim.
Canım bir de hangi yıllarda yaptırdın 4 tedavini de bilgi verirsen çok mutlu olurum,teşekkür ederim.Limonatamm ve limon1975'e cevabım:
kusura bakmayın geç cevap veriyorum, yoğun olduğum için siteye girememiştim. İlk 2 denememi doğuş - firdevs hanım da yaptırmıştım.
Tavsiyem mutlaka Halil İbrahim Tekin'e gidin. O kadar büyük fark varki, tecrübe ve uzmanlığını hemen farkediyorsunuz.
Sagol bilgi icin..Merhaba 6 haftalık hamileyim, ikiz.
Tedavim hit in yeni yerinde yani magusa tıp merkezinde yapıldı.
Mrb. Peki ilerisimi nasil kurdun. Ben magosa tip merkezi net sayfasina girdim sonra hit e burdan msj yazdim hic geri donus olmadi. Nisantasinda muayeneye geliyor deniliyo ama nasil ulasabiliriz sen nasi ulastin arkadasjmLimonatamm ve limon1975'e cevasenım:
Ben bu sorunu cevaplayabilirim,araştırdığım ve her iki merkezle de yani Doğuş ve hit le görüştüğüm için biliyorum,Hitin sadece İst./Nişantaşı'nda muayenehanesi bulunuyor,Salı günleri sadece orada oluyor,Ankara'da yok canım.Tesekkürler tafare. Ben ilk kez donasyon yaptırcam, oyüzden araştırma aşamasındayım, ankarada yaşadığım için halil beyin muayene sinde muayne olamıyorum, ankarada merkezleri var mı acaba
Aaaa gerrçekten mi.belli oldumu tarihi adetin ne zaman?Canım Firdevs Hanımın tedavisine devam ediyorum,hayırlısıyla nasipse Ocak'15 gibi benim de transferim yapılacak,çok az kaldı birtanem..
Tatlım endeskobi ve kolonoskobi sonuçlarım temiz çıkar ve Allah nasip ederse inşallah bu tarihte bebişlerimi alıp geliyorum.Aaaa gerrçekten mi.belli oldumu tarihi adetin ne zaman?
merhaba mutlu oll canım bence öyle düşünme eşimin spermi değilse benim de yumurtam olmasın.yumurta seninin senin olsun en azından ona sahipsiniz.bu topiği baştan okursan arkadaşların nerdeyse % 90 ı yumurta donasyonu sanmıyorumki birinin eşi senin yumurtan değilse benimde spermim olmasın dediğini.ha o da yoksa yapacak bişey yok.hani o bebek yada bebekler zaten sizin olacak ama en azından sesin de parçan olacak.sukurki donasyon.islemi var ama bazen dusunuom.esime.haksizlikmi olacak.die cunku benim.sperm.donasyonu olcak.esim de cok.uzuluo ama daha tam.konudmadim bi konuyo ablacim topingde embiriyo.donasyin yaptiran var i hem.sperm.hem.yumurta donasyonu yaptiran esime haksizlik olsun istemiyorum belkidr suan yalnis.dusnuom ama buda olabilir firdevs hanimda bu islrmi yaptiran arkadaslar var mi.acaba fikirlerine ihtiyacim var fiyati ne kadar olur acaba ve sansimiz yuksek.oluyomu
Seni cok iyi anliyorum canim. Burda hollandalilar arasinda cok normal karsilaniyor ama biz yinede hic kimseye soylemedik. Kendi annem babam ve doktorumdan baska kimse bilmiyor. Bilmelerinede gerek yok. En yakin arkadasima bile soylemedim. Herkes normal gebelik biliyor. Her seferinde ayni yalani soylemekten artik biktim ama care yok. Dediginiz gibi cocuklarimin gelecegi icin yapmak zorundayim. Insallah sende iyi bir doktor bulursun canim.
Bende ayni konudan muzdaribim.. cok zor bir durum.. allah yardimcin olsun..Merhaba ; eşimde sperm olmadığı anlaşıldı. SPERM DONASYONU İLE HAMİLE KALAN VAR MI? Doktor ve memnuniyetinizi iletir misiniz?
Ben arasturdim arkadaslar artik halil bey ist da muayene etmiyo rmus. Kibrisa gitmek lazim. Kibristada nerde calostugi muamma. Magosa tip merk sitesine bakiyirum doktorlaru icinde yok. Mail ile nasil ulasabilorim hit e bulamiyorumTesekkürler tafare. Ben ilk kez donasyon yaptırcam, oyüzden araştırma aşamasındayım, ankarada yaşadığım için halil beyin muayene sinde muayne olamıyorum, ankarada merkezleri var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?