HİT in mail adresini alabilir miyim.. burdan yazılamıyor ise özelden de yazabilirsin.. sana zahmet olmazsa... teşekkürler..Canım ben hit e email yolladım beni hemen aradılar, bir bayan Canan hanım herseyi detaylı sekilde anlattı bayanın adı Canan kaçar halil beyin asistanı, numarayı yolluyorum ararsan detaylı oğrenebilirsın canım, 05488606000
her iki doktor içinde iyi diyorlar... ama Hİt in tecrübesi oldukça fazla.. fakat şu an hangi hastaneye bağlı çalışıyor , bağlı çalıştığı hastanenin geçmişi ve kalitesi nedir inan bilmiyorum.. magosa tıp merkezi deniyor ama oranın internet sitesinde doktorlar arasında hiti göremedim. hit in mail adresini bulup benimle paylaşırsan sevinirim.. ama dediğim gibi doktor tecrübesi olarak ben HİT i öneriyorum. başımıza gelen çok zor bir durum.. benim yüreğim kaldırmakta zorlanıyo.. Allah herkeze sabır ve umut versin inş..Teşekkür ederim. Hiç araştırdınız mı? Hangi doktora gitmek lazım? En çok Halil Bey ve Firdevs Hanımın adını okuyorum ama bu sitede çoğunluk yumurta donasyonu için yazılıyor. Benim ay sonu rahim filmim çekilecek. Şubat ilk hafta işlemleri yaptırmak istiyorum. Hit i aradım ; sekreterle görüştüm. Sperm donasyonu yaptıran var mı aramızda? Yoğunluk ne durumda? Başvurduğumuzda hemen iğnelere başlıyormuyuz;yoksa bizi sıraya alıp 3-5 ay beklediğimiz oluyor mu? Bana biraz bilgi verirseniz sevinirim kızlar...
kanbar merhaba arkadaşım... burda amerikan hastanesi tüp bebek merkezi doktorunun yazısını okudum yakın zamanda.. çok bilinen tanınan güvenilir bir doktor... kendisi DÜNYADA hiçbir tüp bebek merkezinin bırak %85 garantiyi %50 garantiyi bile veremediğini , dünyada %50 garanti verebilen hiçbir merkez olmadığını söylemiş.Canım ben sana yardımcı olayım.Yumurta donasyonu için öncelikle doktor tıpkı tüp bebekte olduğu gibi kan testlerini,spermografi,Rahim filmi,histinografi gibi tüm testlerini inceliyor,bir sorun yoksa başlıyorsun tedaviye.Senin rahîminin kalınlaşması için ilaçlar veriliyor,diğer tarafta da 20/26 Yaşında genç,sağlıklı,fiziksel Özellikleri sana uygun donör de ilaçlarla hazırlanıyor,senin ve onun adet tarihin ikinize de ilaç verilerek aynı tarihe ayarlanıyor,sonra donörün yumurtaları toplanıyor,aynı gün eşinin spermleriyle dölleniyor,5.gün de 3/4 adet blastokist transferin Yapılıyor.Fiyatlar şöyle canım hemen her merkezde aynı sayılır:Mesela ben Doğuş Tüp Bebek Merkezi/Firdevs Uğuz Tip'in hastasıyım,Kıbrıs'ta 6 gün eşinle iki kişi yarım pansiyon konaklama,tüm uçak Gidiş dönüş ve hastane transferleri,donör ve yumurta,embriyo tedavi dahil paket fiyat:5.300 EUR.Ama sadece tedavi 4.700 EUR canım,en az 10 kaliteli yumurtayı garanti ediyorlar.benim kendi topiğim var:Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları buraya.. Topiği orada Donasyon vs.herkonuda etraflıca bilgiler var benim paylaştığım onları oku canım mutlaka,biz topikte 19 kişiyiz,4 hamilemiz var,daha 1 ay oldu topik kurulalı...Firdevs Hanımın elleri uğurlu maşallah canım.Ben 45 yaşındayım bana hamilelik konusunda %85 şans verdi..
bynh06 arkadaşım yazısında hiç kırıcı olmamış.. sanırım malum sorunlarımız yüzünden hepimiz biraz hassasız.. Valla bende bynh06 arkadaşıma katılıyorum.. kanbar arkadaşım firdevs hanımı o kadar ısrarla övüyor ki bende artık neredeyse kanbar ın firdevs hanımın hemşilerinden biri olduğunu düşünmeye başlayacağım.. mesela bir arkadaşım firdevs hanımda 2 denemesinde de negatif sonuç aldığını hit ile başarıyı yakaladığını yazmış onu bile firdevs hanımın iyi olduğu konusunda ikna etmeye çalıştığını gördüm :) bencede insanlar firdevs hanımı seçmeden önce çalışmış olduğu doğuş tüp bebek için google de bir araştırma yapmalarını tavsiye ediyorum... umarım benim bu yazdıklarımda kırıcı olarak addedilmez... bende henüz herhangi bişey yaptırmadım.. yani hastane seçimim sözkonusu değil.. ama bu umut yolunda herkezin başarılı olmasını inanın en büyük dileğim..merhaba arkadaşım kanbar arkadaşı elekştirmişsin ama bir önceki sayfaya bakarsan bir diğer arkadaş için hitin adresini vermiş,kendisi hit in hastası olmamasına rağmen.bir diğerine elinden geldiğ kara yardımcı olmak için aynı dr un hastası olmak ta gerekmiyor.bu konu kıcırı olmamaya özen gösterirsek iyi olur diye düşünüyorum.bunları yazarken umarım senide kırmamışımdır.dilerim en kısa zamnda bu yoldaki tüm anne adayları yavrularına kavuşurlar bu cuma günü hürmetine aminn.
Limoncum o yazıyı ben de okudum,ve Donasyon hakkında 5 yıldır araştırma yapıyorum,bu konuya karar verip ,eşimle tedaviye başlamamız öyle hemen ve de kolay olmadı,tüm bu araştırmalarımız sonucu oldu.Tüp bebeğe başvuranlar normal yoldan çocuk sahibi olamayan çiftler,Amerikan Hastanesi'nin konuştuğu konu da tüp bebek,Donasyon değil.O aileler zaten normal yolla bebeğe sahip olamadıkları için,tüp bebeğe başvuruyorlar,ya yumurtalarında,ya spermlerde sorun var,ve şansları yüzlerine güler de Allah bebek verirse,ne mutlu onlara...çünkü dediğim gibi ya rahim,ya yumurtaları,ya da spermlerde sorun oluyor,sorun bulunabilir de tedavi edilebilirse ne mutlu onlara,ama edilemezse belki de o yolla asla bebeklerine kavuşamıyorlar,tabii tüp bebekte şans o yüzden tedavideki çiftlerin yaşı ve sperm,yumurta,rahim durumuna göre %8,5 ile %45 arası...Benim 3 tüp bebek denemem oldu,ikisi negatif Bahçecide,sonuncusu 45 yaşımda bu Ekim Ayında Şişli Memorial Semra Kahraman'da,pozitif ben 6 haftalıkken kaybettim ve eşimle zaten Donasyonla ilgili araştırmalarımız da bitmişti ve bu olmazsa tamam artık Donasyon yapacağız demiştik.Pozitif olmasına ve doktorun önerisi denemeye devam edelim demesine rağmen ,biz devam etmedik ve donasyona karar verdik.Neden mi?Çünkü tüp bebekte şansımız %8,5 idi,doktor bunu net ifade etti,yaşımdan ötürü ve 4 yumurta toplandı benden,3 embriyonun blastokist olmasına rağmen,bak en iyi kalitede yumurtadan bahsediyoruz burada yaşıma rağmen bu büyük bir niğmet benim için.Ancak yine eşimle yaptığımız araştırmalar ve Prof.lara kadar tüm testlerimizi gösterdik ki ,bize söylenilen şu:45 Yaşında eşin,ama sigara ,alkol vs,kullanmadığından,spor yaptığından ve sağlıklı beslendiğinden dolayı rahim ve yumurta yaşı ve hatta metabolizma yaşı 35 aslında,ama 35 dahi olsa,yumurtada kromozom bozuklukları tutunmaya engel,şükür ki engel ,çünkü hamilelik devam etse ve hatta çocuk doğsa bile ,sağlıklı olmaması muhtemel dedi bize.Donasyonda ise 20/26 Yaşında genç annelerin genç ve sağlıklı yumurtaları kullanılıyor,ben de ve rahmimde sorun yok,eşimin spermleriyle sorun yok,öbür tarafta genç sağlıklı yumurtalarla döllenecekler ve hamilelik oluşması için başarı oranı da bizde Yumurta donasyonu için %85 canım,bu oran herkese verilemeyebilir,bize söylenen bu,benim normal yoldan hamileliğim de var,genetik testlerimiz tüm testlerimiz ,rahim incelemesi ve eşimin spermografisini de incelediğinde doktorumun bana verdiği şans bu,tüp bebekte ise%8,5 tu yazdım yukarıda,işte bu yüzden buradayım,yaşım itibarıyla artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum,bir an önce bebeklerime kavuşmak istiyorum,eşim de çok çok istekli...Bizim topikte sen de biliyorsun,başlarda çok güzel,heyecan ve istek dolu yazıların var bizim topikte,hep katılıyordun bize,hatta hala bizim topikte adın var,ama şimdi biraz kararsızsın,biraz da eşin bu konuda emin değil galiba ,umarım siz de bu yolla bebeklerinize bir an önce kavuşursunuz.Hangi Merkez/hangi hastane olursa olsun,keşke herkes kavuşsa bebeklerine,bundan büyük mutluluk var mı hayatta bizim durumumuzdakiler için?Bu topiğin tüm sayfalarını okudum,giden hemen hepsi Firdevs Hanım'dan anne oldular,bizim topikte de 4 te 4 hamile kaldı,birtek Mucizemin değerleri düştü,o da ikinci de alacak çocuklarını kucağına hayırlısıyla Limon,umarım sen ve eşin de bir an önce karar verir bu yolla meleklerimize kavuşursunuz,Allah büyük.kanbar merhaba arkadaşım... burda amerikan hastanesi tüp bebek merkezi doktorunun yazısını okudum yakın zamanda.. çok bilinen tanınan güvenilir bir doktor... kendisi DÜNYADA hiçbir tüp bebek merkezinin bırak %85 garantiyi %50 garantiyi bile veremediğini , dünyada %50 garanti verebilen hiçbir merkez olmadığını söylemiş.
Evet cok iyi anlatmissin. Keske kendinden eminsen bu kadar aciklama yapmasBurası sosyal Paylaşım sitesi,o yüzden yazılarınızı yazarken üslubunuza dikkat ediniz öncelikle.
Beni tanıyan tanıyor,keşke diğer sitelerde ve kendi topiğimdeki yazılarımı da okusaydınız da nasıl bir insan olduğum hakkında bir fikriniz olurdu ve böyle negatif bir yazı da yazmamış olurdunuz o zaman emin olun.
Ben Firdevs Hanımda tedavi görüyorum,Doğuşun diğer doktorunda değil,hastaneyi de araştırdım,Kıbrıs'taki doktor arkadaşım da araştırdı ve bizzat inceledi,ben ve topiğimdekiler ve bu topiktekiler hep ,geneli tedavisinden memnun,topiğimde de 3 te 3 hamilemiz var Rabbim hepimize versin.Firdevs Hanım'ın başarısı bilinen bir gerçek zaten.Tabii ki memnuniyetimizi yazacağız,burası Paylaşım sitesi,amacı da deneyimlerimiz hakkında paylaşımda bulunmak.Bir doktordan memnun olmak için hamile olman şart değil,o elinden geleni yapar,gerisini Rabbim bilir.Kafanız karışmasın,tabii eğer merkezinizden eminseniz, ben hem bu topikte tüm hastanelerde pozitif sonuç alanlar,hem Hitin sitesi ,hem de kendi topiğimde yazıyor ,pozitif sonuç alanlara seviniyor,kutluyor,tek tek deneyimlerini dinliyorum,hiç rahatsız olmuyorum,çünkü her fikre açığım ve her insanın görüşüne yaradandan ötürü saygım sonsuz.Hepimize Tedavi gördüğümüz Merkez/Doktor her neresi ve kim olursa olsun Rabbim bebeklerini nasip etsin.Ben bu topiğin tüm Sayfalarını okudum ve hergün takip ediyorum,Hiti de kendi topiğimi de aynı şekilde,kendi topiğimden birçok kişi ile özelde de görüştüğüm arkadaşlarım var,kızkardeş gibi olduk hepsiyle..Ayrıca Donasyon konusunu 5 yıldır araştırıyorum,yani bu konuda oldukça bilgi sahibiyim,bilmem anlatabildim mi..
Tesekkur ederim canim verdigi cevap ve yapmaya calistigi aciklamalardan ben zaten onun gercek hasta olduguna inanmuyorum.biz burda derdimize deva ariyoruz drlara hasta aramiyoruz.bynh06 arkadaşım yazısında hiç kırıcı olmamış.. sanırım malum sorunlarımız yüzünden hepimiz biraz hassasız.. Valla bende bynh06 arkadaşıma katılıyorum.. kanbar arkadaşım firdevs hanımı o kadar ısrarla övüyor ki bende artık neredeyse kanbar ın firdevs hanımın hemşilerinden biri olduğunu düşünmeye başlayacağım.. mesela bir arkadaşım firdevs hanımda 2 denemesinde de negatif sonuç aldığını hit ile başarıyı yakaladığını yazmış onu bile firdevs hanımın iyi olduğu konusunda ikna etmeye çalıştığını gördüm :) bencede insanlar firdevs hanımı seçmeden önce çalışmış olduğu doğuş tüp bebek için google de bir araştırma yapmalarını tavsiye ediyorum... umarım benim bu yazdıklarımda kırıcı olarak addedilmez... bende henüz herhangi bişey yaptırmadım.. yani hastane seçimim sözkonusu değil.. ama bu umut yolunda herkezin başarılı olmasını inanın en büyük dileğim..
Ben sizin gercek hasta oldugunuza inanmiyorum yazdiklariniz hastaya deva bulmak icin degil de doktora hasta bulmak icin nerdeyse para konusunda pazarlik yapmadiginiz kalmis.sizin hemen hemen tum yazilarinizi inceledim merak etmeyin Neyse siz burdan cevap yazin durun bu fikrim degismeyecek .Burası sosyal Paylaşım sitesi,o yüzden yazılarınızı yazarken üslubunuza dikkat ediniz öncelikle.
Beni tanıyan tanıyor,keşke diğer sitelerde ve kendi topiğimdeki yazılarımı da okusaydınız da nasıl bir insan olduğum hakkında bir fikriniz olurdu ve böyle negatif bir yazı da yazmamış olurdunuz o zaman emin olun.
Ben Firdevs Hanımda tedavi görüyorum,Doğuşun diğer doktorunda değil,hastaneyi de araştırdım,Kıbrıs'taki doktor arkadaşım da araştırdı ve bizzat inceledi,ben ve topiğimdekiler ve bu topiktekiler hep ,geneli tedavisinden memnun,topiğimde de 3 te 3 hamilemiz var Rabbim hepimize versin.Firdevs Hanım'ın başarısı bilinen bir gerçek zaten.Tabii ki memnuniyetimizi yazacağız,burası Paylaşım sitesi,amacı da deneyimlerimiz hakkında paylaşımda bulunmak.Bir doktordan memnun olmak için hamile olman şart değil,o elinden geleni yapar,gerisini Rabbim bilir.Kafanız karışmasın,tabii eğer merkezinizden eminseniz, ben hem bu topikte tüm hastanelerde pozitif sonuç alanlar,hem Hitin sitesi ,hem de kendi topiğimde yazıyor ,pozitif sonuç alanlara seviniyor,kutluyor,tek tek deneyimlerini dinliyorum,hiç rahatsız olmuyorum,çünkü her fikre açığım ve her insanın görüşüne yaradandan ötürü saygım sonsuz.Hepimize Tedavi gördüğümüz Merkez/Doktor her neresi ve kim olursa olsun Rabbim bebeklerini nasip etsin.Ben bu topiğin tüm Sayfalarını okudum ve hergün takip ediyorum,Hiti de kendi topiğimi de aynı şekilde,kendi topiğimden birçok kişi ile özelde de görüştüğüm arkadaşlarım var,kızkardeş gibi olduk hepsiyle..Ayrıca Donasyon konusunu 5 yıldır araştırıyorum,yani bu konuda oldukça bilgi sahibiyim,bilmem anlatabildim mi..
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim kanbar konusuna gelince gunlerdir bu sayfalari okuyorum kanbarin sayfalarini incele neredeyse hastalarla dr onerisini gecmis tedavi parasi pazarligina kadar gelmis ben onun gercek hasta olduguna inanmiyorum.insanlarin somurulmesine goz yumamam dogus tip merkezini arastirirsan ne demek ustedigimi anlarsin.Mrb arkadaşım burda kimsenin bir dr'u övdüğü falan yok önemli olan dr'una güvenmen bizde öyle yapıyoruz ..buda tedavinin bi parçası.bizlerde senin gibi dr araştırdık buradadaki arkadaşlarla grstük olmadı atladık gittik kıbrısa zaten fiyatlar aşagı yukarı aynı tek tek gezdik grüşmeler yaptık hangisini kendine yakın güvenilir grüyorsan tedaviye başlıyorsun..yolun açık olsun inşallah sende bebeklerine en kısa zamanda kavuşursun...
Bunu sadece ben dusunmuyormerhaba arkadaşım kanbar arkadaşı elekştirmişsin ama bir önceki sayfaya bakarsan bir diğer arkadaş için hitin adresini vermiş,kendisi hit in hastası olmamasına rağmen.bir diğerine elinden geldiğ kara yardımcı olmak için aynı dr un hastası olmak ta gerekmiyor.bu konu kıcırı olmamaya özen gösterirsek iyi olur diye düşünüyorum.bunları yazarken umarım senide kırmamışımdır.dilerim en kısa zamnda bu yoldaki tüm anne adayları yavrularına kavuşurlar bu cuma günü hürmetine aminn.
Mrb arkadaşım burda kimsenin bir dr'u övdüğü falan yok önemli olan dr'una güvenmen bizde öyle yapıyoruz ..buda tedavinin bi parçası.bizlerde senin gibi dr araştırdık buradadaki arkadaşlarla grstük olmadı atladık gittik kıbrısa zaten fiyatlar aşagı yukarı aynı tek tek gezdik grüşmeler yaptık hangisini kendine yakın güvenilir grüyorsan tedaviye başlıyorsun..yolun açık olsun inşallah sende bebeklerine en kısa zamanda kavuşursun...[/QUOTE iyi dilegin icin tesekkur ederim diger konu icinse fikrim degismiyor kanbar isimli kisinin gercek hasta olduguna inan miyorum.
Tesekkur ederim beni anladigin icin. Gercekten evlat arayanlarin Allah yardimcisi olsun.bynh06 arkadaşım yazısında hiç kırıcı olmamış.. sanırım malum sorunlarımız yüzünden hepimiz biraz hassasız.. Valla bende bynh06 arkadaşıma katılıyorum.. kanbar arkadaşım firdevs hanımı o kadar ısrarla övüyor ki bende artık neredeyse kanbar ın firdevs hanımın hemşilerinden biri olduğunu düşünmeye başlayacağım.. mesela bir arkadaşım firdevs hanımda 2 denemesinde de negatif sonuç aldığını hit ile başarıyı yakaladığını yazmış onu bile firdevs hanımın iyi olduğu konusunda ikna etmeye çalıştığını gördüm :) bencede insanlar firdevs hanımı seçmeden önce çalışmış olduğu doğuş tüp bebek için google de bir araştırma yapmalarını tavsiye ediyorum... umarım benim bu yazdıklarımda kırıcı olarak addedilmez... bende henüz herhangi bişey yaptırmadım.. yani hastane seçimim sözkonusu değil.. ama bu umut yolunda herkezin başarılı olmasını inanın en büyük dileğim..
bynh06 arkadaşım yazısında hiç kırıcı olmamış.. sanırım malum sorunlarımız yüzünden hepimiz biraz hassasız.. Valla bende bynh06 arkadaşıma katılıyorum.. kanbar arkadaşım firdevs hanımı o kadar ısrarla övüyor ki bende artık neredeyse kanbar ın firdevs hanımın hemşilerinden biri olduğunu düşünmeye başlayacağım.. mesela bir arkadaşım firdevs hanımda 2 denemesinde de negatif sonuç aldığını hit ile başarıyı yakaladığını yazmış onu bile firdevs hanımın iyi olduğu konusunda ikna etmeye çalıştığını gördüm :) bencede insanlar firdevs hanımı seçmeden önce çalışmış olduğu doğuş tüp bebek için google de bir araştırma yapmalarını tavsiye ediyorum... umarım benim bu yazdıklarımda kırıcı olarak addedilmez... bende henüz herhangi bişey yaptırmadım.. yani hastane seçimim sözkonusu değil.. ama bu umut yolunda herkezin başarılı olmasını inanın en büyük dileğim..
Evet cok iyi anlatmissin. Keske kendinden eminsen bu kadar aciklama yapmas
Tesekkur ederim canim verdigi cevap ve yapmaya calistigi aciklamalardan ben zaten onun gercek hasta olduguna inanmuyorum.biz burda derdimize deva ariyoruz drlara hasta aramiyoruz.
Şu topiğin altındaki önemli uyarıyı hani kırmızıyla hiç okudunuz mu Limon?Sen okudun mu Byhn06?Ben sizin gercek hasta oldugunuza inanmiyorum yazdiklariniz hastaya deva bulmak icin degil de doktora hasta bulmak icin nerdeyse para konusunda pazarlik yapmadiginiz kalmis.sizin hemen hemen tum yazilarinizi inceledim merak etmeyin Neyse siz burdan cevap yazin durun bu fikrim degismeyecek .
Şu topiğin altındaki önemli uyarıyı hani kırmızıyla hiç okudunuz mu Limon?Sen okudun mu Byhn06?
Umarım okumuşsunuzdur ve orada yazdıklarınızdan 5651 sayılı kanunun 8 maddesinde T.C.K.nun 125. Maddesine göre tüm üyelerin yaptıkları paylaşımlarından kendilerinin sorumlu olduğunu da biliyorsunuzdur.
Çünkü beni hastanenin hemşiresi yapmışsınız ,hastaneye hasta buldurmuşsunuz,bunlar çok ağır ithamlar.Çok ağır suçlamalar.Ben de bunların altında kalacak biri değilim hem yaşım,hem tecrübem,hem toplumdaki mesleğim ve saygınlığım itibarıyla,peki bunu tahmin etmiş miydiniz?Umarım bana bu ağır itham,suçlamalarda bulunurken buna da hazırlıksınızdır.Hem maddi ve hem de manevi yönden,çünkü bu yazdıklarının yani ağır itham ve de suçlamalarınızın hukuken Hesabını vermek durumundasınız.
Bana attığınız suçlamalar var,Bir de kalkmıştınız Doğuş Tüp Bebek Merkezi Hastanesini kötülemişsiniz.Pekiiii....
Beni bu topikte de,kendi topiğimde de,Hit in topiğinde de bilen biliyor,Tanıyan tanıyor,Kadınlar kulübünden özelden de görüştüğüm tam 4 yıldır çok Sayıda arkadaşlarım beni ve yaptığım mesleğimi biliyorlar.Peki siz beni tanıyor musunuz?Peki mesleğimi biliyor musunuz?
Bana ve Doğuşa yaptığınız bu suçlamaları hukuken kanıtlamak zorundasınız!
Yani benim Doğuşun hemşiresi olduğumu söyleyen sen Limon bunu hukuken kanıtlayacaksınız!
Ve de sen Byhn06 benim hastaneye hasta bulduğumu ve Doğuş hakkındaki suçlamalarını hukuken kanıtlayacaksınız!
Ben nasıl dilime sahipsem,herkese saygılıysam,Kişilik haklarınıza saygılıysam,herkes te bana karşı aynı hassasiyette olmak zorunda hem insani yönden, hem de hukuki yönden.
Bu herkes için geçerli.
Uyariniz icin tesekkur ederim linke tikladim benim de anlatmak istedigim buydu bu kadar kurum ve sahislarin reklam yapilmasi hos degil tabiki insan olarak aklimiza farkli dusunceler geliyor. Zaten konu ile ilgili yonetiminize de sikayetim var ; sikayetimi de reklam olarak kullanmadigim icin burada gorulmuyordu. Iyi gunler dilerim.
Şu topiğin altındaki önemli uyarıyı hani kırmızıyla hiç okudunuz mu Limon?Sen okudun mu Byhn06?
Umarım okumuşsunuzdur ve orada yazdıklarınızdan 5651 sayılı kanunun 8 maddesinde T.C.K.nun 125. Maddesine göre tüm üyelerin yaptıkları paylaşımlarından kendilerinin sorumlu olduğunu da biliyorsunuzdur.
Çünkü beni hastanenin hemşiresi yapmışsınız ,hastaneye hasta buldurmuşsunuz,bunlar çok ağır ithamlar.Çok ağır suçlamalar.Ben de bunların altında kalacak biri değilim hem yaşım,hem tecrübem,hem toplumdaki mesleğim ve saygınlığım itibarıyla,peki bunu tahmin etmiş miydiniz?Umarım bana bu ağır itham,suçlamalarda bulunurken buna da hazırlıksınızdır.Hem maddi ve hem de manevi yönden,çünkü bu yazdıklarının yani ağır itham ve de suçlamalarınızın hukuken Hesabını vermek durumundasınız.
Bana attığınız suçlamalar var,Bir de kalkmıştınız Doğuş Tüp Bebek Merkezi Hastanesini kötülemişsiniz.Pekiiii....
Beni bu topikte de,kendi topiğimde de,Hit in topiğinde de bilen biliyor,Tanıyan tanıyor,Kadınlar kulübünden özelden de görüştüğüm tam 4 yıldır çok Sayıda arkadaşlarım beni ve yaptığım mesleğimi biliyorlar.Peki siz beni tanıyor musunuz?Peki mesleğimi biliyor musunuz?
Bana ve Doğuşa yaptığınız bu suçlamaları hukuken kanıtlamak zorundasınız!
Yani benim Doğuşun hemşiresi olduğumu söyleyen sen Limon bunu hukuken kanıtlayacaksınız!
Ve de sen Byhn06 benim hastaneye hasta bulduğumu ve Doğuş hakkındaki suçlamalarını hukuken kanıtlayacaksınız!
Ben nasıl dilime sahipsem,herkese saygılıysam,Kişilik haklarınıza saygılıysam,herkes te bana karşı aynı hassasiyette olmak zorunda hem insani yönden, hem de hukuki yönden.
Bu herkes için geçerli.
Aslında burda bunların konuşulmaması lazım. Burda amaç aynı, sıkıntılar aynı ,hayatlar farklı. Zaten sen burdaki konuşmaları sahte veya yalan buluyorsan burdaki yazışmaları okumanada gerek yok. Bak bunları kızgınlıkla söylemiyorum.Gerçek bu. Olabilir (ki ben olmadığına inanıyorum) hemşirede olabilir vs. En doğal hakkı kurumunu savunmak. Ama bu tür yazışmalar yapmaman lazım. Bu sayfada konu bu değil. Fikirlerimizi yazalım ; öneriler alalım ama inanmadığım-güvenmediğin bir sayfaya bunları yazma lütfen.bynh06 arkadaşım yazısında hiç kırıcı olmamış.. sanırım malum sorunlarımız yüzünden hepimiz biraz hassasız.. Valla bende bynh06 arkadaşıma katılıyorum.. kanbar arkadaşım firdevs hanımı o kadar ısrarla övüyor ki bende artık neredeyse kanbar ın firdevs hanımın hemşilerinden biri olduğunu düşünmeye başlayacağım.. mesela bir arkadaşım firdevs hanımda 2 denemesinde de negatif sonuç aldığını hit ile başarıyı yakaladığını yazmış onu bile firdevs hanımın iyi olduğu konusunda ikna etmeye çalıştığını gördüm :) bencede insanlar firdevs hanımı seçmeden önce çalışmış olduğu doğuş tüp bebek için google de bir araştırma yapmalarını tavsiye ediyorum... umarım benim bu yazdıklarımda kırıcı olarak addedilmez... bende henüz herhangi bişey yaptırmadım.. yani hastane seçimim sözkonusu değil.. ama bu umut yolunda herkezin başarılı olmasını inanın en büyük dileğim..
kanbar hn , bu arada yaptırmayı düşündüğünüz ve 15 ocak 2015 de firdevs hanımda tedaviye başlayacağınızı heryerde yazdığınız yumurta donasyonu türkiye mahkemelerine göre yasak :) size iyi günler diliyorum.Sevgili K.K,Yönetimi ve Mune:
Size ve hukuken gerekli yerlere gerekli başvurularda bulundum ve davalarımı açmaya hazırlanıyorum...
Ben o hastanenin hemşiresi olmakla suçlanmışım,doktora hasta bulmakla suçlanmışım,Doğuş Tüp Bebek Merkezi karalanmış,burada mağdur da hakkında asılsız suçlamalar ve ağır ithamlarda bulunulanlar da hem ben ,hem de Doğuş Tüp Bebek merkezidir.
Ben aksini ispat edeceğim hukuki yönden ,bakalım bu iki kişi bana ve hastaneye attıkları ağır ve asılsız ithamları,ağır suçlamaları ispat edebilecekler mi?
Burada mağdur benim,mağdur Hastane,bu kadar kolay bilip bilmeden kimse kimseyi suçlayamaz,kimse kimsenin Kişilik haklarını ihlal edemez,kimse Hastaneyi kötüleyemez.Ben bu asılsız suçlamaların altında kalmam,çünkü kendimi biliyorum ve beni bilen de biliyor,ama atılan iftira çok ağır!
Yıllardır ,10 yıldır tüp bebek ve şimdi de kendi topiğimde,Hitin topiğinde ve bu topikte yazılarım var,amacım sadece bir bebek sahibi olmak,burada özelden görüştüğüm beni,kişiliğimi ve mesleğimi bilen birçok arkadaşım var,beni tanıyan ne kadar iyi kalpli,iyi niyetli ve herkese yardım etmek için ne kadar çırpınan biri olduğumu biliyor.
Kimse kimseye ve hiçbir hastaneye böyle ağır ithamlarda,asılsız suçlamalarda bulunma hakkına sahip değil.Ben hukuken gereğini yapacağım,sizlerden de gereğini yapmanızı rica ediyorum.
Teşekkürler,saygı ve Sevgilerimle.
limon1975 bugun sabah beni aradilar tup bebek merkezimden c.tesi (yarin)yukleme yapacagiz dediler ben 3. Gun degil 5. Gun istiyorum dedim.o zaman embriyo gelisiminizde bir problem yok ama aksam sizi tekrar arayalim dediler ve az once aradilar 5. Gun blastosit yanlis yazmadiysam yuklemesi icin embriyolariniz uygun dediler pazartesi yukleyecekler.3 tane yukleme yapacaklar kalan embriyolari istegime gore donduracaklar haydi hayirlisi dualarini bekliyorum ben de sana ve bizim gibiler icin dua edeceğim.kanbar hn , bu arada yaptırmayı düşündüğünüz ve 15 ocak 2015 de firdevs hanımda tedaviye başlayacağınızı heryerde yazdığınız yumurta donasyonu türkiye mahkemelerine göre yasak :) size iyi günler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?