Bu arada senin oldugun topikte ben zaten olmam merak etme nickim ayni hukuki islemlerinde zorluk cekme diye. baska sayfalarda iyi niyetli insanlarla yazisacagim. Bye
Sen benim gibi iyi niyetli ve ve iyi kalpli insanların Arasında yazamazsın zaten çünkü masken düştü,benim topiğin rakip Hastanesi'nin Avukatı,yoksa hemşiresi mi demeliyim?

(Sen mi rahatsin guldurme beni sayfalar dolusu kendini aklamaya calistin bu nasil rahatlik yahuuu) haydi sana hayirli isler.
Sen ve Limon sana hayırlı işler,bol güneşler....
Bu topikte senin gibi diğer hastaneye çalışanların işi yok.
Bu kadar rezillik hayatımda görmedim!
Bizler sadece ANNE olmaya çalışıyoruz,sadece anne olmaya..
Yarın ameliyatım var,Allah'tan korkmazlar!
Sabahtan beri raporlu evde sizinle uğraşmak zorunda kaldım.
Sizi önce bana iftira attığınız için bu mübarek Cuma günü Allah'a havale ediyorum,sonra da adalete teslim ediyorum.
Benim topiğin rakibi Hastanesi'nin hemşireleri ...maskeniz düştü değil mi?

Son düzenleme:
Sen benim gibi iyi niyetli ve ve iyi kalpli insanların Arasında yazamazsın zaten çünkü masken düştü,benim topiğin rakip Hastanesi'nin Avukatı,yoksa hemşiresi mi demeliyim?
Canim benden olsa olsa avukat olur hayal gucunu biraz daha zorla savci yada hakimde olabilirim. Hemsirelik senin isin yasamadigin tedavinin her ayrintisini atlamadan bilen sensin

bir insana şuç atmadan önce geçmiş yazılarına bir bakın derim ben,çünkü KANBAR hıt ın sayfasında bir kadına adresini telefonuna kadar yardımcı oldu.dedikleriniz doğru olsa böyle birşeyi hıt in bilgilerini niye versin?ben de Kanbar la görüşüyorum çok tatlı çok yardımsever biridir,bu söylenenleri asla hak etmiyor.

Diger hastane neresi ? Soylede yarin maasimi almaya gideyim.
Tesbit edildiniz ikiniz de,yazmaya devam etme bence,çok acınası bir durumdasın şu an çünkü...
Vay be gel bana buradan iftiralar at,sonra o rakip hastanenin hemşiresi Çık,olacak iş mi?
Maskeniz düştü,Maaşını da vermezler şimdi sana,işten atarlar şimdi seni...
Ama bir daha da kimseye iftira atmazsınız ,bu da size ders olsun,size müstehak!

İşte beni bilen biliyor da,onların maskeleri düştü....

Valla canim kendisine bir soru sordum ove ove bitiremiyorsun dedim diye eline tenekeyi aldi gumbur gumbur caliyor fikrini sordum ne dr a guvensizligim kaldi ne sitedekilere guvenmek kaldi ki buraya gelmemem gerektigine karar vermeler daha neler neler bende sasirdim tepkisine yoksa sen dogusta mi calisiyorsun diye cikistim dunden beri yazdiklarimizi okumussundur. Site yonetimi bile kendisini uyardi kaldiki ozelden aldigim msjlar sayfadangordugum destegi gorunce cildirdi kadin kusurabakmayun ama bende 45 yasinda koskoca olmus birkadin diye el ayak opemem bir ogrenmis ben kimim goreceksiniz kimsen kimsin allahin bir kulusun ... Ben artik cikiyorum zaten yazmayacagim seviyemi fazlasi ile asagi dusurdu

Kadınlar kulübü beni HAKLI GÖRDÜ,atma sakın!Uyarıyı da siz aldınız ben değil!
Bana sabahtan beri Limonla iftira atan ikinizsiniz,ama gerekli mecralarda gereken savunmayı yapmak zorunda kalacaksınız!
Siz diğer hastanenin hemşiresi iken,bana iftira atmaya utanmadınız mı?

Simdi senin bir merkezden olduguna artik iyice karar verdim artik yazmicam dedim ya yok tespit edildin yok hemsiresin diyerek ustume ustume geliyorsun ki bu siteden gideyim sende milleti kandirmaya devam et bende korkup kacmis olayim oyle mi al canim SITEN senin olsun. Ben bu igrencligin icinde zaten olamam.

Reklami yapan sendin iyi oku uyariyi ondan sonra hic hastane ismi cikmadi agzindan.almissin uyariyi

Sen bu kötü kalbinle bu iyi niyetli ve gerçekten anne olmaya çabalayan insanların içinde zaten olamazsın!

Reklami yapan sendin iyi oku uyariyi ondan sonra hic hastane ismi cikmadi agzindan.almissin uyariyi
Ben uyarı almadım,bunu herkes biliyor,sen de biliyorsun,algılama yeteneğin olsaydı zaten Çoktan anlardın,algılama problemin var bu çok çok net...
Benim topiğimin ismi belli kötü kalpli insan,sen ne kadar fitne ve fesat dolu bir insansın,her zaman da hastane ismi anacağım,bunun sakıncası yok ki.Çünkü ben sizin gibi diğer hastanenin hemşiresi değilim,bunu biliyor artık herkes.
Bu arada herkes benim cep telefonumu biliyor,bilinen ünlü Paylaşım sitesinden ekliyim hepsine,yani herkes benim kim olduğumu biliyor,hem kendi topiğimden,hem eski topikten arkadaşlarım...
Peki sizi kim tanıyor beni tanıdıkları kadar burada?
Yaaaaa....arkadaş ......kazdığın kuyuya düşersiniz,attığınız iftira da böyle başınıza döner.

Son düzenleme:
Sen bu kötü kalbinle bu iyi niyetli ve gerçekten anne olmaya çabalayan insanların içinde zaten olamazsın!
sen bir kadin anne olamiyor diye bugun neler yaptin neler soyledin o zavalli kadina sen kalpten bahsedecek en son kisisin bu arada beni hemsire yapmissin hani avukattim ne olur avukat kalayim o daha hos geliyor kulaga. :)) bu arada ben gidiyorum hoscakal . yarin ki operasyonlarinda RABBIM yardimcin olsun.(icimden geldi)

Her topikte herkese yardımcı,iyi kalpli,iyi niyetli,saygılı bir insanım,beni bilenlere sor akıl yoksunu,kendini bilmez,kötü kalpli,içini fitne ve fesat bürümüş benim topiğin rakibi hastanenin Hemşireleri...
Yine iftira attın bak!Ben herkese iyi niyetli yaklaşımlarıyla bilinen bir insanım.Ne kadar da kıskandınız topiğimi yahu!
Bana Yarınki ameliyatımda iyi niyetlerini,yani beddualarını iletmişsin,benim için ne diliyorsanız ikiniz fitne ve fesat kalpli iki kadın ben sizin için on milyon katını diliyorum,hem hayatta,hem de anne olma yolunda...
Benim hastanede Yanımda o kadar çok kişi olacak ki yarın ve o kadar dua eden var ki,kalbinizi yoklayın siz!
Fitne fesat kalpli kadınlar.

herkesin bi akli var.herkes dusunup kendisi karar verebilir.kimse kimsenin reklamini yapmiyor.herkes tecrubelerini anlatiyor.bu sitede cocuk yok.herkes kararini verecek yasta.insanlari Bu sekilde suclamaniz bana gore yanlis...

herkesin bi akli var.herkes dusunup kendisi karar verebilir.kimse kimsenin reklamini yapmiyor.herkes tecrubelerini anlatiyor.bu sitede cocuk yok.herkes kararini verecek yasta.insanlari Bu sekilde suclamaniz bana gore yanlis...
Maskeleri düştü arkadaşım,kısacası kazdıkları kuyuya düştüler.
Ben hayatımda böyle rezillik görmedim.
Anne olmaya çalışan gerçek insanlarla yolumuza devam edeceğiz artık,temizlik oldu.

Kimse kimseyi zodla su doktora gir yada fitme demioo ben kanbar ablanin topingine bir hafta onve uye oldum ve xok bilgi aldim ve bana dedigi fiyat konusu yada hangi doktor daha basariliie arastirma yap dedi hicte zorlama yada bana hastaneyi oven yandas biri gelmedi k.bakmayin sizi esefle kiniyorum ve kirk yasinda anne olmak icon mucadele veren bi bayana bu beyanlar cok yalnis zaten donasyon isi zor karar verilen is birde boyle diyologlar olmasi cok uzucu destekk olmak varken birbirimize

Beddua degil gercekten iyi niyetti ister iban ister inanma .rabbimin adini almisim anmisim gercekten yardimcin olmasini istemisim fitne insan diyorsun.

Allah razı olsun sizden dostlarım,beni gerçekten tanıyan dostlarım,onların gerçek yüzü ortaya çıktı.
İkisini de önce Allah'a havale ediyorum,onun adaleti hiç şaşmaz,sonra da adalete zaten hesap verecekler.
Bu Mübarek Cuma günü yıllardır bu topiklerde yazıyorum ,beni Tanıyan tanır,10 gündür rahatsızlığım var,yarın da ameliyatım,bunlar bana buradan beddua edecek kadar,geçmiş olsun demeyecek kadar insanlıktan çıkmışlar,Allah'a havale ediyorum.Onun terazisi şaşmaz.Allah birtek şeyi affetmiyor siz bu mübarek Cuma günü bana iftira ettiniz,bu da kul Hakkı'na girer,bakalım nasıl hesap vereceksiniz öbür tarafta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…