AĞUSTOS 2016 Şimdi dr la yazışmalara baktım..14 Ağustos 2016 da düşük yapmışım
Hormon ilaçları konusunda kaıtılıyorum..Çok çok dikkatli olmak lazım..Bende2 sene içinde 3 tüp bebek denemesi yaptım, hepsi aynı merkezdeydi..Daha sonra merkez değiştirdim ve bingo, rahimde atipisiz hiperplazi ve ara ara lezyonlar....Allah doktorum fark etti ve hemen kürtaj, yoğun antibiotik, progesteron derken temizlendi çok şükür..Direkten döndüm...Doktorum bişi demedi ama ben rahime yapılan işlemlerinde, rahim çentikleme, malum yoğun estrojen, neopegen, viegra vb. hepsinin bir şekilde zarar verdiğini düşünüyorum..Hamilelik oluşsaydı belki rahim kendini toparlardı ama hamilelikte oluşmayınca ve tedaviler üst üste olunca bence böyle ciddi yan etkileri oluyor...
genetik test yapıldı,negatif..Tamamen ilaç etkisiMeme kontrollerinizi yaptırın ben de içe batma oldu o pembe minik sivilceden sonra
Ah canım ya Allah yardımcın olsun valla böyle saçma sapan şeyler okuyunca o kadar sinir oluyorum ki. İnsan kandırıyorlar resmen yazık valla veballer boynuna kim böyle yalan yanlış tedavi yapıyorsaZaten 3-4 ay sonra da kanser teşhisi oldu 3 ocak 2017 de ameliyat oldum
Ah canım ya Allah yardımcın olsun valla böyle saçma sapan şeyler okuyunca o kadar sinir oluyorum ki. İnsan kandırıyorlar resmen yazık valla veballer boynuna kim böyle yalan yanlış tedavi yapıyorsa
Çok çok geçmiş olsunMeme kontrollerinizi yaptırın ben de içe batma oldu o pembe minik sivilceden sonra
firdevs ve britiş ikisi arasında git gel oldumSuper, ozaman başlayabileceksin anladığım...Hadi inşallah...Kesin karar verdin mi merkeze?
cihangir çakıcıBir de ankarada ve çevresnde doktora giden arkadaşlar ben henüz beni donasyona hazırlayacak doktor bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim
cihangir çakıcıCnm bende ankaradayım ama dediğim gibi yeni başlıcam inşallah .Araştırma içindeyim.Bunun için kadın doğumcumu ,tüp bebekçimi ayarlıyor?
Anladım, bence hangisi olursa iyi olacak diye hissediyorum..firdevs ve britiş ikisi arasında git gel oldum
Onu hepsi söylüyor canımŞimdi de fridevs hanımın mucize ekip ile yazıştık arkadaşlar %80 oranında başarı sağladıklarını söylüyorlar.
Bence britishfirdevs ve britiş ikisi arasında git gel oldum
benim bir arkadaşım pgd yaptırdı embriyolarına gebe kaldı temiz çıkan embriyolardan ama gelişmediFridevs hanımla öncesinde hiç telde bile görüşemiyormuşuz bu bana çok saçma geldi.Bir de pgt ile ilgili şunu yazdı.
PGT dölleme işleminden sonra embriyoya yapılır...
Eğer siz kendi yumurtalarınız için genetik araştırma isterseniz, benim tavsiyem buraya gelmeden önce Türkiye'de yaptırmanızdır...
Bu pgt için de 1500 € ekstra soylediler.Acayip fiyatlar
Embriyoya yapılan genetik test başkadır. Fish vardır sadece sorunlu kromozoma bakarlar 1500 dolar sanırım fiyatı. Tüm embriyolar için. Birde ngs var orda tümm kromozomlara bakarlar embriyo başına 500 ise fiyatı. Bunlar Türkiye’deki fiyatlar Kıbrıs olunca Euro olur tabi. Bu Kısım’larda fiyatlar heryerden acayipFridevs hanımla öncesinde hiç telde bile görüşemiyormuşuz bu bana çok saçma geldi.Bir de pgt ile ilgili şunu yazdı.
PGT dölleme işleminden sonra embriyoya yapılır...
Eğer siz kendi yumurtalarınız için genetik araştırma isterseniz, benim tavsiyem buraya gelmeden önce Türkiye'de yaptırmanızdır...
Bu pgt için de 1500 € ekstra soylediler.Acayip fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?