- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
Ben de aynı durumdayım,sanırım transferimiz aynı zamanlarda olacak budurumda..günaydın herkese
benim yolculuğa çok az kaldı sanırım heyecan tavan yaptı
yarın adet olurum sonrasında merkezi arayıp haber vericem
çok geçmiş olsun kanbarcım,inşallah herşey gönlünce olsunBen de aynı durumdayım,sanırım transferimiz aynı zamanlarda olacak budurumda..
Ben de çok heyecanlıyım..
Sen Ocağın kaçında gideceksin?Belki seninle karşılaşırız.
Benim endeskobi ve kolonoskobi sonrası ASO ve CRP değerlerime kanda bakılması gerekiyormuş,İrem/Firdevs Hanımlar dün haber verdi,yarın tahlil labaratuvarında yaptıracağım,ameliyat sonrası enfeksiyon bu değerleri yükseltiyormuş maalesef,inşallah yüksek çıkmaz,polip biyopsilerimde temiz çıkarsa Ocak'ta transferim olacak.
Çok teşekkür ederim,sana ne gibi ilaçlar verdiler?çok geçmiş olsun kanbarcım,inşallah herşey gönlünce olsun
ocağın kaçı olur bilmiyorum çünkü hemşirem adet olunca haber verin dedi
yarın adet olurum aradığım zaman ne derlerse bakıcaz ona göre
aminnnn inşallahhhhhÇok teşekkür ederim,sana ne gibi ilaçlar verdiler?
Paket mi aldın 6 günlük,1 gün mü kalıp geleceksiniz?
İnşallah ikimiz de bu kez hamile döneriz..
Bana sadece folik asit verdiler,Yasmin ilacı bende çok yan etki yarattığından 15 gün sonra bıraktırdılar.aminnnn inşallahhhhh
paket alıcaz biz
şimdilik folik asit,aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
aradığım zaman başka neleri kullanmam gerektiğini söyliycekler
aspirinle kan sulandırıcı iğneyi erken başlatmışlar,pıhtılaşmamı çıktıaminnnn inşallahhhhh
paket alıcaz biz
şimdilik folik asit,aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
aradığım zaman başka neleri kullanmam gerektiğini söyliycekler
folik asiti ben kendim içmeye başlamıştım zaten iki aydır,diğerlerine doktor başlattıBana sadece folik asit verdiler,Yasmin ilacı bende çok yan etki yarattığından 15 gün sonra bıraktırdılar.
Ben de 31.Aralık gibi bekliyorum,en fazla 1/2.Ocak'ta dilerim bir aksilik olmazsa ve dediğim diğer engelleri de aşarsam doktoru arayıp,tedavimi ve sürecini belirleyeceğiz,bu durumda Ocak sonu gibi 1 günlüğüne kalıp geleceğiz eşimle.
evet pıhtılaşma çıktı ve ileri düzeydeymişaspirinle kan sulandırıcı iğneyi erken başlatmışlar,pıhtılaşmamı çıktı
iyi canım ihmal etme o zaman trnfden sonra veriyorduda onun için merak ettimevet pıhtılaşma çıktı ve ileri düzeydeymiş
20 gündür kullanıyorum rahmin kanlanması tutunmayada yardımcı oluyormuş
eğer iğne kullanmazsan bebeklerin yaşamaz dedi doktor
ihmal edermiyim hiç canım,düzenli olarak hergün sabah yapıyorumiyi canım ihmal etme o zaman trnfden sonra veriyorduda onun için merak ettim
Sağol canım inşallah ikimiz de hamile kalır,bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.folik asiti ben kendim içmeye başlamıştım zaten iki aydır,diğerlerine doktor başlattı
hakkımızda hayırlısı olsun canım,rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
seninde güzel haberlerini bekliyorum
Canım buradan sakıncası yoksa yazma,ama özelden doktorunun adını yazar mısın?ihmal edermiyim hiç canım,düzenli olarak hergün sabah yapıyorum
kıbrıstan söylemediler şimdiden başlamamı burdaki doktorum başlattı
onlarda onayladı
Kardelennur seninle sürekli konuşuyoruz telefonla ve whats-uptan,seninle beraber gideceğiz tedaviye gibi görünüyor.Galiba Birumut ta bu durumda bizimle beraber gelecek ,üçümüz birbirimize herzamanki gibi destek oluruz,çok iyi olur.aspirinle kan sulandırıcı iğneyi erken başlatmışlar,pıhtılaşmamı çıktı
bende pozitif bakıyorum hep hatta bebeğimle yapıcağım şeyleri hayal ediyorum ve gözümün önünde canlandırıyorumSağol canım inşallah ikimiz de hamile kalır,bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.
Çok zor bir süreç,karar verme,araştırma zaten çok uzun sürdü,şimdi de artık sonuca yaklaştık.
İnşallah olumlu bakalım,olumlu olsun dilerim,ben hep pozitif bakıyorum,bu bana kendimi daha iyi hissettiriyor.
Bu topiğin eskilerinden çoğu epeyi yardımcı oldular sağolsunlar,özelden soru sordum cevap verdiler,bu topiğin tüm sayfalarını da okuyarak belli bir bilgi birikimim oldu.Bunları elimden geldiğince öncesinde ve sonrasında uygulayacağım.
kısmet bakalım,inşallah sizleri tanımayı çok isterim tabikiKardelennur seninle sürekli konuşuyoruz telefonla ve whats-uptan,seninle beraber gideceğiz tedaviye gibi görünüyor.Galiba Birumut ta bu durumda bizimle beraber gelecek ,üçümüz birbirimize herzamanki gibi destek oluruz,çok iyi olur.
Mucizemle de Gülnaz denk gelecek galiba..
Sen ne durumdasın?Gecikmişti,geldi mi beklediğin canım?
ben seninle aynı şehirde değilim ama canımCanım buradan sakıncası yoksa yazma,ama özelden doktorunun adını yazar mısın?
Süpersin,zaten bu topikten sevgili bir annemiz sağolsun bana kendi kendinin doktoru olacaksın,tedavinin her aşamasını takip edip,gerektiği yerde doktorunu uyaracaksın demişti.Beynen ve kalben de hazır olmak çok önemli demişti,bence de öyle.Benim ilk tedavim,ilk kez Kıbrıs yolculuğum,heyecanlıyım,herşey Rabbimin elinde ,o ol derse olacak ilk seferde.bende pozitif bakıyorum hep hatta bebeğimle yapıcağım şeyleri hayal ediyorum ve gözümün önünde canlandırıyorum
o kadar güzel ki bunları düşünmek bile
inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,içinde bizlerede
bende çok araştırıp okuyorum zaten daha önceki yıllardanda bilgi birikimim var
daha önce iki defa denediğimz için çoğu şeyi biliyorum
bilmediklerimide öğreniyorum
İnşallah destek oluruz birbirimize,motive ederiz.kısmet bakalım,inşallah sizleri tanımayı çok isterim tabiki
O zaman boşver,ama iyi bir doktormuş ,kan sulandırıcıyı vermesi çok iyi olmuş.ben seninle aynı şehirde değilim ama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?