Teşekkür ederim. Hiç araştırdınız mı? Hangi doktora gitmek lazım? En çok Halil Bey ve Firdevs Hanımın adını okuyorum ama bu sitede çoğunluk yumurta donasyonu için yazılıyor. Benim ay sonu rahim filmim çekilecek. Şubat ilk hafta işlemleri yaptırmak istiyorum. Hit i aradım ; sekreterle görüştüm. Sperm donasyonu yaptıran var mı aramızda? Yoğunluk ne durumda? Başvurduğumuzda hemen iğnelere başlıyormuyuz;yoksa bizi sıraya alıp 3-5 ay beklediğimiz oluyor mu? Bana biraz bilgi verirseniz sevinirim kızlar...Bende ayni konudan muzdaribim.. cok zor bir durum.. allah yardimcin olsun..
Sağol canım, bilgilerin için çok teşekkür ederim, amin canim, allah hepimizin duasını kabul eder inş , güzel haberlerini bekliyorum sevgili kanbarUmutsuzluğa kapılma,senin durumundakilere de histinografi ve ilaç tedavisiyle kalınlaşma sağlayıp,hamilelik elde ediyor Firdevs Hanım.Görüşüp durumunu anlatıp,tüm tetkiklerini maille gönderirsen inceleyip,kişiye özel tedavi ve transfer yapıyor canım,Allah dualarını kabul etsin.
Hepimizin duaları kabul,kucakları bebeklerimizle dolsun inşallah canım...Sağol canım, bilgilerin için çok teşekkür ederim, amin canim, allah hepimizin duasını kabul eder inş , güzel haberlerini bekliyorum sevgili kanbar
Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...topiğimizde sperm donasyonu yaptıranlar var canım,onlarla iletişim kurabilirsin..Teşekkür ederim. Hiç araştırdınız mı? Hangi doktora gitmek lazım? En çok Halil Bey ve Firdevs Hanımın adını okuyorum ama bu sitede çoğunluk yumurta donasyonu için yazılıyor. Benim ay sonu rahim filmim çekilecek. Şubat ilk hafta işlemleri yaptırmak istiyorum. Hit i aradım ; sekreterle görüştüm. Sperm donasyonu yaptıran var mı aramızda? Yoğunluk ne durumda? Başvurduğumuzda hemen iğnelere başlıyormuyuz;yoksa bizi sıraya alıp 3-5 ay beklediğimiz oluyor mu? Bana biraz bilgi verirseniz sevinirim kızlar...
Canım ben 2 doktorla da görüştüm,sen de öyle yap bence,hangisi sana yakın gelirse onunla tedavine başla.Teşekkür ederim. Hiç araştırdınız mı? Hangi doktora gitmek lazım? En çok Halil Bey ve Firdevs Hanımın adını okuyorum ama bu sitede çoğunluk yumurta donasyonu için yazılıyor. Benim ay sonu rahim filmim çekilecek. Şubat ilk hafta işlemleri yaptırmak istiyorum. Hit i aradım ; sekreterle görüştüm. Sperm donasyonu yaptıran var mı aramızda? Yoğunluk ne durumda? Başvurduğumuzda hemen iğnelere başlıyormuyuz;yoksa bizi sıraya alıp 3-5 ay beklediğimiz oluyor mu? Bana biraz bilgi verirseniz sevinirim kızlar...
Kanbar inşallah bebişini en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın.Herşeyin hayırlısı. Aslında ne yazıldıysa onu yaşayacağız.Canım ben 2 doktorla da görüştüm,sen de öyle yap bence,hangisi sana yakın gelirse onunla tedavine başla.
Bana yaklaşımları,tedavi şekli,ilgisi ve daha birçok sebepten dolayı Doğuş T.B.M./Firdevs Uğuz Tip'te karar kıldım(eşimle) tedaviye başladım ve çok ta memnunum,Ocak'ta da transferim olacak hayırlısıyla canım.
Canım teşekkür ederim,sen de ,isteyen herkes te inşallah hayırlısıyla bebeklerine kavuşur.Kanbar inşallah bebişini en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın.Herşeyin hayırlısı. Aslında ne yazıldıysa onu yaşayacağız.
Hit daha yakın geliyor. Ama Firdevs Hanımla daha görüşmedim. Eğer randevu alabilirsem ve Pazar açıksa 28 Aralıkta eşimle gidip 2 merkezle de görüşeceğiz. Gizlice gideceğimiz ve iş yerinden izin almamak için Pazar'ı düşündük. Kesin bir fikre ulaşırsam seninde yorumlarını almak isterim. Sana Yazarım.Canım teşekkür ederim,sen de ,isteyen herkes te inşallah hayırlısıyla bebeklerine kavuşur.
Sen bir karar verdin mi canım,merkez konusunda?
Tamam canım tek tavsiyem var sana şimdilik:İkisiyle de etraflıca görüşmeden,kesin kararını verme tatlım..Hit daha yakın geliyor. Ama Firdevs Hanımla daha görüşmedim. Eğer randevu alabilirsem ve Pazar açıksa 28 Aralıkta eşimle gidip 2 merkezle de görüşeceğiz. Gizlice gideceğimiz ve iş yerinden izin almamak için Pazar'ı düşündük. Kesin bir fikre ulaşırsam seninde yorumlarını almak isterim. Sana Yazarım.
Canım Kıbrıs'a gitmeden HİT her salı aşağıda adresini verdiğim İst./Nişantaşı'ndaki muayenehanesinde görüşme yapıyor zaten tatlım..Hit daha yakın geliyor. Ama Firdevs Hanımla daha görüşmedim. Eğer randevu alabilirsem ve Pazar açıksa 28 Aralıkta eşimle gidip 2 merkezle de görüşeceğiz. Gizlice gideceğimiz ve iş yerinden izin almamak için Pazar'ı düşündük. Kesin bir fikre ulaşırsam seninde yorumlarını almak isterim. Sana Yazarım.
Bilgi için çok teşekkür ederim canım . Ama ben Adana da oturuyorum. Bu yüzden Kıbrıs a uçakla 45 dakka da ulaşım benim için çok daha mantıklı ve kolay geliyor. Tek sıkıntım zaten sperm donasyonu için 1 hafta işten izin alacağım için ; ayrıca bir başka izin kullanmak istemiyorum. Zaten vermezler de. Bu yüzden Pazar Günü Kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz. Bugün veya yarın 2 merkezide arayıp program için randevulaşacağım.Canım Kıbrıs'a gitmeden HİT her salı aşağıda adresini verdiğim İst./Nişantaşı'ndaki muayenehanesinde görüşme yapıyor zaten tatlım..
Firdevs Hanımla da telefonla görüşürsün..
Yine de sen bilirsin..
Hit tüp bebek merkezi/yardımcıları Canan Hanım ve Selda Hanım.
İst./Nişantaşı Muayenehane Adresi:Valikonağı Cad.Valikonağı Plaza No:179 B Blok Da:1 Nişantaşı/İst.
Kıbrıs Cep Telefonları:0548 862 00 20/861 00 10/863 00 30/860 60 00
mail adresi:Canan KAÇMAZ [kacmazcanan@hotmail.com]
Mağusa Tıp Merkezi Hastanesinde Kıbrıs'ta transferi yapıyor.
Canım ben sana yardımcı olayım.Yumurta donasyonu için öncelikle doktor tıpkı tüp bebekte olduğu gibi kan testlerini,spermografi,Rahim filmi,histinografi gibi tüm testlerini inceliyor,bir sorun yoksa başlıyorsun tedaviye.Senin rahîminin kalınlaşması için ilaçlar veriliyor,diğer tarafta da 20/26 Yaşında genç,sağlıklı,fiziksel Özellikleri sana uygun donör de ilaçlarla hazırlanıyor,senin ve onun adet tarihin ikinize de ilaç verilerek aynı tarihe ayarlanıyor,sonra donörün yumurtaları toplanıyor,aynı gün eşinin spermleriyle dölleniyor,5.gün de 3/4 adet blastokist transferin Yapılıyor.Fiyatlar şöyle canım hemen her merkezde aynı sayılır:Mesela ben Doğuş Tüp Bebek Merkezi/Firdevs Uğuz Tip'in hastasıyım,Kıbrıs'ta 6 gün eşinle iki kişi yarım pansiyon konaklama,tüm uçak Gidiş dönüş ve hastane transferleri,donör ve yumurta,embriyo tedavi dahil paket fiyat:5.300 EUR.Ama sadece tedavi 4.700 EUR canım,en az 10 kaliteli yumurtayı garanti ediyorlar.benim kendi topiğim var:Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları buraya.. Topiği orada Donasyon vs.herkonuda etraflıca bilgiler var benim paylaştığım onları oku canım mutlaka,biz topikte 19 kişiyiz,4 hamilemiz var,daha 1 ay oldu topik kurulalı...Firdevs Hanımın elleri uğurlu maşallah canım.Ben 45 yaşındayım bana hamilelik konusunda %85 şans verdi..Kizlar dunde yazmistim topige daha yeni yeni arastirmaya basladim,malesef benimde yumurtalarim sıkıntılı ,yumurta donasyonuyla hamile kalmak ortalama ne kadara mal oluyor ?alinan yumurta basina mi para odeniyor?yoksa elde edilen embriyo sayisina gore mi?bugune kadar cok paralar harcadik,bir bebrgimiz olsun diye,cok operasyonlar gecirdim,elde avucta olani doktuk,kusura bakmayin o yuzden soruyorum,iyice arastirma yapmadan yumurta donasyonu ile hamile kalmak istedigimi esime soylemek istemiyorum,cevaplarsaniz cok sevinirim
Sen tedaviye mi basladin? Pozitif sonuc mu aldin? Anlamadim merkezi surekli ove ove bitiremiyorsun ben de dunya ile gorusuyorum fakat senin yazilarini görünce kafam karisti dogus tüp bebek merkezini arastirdim senden sonra internetten bir suru sorun yasayan insan varmis daha cok karistim galiba internete guvenmemek lazim gidecez deneyecez kim nerde yavrusuna kavusursa mucize yer orasi oluyor.Canım ben sana yardımcı olayım.Yumurta donasyonu için öncelikle doktor tıpkı tüp bebekte olduğu gibi kan testlerini,spermografi,Rahim filmi,histinografi gibi tüm testlerini inceliyor,bir sorun yoksa başlıyorsun tedaviye.Senin rahîminin kalınlaşması için ilaçlar veriliyor,diğer tarafta da 20/26 Yaşında genç,sağlıklı,fiziksel Özellikleri sana uygun donör de ilaçlarla hazırlanıyor,senin ve onun adet tarihin ikinize de ilaç verilerek aynı tarihe ayarlanıyor,sonra donörün yumurtaları toplanıyor,aynı gün eşinin spermleriyle dölleniyor,5.gün de 3/4 adet blastokist transferin Yapılıyor.Fiyatlar şöyle canım hemen her merkezde aynı sayılır:Mesela ben Doğuş Tüp Bebek Merkezi/Firdevs Uğuz Tip'in hastasıyım,Kıbrıs'ta 6 gün eşinle iki kişi yarım pansiyon konaklama,tüm uçak Gidiş dönüş ve hastane transferleri,donör ve yumurta,embriyo tedavi dahil paket fiyat:5.300 EUR.Ama sadece tedavi 4.700 EUR canım,en az 10 kaliteli yumurtayı garanti ediyorlar.benim kendi topiğim var:Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları buraya.. Topiği orada Donasyon vs.herkonuda etraflıca bilgiler var benim paylaştığım onları oku canım mutlaka,biz topikte 19 kişiyiz,4 hamilemiz var,daha 1 ay oldu topik kurulalı...Firdevs Hanımın elleri uğurlu maşallah canım.Ben 45 yaşındayım bana hamilelik konusunda %85 şans verdi..
Burası sosyal Paylaşım sitesi,o yüzden yazılarınızı yazarken üslubunuza dikkat ediniz öncelikle.Sen tedaviye mi basladin? Pozitif sonuc mu aldin? Anlamadim merkezi surekli ove ove bitiremiyorsun ben de dunya ile gorusuyorum fakat senin yazilarini görünce kafam karisti dogus tüp bebek merkezini arastirdim senden sonra internetten bir suru sorun yasayan insan varmis daha cok karistim galiba internete guvenmemek lazim gidecez deneyecez kim nerde yavrusuna kavusursa mucize yer orasi oluyor.
Selam canim. Tesekkur ederim evet suan 18 haftalik hamileyim. Basta zaten ailem istedi yaptirmami. Hep destekci oldular. Sonucta onlar goruyordu benim ne kadar uzuldugumu. Insan icine cikmaz olmustum bana o malum soruyu soracaklar diye. Ailemde hic bir sey senin mutlulugundan daha onemli degil diyerek hep arkamda durdular. Iyi varlar..Sevgimisin selam. öncelikle tekrar tebrik ederim hamileligini allah insallah tamamini erdirir canim. sanirim 18. haftalik dimi?
birsey sorucam, benimde donasyondan ikizlerim var, eski üyelerden im, bizde esimden baska kimseye söylemedik. sen annene babana söyledigini diyorsun, nasil karsiladilar merak ediyorum? bende aileme söylemeyi düsünmüyorum ama bazen iste yinede ay bu cocuk sana benzemiyo diyenler oluyor maalesef. sanki her cocuk illa anne babaya benziyorda..neyse öyle durumlara alistim önemlisi benim cocuklarimin olmasi ve saglikli olmalari.
Mrb arkadaşım burda kimsenin bir dr'u övdüğü falan yok önemli olan dr'una güvenmen bizde öyle yapıyoruz ..buda tedavinin bi parçası.bizlerde senin gibi dr araştırdık buradadaki arkadaşlarla grstük olmadı atladık gittik kıbrısa zaten fiyatlar aşagı yukarı aynı tek tek gezdik grüşmeler yaptık hangisini kendine yakın güvenilir grüyorsan tedaviye başlıyorsun..yolun açık olsun inşallah sende bebeklerine en kısa zamanda kavuşursun...Sen tedaviye mi basladin? Pozitif sonuc mu aldin? Anlamadim merkezi surekli ove ove bitiremiyorsun ben de dunya ile gorusuyorum fakat senin yazilarini görünce kafam karisti dogus tüp bebek merkezini arastirdim senden sonra internetten bir suru sorun yasayan insan varmis daha cok karistim galiba internete guvenmemek lazim gidecez deneyecez kim nerde yavrusuna kavusursa mucize yer orasi oluyor.
Sevgimsin çok şanslısın böyle bir aileye sahip olduğun için...Onları tebrik ediyorum,bir çok aile sıcak bakamayabiliyorlar bu duruma,bizim her ortamda ,her durumda hep çocuklu ailelerle karşılaşıp,her anneler günü ne hissettiğimizi anlayamadıklarından olsa gerek..Selam canim. Tesekkur ederim evet suan 18 haftalik hamileyim. Basta zaten ailem istedi yaptirmami. Hep destekci oldular. Sonucta onlar goruyordu benim ne kadar uzuldugumu. Insan icine cikmaz olmustum bana o malum soruyu soracaklar diye. Ailemde hic bir sey senin mutlulugundan daha onemli degil diyerek hep arkamda durdular. Iyi varlar..
merhaba arkadaşım kanbar arkadaşı elekştirmişsin ama bir önceki sayfaya bakarsan bir diğer arkadaş için hitin adresini vermiş,kendisi hit in hastası olmamasına rağmen.bir diğerine elinden geldiğ kara yardımcı olmak için aynı dr un hastası olmak ta gerekmiyor.bu konu kıcırı olmamaya özen gösterirsek iyi olur diye düşünüyorum.bunları yazarken umarım senide kırmamışımdır.dilerim en kısa zamnda bu yoldaki tüm anne adayları yavrularına kavuşurlar bu cuma günü hürmetine aminn.Sen tedaviye mi basladin? Pozitif sonuc mu aldin? Anlamadim merkezi surekli ove ove bitiremiyorsun ben de dunya ile gorusuyorum fakat senin yazilarini görünce kafam karisti dogus tüp bebek merkezini arastirdim senden sonra internetten bir suru sorun yasayan insan varmis daha cok karistim galiba internete guvenmemek lazim gidecez deneyecez kim nerde yavrusuna kavusursa mucize yer orasi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?