5. gün tercihin doğru olmuş bencede.. 3 tane balast ile başarı oranı yüksek diyorlar. umarım herşey gönlüne göre olur... bu işe henüz başlamamış ( henüz kararı dahi veremedik ) ve hala bilgi almaya çalışan biri olarak ve reklam olarak addedilmez ise kıbrısrısta nerede yaptrıdığını sorabilir miyim. umarım başarıya ulaşırsın bunu caanı gönülden diliyorum.. güzel haberlerini bekliyoruz .. sonuçlarından haberdar et..limon1975 bugun sabah beni aradilar tup bebek merkezimden c.tesi (yarin)yukleme yapacagiz dediler ben 3. Gun degil 5. Gun istiyorum dedim.o zaman embriyo gelisiminizde bir problem yok ama aksam sizi tekrar arayalim dediler ve az once aradilar 5. Gun blastosit yanlis yazmadiysam yuklemesi icin embriyolariniz uygun dediler pazartesi yukleyecekler.3 tane yukleme yapacaklar kalan embriyolari istegime gore donduracaklar haydi hayirlisi dualarini bekliyorum ben de sana ve bizim gibiler icin dua edeceğim.
Benim kimseden ozur dileyecek bir durumum yok. Ozur de dilemedim sen benim insanligimi sorgulayamazsin hayatim boyunca 2 yuzlu olmadim icimden gelmeyen birseyi de yazmam ,senin yada bir insan evladinin(genel olarak soyluyorum) kotulugunu de istemem.sana ozelden yazan var olabilir ama inan bi cok kiside bana yazdi burda yazmaya cekiniyorlar nedense, sana yapilmasini istemedigin seyleri sen de baskasina yazmissin limon1975 in ozel hayatindaki sizlerle paylastigi zor anlari nasil da basina kalkiyorsun benim kalbimi sen asla bilemezsin limon1975 ile konusuyorsan direk onunla konus senden ozur dilemisim gibi hava yaratma ben seninle ilgili daha fazla konusamicam ne yazarsan yaz yorum ve cevap hakkimi kullanmicam HERKESE DUYRULUR BEN KANBA UYESINDEN OZUR DILEYECEK BIRSEY YAPMADIM BU OLAYA ATLAYIP MAGDUR EDEBIYATI YAPAN KENDISI.Okunmadı Olarak İşaretleKonuşmayı YıldızlaKonuşmadan Ayrıl
limon1975Üye
Üye
Özel Mesaj At
Beğenildi:
26
Beğendikleri:
0
Ödül Puanları:
8
merhaba arkadaşım,
geçmişini bilme imkanına sahip değilim. benim ki sadece bir şüphe idi. Şüphemde haksız isem de gerçekten canı gönülden tekrar özür dilerim .
Bu özürümün nedeni de asla kanun hukuk vb.. söylemlerin değildir . Özürümün tek nedeni böyle bir zorlukla iç içe olan bir kader arkadaşımı üzmüş olmaktan duyduğum üzüntüdür.
Sana arkadaş olarak naçizhane tavsiyem , belli bir doktor konusunda bu denli ısrarcı olursan hem yanlış anlaşılabilir hemde belkide oraya gidecek olan insanlarda bu ısrarının ile ters tepki yaratabilirisn.
Aynı zorlukları yaşayan diğer arkadaşlarımla özelde görüşmeyi çok isterim. Keşke böyle bir imkanımız olsa. Bizi bizden başka kimsecikler anlayamaz.
limon1975, 30 dakika önceK.İ.B.
Cevapla- Bana özelden mesaj niye atıyorsun Limon,hem çamur atıp,sonra ne özür diliyorsun?bana bu Mesajı yazıp az sonra byhn06 ya reklam olmazsa doktorunun adını sorabilirmiyim diyorsun.Bu ne dengesiz,ne gülünç bir davranış.
- Benim de sana tavsiyem ya olduğun gibi görün,ya da göründüğün gibi ol.Senin yazdıklarından psikolojinin çok iyi olmadığı öyle belli ki,devamlı negatif yazılar yazıyorsun,birtek pozitif yazın yok,geçende de bir bayana da alay dolu bir mesaj Yazmış canını sıkmıştın,senin cevabını da çok güzel vermişti,ben ona hakverdim,ama üçüncü Şahıslara laf düşmez diyerek sustum,üslupların çok bozuk,saygı yok,Burası anne olmak için çırpınanların Topiği sabahtan beri gereksiz polemiklerle bu Topiği sen ve byhn06 meşgul ettiniz,benim ve insanların gereksiz yere canını sıktınız.Önce insan Olmayı öğrenin de geçmiş olsun demeyi bilin siz.Yarın ameliyata gireceğim,günlerdir bir geçmiş olsun yazmadın,nasıl bir insansın sen ve Byhn06?Kalbinizin karası dilinize vurmuş,eşin tedaviye razı olmuyor diye,sürekli negatif yazılar yazıp,ona buna saldırmayı bırak artık,önce aile içinde sorununu çöz,bizim gibi anne olmaya çalışanların da canını sıkıp durma,aaaaa yeter artık ama,bu bir değil iki değil.Seni bizim topikten çıkardım,ben ve bizim topikten seninle ne özelde ne sanalda görüşmeyi isteyen yok.Haddini bil artık,bana cevap yazma,muhatabım değilsiniz ne sen ne byhn06.Bana da ne çamur atın,ne de böyle özelden özür Mesajları yazıp Gülünç duruma sokmayın kendinizi,45 yaşındayım Aklım Başımda Allah'a şükür.
Sevgili K.K,Yönetimi ve Mune:
Size ve hukuken gerekli yerlere gerekli başvurularda bulundum ve davalarımı açmaya hazırlanıyorum...
Ben o hastanenin hemşiresi olmakla suçlanmışım,doktora hasta bulmakla suçlanmışım,Doğuş Tüp Bebek Merkezi karalanmış,burada mağdur da hakkında asılsız suçlamalar ve ağır ithamlarda bulunulanlar da hem ben ,hem de Doğuş Tüp Bebek merkezidir.
Ben aksini ispat edeceğim hukuki yönden ,bakalım bu iki kişi bana ve hastaneye attıkları ağır ve asılsız ithamları,ağır suçlamaları ispat edebilecekler mi?
Burada mağdur benim,mağdur Hastane,bu kadar kolay bilip bilmeden kimse kimseyi suçlayamaz,kimse kimsenin Kişilik haklarını ihlal edemez,kimse Hastaneyi kötüleyemez.Ben bu asılsız suçlamaların altında kalmam,çünkü kendimi biliyorum ve beni bilen de biliyor,ama atılan iftira çok ağır!
Yıllardır ,10 yıldır tüp bebek ve şimdi de kendi topiğimde,Hitin topiğinde ve bu topikte yazılarım var,amacım sadece bir bebek sahibi olmak,burada özelden görüştüğüm beni,kişiliğimi ve mesleğimi bilen birçok arkadaşım var,beni tanıyan ne kadar iyi kalpli,iyi niyetli ve herkese yardım etmek için ne kadar çırpınan biri olduğumu biliyor.
Kimse kimseye ve hiçbir hastaneye böyle ağır ithamlarda,asılsız suçlamalarda bulunma hakkına sahip değil.Ben hukuken gereğini yapacağım,sizlerden de gereğini yapmanızı rica ediyorum.
Teşekkürler,saygı ve Sevgilerimle.
Canim insallah Allah'in izini ile sende birgun anne olacaksin dualarim kendim dahil tum arkadaslara.Merhaba KANBAR
Arkadaşım bence birbirinizi kırmayın...
Ben aslında yazmak istemiyordum ama çok birbirinizi kırmışsınız...
Yasal olmayan bir olgunun nesini şikayet ediyorsun???
Hatırlıyorsan ben sana özelden yazdım çok övüyorsun orayı ben orda
yani Firdevs hanımla 2 defa negatifi gördüm...
Evet sen negatifi görmezsin çünkü sen kendi yumurtalarınla hamile kalabiliyorsun...
Birde şu şekilde yazılıyor hamile kalamadı yaa çamur atıyor yazılıyor...
Ben bu yazılanlara çok üzülüyorum ...
3 donasyon yaptırdım 3 üde negatif...
Ben burda yazmadım kimsenin şevkini kırmayayım diye...
Geçmişime bakın bende onları çok övdüm...
Ama şimdi benim yüzüme bile bakmıyorlar...
Hani demişler yaaa sana seni hamile edinceye kadar bırakmayacağız...
Beni bıraktılar...
Seni bırakmazlar sende sorun yok hamile kalabiliyorsun ve sendeki özgüvende ondan zaten...
Arkadaşlar lütfen birbirinizi kırmayın inanın hayat kısa sonumuzun ne olacağını bilmeden tüp bebek yaptırıyoruz...
Vücudumuza verilen ilaçların haddi hesabı yokkk..
İnşallah hepimizin evlatları olur...
Saygılarımla....
Iyi dileklerin icin cok teşekkür ederim.5. gün tercihin doğru olmuş bencede.. 3 tane balast ile başarı oranı yüksek diyorlar. umarım herşey gönlüne göre olur... bu işe henüz başlamamış ( henüz kararı dahi veremedik ) ve hala bilgi almaya çalışan biri olarak ve reklam olarak addedilmez ise kıbrısrısta nerede yaptrıdığını sorabilir miyim. umarım başarıya ulaşırsın bunu caanı gönülden diliyorum.. güzel haberlerini bekliyoruz .. sonuçlarından haberdar et..
Sevgili Erfat,Merhaba KANBAR
Arkadaşım bence birbirinizi kırmayın...
Ben aslında yazmak istemiyordum ama çok birbirinizi kırmışsınız...
Yasal olmayan bir olgunun nesini şikayet ediyorsun???
Hatırlıyorsan ben sana özelden yazdım çok övüyorsun orayı ben orda
yani Firdevs hanımla 2 defa negatifi gördüm...
Evet sen negatifi görmezsin çünkü sen kendi yumurtalarınla hamile kalabiliyorsun...
Birde şu şekilde yazılıyor hamile kalamadı yaa çamur atıyor yazılıyor...
Ben bu yazılanlara çok üzülüyorum ...
3 donasyon yaptırdım 3 üde negatif...
Ben burda yazmadım kimsenin şevkini kırmayayım diye...
Geçmişime bakın bende onları çok övdüm...
Ama şimdi benim yüzüme bile bakmıyorlar...
Hani demişler yaaa sana seni hamile edinceye kadar bırakmayacağız...
Beni bıraktılar...
Seni bırakmazlar sende sorun yok hamile kalabiliyorsun ve sendeki özgüvende ondan zaten...
Arkadaşlar lütfen birbirinizi kırmayın inanın hayat kısa sonumuzun ne olacağını bilmeden tüp bebek yaptırıyoruz...
Vücudumuza verilen ilaçların haddi hesabı yokkk..
İnşallah hepimizin evlatları olur...
Saygılarımla....
Kim burayı dedikodu yeri haline getirdi Mucizem,onu belirtmemişsin?Arkadaşım bende aldım negatifi.bizlerde senelerden beri dr araştırdık bende firdevs hnm gidiyorum nedense hiç diyer drların negatif yönlerini yazmadım kime gittiysem ona güvendim..ben şahsen kanbarı tanıyorum ve diyer arkadaşlarıda tanıyorum oturduklarımız semtler yakın geşüyoruzda...ayıp gerçekten ayıp burayıda dedikodu yeri haline getirdiler yaa helal olsun ..zaten bizler hiç saygılı bi şekilde konuşamayız içimizdeki pislikleri hemen döker belli ederiz..
Kim olabilir cnm byhn06 ve limon1975 biz seni tanıyoruz her konuda arkandayımKim burayı dedikodu yeri haline getirdi Mucizem,onu belirtmemişsin?
Kim içindeki pislikleri döküyor?
Hukuki yoldan hak arayacaksin ya o zaman gorursun benim kim oldugumu bakalim o zaman internete hayatin boyunca girebilecek misin? Bu siteye de senden baska herkese inandigim icin girdim senin gibi baska sayfalara adam toplamiyorum.Bu yazimi da dava dosyana koyabilirsin.Sevgili Erfat,
Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum,bu son yazım olacak...
Beni tanımayan bir insan bana hastanenin reklamını yapıyorsun,hastanenin hemşiresisin,doktora hasta sağlıyorsun diyemez,bu bana iftira atmaktır.En ağır şekilde de benden cevabını da alır,hukuki yönden de yakında nasıl bir cevap vereceğimi görürler yakında,ablam avukat,gereken cevabı herşekilde ikisine de aile olarak vereceğiz.Ama hukuki yollardan.Çünkü ben ÖĞRETMEN kızıyım,ailem doktor ve avukat dolu,biz kimseye bugüne kadar bilir bilmez iftira atmadık,kimseyi karalamadık.Hayatım boyunca doğru ve dürüst bir insan oldum.
Çünkü benim mesleğimi,ne iş yaptığımı bilmiyorlar.Allah'tan korksunlar önce,mübarek Cuma günü,çok merak ediyorlarsa veririm iş adresimi,gelsinler işyerime,gelsinler de utansınlar görsünler ne iş yaptığımı,mesleğimi...
Beni hayatımda kimse yarı yolda bırakmadı Allah' a şükür,dostlarımla sıkı dostum,aileme taparım,onlar da bana.Doktorumla da telefonla da olsa çok samimi olduk,ben onları,onlar da beni çok seviyoruz,bu ticari değil yani,gerçekten dost olduk.Öyle pozitif bir ilişki kurduk ki onlarla,ticari kaygılardan uzak,tutmasa da dostluğumuz devam edecek yani.Yani kötü kalpli düşünüp,burada iftiralar atmanın ne alemi vardı?Yaşadığım güzel tecrübelerimi paylaşmanın nesi kötü?45 Yaşında 2 üniversite bitirmiş,yöneticilik yapan,günde bir kitap,5 gazete okuyan,yani kafası çalışan Allah'a şükür ki,yaşam tecrübesi de yaşıyla sabit biri olarak,kimseden akıl almaya ihtiyacım yok şükür.
Şimdi ben aynayı bu iki kişiye döndürsem,ben bütün topiklerde yazıyorum ve tüm merkezler hakkında Yazılan iyi yazılara reklam yapıyorsun demiyorum,rahatsız olmuyorum da,neden bazıları rahatsız oluyor?Acaba benim gittiğim hastanenin rakibi hastaneye mi çalışıyorlar .......da ondan mı rahatsız oluyorlar ......mı demeliyim?Bu hoş mu?Bundan rahatsız olmayacaklar mı,tıpkı benim rahatsız olduğum gibi...
O zaman insanlar önce iğneyi kendine,çuvaldızı başkasına batıracaklar.
Dillerine sahip olacaklar,kimseyi tanımadan suçlamayacaklar,yoksa herkes ne yaptıysa aynısını görür bu hayatta.
Bu konu burada kapansın,bu topik burada fazla meşgul edilmesin.
Burada ben ve benim gibi anne olmak isteyenler insani paylaşımlarını yapmaya devam etsinler.
Bu Mübarek Cuma günü bunlara hiç gerek yoktu,bana durduk yerde iftira atmanın alemi yoktu,ben hep güzel paylaşımlarda bulundum burada çünkü,bilen biliyor.Rahatsız olan bu topiğe girmez,yazılanları okumaz,bu kadar basit.
Kim olabilir cnm byhn06 ve limon1975 biz seni tanıyoruz her konuda arkandayım[/QUOTE. seni ilgilendirmeyen bir konuya baliklama atlamissin ve benim dedikodumu yapiyorsun farkindamisin soyledigin her kotu soz sana aittir.
Ayyyy cevabi bilmiyorum mucizem hadi nicklerini de yaz da benim de arkamda biri olsun herkes gercek yuzumu gordu haydi haydi belirt mesajinda arkamda oldugunu da yazzzz : ))Kim burayı dedikodu yeri haline getirdi Mucizem,onu belirtmemişsin?
Kim içindeki pislikleri döküyor?
Meraklanma ,aynen öyle yapıyorum ,bakalım kim kimin kim olduğunu görecek?Hukuki yoldan hak arayacaksin ya o zaman gorursun benim kim oldugumu bakalim o zaman internete hayatin boyunca girebilecek misin? Bu siteye de senden baska herkese inandigim icin girdim senin gibi baska sayfalara adam toplamiyorum.Bu yazimi da dava dosyana koyabilirsin.
Hahaha hayal gucun cok gelişmişMeraklanma ,aynen öyle yapıyorum ,bakalım kim kimin kim olduğunu görecek?
Yakında görürsünüz.Ben buradayım,kim olduğumu bilen biliyor.Yoksa sen benim hasta topladığım topik var ya onun rakibi hastanenin Avukatı mısın?İşte benim de kim olduğumu Göreceksiniz.
Bu Topiği rahatsız etme,yakında tanışacağız ikinizde de !
Bu arada senin oldugun topikte ben zaten olmam merak etme nickim ayni hukuki islemlerinde zorluk cekme diye. baska sayfalarda iyi niyetli insanlarla yazisacagim. ByeMeraklanma ,aynen öyle yapıyorum ,bakalım kim kimin kim olduğunu görecek?
Yakında görürsünüz.Ben buradayım,kim olduğumu bilen biliyor.Yoksa sen benim hasta topladığım topik var ya onun rakibi hastanenin Avukatı mısın?İşte benim de kim olduğumu Göreceksiniz.
Bu Topiği rahatsız etme,yakında tanışacağız ikinizle de !
Ben rahatım,sen de rahat ol,niye rahatsız oldun?
Bana bak benim Topiğin rakip Hastanesi'nin Avukatı,sana bütün bu yazdığın yazıların Hesabını soracaklar .Ayyyy cevabi bilmiyorum mucizem hadi nicklerini de yaz da benim de arkamda biri olsun herkes gercek yuzumu gordu haydi haydi belirt mesajinda arkamda oldugunu da yazzzz : ))
(Sen mi rahatsin guldurme beni sayfalar dolusu kendini aklamaya calistin bu nasil rahatlik yahuuu) haydi sana hayirli isler.Bu arada senin oldugun topikte ben zaten olmam merak etme nickim ayni hukuki islemlerinde zorluk cekme diye. baska sayfalarda iyi niyetli insanlarla yazisacagim. Bye
Kimin yanında oldumu belirttim bhyn06 allah aşkına seninle bu polemige girmicem bile şu tedavi aşamasında moralimizi yeterince bozdunuz zaten yeter yaa allaha havale ediyorum seninle limon1975,i rezl ettiniz şu güzelim sayfayı..Ayyyy cevabi bilmiyorum mucizem hadi nicklerini de yaz da benim de arkamda biri olsun herkes gercek yuzumu gordu haydi haydi belirt mesajinda arkamda oldugunu da yazzzz : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?