Tertemiz kalpli abla lutfen moralin sakin bozulmasin biz senin yanindayi mucadelende basarili olup ins.hamile kalxan senden ogrenecegimiz cok sey var sakin bizi birdaha birakma sanki topig basima yililsi bi saha girmek dedim sakin ablam
Canım merak etmeyin kendi topiğimin başındayım ,ta ki hepimiz anne oluncaya kadar.
Hit ve bu topikte de yazmaya devam edeceğim.Çünkü anne olmaya çalışıyorum ve tüm insanlarla iletişim içinde olmamız,tecrübelerinden yararlanmamız hepimizin yararına...
O kadar mesaj,o kadar telefon geldi ki ,yetişemiyorum cevap vermeye ,Sağolun bu kadar seviliyorsam sizleri bırakıp asla gitmem,rahat olun...
Ben ne diyorum her zaman son anne Adayımız anne olana kadar buradayız hepimiz birbirimize dualarla ,pozitif dileklerle destek olacağız...
Zaten çoğunuz beni tanıyorsunuz ,özelden de görüşüyoruz,cepten hergün görüşüyoruz bir çoğunuzla,hep beraber bir yerde buluşup hepimiz güzel bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz ,yerini ve zamanını birlikte belirleyeceğiz,benim topikte duyurusunu yapacağım yakında,şu ameliyatı atlatıp,temiz sonuçlarla geleyim de yarın,Ocakta tedavim başlamadan hepinizle kucaklaşıp,güzel sohbetler edip,duâlarımızla benimyolculayın istiyorum canlarım...Ocakta Kıbrıs'a bebeklerimi alıp geleyim,sırasıyla hepimiz anne olacağız,bizler 2015 in mucize bebeklerine kavuşan kutsal annelerimiz biliyorsunuz...

Cnm senin ne güzel bi yüreğin var.yeni üye oldum ama şimdiden sizinle olmak ve paylaşmak moralimi yükseltti

Cnm senin ne güzel bi yüreğin var.yeni üye oldum ama şimdiden sizinle olmak ve paylaşmak moralimi yükseltti

Bu topikteki ÇOĞU insanın Yüreği de çok güzel canım,Allah razı olsun.
Seninde yüreğin güzel ki ,benim sana benim gibi anne olmaya çalıştığını bildiğim,derdini anladığım ve yardım etmek niyetiyle yazdığımı anlayabiliyorsun.
Hepimizin amacı bu yolla anne olmak,başka bir duamız,başka bir dileğimiz yok,hayatta tek eksiğimiz bu,inşallah tedavi sonucu eşimizle ,çocuğumuzla kavuşacağız biz de evlatlarımıza.

Bu Arada doktorun zaten bir yer önermiş canım hangi merkezdi?
O halde tedavinde sana başarılar,dilerim o merkez seni bebeğine kavuşturur.
Sen hangi tarihte gidiyordun ,ben Ocak Ayında gidiyorum.

mrb kızlar bence hepimiz biraz hassasız ama şunu belirtmeden geçemiyecegim ben 2 yıldır sitelerde geziniyorum 4 kız çocugu annesiyim araştırmalarım sonucu hit ve firdevs hanım arasında kaldım irem hanım daha sıcak geldiginden firdevs hanımında inançlı oldugunu düşündügümden ayrıca başarılarınıda göz önünde bulundurarak firdevs hanımı seçtim.17 aralıkta 3 a kalite erkek embriyo transfer edildi bir yavrucak tutundu şuan 7 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyduk yaklaşık 20 gündür kanamam var sürekli yatıyorum bebegim inşallah dogacak dua ediyorum...tüm bunları belirttikten sonra şunudu söylemeden duramayacagım bence birbirimizle egdişecegimize dua edelim kanbar ablayı tanıyorum diger siteye üyeyim ama sizin şüphelendiginiz gibi en ufak bir şüphem olmadı neden derseniz kendisi anne olacak olmanın heyecanıyla firdevs hanıma tutkun inşallahta olacak ama diger doktorların hastarına ne duada eksik bırakıo nede hit olsun başka doktor olsun adres isteyenlere geçiştirme yapıo ben isterimki pozitif olalım özür dilensin karşılıklı ve bu konu kapansın dilerim rabbimden bu sitede olsun olmasın dünyanın neresinde anne olmak için el açan varsa müjdeyi alsın..nerenin oldugu farketmez sonuç mutluluk olsunda inşallahhhhhhhhhhhh

Arkadaslar hepinizi kınıyorum .......
Bu sayfalarda öyle değerli bilgiler vardı ki son sayfaları bu kadar kirletmenize gercekten cok kızdım.
Kanbar senin yeni bir sayfa açmana zaten kızmıştım !
Burada ki tüm bilgiler tüm fikirler bir bütün çünkü eskiden biz sadece yaşadıklarımızı yazar ne over ne de yererdik. Herkes okur kendine göre secim yapardı. Dolayısıyla ben senin insanları bu sayfadan ısrarla kendi sayfana çağırmanı doğru bulmamistim ama herkes istedigini yapmakta ozgur diye hic bisey soylemedim kimse soylemedi.
Israrların yüzünden bende düşündüm herhalde bir anlaşma yaptınız firdevs hanımla diye..
Bunları düşünmek de bizim en dogal hakkımız .... Sen dusundurdun!...henüz tedavi olmadigin basari elde etmediğin bir doktoru bu derece abartman ve herkese çağrı yapman çıkıp çıkıp gelin demen bunları düşündürüyor İnan bana...
Herkes istediğini düşünmekte, istediğini yapmakta (yeni sayfa acmak gibi) istediği düşünceleri bu sayfalarda ifade etmekte özgürdur!!!!!!
Senin hakkında ne düşündüğünü yazan arkadasa bu kadar kızıp sonra aynı seyleri onun hakkında senin yazman da
Tam çocukluk olmuş .....yapardık ya öyle salak diyene sensin salak derdik o tekrar sensin salak sen sonra sensin salak der saatlerce sürdürürduk bunu .... Neyse .........

burada gecmiste cok değerli bilgiler var. Alınmayın ama son sayfalar cok boş .... Bu iste önemli olan en son şey doktor inanın bana .... sadece doktoru seçip parayı hazırlamakla bu is olacak saniyorsanız cok cok cok yanılıyorsunuz...!!!!!!
Gecmis sayfaları okuyun......
Bu sayfalarda onceden kimse kimseye sen benim kim oldugumu biliyor musun demedi.. Kimse kimsenin mesleğini merak etmedi. Ama herkes kendi mesleğinde ne biliyorsa bilgilerini aktardı.. Doktorlar eczacılar yoneticiler ev hanımları hemşireler öğretmenler disciler kim ne biliyorsa paylaşdık....
Ama mesleklerimizin önemi yoktu... Tek gercek vardı o da hepimiz anne olmak icin bu sayfalarda bilgi arıyorduk umut arıyorduk... Ve nerdeyse anne olmayan kalmadı.. Anne olanlar bu sayfalardan ayrıldı artık. Çünkü bu sayfalar amacına ulaştı onlar icin ...dilerim herkes icin ulaşır bu bilgiler elden ele herkese ışık tutar ve herkes mutlu sona ulaşıp burdan ayrılır.....
Burada gecmis sayfalarda cok değerli bilgiler var ..yeni gelen umut arayan arkadaslar geriye dönün ve her satırı okuyun not alın... Doktorlar hep aynı şeyi yapıyor önemli olan sizin ruhunuzu ve bedeninizi hazır edip oraya gitmeniz...
Herkese bol sans diliyorum..
Herkesin ablası olarak yazma gereği duydum....
Lütfen yazık etmeyin buradaki değerli bilgilere.....

ya arkadaşlar bende bu uğurda beş yılını geride bırakmış biriyim hikayem öncelikle bir çikolata kisti ameliyatı sonrasında bir tüp bebek denemesi yedi haftalıkken kalbi durdu sonrasında ikinci tüp denemesi yumurtalar olgun çıkmadı sonrasında bir spontan dış gebelik atlatana kadar öldüm sonrasında tekrar üçüncü tüp bebek denemesi bunda da yedi yumurta toplandı beş tanesi döllendi üç tane birinci kalite transfer edildi dün negatif aldım iki tane de dondurulmuş embriyom var fakat doktorum iki ay sonra tekrar tedaviye başlayacak dondurulmuşları denemeyeceğiz devlette yaptırdığım için bu ikinci hakkım olacak benim durumumda olan var mı kaliteli embriyo neden tutunmadı kafayı yiyecem

Ef
efsune cnm benimde çok iyi kalitede yumurtalarım oldu hatta hepsi blastokist seviyesınde ve A kalite idi malesefki olmadı.yumurtalar görünürde iyi olsada dıştan görünen ve hücre sayılarına göre karar veriliyor.yani detaylı bi inceleme yapılmıyor.onun için biyopsi alınıp bakılması gerek.yani tutmuyorsak genetik bi bozukluk olduğundan atılıyor cnm.seni çok iyi anlıyorum ve güçlü olman gerek

Kızlar bence konuyu kapatalım, bu sayfada tecrübrlerimizi ve yapacallarımızı payasalım, hepimiz aynı geminin yolcusu yuz, herkes inandığı oldu devam etmeli, hepimiz belli bir yaşa gelmiş insanlarız birbirimizi kırmaya, gerek yok ve Firdevs hanım veya hit veya baska bir doktor herkes aynı memnuniyette olmak zorunda değil zaten u mümkün degil,

peki genetik test yaptırdın mı benim kafam çok karışık bu konuda iki tane dondurulmuş yumurtam var fakat tekrar başlamayı düşünüyor doktorum gerçekten çok yorucu bir dönem herkes gibi olsak kucağımıza çocuğumuzu alsak ama olmuyor benim ilki yedi haftalıkken kaybettim genetik test yaptırdım sadece kan pıhtılaşması çıktı ama doktor bu testlerin ötesinde yumurtanın genetiğinin farklı olabileceğini yumurtalarda genetik sorun olabileceğini söyledi pgt çok pahalı bir yöntem denemek gerçekten çok yorucu Rabbim her isteyene versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim yaşım da 45,ben de 3. Ve de son tüp bebek denememi Şişli memorialde yaptım.Benden de 3 tane A kalite yumurta toplandı,transferimin sonucu pozitif oldu ancak 6 hafta sonra kaybettim,tutunamadı maalesef ki

Bana A kalitede yumurtamda toplansa yumurtalarda yaşa bağlı koromozomal bozukluk olabileceği,ve bunun da tutunmaya engel olduğu ve bu nedenle kaybetmiş olabileceğim söylendi,ancak doktorum şunu da ekledi:Bir sonraki denemen de tutabilir,tüp bebek denemeye devam etmeliyiz mutlaka dedi.

Cnm ben yaptırmadım çünkü çok fazla yumurtam olmuyor.doktorunun dediği çok doğru yumurtalarda genetik bozukluğa bakmak gerek ver genetik bozukluk olmayan yum
Cnm şimdi cvp yazabildim sana bence dondurulmışların varken dene tabiki belşi olmaz genetiği iyi bi yumurtan vardır gebr kalırsın.yumurtaların genetiği incelenip onlardan bıyopsi alınıyor ve bi sorun yoksa transfer yapılıp gebelik sağlanıyor.benşm ztn yumurtam az çıkıyor o yüzdende denemedik dahi.ben artık yumurta dnasyonu ıstıyorum dediğin gibi zor ve yorucu bi süreç sonuç negaftif olunca umutsuzluk artıyor ve bunları yaşamak istemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…