Canım bnm inşallah devam eder hiçbişey kafana takma hamileliğin tadını çıkar canım bnm 
Amin zazacım Rabbim inşallah bu sefer sana ikitane bebiş vercek içime öyle doğdu hiç bişeyi kafana takma lütfeen boşveeeer herşeyi bak ne güzel artık sen hamile birkadınsın hamileleğin tadını çıkar

Çıkacak canım merak etme..Herşey çok güzel olacak..yaa bende neden en ufak bişey yok..Siz zy ile epey bir belirtiler anlatıyordunuz..Bu hcg kaçıncı günde vücuda geçiyor acaba
7-12 gün arası hgc yükselmeye başlarmış canım

Kızlar Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin bol bol Meryem Suresini okuyun. Allah’ım Hz Meryem’e babasız evlat nasip etti inş bizlerede nasip eder.

Benim yarın 12. Günüm 9. Günde kan 90.56 bakalım yarın kaç çıkacak inş yükselir ve 2 hafta sonra keseyi görürüz.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba canım sen nerde genetik yaptırdın

Kızlar adetin 2.günü yaptıracağımız estradiol, progestron, tsh testlerini sağlık ocaklarında fln yaptırabiliyomuyuz ? Bu testler sadece donasyon için mi yapılır
Donasyon ile ne alakası var canım bence bir dahiliye doktoruna git

Embriyo donasyonu ne kadar mış

Zazacigim sakin olumsuz dusunme lutfen kuzular saglikli birsekilde buyuycektir hep poItif ol lutfen bak teyzesi biz 27haftalik olduk .ama stresten uzak durmak sartiyla tabiki .ve rabbim senin evletllarinida sana bagislasin insallah
Siz nerde yaptırdınız

Amin canım Allah gönlüne göre versin bizlerede nasip etsin

hoşbuldummm. senin kaç denemen oldu,bu konuda bana önerin ne olur peki?

bugün kan verdim d-vit için. çok teşekkürler değerli öneriler için. :)

mavisufi nin verdiği tavsiyeleride denicem,herkesten Allah razı olsun. biraz vücudumu destekledikten sonra tekrardan denicem. doktor tavsiyeleriniz kimler olur önerebileceğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…