canııım inşallah o güzel haberi almışsındır.bende 42 yaşındayım.bende çok araştırdım.sonunda bahçeci kıbrıs tüp bebekte karar kıldım.2 ay sonra muhtemelen orda olacağım.bakalım hakkımızda hayırlısı, en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallah....birbirimize destek olalım canım..
Merhaba herkese,
Yarın donasyon islemim var.Heyecanliyim.Bu forumda bulunan tüm üyelerden iyi dilek ve dua rica ediyorum.Allah hepimize sağlıklı, Hayırlı bebise nasip etsin

Dualarımız seninle cnm

Chinerose 'un sonucu ne oldu acaba,bilen var mı?

Son düzenleme:
"Deryammm72, post: 38429196, member: 574339"]canııım inşallah o güzel haberi almışsındır.bende 42 yaşındayım.bende çok araştırdım.sonunda bahçeci kıbrıs tüp bebekte karar kıldım.2 ay sonra muhtemelen orda olacağım.bakalım hakkımızda hayırlısı, en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallah....birbirimize destek olalım canım..[/QUOTE]
Merhaba Deryaam,
Bende Hit de yaptırdım donasyon. Şuan iki kese göründü ama geçen hafta biraz sıkıntılı durum yaşadık ama şimdi iyiyim inşallah fasulyelerimde iyi olacak.
Ben kibrisda klinikleri çok arastirirm ve kibrisa giderek yüzyüze görüştüm dr larla. Halil Ibrahim Tekin de karar kıldım. Ama herkesin kriteri farklı olabilir.Hit iyi bir Dr ancak herkese uygun olmayabilir.Bu yuzden bu forumdaki ilk sayfalarda yazılanları okumani öneririm çok faydalı bilgileri bulabilirsin.Son günlerde bu sayfa sanki biraz amacından sapma ya başladı. Okuyorum yazılanları ama içimden yazmak gelmiyordu ama sorduğun için yazıyorum. Buarada bildiğim kadarıyla Bahçeci ile Hit artık birlikte çalışmıyor. Istanbulsaysan hir haftanın bir günü nişantaşındaki muayneyi ne geliyor.
Önceki sayfalarda telefon ve mail adresi verilmişti. Bulmazsan özelden msj atarım.
Umarım sende güzel bir sonuç alırsın.

Sevgili atesncim seni görünce yamadan geçemedim.herşeyi nede güzel ifade etmişsin.sana katılıyorum.bu iş şu doktorcular bu doktorcular işi deyil.önemli olan bilgi ve deneyim paylaşımıdır.burada herkesin morala motivasyona ihtiyacı var.Atesncim sanırım herşey yolunda hamilelik takvimini görünce çok mutlu oluyorum.umarim doğumundada yazarsin.eski arkadaşları çok özlüyorum.malum bebeklerle yoğunluk çok fazla zaman ayıramıyorum.ama yinede burada eski dostları görmek çok güzel...kendine iyi bak bebişine ve sana sağlık diliyorum cnmmm

Sayın kanbar,
orda bir duralım. "Kadınlar kulübü beni HAKLI GÖRDÜ" gibi bir cümle kurmuşsunuz, size özelden yazdıklarım hala duruyor, reklam ya da karalama yapsanızda yapmasanızda bunun topikte yazılmaması gerektiğini yönetime bildirilmesi gerektiğini yazdım size ve özellikle link verdiğimi de ekledim, gereği yapılır dediğiniz içinde dava edecekseniz buna diyecek sözüm olamaz, sonuçta yıpratılan sizsiniz dedim.

Biz burda haklı haksız aramıyoruz, ki size yazdığım cevapta siz haklınız gibi bir cümle de mevcut değildir.

Ve topikte yazdığım uyarı sonrası devam edilirse gereken yapılır dedim, siz devam edildiğini söylediniz, gelip kontrol ettiğimde üyelerin rutin konuşmalarına döndüğünü görünce de tekrar link eklemenin veya uyarı yapmanın uygunsuz olduğunu görüp topikten çıktım lakin siz limon1975'le olan özel yazışmalarınızı buraya koyarak konuyu tekrar alevlendirmişsiniz, ayrıca adı üstünde "özel mesaj" limon1975 herkesin okumasını isteseydi topikten yazardı, özel mesajı paylaşarak ve size özelden soran birinin mesajını kendisine sormadan burada ifşa ederek site kurallarını ihlal ettiniz.

Bu topikte bu tartışmalara bir son vermelisiniz zira bizde site yönetimi olarak gereğini yapar, her polemikten işlem yapmak zorunda kalırız.

Konuya sürekli yazan üyeleri bu gerilimli ve polemik dolu mesajları okumak zorunda bırakmaya hakkınız yok.

Not: limon1975 uyarı almamış, üyelik iptali yaptırmıştır.

Hanımlar,
topiğinizde verdiğim geçici rahatsızlık için sizlerden özür dilerim.

Son düzenleme:

Trescim nasılsın bende özlüyorum gercekten eski arkadaşları eski sohbetleri...birlikte yaşadığımız üzüntüleri sevinçleri heyecanları.....
Benimde ikiz bebeklerim...esimle ağzımız kulaklarımızda....cok ama cok mutluyuz. Ben doktora gitme gunu gelinceye kadar kaygı duyuyor cok sabırsız oluyorum. Acaba iyiler mı büyüdüler mı hersey yolunda mı diye kaygı duyuyorum.
Sanırım Ocak'ta ikili testler falan olacakmış sen yaptirmismiydin. İkizlerde pek saglikli sonuc çıkmıyormuş sanırım..
Sen perinatologa Gitmiş miydin.
Sana bir sürü sorum olacaktır ikiz annesi olmak nasil bisey nasil bakıyorsun neler almalıyım en gereken seyler neler.dikkat edilmesi gereken seyler neler.. Bı sürü bı suruu.....
Senin kızların ne kadar oldular neler yapıyorlar yalnız bakmayı nasil başarıyorsun...
Kardes de istiyordunuz onlara değil mı
Cok özlemiştim ne cok şey sordum.

Yeni arkadaslara öneririm tress in sürecini cok iyi okuyun geriye dönüp.. Önce negatif aldı benim gibi.. Sonra o kadar uğraştığı ki kendi kendine tüm hazırlıklarını tahlillerini psikolojisini herseyi hazırladı.. Ve sonra doktoruna teslim oldu güvendi.. Ve ikiz kızları oldu cok da rahat bir hamilelik geçirdi onun tecrubelerinden yararlanmanızı öneririm

Tresscim erken doğmadılar Kuveze girmediler dımı.?
Cok cookkk öpüyorum kızlarını ve seni
Görüşmek üzere...

Adil tutumunuz icin sizi ve tüm yönetimi kutluyorum...

tresscim nasılsın canım,büyüdü mü kızların?eskilerden çok az kişi giriyor artık,bir tek ben kaldım benimde tedavime çok az bir süre kaldı.Rabbim bu kez hayırlı sağlıklı ikizler de bana nasip etsin.geçen sefer benim olsaydı seninkilerden bir kaç ay büyük olacaklardı hatırlıyormusun?ama maalesef olmadı vardır bundada bir hayır dedik şimdi tekrar hazırlanıyoruz bakalım.dualarını eksik etme.öp benim yerime kızlarını.....

ATESSSEN ciğim ablacığım demek ikiz çok sevim yaaa.Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeni,sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin inşallah....ben de çok istiyorum ikiz sağlıcakla Rabbim bana da nasip etsin inşallah.

Atesncim tekrar meraba .bebişlerinin ikiz olmasına çok sevindim.Çok mutlu okdum.canm ben perinetoloğa evet gitmiştim.benim zaten üçüzdü ilk başta biliyorsun.bunun için gitmiştik ve sonrada ikili tarama ve en sonda tüm organlarını gözden geçirmek için gittik.cnm tıpki bende senin gibi doktora gitme günü gelene kadsr hep endişeliydim.takii kucağıma alana kadar.iki test sonuçlarından endişelenme uzman bir perineteloğa git onlar zsten bu işin ehli.seni aydınlatırlar.
Benim kızlrım sadece bir gece küvezde kaldılar.dinlenmek az hareket ikiz gebelikte çok önemli.
Gelelim ikiz büyütmenin zorluğuna.ne yalan söyleyeyim çok zor.ama bir o kadsrda zevkli.inanabiliyor musun hayatinda yedi ay sonra iki minik yavru olucak.ben yanlız bakıyorum.evde olduğum için bakıcıyla yaoamazdim.sadece temizlik için arada yardımcı alıyorum o kadar.
Atesncim kendine ve kuzularına çok iyi bak inan çok mutlu okdum eski günlere döndüm arasıra yaz bize olur muuu

Kardelennurcum nasıl unuturum senin sürecini.dün gibi hatırlıyorum.değerlerininin yükselmesi ićin hep dua etmiştik.canm kısmetse ne zaman gidiceksin.lütfen kendini olmazsa diye hiç endişelendirme..biluyorum bu his ister istemez hep aklımızdaydı.fakat şunu unutma sen en nihayetinde hamile kalabiliyorsun.yani rshimde bir problem yik.bikiyorsun ben8mde ilk denememde olmamısti.hemde koca bir sıfır almıştim.dualarım seninle...

canım benim çok sağolasın moral oldun bana resmen yaaaa,evet çok iyi hatırlıyosun benim süreci.inşAllah bu son olur benimde bebişlerim bu kez benimle olur.gerçekten ikiz bakımı çok zor olur,tebrik ediyorum seni.darısı benim başıma inşAllah

Canım ne güzel temennilerde bulunmuşsun, ben daha yeni donasyon yaptırcam ama çok umutsuzum, bebeklerin i sağlıkla büyümenin dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…