Hangi ciliniklerki bunlar canim biraz aciklarmisinz zaten bu yolda bitmek uzereyiz aydinlatirsan seviniriz canim

merhabalar,
Beni hatırlayanlar vardır belki,
Biri yurt dışında , biri Kıbrıs da iki olumsuz donasyonum vardı,
uzun süre burayı takip etmedim, adeta küstüm herşeye ve donmuşlarımla geçen hafta bir kez daha denedim, şu an hiç bir şey hissetmiyorum, Cumartesi belli olacak, benim kadar negatif alan var mı bilmiyorum, bu arada hiç bir sorun da yok sağlığımla ilgili, kalınlaşma hep güzeldi ama olmadı, şuan bir negatif daha alırsam diye ödüm kopuyor, sizlere de negatif örnek olmak istemiyorum , ama bunu paylaşacak kimsem de yok.
burayı okuyunca görüyorum ki pozitif oranı çok yüksek, hep de öyle olsun inşallah, Beklemek çok zor , negatif olur diye heves yapmamaya çalışıyorum.

Hadi hayirlisi arkadasim olumlu dusunki olumlu olsun hersey insallah pozitifi gorceksin bu sefer doktorun kim kibrista? Benimde nasipse 10subatta transferim olcak 2ay once dondurulmustu

Merhaba insallah bu sefer olcak canim bemimde 3 kez tup bebek 1 donasyon alistik negatiflere insallah pozitif gorcez rabbim yuzunu guldursun nerde yaptirdin canim bende 1 kez daha dusunuyorum ama cokta korkularim var yine olumsuz olursa diye

Lutfen negatifi cikar aklindan moral cok onemli simdiden neden boyle dusunuyorsun bugunlerin tadini cikar bizim gibi gitmek isteyip gidemeyen birsuru insan war en basta ben 4senenin sonunda son 8gun kaldi sizin yazilarinizi okur avuturdum kendimi donasyonu dusunme baska seylerle mesgul et kendini guzel haberlerini bekliyoruz :)

Insallah guzel haber alirsiniz, gercekten cok zor, kibrisda nerde ysptirdiniz ben de yaptirmak istiyorum...

Merhaba Nilperi, ben de seni çok iyi anlıyorum. Bazı şeyleri sindirmek biraz zaman alıyor ama sonra toparlanıp yeni çareler aramaya başlıyorsun ve donasyon fikrine de sıcak bakmaya başlıyorsun çünkü böyle bir imkan da olmasa umut tamamen bitmiş oluyor. Burada donasyon ile hamile kalmış bir çok kişi var ben de onlardan biriyim eminin onların varlığı sana da güç verecektir.

Evet burda olmak bana hem güç, hem moral veriyor, kendimi yalnız hissetmiyorum..üzülmesinler diye aileme bile söyleyemediğim bu durumumu sizlerle paylaştım, birde nişanlım biliyor..daha iyiyim şimdilerde, hele bir de yalancıktan da olsa regl oldum ya cyclo sayesinde, kendimi iyi hissettim..zamana bıraktım herşeyi..

Zamanla daha da iyi olacaksın, hiç endişelenme, sadece kendine çok iyi bak, gerisi zaten oluyor. Ben de olumsuz çok şeyler yaşadım, moralim bir çok kez dibe vurdu ama hayatın devam ettiğini görünce küçük şeylerden bile olsa yeniden moral buluyor insan, güç topluyor. Ayrıca kadınlar gerçekten çok güçlü varlıklar, bu da insana güven veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…