- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- 83
Teşekkürler kanlar, ankarada olduğum için nasıl olucak bilmiyorum doktorum donasyon tek çare diyor ama tavsiye edicem yada anlaşmalı olduğu bir merkez yok canım, napıyım bilmiyorumBen bu sorunu cevaplayabilirim,araştırdığım ve her iki merkezle de yani Doğuş ve hit le görüştüğüm için biliyorum,Hitin sadece İst./Nişantaşı'nda muayenehanesi bulunuyor,Salı günleri sadece orada oluyor,Ankara'da yok canım.
Canım ben hit e email yolladım beni hemen aradılar, bir bayan Canan hanım herseyi detaylı sekilde anlattı bayanın adı Canan kaçar halil beyin asistanı, numarayı yolluyorum ararsan detaylı oğrenebilirsın canım, 05488606000Ben arasturdim arkadaslar artik halil bey ist da muayene etmiyo rmus. Kibrisa gitmek lazim. Kibristada nerde calostugi muamma. Magosa tip merk sitesine bakiyirum doktorlaru icinde yok. Mail ile nasil ulasabilorim hit e bulamiyorum
Bayanın adı Canan kaçmaz yanlış yazmışım, bu numara hit, in numarası cnm,Canım ben hit e email yolladım beni hemen aradılar, bir bayan Canan hanım herseyi detaylı sekilde anlattı bayanın adı Canan kaçar halil beyin asistanı, numarayı yolluyorum ararsan detaylı oğrenebilirsın canım, 05488606000
Canım ben de Firdevs Hanımda tedavi görüyorum,doktora karar verdikten sonra verdiği talimatlara uyup,ilaçları alıp,rahim kalınlığını da bulunduğun yerdeki doktorun takibinde yaptırıyorsun transfer için de Kıbrıs'a gidiyorsun hepsi bu canım,için rahat etsin,illa burada olması gerekmiyor.Teşekkürler kanlar, ankarada olduğum için nasıl olucak bilmiyorum doktorum donasyon tek çare diyor ama tavsiye edicem yada anlaşmalı olduğu bir merkez yok canım, napıyım bilmiyorum
Evet cnm, burda tedavi kontroller transfer Kıbrıs'ta oluyor bildiğim kadarıylaKizlar bisey sorucam benimde yumurtalarim kalitesiz ,esimin spermide cok iyi degil ama tup yaptiracak kadar iyi cok sukur,yazilarinizi okurken dikkatimi cekti,bu isleri turkiyede takip edip,transferi kibrista mi yapiyorlar?nasil oluyorsa beni bilgilendirir misiniz?yumurta donasyonu icin soruyorum
Yasev bak senin sorunu da cevaplamış oldum yukarıda canım..Kizlar bisey sorucam benimde yumurtalarim kalitesiz ,esimin spermide cok iyi degil ama tup yaptiracak kadar iyi cok sukur,yazilarinizi okurken dikkatimi cekti,bu isleri turkiyede takip edip,transferi kibrista mi yapiyorlar?nasil oluyorsa beni bilgilendirir misiniz?yumurta donasyonu icin soruyorum
Teşekkürler cnm ozaman burdaki doktorumda tedavi olup ilac v.s ordada transfer, peki Firdevs hanım nasıl kanbar sen takip ediyorum ocakta gidiyorsun galiba, nasıl ilgileniyor mu Firdevs hanımCanım ben de Firdevs Hanımda tedavi görüyorum,doktora karar verdikten sonra verdiği talimatlara uyup,ilaçları alıp,rahim kalınlığını da bulunduğun yerdeki doktorun takibinde yaptırıyorsun transfer için de Kıbrıs'a gidiyorsun hepsi bu canım,için rahat etsin,illa burada olması gerekmiyor.
Ben bu kadar ilgili bir doktor hayatımda görmedim...Teşekkürler cnm ozaman burdaki doktorumda tedavi olup ilac v.s ordada transfer, peki Firdevs hanım nasıl kanbar sen takip ediyorum ocakta gidiyorsun galiba, nasıl ilgileniyor mu Firdevs hanım
Canim cok saol verdigin bilgiler icin ben ilk kez arastiriyorum acikcasi bu durumu ,,,,hani dizilerde filmlerde olur ya,,, sana benzeyen bir donör mü buluyolar yoksa o sadece film dizilerde mi oluyo?komik sorular soruyorum kusura bakmayin ilk kez arastiriyorum,ayrica bu dediginiz merkezler istanbulda mi?bu arada ins,tedavin pozitif sonuclanir,,,Yasev bak senin sorunu da cevaplamış oldum yukarıda canım..
Önce merkeze karar ver,burada Hit ve Doğuş Tüp Bebek Merkezi Firdevs Uğuz Tip Öne çıkan iki doktor başarı oranları çok yüksek ikisinin de.Ben Firdevs Hanım'a karar verdim,orada tedavim devam ediyor,inşallah Ocak ta da transferim olacak.Buradan ilaçları veriyorlar kullanıyorsun,bir doktorda da takibin yani rahim kalınlığı takibin yapılıyor,orada da donör ilaçlarla hazırlanıyor,sonra eşin sperm veriyor,Spermler ve donörün yumurtaları aynı gün dölleniyor,Donörün yumurtalarının döllendiği 5. Gün de transferin Yapılıyor,en az bir gün kalıp,Türkiye'ye geri dönüyorsun canım.
Bizim topik:Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya.....seni de bekleriz canım..
Cnm oncelikle cok üzüldüm.anlattığın kadarıyla çok ilgili ve iyi bir doktor, inş bebeğini kucağına almakta nasip olur, güzel haberleri bekliyorum,Ben bu kadar ilgili bir doktor hayatımda görmedim...
Tedavinden tut,donör seçimine kadar her aşamada çok titiz davranıyor.
Baştan tüm testleri istedi,rahim filmleri,spermografi,histinografi,tüm kan testleri inceledi sonra onay verdi..
Benim bu Ekim Ayında normal tüp bebek tedavim pozitif çıkmıştı canım,6 haftalıkken kaybettim,o yüzden 3 ay rahmini de dinlendirmemiz lazım dedi,hemen yapmadı,çok memnun kaldım,hep moral veriyor,%85 şans veriyor bana,hatta inşallah ikizlerin olacak diyor,harika bir doktor ben çok memnunum,bizim topikten de 3'te 3 hamilemiz var canım...
Asla komik değil,bu iş çok ciddi bir iş tatlım ..Canim cok saol verdigin bilgiler icin ben ilk kez arastiriyorum acikcasi bu durumu ,,,,hani dizilerde filmlerde olur ya,,, sana benzeyen bir donör mü buluyolar yoksa o sadece film dizilerde mi oluyo?komik sorular soruyorum kusura bakmayin ilk kez arastiriyorum,ayrica bu dediginiz merkezler istanbulda mi?bu arada ins,tedavin pozitif sonuclanir,,,
Canım Firdevs/İrem Hanım sanki aileden biri gibi oldu eşimle benim için,o kadar yakınlaştık yani..Cnm oncelikle cok üzüldüm.anlattığın kadarıyla çok ilgili ve iyi bir doktor, inş bebeğini kucağına almakta nasip olur, güzel haberleri bekliyorum,
Kendi yumurtalarımla bu Ekimde Şişli Memorial de denedik tuttu,kaybettik,biz de bu 3.deneme stop dedik ve bu yola karar verdik canım.Kendi yumurtalarımla bebek sahibi olma şansım %8,5 iken ,bu yolla Firdevs Hanım bana %85 şans veriyor,düşünsene tam 10 katı,neden daha fazla kendi yumurtalarımla zaman kaybedeyim ki? Sonuçta gencecik 21/26 yaşlarında ,üniversite mezunu,sana benzeyen,tüm genetik testleri yapılmış sağlıklı annenin yumurtaları çok daCnm oncelikle cok üzüldüm.anlattığın kadarıyla çok ilgili ve iyi bir doktor, inş bebeğini kucağına almakta nasip olur, güzel haberleri bekliyorum,
Sana katılıyorum canım sen sonuçta iç hukuk yollarını denemişsin 3 tup bebek sansın donasyonla daha fazla bidaha neden tup deniyceksin ki.en mantıklısı bencede, donasyona negatif bakanlarıda anlamıyorum, sonucta 9 ay benim kanımdan canımdan beslencekKendi yumurtalarımla bu Ekimde Şişli Memorial de denedik tuttu,kaybettik,biz de bu 3.deneme stop dedik ve bu yola karar verdik canım.Kendi yumurtalarımla bebek sahibi olma şansım %8,5 iken ,bu yolla Firdevs Hanım bana %85 şans veriyor,düşünsene tam 10 katı,neden daha fazla kendi yumurtalarımla zaman kaybedeyim ki? Sonuçta gencecik 21/26 yaşlarında ,üniversite mezunu,sana benzeyen,tüm genetik testleri yapılmış sağlıklı annenin yumurtaları çok da
Aynen canım,Kıbrıs'ta çok güvendiğim bir dostum var,onda araştırdı benim için,Firdevs Hanımda pusetlerinde,kundakta doğum yapıp bebeklerini getirip Firdevs Hanım'a gösteren,ağlayarak,sarılıp teşekkür eden o kadar çok anne/baba görmüş ki,tek,ikiz ....Ben de mutlaka olsun,en azından tatilde gidip bebeğimle,eşimle mutlaka teşekkür edeceğim ona ve İrem Hanım'a..Benim için araştırdı ,o da son 2/3 yıldır özellikle diyor başarı oranlarında Firdevs Hanım öne çıkıyor tatlım...Sana katılıyorum canım sen sonuçta iç hukuk yollarını denemişsin 3 tup bebek sansın donasyonla daha fazla bidaha neden tup deniyceksin ki.en mantıklısı bencede, donasyona negatif bakanlarıda anlamıyorum, sonucta 9 ay benim kanımdan canımdan beslencek
İnşallah Rabbim bize de nasip eder Limonatamm..Gerçekten iyi bir doktor, ozaman, inş canım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur
inş canım, Firdevs hanım dediğin kadarıyla ilgili alakalı ve işinde başarılı bir doktor, onun hastası olup hamile kalan oldukça çok, once Rabbimiz in istemiyle sonra bizim çabalarımızla inş, olur, bende bir dönem Meryem suresini okudum yer gök dua üstüne canım, benim rahim duvarım çok ince, biraz umutsuzum bakalımİnşallah Rabbim bize de nasip eder Limonatamm..
Bana dedi ki herşey mükemmel,mutlaka olacak,rahat ol,önce Allah'a ,sonra bana güven..Bizim topikte 18 kişi olduk,1 ay oldu ben Topiği kuralı,3 kişi hamile,1 kişi de topikte hep birbirimize ve kendimize Meryem Suresi okuyoruz onun sayesinde midir nedir,kendiliğinden hamile kaldı,donasyona gelmeye hazırlanırken..
Umutsuzluğa kapılma,senin durumundakilere de histinografi ve ilaç tedavisiyle kalınlaşma sağlayıp,hamilelik elde ediyor Firdevs Hanım.Görüşüp durumunu anlatıp,tüm tetkiklerini maille gönderirsen inceleyip,kişiye özel tedavi ve transfer yapıyor canım,Allah dualarını kabul etsin.inş canım, Firdevs hanım dediğin kadarıyla ilgili alakalı ve işinde başarılı bir doktor, onun hastası olup hamile kalan oldukça çok, once Rabbimiz in istemiyle sonra bizim çabalarımızla inş, olur, bende bir dönem Meryem suresini okudum yer gök dua üstüne canım, benim rahim duvarım çok ince, biraz umutsuzum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?