Slm arkadaşlar. Ben yeni üyeyim. . Sırf bu konuda birileriyle konuşup fikir alabilmek için az önce üye oldum.. bana da dün eşim teklif etti yumurta donasyonunu ve dünden beri sürekli araştırıyorum kafayı yiycem..ben de 39 yaşındayım ve rezervim 0.01Hayırlısı canım..üzülmenin kahrolmanın faydası yok, zararı var..ne kadar birbirimize benziyor yaşadığımız, sen kaç yaşındasın, ben 39 um.
43 yasindayim gulum bir defa donasyon denedim olmadim su an 2nci denemek istiyorum cilinic arastiriyom insallah hayirli insanlar karsimiza cikar
slm neden olmadi acaba .. Çünkü yüksek oran veriyolar ..talihsizlik olmuş. . İnşallah 2. Tutar canım. .43 yasindayim gulum bir defa donasyon denedim olmadim su an 2nci denemek istiyorum cilinic arastiriyom insallah hayirli insanlar karsimiza cikar
Allah yardım etsin en kisa zamanda kardeşimizin yüzü gülsün. . Ben donasyon karar verme aşamasındayım. .yanlış anlamazsaniz size danışmak istiyorum..nasıl hissettigin konusunda manevi olarak .. Allah bebeginè uzuuuun sağlıklı ömür versin.. cevaplardan sevinirim yardıma ihtiyacım var..Merhaba
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama başka çarem kalmadı. Bu siteden bulamazsam aradığımı başka bir yerden bulamam heralde.
ben 36 yaşındayım. 16 yıl bebeğim olması için çalıştım. Yumurta çatlatma, aşılama her yolu denedim bebek sahibi olamadım.
Allah'ın gücüne gitmesin bazı dönemler isyan bile ettim. İlk başta yumurtalarım çok sağlıklıydı. Her şey yolundaydı sonra bu süreçlerde
yıprana yıprana yumurtalık rezervim tükenmiş tamamen. Türkiye de bir hastanede tüp bebek işlemi uyguladılar bana hemde yumurtalık rezervimin
olup olmadığını kontrol etmeden ve işlem başarısız oldu. Maddi manevi çok tükendim en sonunda kıbrısta bir merkez buldum. Eşimin kardeşi doktor onun yönlendirmesiyle gittim. Çok kötü durumdaydım çok zordu anne olmam ama Yumurta
donasyonuyla Allah'ıma çok şükür anne olabildim.Şimdi 1.5 aylık dünyalar güzeli bir kızım var ama ailemizin başından felaketler eksilmedi.
Şimdide kız kardeşim için taşıyıcı anneye ihtiyacımız var çünkü doğuştan rahmi yok. Ben olacaktım ama eşim buna sıcak bakmadı.
Benim donasyon yaptığım merkeze gideceğiz taşıyıcı annelik için ama merkez bize eğer taşıyıcı anneyi siz bulursanız daha uyguna gelir dedi.
Taşıyıcı anneyle fiyatı siz belirlersiniz denildi bize. (maddi olarak çok iyi durumda olmadığımızı bildiklerinden sağolsunlar bu teklifi yaptılar)
Bende taşıyıcı anne tanıyan, bağlantısı olan birilerini arıyorum şimdi.
Bildiğiniz biri varsa benimle iletişime geçer misiniz? Allah razı olsun şimdiden.
Uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen.
Bızım sutumuzle kanımızla beslenecek tabı,bız dogurup buyutecez,burdakı her yorumu fırsat buldukca gırıp okuyorum,sacma sapan ınsanın ruh halını bıle anlamadan yorum yapan kısıler var,Allah muhtac etmesın kımseyı ama basa gelmeden kımse anlamıyor.Bu yontemden baska caremız yoksa anne olabılmek ıcın yapılacak tek yolda budur.Evlatlık almak ısteyen varsa o da bır tercıh ama dogum yapma ıstegıde benım tercıhım,herkes yargılarken bır kere daha dusunsun bence.Arkadaşlar lütfen yardım edin.. ben yumurta donasyonuna karar verme aşamasındayım. . Merak ettiğim çok şeyler var.. bi kere aklımda hep şu var.. benim kanım göbek bağımız sütüm kocamin sperm leri o bizim be eğimi olacak diye .. benim vucudumdan beslenecek diye düşünüyorum. . Ama insanlar bunları hiçe sayarak acımasız yorumlar yapmış bazı yerlerde. . Acaba ben mi safca düşünüyorum kafam o kadar karışık kifikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var.. Allah hepinize yolunda Hayır getirsin..
Merhaba canim sen daha cok yenisin bizler 2 yildan buyana kafayi yiyoruz rabbim yar ve yardimcimiz olsun halen netin basinda arastirma yapiyozSlm arkadaşlar. Ben yeni üyeyim. . Sırf bu konuda birileriyle konuşup fikir alabilmek için az önce üye oldum.. bana da dün eşim teklif etti yumurta donasyonunu ve dünden beri sürekli araştırıyorum kafayı yiycem..ben de 39 yaşındayım ve rezervim 0.01
Allah kimseyi bu duruma dusurmesin ama dustuk vardir bundada bir hikmet kendi yumurtamizla olsa belki hayirli olmiycakti ben oyle dusunuyom bende donsayon denedim olmadi simdi 2nci denemek istiyorum rabbim nasip ederse cok okudum bu sitelerde oyle seyler yazmislarki cokta aglamisimdir sanki biz istemezmiydik neyse bir yerde okudum cocuk ragimde bile gen alis verisi yapiyormus sutten bile gen gecermis ne kadar dogru bilmiyorumBızım sutumuzle kanımızla beslenecek tabı,bız dogurup buyutecez,burdakı her yorumu fırsat buldukca gırıp okuyorum,sacma sapan ınsanın ruh halını bıle anlamadan yorum yapan kısıler var,Allah muhtac etmesın kımseyı ama basa gelmeden kımse anlamıyor.Bu yontemden baska caremız yoksa anne olabılmek ıcın yapılacak tek yolda budur.Evlatlık almak ısteyen varsa o da bır tercıh ama dogum yapma ıstegıde benım tercıhım,herkes yargılarken bır kere daha dusunsun bence.
Oyle mi..ennurelif. .slm.. aslında insan ne kadar çabuk karar verirse o kadar iyi belki de.. bilmiyorum .. sen karar verebildin mi peki ☺Merhaba canim sen daha cok yenisin bizler 2 yildan buyana kafayi yiyoruz rabbim yar ve yardimcimiz olsun halen netin basinda arastirma yapiyoz
Verdim canim anne olmak icin verdim yinede rabbime dua ediyorum hayirli ise nasip etsinOyle mi..ennurelif. .slm.. aslında insan ne kadar çabuk karar verirse o kadar iyi belki de.. bilmiyorum .. sen karar verebildin mi peki ☺
Ben de hormon larla ilgili böyle düşünüyorum canım. . 9 ay az mı kan can alışverişi bu.. Acaba aptalca bir düşünce mi bu gerçek mi Allahım. .Allah kimseyi bu duruma dusurmesin ama dustuk vardir bundada bir hikmet kendi yumurtamizla olsa belki hayirli olmiycakti ben oyle dusunuyom bende donsayon denedim olmadi simdi 2nci denemek istiyorum rabbim nasip ederse cok okudum bu sitelerde oyle seyler yazmislarki cokta aglamisimdir sanki biz istemezmiydik neyse bir yerde okudum cocuk ragimde bile gen alis verisi yapiyormus sutten bile gen gecermis ne kadar dogru bilmiyorum
HAYIRLI olsun canım. . Bak şimdi okudum.. bebek anne rahmindeyken salgılanan hormonlar Lada bebekle arasında bağ oluşuyoMuş. . Eşim dün ne dedi biliyomusun..alacağımız bir damla su gerisi senin vücudunda oluşacak dedi.. ve ben o an düşünmeye başladım. . Bence önemli olan iyi bir merkez bulmak.. bana göre iyi merkez donorleri ince eleyip sık dokuya merkezdir.. var mı araştırman. . Paylaşımişin ..Verdim canim anne olmak icin verdim yinede rabbime dua ediyorum hayirli ise nasip etsin
Ennurelif.. Bu söylediğin o kadar önemli bir bilgi ki.. Allah razı olsun.. en çok bunu merak ediyodum..Aklina getirmemeye bak o benim canim kanim de sana bir sey diyeyyimi canim ben ilk yaptirdigimda cok uzuluyordum donasyon diye neyse transfer yapildi elim hep karnimda oldu bir sey olmasin diye onlara ozamanda hic aklima gelmedi donasyon yani annelik daha agir basiyor
Canim ozelden yaz banaEnnurelif.. Bu söylediğin o kadar önemli bir bilgi ki.. Allah razı olsun.. en çok bunu merak ediyodum..
ne guzel dusunuyosun canim biz 4yildir dusunuyoruz hic bu acidan bakmamistim dogru diyosun Allah nasip etmeyecegi seyi hayâl ettirmezmis dimi :) pozitif dusunelimki pozitif olsunAllah kimseyi bu duruma dusurmesin ama dustuk vardir bundada bir hikmet kendi yumurtamizla olsa belki hayirli olmiycakti ben oyle dusunuyom bende donsayon denedim olmadi simdi 2nci denemek istiyorum rabbim nasip ederse cok okudum bu sitelerde oyle seyler yazmislarki cokta aglamisimdir sanki biz istemezmiydik neyse bir yerde okudum cocuk ragimde bile gen alis verisi yapiyormus sutten bile gen gecermis ne kadar dogru bilmiyorum
Canım benim bende ilk başta çok kararsız kaldım. Emin olamadım bir türlü. Başkasının çocuğu olacak diye düşündüm. Doktorumu her gün aradım neredeyse. Merkezle her gün görüştüm. O kadar ki merkez benim için psikolog ayarladı karar vermemde bana yardımcı olsundiye. Ama tüm bu sürece rağmen bebeğin transfer olduğu ilk andan doğana kadar benim bebeğimdi. Test yapıp pozitif olduğunu görünce sarılıp ağladım karnıma. Sevdim kızımı. Başkasının yumurtası falan hikaye. Karnımda ilk tekmesini hissettiğimde eşimin bile değildi sadece benim kızımdı. Gittiğim merkezdekiler de Sağolsunlar bana birebir benzeyen bir donör buldular. O kadar ki kızım babasından çok bana benziyor. Hatta eşim sinirleniyor bana nasıl olur böyle şey diyeslm neden olmadi acaba .. Çünkü yüksek oran veriyolar ..talihsizlik olmuş. . İnşallah 2. Tutar canım. .
Allah yardım etsin en kisa zamanda kardeşimizin yüzü gülsün. . Ben donasyon karar verme aşamasındayım. .yanlış anlamazsaniz size danışmak istiyorum..nasıl hissettigin konusunda manevi olarak .. Allah bebeginè uzuuuun sağlıklı ömür versin.. cevaplardan sevinirim yardıma ihtiyacım var..
canimmm çok tebrik ederim çok. . Tiylerimin diken diken oldu okurken .. beni çok rahatlattın allah razı olsun.. ama iyi merkez şart sen hangi merkezle çalıştın ve ne kadar odedin rica etsem yazar misin.. Bu arada senin prensesi siz tek mi istediniz genellikle ikiz oluyor ya.. nasipse biz de ikiz istiyoruz da..Canım benim bende ilk başta çok kararsız kaldım. Emin olamadım bir türlü. Başkasının çocuğu olacak diye düşündüm. Doktorumu her gün aradım neredeyse. Merkezle her gün görüştüm. O kadar ki merkez benim için psikolog ayarladı karar vermemde bana yardımcı olsundiye. Ama tüm bu sürece rağmen bebeğin transfer olduğu ilk andan doğana kadar benim bebeğimdi. Test yapıp pozitif olduğunu görünce sarılıp ağladım karnıma. Sevdim kızımı. Başkasının yumurtası falan hikaye. Karnımda ilk tekmesini hissettiğimde eşimin bile değildi sadece benim kızımdı. Gittiğim merkezdekiler de Sağolsunlar bana birebir benzeyen bir donör buldular. O kadar ki kızım babasından çok bana benziyor. Hatta eşim sinirleniyor bana nasıl olur böyle şey diye
Canım biz ikiz istedik, başta da ikiz tuttu ama şansımıza diğer bebeğimiz çok gelişmedi. O yüzden kızımızla devam ettik yolumuza. Ben Kıbrıs yakın doğu üniversite hastanesinin merkeziyle çalıştım. İstanbulda go clinic ivf center ismi. Hala da görüşürüm. Ararlar beni. İlknur hanım ve hazel hanım var orada çok tatlı insanlar. İstersen var numaraları yazabilirim sana.canimmm çok tebrik ederim çok. . Tiylerimin diken diken oldu okurken .. beni çok rahatlattın allah razı olsun.. ama iyi merkez şart sen hangi merkezle çalıştın ve ne kadar odedin rica etsem yazar misin.. Bu arada senin prensesi siz tek mi istediniz genellikle ikiz oluyor ya.. nasipse biz de ikiz istiyoruz da..
Canım biz ikiz istedik, başta da ikiz tuttu ama şansımıza diğer bebeğimiz çok gelişmedi. O yüzden kızımızla devam ettik yolumuza. Ben Kıbrıs yakın doğu üniversite hastanesinin merkeziyle çalıştım. İstanbulda go clinic ivf center ismi. Hala da görüşürüm. Ararlar beni. İlknur hanım ve hazel hanım var orada çok tatlı insanlar. İstersen var numaraları yazabilirim sana.
Benim kendi yumurtalarimda var tam olarak menepoza girmemisim ama ne kadar saglikli olcakki bilemiuorsun bugun doktor muayene etti beni yumurtann var diyoC
ne guzel dusunuyosun canim biz 4yildir dusunuyoruz hic bu acidan bakmamistim dogru diyosun Allah nasip etmeyecegi seyi hayâl ettirmezmis dimi :) pozitif dusunelimki pozitif olsun
Yumurta buyutme denendimi hic saglikli buyuyormu acaba oda onemli olmasi yetmiyor sadeceBenim kendi yumurtalarimda var tam olarak menepoza girmemisim ama ne kadar saglikli olcakki bilemiuorsun bugun doktor muayene etti beni yumurtann var diyo
selam..öncelikle allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah..Doltorum normal oldugunu söyledi bnada aynı ilacı verdi bi hafta dene bulantıların devam ederse baska bir ilaç deneyelim dedi bakalım bugun daha iyiyim insanlar kilo alır ben kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?