- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
allahalla neden acaba? Yaptirmamak mi lazim o zamanbenim bir arkadaşım pgd yaptırdı embriyolarına gebe kaldı temiz çıkan embriyolardan ama gelişmedi
kese oluştu ama kalp atışı olmadı
bence en iyi genetik testi rahim yapıyor embriyolarını hiç zarara uğratmaallahalla neden acaba? Yaptirmamak mi lazim o zaman
Dogru diyorsun canimbence en iyi genetik testi rahim yapıyor embriyolarını hiç zarara uğratma
iyi olan yapışır ve gelişir
bence bu ngs pgd ncd fish hepsi embriologlara para kazancı
Kesinlikle katılıyorum. Benim biliyorsunuz genetik problemim kaç kere fish yapıcam ngs yapıcaz nerden bulucaz düzgün embriyo ölme eşeğim ölme. O kadar para bide gitçek bende inanmıyorumbence en iyi genetik testi rahim yapıyor embriyolarını hiç zarara uğratma
iyi olan yapışır ve gelişir
bence bu ngs pgd ncd fish hepsi embriologlara para kazancı
263.08 sonuç doktor henüz çok yeni dedi çarşamba günü ultrasonda bakacak kızlar sizce nasılK Karanfil12 hadi ama yazsana test sonucunu çatladık valla :)
Hahahaha gerçekten artemissi catladik:) bende cok merak ettim...K Karanfil12 hadi ama yazsana test sonucunu çatladık valla :)
Eee hani bekleyecektin kaçırmışım bazı yazışmaları herhalde:)263.08 sonuç doktor henüz çok yeni dedi çarşamba günü ultrasonda bakacak kızlar sizce nasıl
Ay ne guzel masallah ya :)263.08 sonuç doktor henüz çok yeni dedi çarşamba günü ultrasonda bakacak kızlar sizce nasıl
İŞte Budur ya :)))) hayırlı uğurlu olsun :) Allah sağlıkla devam edip kucağına almayı nasip etsin. Kayısıyı unutma her sabah.263.08 sonuç doktor henüz çok yeni dedi çarşamba günü ultrasonda bakacak kızlar sizce nasıl
Karanfilin sperm mi yumurta donasyonumuydu ?İŞte Budur ya :)))) hayırlı uğurlu olsun :) Allah sağlıkla devam edip kucağına almayı nasip etsin. Kayısıyı unutma her sabah.
He sabah kayısı:) çok sağolun çok teşekkür ederimİŞte Budur ya :)))) hayırlı uğurlu olsun :) Allah sağlıkla devam edip kucağına almayı nasip etsin. Kayısıyı unutma her sabah.
Yumurta canmKaranfilin sperm mi yumurta donasyonumuydu ?
Saglikla kucagina al canim ya cok sevindimYumurta canm
Amin inşallah canm çok sağolun bizm için daha çok dua edin :) tamamı burdaki diğer bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallahSaglikla kucagina al canim ya cok sevindim
Insallah canim insallah hepimize nasip etsin Allahim.Amin inşallah canm çok sağolun bizm için daha çok dua edin :) tamamı burdaki diğer bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah
Doktorun yorum yapmiyor mu..gerci karismaz ne desin kifirdevs ve britiş ikisi arasında git gel oldum
Canim hayırlı olsun erkenden yaptirmişin ne güzel Allah kucaginada almak nasip etsin inşallah263.08 sonuç doktor henüz çok yeni dedi çarşamba günü ultrasonda bakacak kızlar sizce nasıl
Tebrikler Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah263.08 sonuç doktor henüz çok yeni dedi çarşamba günü ultrasonda bakacak kızlar sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?