Ümidini kesme canım, inşallah herşey gönlüne göre ve hayırlısı ile olur.43 yasindayim gulum bir defa donasyon denedim olmadim su an 2nci denemek istiyorum cilinic arastiriyom insallah hayirli insanlar karsimiza cikar
Bende bu konulara çok yeniyim canım, burda okudukça öğreniyorum..erken menapoz dendiğinde dünya başıma yıkıldı, seneye evlenmeyi düşünüyordum..ama kabullenmeye çalışıyorum durumumu, evlendikten sonra ben de yumurta bağışı yolu ile herhalde hamile kalabileceğim..bilmiyorum çok detay..sende içini ferah tutmaya çalış..moral de çok etkili bu konularda.Slm arkadaşlar. Ben yeni üyeyim. . Sırf bu konuda birileriyle konuşup fikir alabilmek için az önce üye oldum.. bana da dün eşim teklif etti yumurta donasyonunu ve dünden beri sürekli araştırıyorum kafayı yiycem..ben de 39 yaşındayım ve rezervim 0.01
Bu senin düşündüklerini bende düşünüyorum, benim göbek bağımdan benim kanımla beslenecek..benim biyolojik yapımda gelişecek, dokuz ay ben karnımda taşıyacağım ve sonuçta eşimin spermleriyle döllenmiş olacağından bize ait bir çocuk olacak diye düşünüyorum ben..erken menapoza girdiğimi öğrendiğimde, ve çocuk sahibi olabilmemin tek yolunun yumurta bağışı olduğunu öğrendiğimde, doktora sordum benim genetiğimden birşey alacak mı o çocuk dedim, tabi ki hayır dedi..sen zaten kişiliğini verirsin, annelik yaparsın dedi..Arkadaşlar lütfen yardım edin.. ben yumurta donasyonuna karar verme aşamasındayım. . Merak ettiğim çok şeyler var.. bi kere aklımda hep şu var.. benim kanım göbek bağımız sütüm kocamin sperm leri o bizim be eğimi olacak diye .. benim vucudumdan beslenecek diye düşünüyorum. . Ama insanlar bunları hiçe sayarak acımasız yorumlar yapmış bazı yerlerde. . Acaba ben mi safca düşünüyorum kafam o kadar karışık kifikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var.. Allah hepinize yolunda Hayır getirsin..
Pembehayaller58..teşekkür ederim.. az önce başka bir üyeye de k8nustuk tesadüf aynı merkez herhalde..hazel hm in telini verdi..ariycam..sen ne kadar odedin canım sakıncası yoksa..
Canım ben yumurta donasyonu için 1 sene önce 4450 € ödedim ama içinde uçak bileti otel yemekler falan her şey vardı.
nilperi16.cevabın için teşekkür ederim.. canımcım ne yapalım genetiği başka şeylerle telaffi edicez artık.. biz karar verdik yaptırıcaz.. sen kararını verdin mi.. şöyle düşünüyorum..biz 4 kız kardeşiz inan bana ne karakterlerim,z ne de görüntülerimiz birbirine benzemiyor.. ama aynı anne babanın yetiştirdiği çocuklar olduğumuz için görgü ve ailesel alışkanlıklarımız konuşma tarzımız aynı..Bu senin düşündüklerini bende düşünüyorum, benim göbek bağımdan benim kanımla beslenecek..benim biyolojik yapımda gelişecek, dokuz ay ben karnımda taşıyacağım ve sonuçta eşimin spermleriyle döllenmiş olacağından bize ait bir çocuk olacak diye düşünüyorum ben..erken menapoza girdiğimi öğrendiğimde, ve çocuk sahibi olabilmemin tek yolunun yumurta bağışı olduğunu öğrendiğimde, doktora sordum benim genetiğimden birşey alacak mı o çocuk dedim, tabi ki hayır dedi..sen zaten kişiliğini verirsin, annelik yaparsın dedi..
Çok haklısın, beş parmağın her biri farklı gibi kardeşler arasında bile karakter farkı oluyor..ben karar veremedim birtanem..evlilik seneye, Allah büyük, bakalım zaman ne gösterecek..şimdilik bilgi edinme aşamasındayım..herşey benim için çok yeni zaten.senin için de hayırlısını dilerim .nilperi16.cevabın için teşekkür ederim.. canımcım ne yapalım genetiği başka şeylerle telaffi edicez artık.. biz karar verdik yaptırıcaz.. sen kararını verdin mi.. şöyle düşünüyorum..biz 4 kız kardeşiz inan bana ne karakterlerim,z ne de görüntülerimiz birbirine benzemiyor.. ama aynı anne babanın yetiştirdiği çocuklar olduğumuz için görgü ve ailesel alışkanlıklarımız konuşma tarzımız aynı..
Ben henüz hiçbir hastaneyle görüşmedim, internetten araştırıyorum ama kafam ve ruhum çok karışık..galiba biraz uzak durmam lazım, yatışmam lazım..bir süre bu sitedeki paylaşımları izleyeceğim..ilaçlarımı kullanacağım, en yakın zamanda hayıt otu tohumu çayına başlayacağım, iki üç ay sonra tekrar değerlerime baktıracağım, böyle bir anda bitmiş olabileceğine inanmıyorum..Merhaba ne yaptiniz arastiriyormusunuz hastane kafana yatan hastaneden benide haberder ederseniz sevinirim canim
teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla alırım kucağıma şimdilik iyi gidiyor bakalım sonu da güzel olsun hepimizinPembehayaller58..teşekkür ederim.. az önce başka bir üyeye de k8nustuk tesadüf aynı merkez herhalde..hazel hm in telini verdi..ariycam..sen ne kadar odedin canım sakıncası yoksa..
selam..öncelikle allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah..
9 milim iyimis canim 7mmlim dendi bazi yerleri cok ince dediler yine transfer ettiler anliycaniz ya tutarsa ama bizim psikolejimizi vede giden paralari umurlarinda bile degil siz hangi klinige gitmistiniz
Bende ilaçlara başladım 20 güne kadar bende kıbrıstayım,doktorunuz kim?Transfere geri sayim basladi Allah'in izniyle bugunleride gordum insallah tuttugu ve dogdugu gunleride gorurum ilaclara basladik allah kismet ederse 20gune kadar transfer gerceklesecek
Firdevs uguz doktorum dun basladim ben estrofem e adetin 3.gunuBende ilaçlara başladım 20 güne kadar bende kıbrıstayım,doktorunuz kim?
Amin canim insallah Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlerin basina insallahyeni başlayanlar hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız bnim doktorumda zehra hanım hamileyim önce allahım sonra onun sayesinde darısı inşallah sizlerin başına
Çok sevindim canım :) çok heyecan verici mesajını okumak bile..maşallah, inşallah herşey yolunda gider..Allah muradınızı hayırlısı ile versin..Transfere geri sayim basladi Allah'in izniyle bugunleride gordum insallah tuttugu ve dogdugu gunleride gorurum ilaclara basladik allah kismet ederse 20gune kadar transfer gerceklesecek
Amin arkadasim cok tesekkur ederimÇok sevindim canım :) çok heyecan verici mesajını okumak bile..maşallah, inşallah herşey yolunda gider..Allah muradınızı hayırlısı ile versin..
Merhaba canim hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasip eder zehra anim hangi klicinic doktoru kibristayeni başlayanlar hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız bnim doktorumda zehra hanım hamileyim önce allahım sonra onun sayesinde darısı inşallah sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?