Rica ederim ne demek :) gerçekten burdaki destek insana iyi geliyor ve fikirlerinde yardımcı oluyor.ne zaman istersen özelden de mesaj atabilirsin sorabilirsin.. :)Çok teşekkürler desteğin için..
Burada yazışmak insana gerçekten iyi geliyor..sağolun.. İlerde sürece başladığımda senden süreçle ve dünya tıp merkezi ile ilgili detay alabilirmiyim:)
tamam bende orayi secerim o zaman gunluk iki kisimi 35 euro?Nihayet kibrisdayim merkeze 18 km uzaklıkta bir tatil koyu long beach sahane apartlar tertemiz havuz ve deniz var günlü 35 euro tavsiye ederim
Yarin merkeze gidiyorum gelişmeleri bildiririm
Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah.. bizim de az kaldı.. ay sonu gibi orda olucaz sanırım :)Bugün itibarıyla herşey yolunda pazargunu transfer dualariniz benimle olsun insallah
Çok teşekkürler :)Rica ederim ne demek :) gerçekten burdaki destek insana iyi geliyor ve fikirlerinde yardımcı oluyor.ne zaman istersen özelden de mesaj atabilirsin sorabilirsin.. :)
Allah inşallah istediğini hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı evlat versin.Bugün itibarıyla herşey yolunda pazargunu transfer dualariniz benimle olsun insallah
Tamam bekliyorumSana telefon numarası atarim
Rica ederim :)Çok teşekkürler :)
Aminés 5 ci gunu embriyosu galiba kac yumurta cikti kac tane dollendi ? Meraktan catliyom vallaBugün itibarıyla herşey yolunda pazargunu transfer dualariniz benimle olsun insallah
Sendemi zehra hanima gidiyorsun insallah seninde olur ay cok heycanlandimAllahın izniyle herşey yolunda gider inşallah.. bizim de az kaldı.. ay sonu gibi orda olucaz sanırım :)
Dualarımız seninle. Güzel haberi alacaksın inşallahBugün itibarıyla herşey yolunda pazargunu transfer dualariniz benimle olsun insallah
Dualarımız seninle. Güzel haberi alacaksın inşallah[/QUOTE
Hepimiz alalım insaĺlah mutluluk paylasinca daha güzel burda çok güzel arkadaşlıklar var ve hepimizin derdi ortak ne olur dua edelim hepimize
hayırlı olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun sakin ol tatil gibi düşün hava sıcaksa denizin tadını çıkar ben öyle yapmıştım :) yemeğe çay bahçesine falan çık yani tüp bebek için orada olduğunu sürekli düşünme transfer günü transfere abdesti gir hatta su icerken Meryem süresi ni oku transfer sırasında RABBİ HEPLİ MİNESSALİHİN zikrini cek ve rahat bırak kendini Allah ım gönlünün muradı mis kokulu evladına en kısa zamanda kavuştursun hepinizi beni de 15 günüm kaldı muhtelen Allah ın izni ile ben bebeğimi kucağıma alacagım sende mutlu haberi alacaksın ikimizde güzel haberler yazacağız buraya pozitif düşün tekrar hayırlı olsun.Evet transfere 5 gun. Kaldi
Yok ben Berk Bey' e karar verdim.. inşallah herşey yolunda gider.. ben de günler yaklaştıkça heyecanlanıyorum :)Sendemi zehra hanima gidiyorsun insallah seninde olur ay cok heycanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?