Mahkemeye gitmedik daha ben mahkemeye kadar yokum sonra kuyuyu mahkemeden sonra gorecez acele etmeyin.Maskeleri düştü arkadaşım,kısacası kazdıkları kuyuya düştüler.
Ben hayatımda böyle rezillik görmedim.
Anne olmaya çalışan gerçek insanlarla yolumuza devam edeceğiz artık,temizlik oldu.
seni bilen bilio bosver.sen hicbiseyi kafana takma bence,yarinki operasyonunda inslh guzel gecer,temiz cikar.bunu dusun bence.cvp yazma bile...Maskeleri düştü arkadaşım,kısacası kazdıkları kuyuya düştüler.
Ben hayatımda böyle rezillik görmedim.
Anne olmaya çalışan gerçek insanlarla yolumuza devam edeceğiz artık,temizlik oldu.
Ben beddua etmedim rabbimin adiyla dua ettim.ne zaman anlicaksin bunu bile kullandin ya yuhhhAllah razı olsun sizden dostlarım,beni gerçekten tanıyan dostlarım,onların gerçek yüzü ortaya çıktı.
İkisini de önce Allah'a havale ediyorum,onun adaleti hiç şaşmaz,sonra da adalete zaten hesap verecekler.
Bu Mübarek Cuma günü yıllardır bu topiklerde yazıyorum ,beni Tanıyan tanır,10 gündür rahatsızlığım var,yarın da ameliyatım,bunlar bana buradan beddua edecek kadar,geçmiş olsun demeyecek kadar insanlıktan çıkmışlar,Allah'a havale ediyorum.Onun terazisi şaşmaz.Allah birtek şeyi affetmiyor siz bu mübarek Cuma günü bana iftira ettiniz,bu da kul Hakkı'na girer,bakalım nasıl hesap vereceksiniz öbür tarafta?
Silah dayiyorlar zorla aliyorlar mi dedim tatli sozle hastanenin her turlu kendi icindeki bilgisi ile cevap verince niye bu kadarovuyorsun diye bir soru sordum sormaz olaydim ne cirkef insanmis beni deinsanliktan cikartti kiskirta kiskirta magdurum da magdurum diye olaylar buraya kadar geldi. Anne olamayan birkadini ezdi gecti agzina geleni saydi suzin arkadasliginiz dostlugunuz beni ilgilendirmez ben kendi gordugumu soyledim diye cildirdi 45 yasindakiinsan olgun olmasi gerekirken bunu oyle bir kullandi ki hem beni avukat yapti hem hemsire yapti oooo neler nelerherkesin bi akli var.herkes dusunup kendisi karar verebilir.kimse kimsenin reklamini yapmiyor.herkes tecrubelerini anlatiyor.bu sitede cocuk yok.herkes kararini verecek yasta.insanlari Bu sekilde suclamaniz bana gore yanlis...
Sen hala burada mısın,hala 45 Yaşında anne olmaya çabalayan bir insana attığın iftiralardan utanmıyor musun?Beddua degil gercekten iyi niyetti ister iban ister inanma .rabbimin adini almisim anmisim gercekten yardimcin olmasini istemisim fitne insan diyorsun.
Sus artık be kendini bilmez,yeter artık git bu topikten,seni kimse burada görmek istemiyor,ne çirkef bir insanmışsın sen yahu,edep yahu artık,edep!Silah dayiyorlar zorla aliyorlar mi dedim tatli sozle hastanenin her turlu kendi icindeki bilgisi ile cevap verince niye bu kadarovuyorsun diye bir soru sordum sormaz olaydim ne cirkef insanmis beni deinsanliktan cikartti kiskirta kiskirta magdurum da magdurum diye olaylar buraya kadar geldi. Anne olamayan birkadini ezdi gecti agzina geleni saydi suzin arkadasliginiz dostlugunuz beni ilgilendirmez ben kendi gordugumu soyledim diye cildirdi 45 yasindakiinsan olgun olmasi gerekirken bunu oyle bir kullandi ki hem beni avukat yapti hem hemsire yapti oooo neler neler
Canım inşallah yarın geçireceğim operasyonun biyopsi sonuçları temiz çıkacak...Allah acil şifalar versin abla inş tahlillerin temiz cikar
Et canim rabbime havale et , duami beddua diye anlatmana cok uzuldugum icinSen hala burada mısın,hala 45 Yaşında anne olmaya çabalayan bir insana attığın iftiralardan utanmıyor musun?
Bak beni tanıyanlar tanıyor,nasıl iyi niyetli bir insan olduğumu biliyorlar.Sen okudukça hala yazdıklarından Pişmanlık duymuyor musun?
On gündür hastanelerdeyim,tüm ailem dostlarım Yanımda,ameliyatından bir gün önce bana bu attığınız kötü iftiralardan hiç mi utanmıyorsun?
Allah'a havale ettim seni ve Limonu.
Cirkef sensin 45 yasina gelmissin komplekslerinden sordugum bir soruyu nerelere getirdin. Senin edebini bugun gorduk 45 yasina kadar ders almamissin yasadiklarindan ki senin gibi anne olamayan bir kadinin sana icini acmis bir kadinin duygularini yerden yere vurdun bugece o kadinin kalbindeki yaranin ahini sen aldin. Beni istemeyen kadar seni istemeyen de var merak etme.Elimden geldigi kadar senin gercek yuzunu gosterdim ya bu dogruluk bana yeter al topigini gule gule kullan.Sus artık be kendini bilmez,yeter artık git bu topikten,seni kimse burada görmek istemiyor,ne çirkef bir insanmışsın sen yahu,edep yahu artık,edep!
Merhaba arkadaslar,
Bende Hıt donasyon yaptırdım.bu hafta beta hcg sonucuma gore hamıle oldugumu ogrendım. Donasyona karar verene kadar burdakı herkes gıbı malesef olumsuz bır suru sey yasadım. Kıbrısda kıme gıdecegımı karar vermek için gidip klınıklerı arastırdım. Fırdevs hn ve H.İbrahim Tekın ıle gorustum. İstanbulda da muayne edebildiği için ve tecrubesıne guvendıgımız ıcın Hıt'ı tercıh ettım. Ama forumdakı bırxok arkadas Fırdevs hanımdan da cok memnun. Hıt'e gore ıletısımı daha ıyı bır dr. Herkesın beklentısı farklı olabılıyor oyuzden dırekt bu dr ıyıdır demek yanlıs olabılır. Senın once malık ve telefon yoluyla ıletısım kurman gıdeılıyorsan Kıbrısa gıdıp yuzyuze gorusmen cok daha sağlıklı. Hepimizin hikayesı belkı faklı ama dertlerımız aynı. Moralını hıc bozma. Kıbrısa kararvermek cok kolay degıl felaket senoryalarıda okuyoruz bazn forumlarda ama hepsı dogru degıl ıyı bır klınık secmek onemlı. Maddı ve manevı açıdan somurulmeye cok acık adaylarız malesef
Allah hepimize yardımcı olsun.
Kurenkçim hoşgeldin canım,sana önerim benim yaptığımı yapmandır canım...Merhaba bende yeni katıldım aranıza.3 kez tüp bebek denemem oldu ve malesefki negatif.30 yaşındayım ve fsh yüksek yumurta rezervim az. Artık yumurta donasyonu düşünüyorum ve kafam çok ama çok karışık.doktorum bi yer onerdı hazırlıkları burda yapıp göndercek ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz
Kurenkçim hoşgeldin canım,sana önerim benim yaptığımı yapandır canım...
Yani ben bu değerli Efsune12 Nin Kurduğu değerli topiğin her sayfasını okudum,bilgi sahibi oldum,not aldım,burada hamile olan bayanlara özelden yazı yazdım bilgi aldım,doktor arkadasım Kıbrıs'taki hastaneleri araştırdı bana bildirdi ve en son ben iki hastanenin iki doktoruyla birebir görüşüpkararımı verdim canım,sen de öyle yap,özelden soru sorabilirsin canım bana.
Kurenkçim hoşgeldin canım,sana önerim benim yaptığımı yapandır canım...
Yani ben bu değerli Efsune12 Nin Kurduğu değerli topiğin her sayfasını okudum,bilgi sahibi oldum,not aldım,burada hamile olan bayanlara özelden yazı yazdım bilgi aldım,doktor arkadasım Kıbrıs'taki hastaneleri araştırdı bana bildirdi ve en son ben iki hastanenin iki doktoruyla birebir görüşüpkararımı verdim canım,sen de öyle yap,özelden soru sorabilirsin canım bana.
Kurenkçim hoşgeldin canım,sana önerim benim yaptığımı yapmandır canım...
Teşekkürler cnmKurenkçim hoşgeldin canım,sana önerim benim yaptığımı yapmandır canım...
Rica ederim canım ,ben de 5 sene önce bu konuyu araştırmaya başladığımda bilgi sahibi değildim,yeni başlamıştım bilgi toplamaya,kendi yumurtalarımla tüp bebek deneyip duruyordum,eşimi de ikna ettim ve işte inşallah Ocak'15 te transferim olacak,bebişlerimi alıp geleceğim ve hamileyiiiiiiiiiiimmmmmmmTeşekkürler cnm
Kanbar cnm sana özelden yazdımTeşekkürler cnm
Tertemiz kalpli abla lutfen moralin sakin bozulmasin biz senin yanindayi mucadelende basarili olup ins.hamile kalxan senden ogrenecegimiz cok sey var sakin bizi birdaha birakma sanki topig basima yililsi bi saha girmek dedim sakin ablamKurenkçim cevap yazdım sana,kalbini temiz tut,ben hep temiz tutuyorum,bu yolda 10 senedir eşimle çabalıyoruz,artık bu Kasım Ayında kararımızı verdik ve tedavideyim,inşallah Ocak 15 te bebeklerimi alıp geleceğim,ve hamile olacağım,inşallah sen de olacaksın,moralini çok yüksek tut.Burada başarı oranları çok iyi,sana cep telefonumu da yazarım,yüz yüze de görüşürüz,beni buradan ÇOĞU insan tanıyor ve özelden de ,cepten de sürekli görüşüyoruz..
Amacımız hepimizin tek:ANNE OLMAK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?