Valla ben ona çok katılmıyorum. Ben Yumurta donasyonlu tüp bebek yaptırdım. Gitmeden önce de uzun uzun araştırdım. hem fiyat hemde kalite olarak. Gittiğim merkezin ismini vermeyeyim reklam olmasın. Lefkoşa hakkında bir şey diyemem, çok bilgim yok sadece fiyatlarının pahalı olduğunu biliyorum o da arayıp öğrenmiştim o yüzden. Gittiğim yerde Benimle de adım adım ilgilenildi, her şey soruldu, yumurta için donör seçildi, tedavi süreci yazılıp verildi, bana bir tedavi uygulandı, jinekolojik muayeneler için doktor önerildi vs. Sonuca baktığımda doktora da Lefkoşaya da vereceğimden çok daha uyguna çok kaliteli bir tedavi aldım. Benim tedavimin hem başarı oranı, hemde benim yaşadıklarım yüzünden mevcut durumum hiç iyi değildi ama Allah izin verdiğinde oluyor işte yavrumu kucağıma aldım. Şimdi de kız kardeşim için gidiyoruz aynı yere. Bence kimse isime takılmamalı. Herkes iyice araştırıp her yerden fiyat alıp, hizmetini araştırıp öyle gitmeli. Bu iş artık ticarete dökülmüş resmen. Herkes kar payının peşinde. Bir de bazı merkezler kendi hastalarına bana müşteri yönlendirirseniz size komisyon veririm diyormuş. Şimdi herkes müşteri avına düşmüş bana gelen mesajlara bakacak olursak. Yazık insanların duygularıya oynanıyor.
Valla ben ona çok katılmıyorum. Ben Yumurta donasyonlu tüp bebek yaptırdım. Gitmeden önce de uzun uzun araştırdım. hem fiyat hemde kalite olarak. Gittiğim merkezin ismini vermeyeyim reklam olmasın. Lefkoşa hakkında bir şey diyemem, çok bilgim yok sadece fiyatlarının pahalı olduğunu biliyorum o da arayıp öğrenmiştim o yüzden. Gittiğim yerde Benimle de adım adım ilgilenildi, her şey soruldu, yumurta için donör seçildi, tedavi süreci yazılıp verildi, bana bir tedavi uygulandı, jinekolojik muayeneler için doktor önerildi vs. Sonuca baktığımda doktora da Lefkoşaya da vereceğimden çok daha uyguna çok kaliteli bir tedavi aldım. Benim tedavimin hem başarı oranı, hemde benim yaşadıklarım yüzünden mevcut durumum hiç iyi değildi ama Allah izin verdiğinde oluyor işte yavrumu kucağıma aldım. Şimdi de kız kardeşim için gidiyoruz aynı yere. Bence kimse isime takılmamalı. Herkes iyice araştırıp her yerden fiyat alıp, hizmetini araştırıp öyle gitmeli. Bu iş artık ticarete dökülmüş resmen. Herkes kar payının peşinde. Bir de bazı merkezler kendi hastalarına bana müşteri yönlendirirseniz size komisyon veririm diyormuş. Şimdi herkes müşteri avına düşmüş bana gelen mesajlara bakacak olursak. Yazık insanların duygularıya oynanıyor.
Bence doktorda cok onemli tamam nasip kismet isleri tamm herkes ayni islemi yapiyor fakat hepsi ayni ozeni gostermiyor benim yumurta toplama isleminde tahlil yapildi hormonlarim yuksek oldugu icin riske atmayalim dedi ve 2ay sonraya ertelendi her doktorun boyle dusuncegini sanmiyorum sonucta donasyonu yapip gecerdi tutar yada tutmaz orasiyla ilgilenmezdi az parada degilki cogumuz un 2.3. Kez imkansz oluyor maddi acidan umarim sonuc pozitif olurda emegime deger cok iyi arastirin size tawsiyem
Ben iyi ki onları seçtim dedim her zaman. Doktorum çok sıcalk bir insan. tesadüf benin dönüşümda aynı uçaktaymışız. Rica ettim o beni götürdü havaalanına dolayısıyla birlikte yolculuk yaptık. iyi niyetli bir insan. İkinde tutunamayınca ben aglarken beni teselli etti. ikincisinde dondurulmuşlarımda tuttu. Burada ayarladıkları doktor da benimle çok yakından ilgilendi. Merkeze web sayfasından mesaj yolladığımdaa üşünmeden bıkmadan aynı gün içinde geri döndüler ki aramaalrın haddi hesabı yoktur. 10 ay boyunca ve özellikle de son ay defalarca konuştuk. Rahim kalınlığın az gibi ama tutunmayacak anlamına gelmez. Yalnız sana şunu söyliyim. ilkinde benim 8 gibiydi . İkincisinde bana cts günü gel dediler ben pazartesi geliyim dedim. bu arada estrofeme devam tabii. pazartesi bilet fiyatları çok pahalı olunca çarşambaya bilet ayarladım. hemşireye sordum. çok kalın olmayacak mı diye. sorun olmaz dedi ve tuttu. sende biraz kafadan beklet. düşün cumartasi planlanan transfer çarşamba oldu.
embriyolog konusuna gelince bana Amerikan hastanesinden 3 ayda bir geldiklerini söylediler. Ben bana transferi yapan embriyologla da birebir konuştum. Symrna tüp bebek merkeszinde bana burada ayarladıkları doktorla birlikte çalışmışlar. Selamını falan söyledi. araştırdım gerçekten çoarada çalışmış. yani embriyolog da emriyoloji labaratuarı da öenemli.
Ben iyi ki onları seçtim dedim her zaman. Doktorum çok sıcalk bir insan. tesadüf benin dönüşümda aynı uçaktaymışız. Rica ettim o beni götürdü havaalanına dolayısıyla birlikte yolculuk yaptık. iyi niyetli bir insan. İkinde tutunamayınca ben aglarken beni teselli etti. ikincisinde dondurulmuşlarımda tuttu. Burada ayarladıkları doktor da benimle çok yakından ilgilendi. Merkeze web sayfasından mesaj yolladığımdaa üşünmeden bıkmadan aynı gün içinde geri döndüler ki aramaalrın haddi hesabı yoktur. 10 ay boyunca ve özellikle de son ay defalarca konuştuk. Rahim kalınlığın az gibi ama tutunmayacak anlamına gelmez. Yalnız sana şunu söyliyim. ilkinde benim 8 gibiydi . İkincisinde bana cts günü gel dediler ben pazartesi geliyim dedim. bu arada estrofeme devam tabii. pazartesi bilet fiyatları çok pahalı olunca çarşambaya bilet ayarladım. hemşireye sordum. çok kalın olmayacak mı diye. sorun olmaz dedi ve tuttu. sende biraz kafadan beklet. düşün cumartasi planlanan transfer çarşamba oldu.
embriyolog konusuna gelince bana Amerikan hastanesinden 3 ayda bir geldiklerini söylediler. Ben bana transferi yapan embriyologla da birebir konuştum. Symrna tüp bebek merkeszinde bana burada ayarladıkları doktorla birlikte çalışmışlar. Selamını falan söyledi. araştırdım gerçekten çoarada çalışmış. yani embriyolog da emriyoloji labaratuarı da öenemli.
Hadi hayirlisi arkadasim olumlu dusunki olumlu olsun hersey insallah pozitifi gorceksin bu sefer doktorun kim kibrista? Benimde nasipse 10subatta transferim olcak 2ay once dondurulmustumerhabalar,
Beni hatırlayanlar vardır belki,
Biri yurt dışında , biri Kıbrıs da iki olumsuz donasyonum vardı,
uzun süre burayı takip etmedim, adeta küstüm herşeye ve donmuşlarımla geçen hafta bir kez daha denedim, şu an hiç bir şey hissetmiyorum, Cumartesi belli olacak, benim kadar negatif alan var mı bilmiyorum, bu arada hiç bir sorun da yok sağlığımla ilgili, kalınlaşma hep güzeldi ama olmadı, şuan bir negatif daha alırsam diye ödüm kopuyor, sizlere de negatif örnek olmak istemiyorum , ama bunu paylaşacak kimsem de yok.
burayı okuyunca görüyorum ki pozitif oranı çok yüksek, hep de öyle olsun inşallah, Beklemek çok zor , negatif olur diye heves yapmamaya çalışıyorum.
Merhaba insallah bu sefer olcak canim bemimde 3 kez tup bebek 1 donasyon alistik negatiflere insallah pozitif gorcez rabbim yuzunu guldursun nerde yaptirdin canim bende 1 kez daha dusunuyorum ama cokta korkularim var yine olumsuz olursa diyemerhabalar,
uzun süre burayı takip etmedim, adeta küstüm herşeye ve donmuşlarımla geçen hafta bir kez daha denedim, şu an hiç bir şey hissetmiyorum, Cumartesi belli olacak, benim kadar negatif alan var mı bilmiyorum, bu arada hiç bir sorun da yok sağlığımla ilgili, kalınlaşma hep güzeldi ama olmadı, şuan bir negatif daha alırsam diye ödüm kopuyor, sizlere de negatif örnek olmak istemiyorum , ama bunu paylaşacak kimsem de yok.
burayı okuyunca görüyorum ki pozitif oranı çok yüksek, hep de öyle olsun inşallah, Beklemek çok zor , negatif olur diye heves yapmamaya çalışıyorum.
Lutfen negatifi cikar aklindan moral cok onemli simdiden neden boyle dusunuyorsun bugunlerin tadini cikar bizim gibi gitmek isteyip gidemeyen birsuru insan war en basta ben 4senenin sonunda son 8gun kaldi sizin yazilarinizi okur avuturdum kendimi donasyonu dusunme baska seylerle mesgul et kendini guzel haberlerini bekliyoruz :)merhabalar,
Insallah guzel haber alirsiniz, gercekten cok zor, kibrisda nerde ysptirdiniz ben de yaptirmak istiyorum...merhabalar,
Hadi hayirlisi arkadasim olumlu dusunki olumlu olsun hersey insallah pozitifi gorceksin bu sefer doktorun kim kibrista? Benimde nasipse 10subatta transferim olcak 2ay once dondurulmustu
Doktor arastirdigim siralarda sawas ozyigite kac kez mail ve msj attim ulasamadim oyuzden tercihim o olmadi canim bilgi veremicemBen de mart nisan gibi yaptirmak istiyorum, savas bey hakinda bilgi lutfen?
Merhaba Nilperi, ben de seni çok iyi anlıyorum. Bazı şeyleri sindirmek biraz zaman alıyor ama sonra toparlanıp yeni çareler aramaya başlıyorsun ve donasyon fikrine de sıcak bakmaya başlıyorsun çünkü böyle bir imkan da olmasa umut tamamen bitmiş oluyor. Burada donasyon ile hamile kalmış bir çok kişi var ben de onlardan biriyim eminin onların varlığı sana da güç verecektir.Merhaba arkadaşlar,gecenin üçünde uykusuzum..çünkü şok bir olay geldi başıma..adetimde bugüne önemli bir sorun yaşamamıştım,hiçbir sağlık sorunumda yok.son dönem adetim gecikince dr a gittim..ultrasonla baktı,sol yumurtalık da hiç yumurtam kalmamış,sağda bir iki tane küçük varmış,kan tahlili yapıldı fsh 105..ve bana depresyona gireceğim o haberi verdi,erken yumurta yetmezliği..bir daha hiç adet olmayacakmışım..bitmiş herşey .gözümden yaşlar boşaldı,39 yaşındayım,evlenmenin arifesindeyim.ve hiç belirti vermedi..hep saat gibi düzenliydi..nasıl?birden inanamıyorum..dr bir sebep söyleyemedi.hemen ertesi günü başka doktora gittim,sonuç değişmedi, üreme merkezine yönlendirdi..bari tüp bebek olma ihtimali dedim, yumurtalarım çok küçükmüş,olmazmış..hiç mi umut yok diye sordum,yumurta nakli başka bir kadından alırsam,ancak böyle olurmuş..nasıl yaa daha düne kadar sağlıklıyken, evlenip çocuk yapma hayali kurarken,her an regl olabilirim diye çantamda pedle dolaşırken..nasıl?bana bitti herşey dediler..biestrol 25 gr verdiler,her gün içecekmişim, bir de angelika isminde bir ilaç..dört gün oldu ben bunu öğreneli,hala kabus gördüğümü sanıyorum,yaşamak çol anlamsız geliyor,kendimi çok gereksiz,anlamsız buluyorum..dua ediyorum..ben napacağım arkadaşlar ???
Evet burda olmak bana hem güç, hem moral veriyor, kendimi yalnız hissetmiyorum..üzülmesinler diye aileme bile söyleyemediğim bu durumumu sizlerle paylaştım, birde nişanlım biliyor..daha iyiyim şimdilerde, hele bir de yalancıktan da olsa regl oldum ya cyclo sayesinde, kendimi iyi hissettim..zamana bıraktım herşeyi..Merhaba Nilperi, ben de seni çok iyi anlıyorum. Bazı şeyleri sindirmek biraz zaman alıyor ama sonra toparlanıp yeni çareler aramaya başlıyorsun ve donasyon fikrine de sıcak bakmaya başlıyorsun çünkü böyle bir imkan da olmasa umut tamamen bitmiş oluyor. Burada donasyon ile hamile kalmış bir çok kişi var ben de onlardan biriyim eminin onların varlığı sana da güç verecektir.
Zamanla daha da iyi olacaksın, hiç endişelenme, sadece kendine çok iyi bak, gerisi zaten oluyor. Ben de olumsuz çok şeyler yaşadım, moralim bir çok kez dibe vurdu ama hayatın devam ettiğini görünce küçük şeylerden bile olsa yeniden moral buluyor insan, güç topluyor. Ayrıca kadınlar gerçekten çok güçlü varlıklar, bu da insana güven veriyor.Evet burda olmak bana hem güç, hem moral veriyor, kendimi yalnız hissetmiyorum..üzülmesinler diye aileme bile söyleyemediğim bu durumumu sizlerle paylaştım, birde nişanlım biliyor..daha iyiyim şimdilerde, hele bir de yalancıktan da olsa regl oldum ya cyclo sayesinde, kendimi iyi hissettim..zamana bıraktım herşeyi..
Hadi hayirli olsun arkadasim cok sevindimmmTest sonucum 150 çıktı. ..bu sefer oldu galiba...doktorumu bekliyorum...inanamıyorum allahimmmm
teşekkürler, 3. donasyonda....tüm arkadaşlarım bu duygu yaşar inşallah...Hadi hayirli olsun arkadasim cok sevindimmm
2gun sonra testi tekrarlan gerekiyor 2kati yukselmesi gerek doktorun kimditeşekkürler, 3. donasyonda....tüm arkadaşlarım bu duygu yaşar inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?