Aynen öyle kuzum..şans...kumar...

ayn
en embryologa bakmıstım ben de ne bıleyım aman... Ama bu narsuyu ve ananas ı yapacagım. Tesekkruler Meyra

Merhaba bende Perşembe hit e gideceğim siz ne zaman gideceksiniz hit te ilk denemeniz mi olacak

mev hazan bende estrofen başladım.2gündür.ama dediğin gibi bir açıklama yapmıyolar

Zaza canım sende hazırlık yapiyordun ne oldu, ilaca başlandınmı ?

Rabbimin büyüklüğü hikmeti. Cok sevindim adınıza hayırlı olsun. Allahım size gösterdiği gibi mucizesini evlat isteyen bütün arkadaşlara nasip etsin inşallah

Canım çok çok tebrik ederim..allah ol dedi mi olur...sağ salim kavuştursun rabbim..oğluşun uğurlu gelmiş:)

Şaka gibi.
Hayırlı olsun çok sevindim canım.
Allah tamamına erdirsin.

Ne güzel bi haber çok sevindim İnan ki :))) Allah isteyen herkese nasip etsin bebişin şans getirmiş gerçekten :))

Tebrik ederim hep söylüyorlar ya kafa rahatlığı önemli diye nasıl güzel bir duygudur şimdi

mev hazan bende estrofen başladım.2gündür.ama dediğin gibi bir açıklama yapmıyolar

Canım beni bu gün aradılar.
DonörÜm bulunmuş.
Dedim nasİl olcak bu iş.
Dediler hangi ayda istiyorsunuz.
Ocak ayı istiyorum ben.
Ocak ilk adetinizle bizi arayın.
Biz aynı anda donörün adetini başlatacağız.
Biz fresh kullanıyoruz dediler.
Ben tamam dedim.
Biraz benim korkularım var dedim.
Daha önce 3 negatif donasyon olunca canım.

Hemen bi kan ver arkadaşım.
inşallah orada da hamilelik sonucunu görürsen hep birlikte mutlu oluruz.

hıc sasırmadım bana kac de soyledı bır kere dogur goreceksın kendılıgınden dahı olur... Ayrıca yasayan arkadasım da var. Kan testı verın hemen. Allahım tamamını erdırsın ınsA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…