daha önce nerde denemiştin kardelencimanladım canım,sonrasındada havuç ve ananas bol bol.bunların sularını değilde kendilerini bol bol yesek olur mu acaba?et, yumurta protein ağırlıklı beslenicez.nar ın ve havucunda tam mevsimi.ben çok su içiyorum normalde de zaten, geçen denememde hasta bakıcıda gelip sormadı wc ihtiyacın varmı diye bizde bir şey demedik, zaten çok ta sıkışmamıştım iki saat yatakta yattım rahattımda tuvaletimi ayağa kalkınca yaptım,ama bu sefer sürgü isticem çok sıkışmasamda yapıcam rahme baskı yapmasın diye.çok sağolun kızlar
Yiyebilirsin de ,illaki suyu olması gerekmiyor.anladım canım,sonrasındada havuç ve ananas bol bol.bunların sularını değilde kendilerini bol bol yesek olur mu acaba?et, yumurta protein ağırlıklı beslenicez.nar ın ve havucunda tam mevsimi.ben çok su içiyorum normalde de zaten, geçen denememde hasta bakıcıda gelip sormadı wc ihtiyacın varmı diye bizde bir şey demedik, zaten çok ta sıkışmamıştım iki saat yatakta yattım rahattımda tuvaletimi ayağa kalkınca yaptım,ama bu sefer sürgü isticem çok sıkışmasamda yapıcam rahme baskı yapmasın diye.çok sağolun kızlar
aynı yer canım bu kez de orada,valla bize denk geldi herhaldedaha önce nerde denemiştin kardelencim
Bukez sıra sende inşallah Kardelenim canım arkadaşım,Birumut ve ben de ,topikteki tüm kızlar da isteyen herkes te inşallah 2015 annesi olur..aynı yer canım bu kez de orada,valla bize denk geldi herhalde
Yazdıklarını gözyaşları içinde okudum,Allah bana da nasip etsin bu güzel duyguları inşallah,arkadaşlarıma da ,dileyen herkese de...Tüm Ocak'ta gidecek arkadaslara bol sans diliyorum.
Eskiden tüm grup üyeleri bir olur o ayın kafilesi der dua ederdik gidecek arkadaslara....
Şimdi yine Ocak kafilesi baya kalabalık inşallah herkes bebeklerini alıp gelir....
BOL ŞANSLAR diliyorum kardelennur Kanbar mucizem biumut...
Allah bu harika duyguları hepinize yaşatsın.... inşallah inşallah herkesin gelecek ay hamilelik takvimi olsun.....
Ben dün ultrasonda gördüm o kadar güzel ki ...hayal kurmanız inanmanız hissetmeniz icin anlatıyorum.
Ben burada arkadaslarımın yazdıklarını okudukça cok mutlu oluyor cok umutlaniyordum. Siz de umutlanin inanın bu cok önemli ...sevgili brezee in yazdıkları bana cok umut olmuştu. Onun iyi dilekleri duaları bana cok güç vermişti...
Dilerim benim bebeklerimde size umut olur..
İkisinin de kalbi pat pat pat nasil atıyordu nasil kıpır kıpırdi elleri ayakları ikisi birbirlerine doğru ayaklarını uzatmış yatiyorlardi sanki. Esim her dakika kaydettiği videoyu seyrediyor ağzımız kulaklarımızda hep.....cok cok güzel duygular allahım isteyen herkese kısmet etsin yerine başka hiçbirşeyin konamayacagi cok başka duygular
Dualarım sizlerle.....
canım inşallah hep birlikte,Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.amin.amin.amin...2015 bize bol bol bebek getirsinBukez sıra sende inşallah Kardelenim canım arkadaşım,Birumut ve ben de ,topikteki tüm kızlar da isteyen herkes te inşallah 2015 annesi olur..
canım ablam öncelikle bizleri burada yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ediyorum.ayyy ne güzel kalp atımlarınıda almışsınız Rabbim sağlıcakla kucağınızı da almanızı nasip etsin inşallah.ağzınızın kulaklarınızda olması çok normal ben bile yazdıklarını okuyunca nasıl mutlu oldum,yaz bize hep bebeklerinden bahset umut olsun bize.yazdıkların çok iyi geliyor insana.kendimi hayal ettim senin yerinde herhalde kesin mutluluktan hem ağlar hemde mutluluktan çıldırırdım herhalde Rabbim bu duyguları bizlerede yaşat hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ediver Rabbim.Allah razı olsun senden canım ablamTüm Ocak'ta gidecek arkadaslara bol sans diliyorum.
Eskiden tüm grup üyeleri bir olur o ayın kafilesi der dua ederdik gidecek arkadaslara....
Şimdi yine Ocak kafilesi baya kalabalık inşallah herkes bebeklerini alıp gelir....
Allah bu harika duyguları hepinize yaşatsın.... inşallah inşallah herkesin gelecek ay hamilelik takvimi olsun.....
Ben dün ultrasonda gördüm o kadar güzel ki ...hayal kurmanız inanmanız hissetmeniz icin anlatıyorum.
Ben burada arkadaslarımın yazdıklarını okudukça cok mutlu oluyor cok umutlaniyordum. Siz de umutlanin inanın bu cok önemli ...sevgili brezee in yazdıkları bana cok umut olmuştu. Onun iyi dilekleri duaları bana cok güç vermişti...
İkisinin de kalbi pat pat pat nasil atıyordu nasil kıpır kıpırdi elleri ayakları ikisi birbirlerine doğru ayaklarını uzatmış yatiyorlardi sanki. Esim her dakika kaydettiği videoyu seyrediyor ağzımız kulaklarımızda hep.....cok cok güzel duygular allahım isteyen herkese kısmet etsin yerine başka hiçbirşeyin konamayacagi cok başka duygular
Dualarım sizlerle.....
Ya canım arkadaşım inan ki benim içime hamile döneceğimiz içime doğuyor,öye ümitliyim ki..canım inşallah hep birlikte,Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.amin.amin.amin...2015 bize bol bol bebek getirsin
Ben demin eşimle kendimi o halde hayal ettim ve çok duygulandım..canım ablam öncelikle bizleri burada yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ediyorum.ayyy ne güzel kalp atımlarınıda almışsınız Rabbim sağlıcakla kucağınızı da almanızı nasip etsin inşallah.ağzınızın kulaklarınızda olması çok normal ben bile yazdıklarını okuyunca nasıl mutlu oldum,yaz bize hep bebeklerinden bahset umut olsun bize.yazdıkların çok iyi geliyor insana.kendimi hayal ettim senin yerinde herhalde kesin mutluluktan hem ağlar hemde mutluluktan çıldırırdım herhalde Rabbim bu duyguları bizlerede yaşat hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ediver Rabbim.Allah razı olsun senden canım ablam
uğur getirsin yapalım hep birlikte:Kardelennur bak ben şimdiden hamilelik takvimimi hazırladım bile,uğur getirsin diye,bebeğimin transferi olduğunda geri sayım başlayacak ve takvim aktif olacak,bak aynı eski hamilelerin olduğu gibi,sen de yap bence.
allah razı olsun atessn,sizlerin desteği çok önemli bizim içinTüm Ocak'ta gidecek arkadaslara bol sans diliyorum.
Dualarım sizlerle.....
aminnnnnnnn aminnnnncanım inşallah hep birlikte,Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.amin.amin.amin...2015 bize bol bol bebek getirsin
Allah razı olsun edindiğim bilgilere bunları da ekliyorum ve birebir yapacağım,özellikle video izlemeyi onu yapacağım,çünkü diğerlerini genelde zaten sizin yazdıklarınızdan yapıyoruz eşimle..Ocak kafilesine tavsiyelerim....
Bol su icin şimdiden
Yürüyüş ve kegel egzersizleri yapın...
Evinizi hazırlayın dönüşte hamile olacağınızı düşünerek nerde yatıp dinleneceginize karar verin hazırlık yapın köfte vs yapıp dondurucuya atın kısaca hazır olun Ruhen ve fiziken hamilelige .....bir ay sonra bir aylık hamile olacağınızı hayal edin....
Gecen defa ben hiç yatmamistim sonuc olumsuzdu faydası kanıtlanmış olmasa da bu defa kendimi hiç yormadım el çantası bile taşımadim havaalanında falan
Hergün iki yumurta yedim transferden cok önce başladım..
Transferden sonra ananas yedim protein ağırlıklı beslendim
Troid degerlerini kontrol edin bir civarı olsun
Esınız keciboynuzu pekmezi yesin hergün en az bir kasık
En önemlisi inanın ve hayal edin ben sayısız hosgeldin dünyaya bebeğimiz videosu izledim. Sayısız ultrasonda kalp atışı videosu izledim ağlaya ağlaya cogu kez. Oralarda hep esimi ve kendimi hayal ettim..
Namaz kılmayı öğrendim istek namazı kıldım dua ettim( şimdi sukur namazı kılmayı öğrendim) binlerce şükürler olsun....
Ve en önemlisi burada edindiğim iki arkadasım (şimdi ikisininde bebekleri var) hep yanimdaydi... Bana hep tecrubelerini bilgilerini aktardılar moral verdiler bebeklerinin resimlerini yolladılar umudumu yesertip hayal kurmama yardımcı oldular sürekli arayıp varlıklarını hissettirdiler dualarını iyi dileklerini hiç esirgemediler ....Allah onlardan razı olsun.. Binlerce kere teşekkür ederim onlara.....
Hepinize dua ediyorum bol şanslar diliyorum kendinize kaderinize doktorunuza inanın ve güvenin
Allah ol derse olacaktır her türlü her sekilde olacaktır....teslim olun allaha emanet edin dua edin inanın güvenin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?