- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
inşallah canım bende isterim birileriyle denk geleyim tanışıp birbirimize destek oluruz.daha gecikmedi benim canım anca iki üç gün içinde olması lazım.tabi o kadar yüksek doz hormon ilacından sonra gecikmezse tabii.ayyy böyle düşünüp konuştukça çok heyacanlanıyorum yaaaKardelennur seninle sürekli konuşuyoruz telefonla ve whats-uptan,seninle beraber gideceğiz tedaviye gibi görünüyor.Galiba Birumut ta bu durumda bizimle beraber gelecek ,üçümüz birbirimize herzamanki gibi destek oluruz,çok iyi olur.
Mucizemle de Gülnaz denk gelecek galiba..
Sen ne durumdasın?Gecikmişti,geldi mi beklediğin canım?
evet aynen öyle çok iyi demiş kim dediyseSüpersin,zaten bu topikten sevgili bir annemiz sağolsun bana kendi kendinin doktoru olacaksın,tedavinin her aşamasını takip edip,gerektiği yerde doktorunu uyaracaksın demişti.Beynen ve kalben de hazır olmak çok önemli demişti,bence de öyle.Benim ilk tedavim,ilk kez Kıbrıs yolculuğum,heyecanlıyım,herşey Rabbimin elinde ,o ol derse olacak ilk seferde.
Burada önemli olan rahim kalınlığı,sperm ve yumurta kalitesi ,inşallah hepsi süper olur da tedavim/tedavilerimiz olumlu sonuçlanır.Orada hangi otelde kalacağız bilmiyorum,hastanede mi kalsak 1 günlüğüne diyoruz acaba eşimle,bir de uçağı ayarlayacağız ya ,inşallah bilet bulabiliriz.
öyledir inşallah canımİnşallah destek oluruz birbirimize,motive ederiz.
O zaman boşver,ama iyi bir doktormuş ,kan sulandırıcıyı vermesi çok iyi olmuş.
bizde paket mi alsak keendimiz mi ayarlask onu düşünüyoruz ama zaten yeterince stresim olcak birde bilet buldum bulmadım derdine düşmek istemiyorum açıkçası adet olunca arayacağım yaa o zaman kaesinleştiririz konuşup karar veririz.İnşAllah bu kez olucak hepimizin hayırlı sağlıklı evlatlarımızSüpersin,zaten bu topikten sevgili bir annemiz sağolsun bana kendi kendinin doktoru olacaksın,tedavinin her aşamasını takip edip,gerektiği yerde doktorunu uyaracaksın demişti.Beynen ve kalben de hazır olmak çok önemli demişti,bence de öyle.Benim ilk tedavim,ilk kez Kıbrıs yolculuğum,heyecanlıyım,herşey Rabbimin elinde ,o ol derse olacak ilk seferde.
Burada önemli olan rahim kalınlığı,sperm ve yumurta kalitesi ,inşallah hepsi süper olur da tedavim/tedavilerimiz olumlu sonuçlanır.Orada hangi otelde kalacağız bilmiyorum,hastanede mi kalsak 1 günlüğüne diyoruz acaba eşimle,bir de uçağı ayarlayacağız ya ,inşallah bilet bulabiliriz.
Sen benden öncesin konuşmuştuk,ben 31.Aralık,en geç 1/2.Ocak.2015 gibi,gecikmezse tabii,inşallah gecikmez...inşallah canım bende isterim birileriyle denk geleyim tanışıp birbirimize destek oluruz.daha gecikmedi benim canım anca iki üç gün içinde olması lazım.tabi o kadar yüksek doz hormon ilacından sonra gecikmezse tabii.ayyy böyle düşünüp konuştukça çok heyacanlanıyorum yaaa
Evet uygunsa parasını verip kalan var,yine bu eski topiklerden değerli bir annemiz tavsiye etmişti bana,1 gün kalacaksan,hastanede kalıp gidersin demişti,bana da mantıklı gelmişti.evet aynen öyle çok iyi demiş kim dediyse
bende doktoruma hemen şu şöyle olsa,yada bunu neden böyle yapmadınız diyorum
doktor hem şaşırıyor hem mutlu oluyor bilinçli bir hasta varken karşısında
hastanede kalınabiliyormu ki bilmiyordum
Biz eşimle oturduk hesap yaptık,pakettense 1 günlük kalıp çok daha uygun geldi,o yüzden biz paket almayacağız.bizde paket mi alsak keendimiz mi ayarlask onu düşünüyoruz ama zaten yeterince stresim olcak birde bilet buldum bulmadım derdine düşmek istemiyorum açıkçası adet olunca arayacağım yaa o zaman kaesinleştiririz konuşup karar veririz.İnşAllah bu kez olucak hepimizin hayırlı sağlıklı evlatlarımız
bak birşey daha öğrendim sayenizdeSen benden öncesin konuşmuştuk,ben 31.Aralık,en geç 1/2.Ocak.2015 gibi,gecikmezse tabii,inşallah gecikmez...
Heyecandan ölüyorum anlatmama imkan yok ben de,dün eşimle konuştuk,o da dedi ki bu kez olsa da artık kavuşsak bebeklerimize,artık bebeğimizle gitsek tatillere,ev gezmelerine,o da çok istiyor...
Evet uygunsa parasını verip kalan var,yine bu eski topiklerden değerli bir annemiz tavsiye etmişti bana,1 gün kalacaksan,hastanede kalıp gidersin demişti,bana da mantıklı gelmişti.
amin inşallahhhhh kanbarcımBiz eşimle oturduk hesap yaptık,pakettense 1 günlük kalıp çok daha uygun geldi,o yüzden biz paket almayacağız.
Hepimiz hamile döneriz ve bundan sonraki Kıbrıs ziyaretlerimiz sadece tatil amaçlı olur inşallah..
Çok sevindim,desene bu kez bütün taşlar yerine oturmuş,herşey yolunda gidiyor,bu kez olacak hayırlısıyla.öyledir inşallah canım
ama biliyomusun şimdiye kadarki gittiğim doktorlardan en çok içime sinen bu oldu
Benim defterim var,hep not aldım bu topiğin hepsini okuyup,hamile annelere de özelden mesaj attım,onlar da bana çok değerli bilgiler verdiler sağolsunlar,haklarını ödeyemem,eminim hala daha bilmediğim yığınla bilgi vardır..bak birşey daha öğrendim sayenizde
Çok sevindim,desene bu kez bütün taşlar yerine oturmuş,herşey yolunda gidiyor,bu kez olacak hayırlısıyla.
inşallah canımBenim defterim var,hep not aldım bu topiğin hepsini okuyup,hamile annelere de özelden mesaj attım,onlar da bana çok değerli bilgiler verdiler sağolsunlar,haklarını ödeyemem,eminim hala daha bilmediğim yığınla bilgi vardır..
Ben az sıkışacağım,sonrası zor olmasın diye,sonrasında da 20/30 dakika tutup,en az 2 saat daha yatmayı düşünüyorum,hastanede kalırsam da birgün yatarım,bir tek yemek yemeğe çıkarım.Sonrası havuç suyu kesenin yeterli su tutması için iyiymiş,bizim topikte yazmıştı kızlardan biri,ben bunu da uygulayacağım.inşallah canım
tabiki bilmediğimiz neler var daha,bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkese
bizi bizdeb başka kimse anlayamaz
canım zaten bir küçük şişe suyla bile sıkışıyorsun inan,yani en azından ben öyle oluyorumBen az sıkışacağım,sonrası zor olmasın diye,sonrasında da 20/30 dakika tutup,en az 2 saat daha yatmayı düşünüyorum,hastanede kalırsam da birgün yatarım,bir tek yemek yemeğe çıkarım.Sonrası havuç suyu kesenin yeterli su tutması için iyiymiş,bizim topikte yazmıştı kızlardan biri,ben bunu da uygulayacağım.
havuç suyunun ne zaman içilmesi gerekiyormuş kızlarBen az sıkışacağım,sonrası zor olmasın diye,sonrasında da 20/30 dakika tutup,en az 2 saat daha yatmayı düşünüyorum,hastanede kalırsam da birgün yatarım,bir tek yemek yemeğe çıkarım.Sonrası havuç suyu kesenin yeterli su tutması için iyiymiş,bizim topikte yazmıştı kızlardan biri,ben bunu da uygulayacağım.
Rica ederim,sen de bildiklerini paylaş,ne önerirsin bize senin tecrüben var,öncesi ve sonrasında.Ben de çabuk sıkışıyorum,hatta Memorialde kendi yumurtalarımla son denemem de yine de fazla sıkıştım,bir miktarını transfere girmeden önce boşaltmama izin verdiler.Daha önceki 2 tüp bebek denememden tecrübeliydim.canım zaten bir küçük şişe suyla bile sıkışıyorsun inan,yani en azından ben öyle oluyorum
transferden sonra bekletmek iyi olur tabi ama tutmak zor oluyor inan ki çok fena birşey
kalkmadan hasta bakıcılar yardımcı oluyor idrarını yapıyosun ve zaten bir saat kaldırmıyorlar yataktan
hastaneden çıkmadan tekrar doktorla bir görüşme yapıp ayrılıyorsun
havuç suyunuda öğrenmiş oldum çok sağol canım
Nar suyu rahmin kalınlaşması için transferden önce yapılıyordu ya,hani transferden sonra bırakıyorduk...havuç suyunun ne zaman içilmesi gerekiyormuş kızlar
mümkün olduğunca sakin kalmaya çalışıyorum bendeRica ederim,sen de bildiklerini paylaş,ne önerirsin bize senin tecrüben var,öncesi ve sonrasında.Ben de çabuk sıkışıyorum,hatta Memorialde kendi yumurtalarımla son denemem de yine de fazla sıkıştım,bir miktarını transfere girmeden önce boşaltmama izin verdiler.Daha önceki 2 tüp bebek denememden tecrübeliydim.
Heyecanım tavan yaptı şu an..
anladım canım,sonrasındada havuç ve ananas bol bol.bunların sularını değilde kendilerini bol bol yesek olur mu acaba?et, yumurta protein ağırlıklı beslenicez.nar ın ve havucunda tam mevsimi.ben çok su içiyorum normalde de zaten, geçen denememde hasta bakıcıda gelip sormadı wc ihtiyacın varmı diye bizde bir şey demedik, zaten çok ta sıkışmamıştım iki saat yatakta yattım rahattımda tuvaletimi ayağa kalkınca yaptım,ama bu sefer sürgü isticem çok sıkışmasamda yapıcam rahme baskı yapmasın diye.çok sağolun kızlarNar suyu rahmin kalınlaşması için transferden önce yapılıyordu ya,hani transferden sonra bırakıyorduk...
Havuç suyu da transferden sonra yapılacakmış,keselerde yeterince su olmasını sağlıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?