Bir de ankarada ve çevresnde doktora giden arkadaşlar ben henüz beni donasyona hazırlayacak doktor bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim

Arkadaşlar birşey sorucam rahim filmi can yakıyormu birde donasyon işlemi nasıl bir sürec ,acıya pek dayanıklı değilim sanırım ben

Bir de ankarada ve çevresnde doktora giden arkadaşlar ben henüz beni donasyona hazırlayacak doktor bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim
Cnm bende ankaradayım ama dediğim gibi yeni başlıcam inşallah .Araştırma içindeyim.Bunun için kadın doğumcumu ,tüp bebekçimi ayarlıyor?

Evet fiyat olarak yüksek gercekten ama inşallah hayırlı sonuclar alırız da tekrar denemeye gerek kalmaz
Murat bey hakkında hiç olumsuz bir yorum duymadım şimdiye kadar inşallah bizim de öyle olur

Ben ilkinde 8.gün dayanamayıp kan testi yaptırdım 123 çıkmıştı,ondan sonra da hep en az 2,5 katladı..keseyi de gördüm ama şiddetli kanamalarla doğal düşük yaptım.Pembe bir lekeyle başladı...Sebebine gelince 7 yumurta oluştu.3.güne giden 5 yumurta oldu ve dondurdular.Sonrasında buradaki doktorum ve okuduklarımla 5. gün istedim.3.günler çözündürüldü 5.güne 3 yumurtadan 2 si a kalite ulaştı ve onları transfer ettiler.Buradaki doktorun fikri tamamen labaratuvar yetersizliği olabilir dedi..artık bilmiyorum.Son kalanı biz istemememiştik 2. kalite diye.Belki de 5.günde ısrar etmesem düşmeyecekti,bilemiyorum

Canım kısmet olarak bak , kendini suçlama.Gelmek istediğinde gelir bebiş.Kucaklarımız dolar inşallah sağlıklı olsunda

Sen ilk tedavini nerde olmuştun canım

Sen ilk tedavini nerde olmuştun canım

Gynolife Murat Önal'da..Şimdi British de düşünüyorum bakalım.2017 başından itibaren bütün formu okudum.Onun da etkisi oldu.Ben burada işi sıkı tutacağım geriye sadece 2 konu kalıyor labaratuvar ve donör kalitesi

sen bu olayı gynolife da mı yaşadın? Sebebi neymiş 3. Gün embriyosu yerleştirmelerinin. Bende orda yaptırdım ve hep 5. Gün yapıyorlar diye biliyorum. Ayrıca o ne öyle dondur çöz tekrar dondur şakamı yapıyor bunlar? Ne saçma bir deneme yapılmış

Bu vesileyle sizlere söylemek istediğim tek şey lütfen ama lütfen meme kanseri konusunda çok uyanık olun.Kullandığınız iğne ve ilaçlar tamamen hormon ve özellikle yaşı 40 yaş üstü olanlar gözünüzü 4 açın..Erken yakalamanız çoookkkk önemli...Ailemde 3 göbek öteye gittim bir tane kanser hastası yok.Bunu özellikle belirtmek isterim.

Ben de bilmiyorum artemissi..İlk denememdi.En başta ısrar etmedim 5. gün diye..Üçüncü gün uygun dediler.Sonra burada okudukça doldum,buradaki tüp bebek uzmanı Aynur hanımı da sıkıştırdım.O da 5.gün daha iyi olur deyince Nevin Hanıma yazdım.O da Hocamıza bildirdim dedi.Murat Bey mesajla bilgiyi aldım uygundur dedi
Sonra 5.güne gidildi

kesinlikle aldığımız ilaçlar kanseri tetikleyen ilaçlar. Ben birazda bin sebepten sürekli tüp denemek istemedimd donasyona karar verdim

Murat hocaya da nevin hemşireye de şok oldum şuan. yazık vallahi yazık

Murat hocaya da nevin hemşireye de şok oldum şuan. yazık vallahi yazık

Bilemiyorum ya Murat Hoca da çok iyi ve düzgün bir insan.Bana Balıkesirli bir donör buldular.Benim tipime benzeyen zayıf hafif çilli..Daha önce hamileliği olmamış ..Belki ondan oluşan yumurtaya göre hareket etti.Benim ısrarım işi bozdu bilmiyorum

bildiğim herşey çelişiyor şuan.

Bende Asla bunlar olmadı ki zaten kabul etmezdim

Donörüm yabancı. Yine benim saç göz rengine en uygun olan Rus. Türk donör neymiş Allah aşkına
Embriyolarım kesinlikle 5. Gün
Donörüm kesinlikle daha önce sağlıklı gebeliği olmuş. Gerçekten inanılmaz şaşırdım. Ne zaman oldu bu olay

AĞUSTOS 2016 Şimdi dr la yazışmalara baktım..14 Ağustos 2016 da düşük yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…