Inşaallah cnm benimİlk gün canım yoğundur belki hemşire Dr bebek kendi dinlenmesi yarın alırız güzel haberlerini inşallah
Iyi olsunlarda geç ogrensekte sorun yok canimInşaallah cnm benim
Çok şükür çok şükürKızlar yeşiladamın bir güzel kızı ve yakışıklı oğlu oldu
Çok şükür hepsi iyiler
Oğlişi çok küçük küvezde
Kızları yanında
Dua edelim oğluda tez zamanda yanlarında olsun
Darısı hepimize
Çok şükür Rabbim yardımcıları olsun inşallahKızlar yeşiladamın bir güzel kızı ve yakışıklı oğlu oldu
Çok şükür hepsi iyiler
Oğlişi çok küçük küvezde
Kızları yanında
Darısı hepimize
ohh çok şükür yarabbim göz aydınlıkları olsun rabbim ikizlere uzun ömürler versin tez zamanda yakışıklı ogluşuda yanında olsun yüce rabbime sükürler olsun dualarımız onunlaKızlar yeşiladamın bir güzel kızı ve yakışıklı oğlu oldu
Çok şükür hepsi iyiler
Oğlişi çok küçük küvezde
Kızları yanında
Darısı hepimize
Çok şükür :)Kızlar yeşiladamın bir güzel kızı ve yakışıklı oğlu oldu
Çok şükür hepsi iyiler
Oğlişi çok küçük küvezde
Kızları yanında
Darısı hepimize
bence bekleme canım arka arkaya tedavıye vücut daha iyi hazırlanıyor ama psikolojık yönden kendını hazır hissetmiyorsan o zaman hazır oluncaya kadar bekle sevgıyle kal cnmDoktor psikolojik olarak suan cok yiprandin biraz ara vermende fayda var demisti simdi zaten calsdigim icin cok fazla dusunmemeye calisiyorum bakalim transferden sonra calismak dogeu olurmu? Ozel okulda ogreymenim kucuk cocuklar oldugu icin ziplamali kosturmali gunlerim oluyo
Çok sevindim darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahKızlar yeşiladamın bir güzel kızı ve yakışıklı oğlu oldu
Çok şükür hepsi iyiler
Oğlişi çok küçük küvezde
Kızları yanında
Darısı hepimize
Maşallah ... darısı buradaki tüm savaşçı kadınlara olsunKızlar yeşiladamın bir güzel kızı ve yakışıklı oğlu oldu
Çok şükür hepsi iyiler
Oğlişi çok küçük küvezde
Kızları yanında
Darısı hepimize
Hayırlı uğurlu olsun hoş gelmiş kuzucuklar sag salim sorunsuz bir şekilde büyütmek nasip olsun oğlunuz da tez zamanda gelir evinize inşallahGüzeller merhaba :) Zazam söylemiş sağolsun merak eden güzel yüreklerinize sağlık:) bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza aldık..kız 2900 oğlan 2100...Kızım üç saat girdi kuvöze maalesef oğlan solunum güçlüğü yaşadığı için hala kuvözde mecbur orda bırakıp biz taburcu olduk..ikisi de babasının kopyası..klonlanmışım gibi:)muhteşem bi duygu..merak edenler için söylüyorum donasyon ya da kendi yumurtanla anne olmak arasında zerre fark yok..anam ağlamış onları doğurana kadar maddi manevi parçalamışım kendimi kamımla canımla beslemiş haftalarca karnımda taşımışım..omlar.benim zerre rahatsızlığım olamaz...oğlanı bırakıp geldim diye şiştim ağlamaktan kız da çok narin emsin diye kendimi paralıyorum ama herşeyw değer..kafası bi kokuyor kızımın diyorum ki şimdiden halkım helal sana annem:)) nokırsunuz vazgeçmeyin..diliyorum ki hepiniz yaşayın benim hissettiklerimi..duamı ettim söz verdiiim gibi..etmeye de devam ediyorum...hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...:)
Canım Allah yavrularını sana bağışlasın. Oğlunada tez zaman da kavuş inşallah. İkisinede kocaman Maşallah. 5 kişilik aile oldunuz Allah mutluluğunuzu daim etsin Allah hepinize sağlık ve sıhhat versin.Güzeller merhaba :) Zazam söylemiş sağolsun merak eden güzel yüreklerinize sağlık:) bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza aldık..kız 2900 oğlan 2100...Kızım üç saat girdi kuvöze maalesef oğlan solunum güçlüğü yaşadığı için hala kuvözde mecbur orda bırakıp biz taburcu olduk..ikisi de babasının kopyası..klonlanmışım gibi:)muhteşem bi duygu..merak edenler için söylüyorum donasyon ya da kendi yumurtanla anne olmak arasında zerre fark yok..anam ağlamış onları doğurana kadar maddi manevi parçalamışım kendimi kamımla canımla beslemiş haftalarca karnımda taşımışım..omlar.benim zerre rahatsızlığım olamaz...oğlanı bırakıp geldim diye şiştim ağlamaktan kız da çok narin emsin diye kendimi paralıyorum ama herşeyw değer..kafası bi kokuyor kızımın diyorum ki şimdiden halkım helal sana annem:)) nokırsunuz vazgeçmeyin..diliyorum ki hepiniz yaşayın benim hissettiklerimi..duamı ettim söz verdiiim gibi..etmeye de devam ediyorum...hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...:)
Haberini bekliyordum canım. Hayırlı saglıklı evlat olsunlar inşallah. Zaman ne cabuk gecıyoGüzeller merhaba :) Zazam söylemiş sağolsun merak eden güzel yüreklerinize sağlık:) bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza aldık..kız 2900 oğlan 2100...Kızım üç saat girdi kuvöze maalesef oğlan solunum güçlüğü yaşadığı için hala kuvözde mecbur orda bırakıp biz taburcu olduk..ikisi de babasının kopyası..klonlanmışım gibi:)muhteşem bi duygu..merak edenler için söylüyorum donasyon ya da kendi yumurtanla anne olmak arasında zerre fark yok..anam ağlamış onları doğurana kadar maddi manevi parçalamışım kendimi kamımla canımla beslemiş haftalarca karnımda taşımışım..omlar.benim zerre rahatsızlığım olamaz...oğlanı bırakıp geldim diye şiştim ağlamaktan kız da çok narin emsin diye kendimi paralıyorum ama herşeyw değer..kafası bi kokuyor kızımın diyorum ki şimdiden halkım helal sana annem:)) nokırsunuz vazgeçmeyin..diliyorum ki hepiniz yaşayın benim hissettiklerimi..duamı ettim söz verdiiim gibi..etmeye de devam ediyorum...hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...:)
canımm güzel savaşcı ne kadar duygulandım ınan okurken gene başladım aglamaya göz aydınlıkların olsun kocaman maşallah diyeyım rabbim analı babalı büyütsün hayırlı ugurlu vatana millete güzel evlatlar olsun canı gönülden tebrik ederim .Sende kendine çok dikkat et inşallah çok kısa sürede yakışıklı oglunda yanında olacak kocaman bir aile rabbim sizi her zaman çok mutlu etsın ıkızleri benim için çok kokla çünkü onlar cennet meyvesi çok uzun yoldan geldıler haliyle biraz naz yapıcaklar annelerine üzülme emi sütün bol şansın daim olsun canım arkadaşım kocaman kucaklıyorum sizleriGüzeller merhaba :) Zazam söylemiş sağolsun merak eden güzel yüreklerinize sağlık:) bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza aldık..kız 2900 oğlan 2100...Kızım üç saat girdi kuvöze maalesef oğlan solunum güçlüğü yaşadığı için hala kuvözde mecbur orda bırakıp biz taburcu olduk..ikisi de babasının kopyası..klonlanmışım gibi:)muhteşem bi duygu..merak edenler için söylüyorum donasyon ya da kendi yumurtanla anne olmak arasında zerre fark yok..anam ağlamış onları doğurana kadar maddi manevi parçalamışım kendimi kamımla canımla beslemiş haftalarca karnımda taşımışım..omlar.benim zerre rahatsızlığım olamaz...oğlanı bırakıp geldim diye şiştim ağlamaktan kız da çok narin emsin diye kendimi paralıyorum ama herşeyw değer..kafası bi kokuyor kızımın diyorum ki şimdiden halkım helal sana annem:)) nokırsunuz vazgeçmeyin..diliyorum ki hepiniz yaşayın benim hissettiklerimi..duamı ettim söz verdiiim gibi..etmeye de devam ediyorum...hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...:)
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın, çok teşekkürler duaların için :)Oğlunla da en kısa zamanda kavuşursunuz inşallahGüzeller merhaba :) Zazam söylemiş sağolsun merak eden güzel yüreklerinize sağlık:) bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza aldık..kız 2900 oğlan 2100...Kızım üç saat girdi kuvöze maalesef oğlan solunum güçlüğü yaşadığı için hala kuvözde mecbur orda bırakıp biz taburcu olduk..ikisi de babasının kopyası..klonlanmışım gibi:)muhteşem bi duygu..merak edenler için söylüyorum donasyon ya da kendi yumurtanla anne olmak arasında zerre fark yok..anam ağlamış onları doğurana kadar maddi manevi parçalamışım kendimi kamımla canımla beslemiş haftalarca karnımda taşımışım..omlar.benim zerre rahatsızlığım olamaz...oğlanı bırakıp geldim diye şiştim ağlamaktan kız da çok narin emsin diye kendimi paralıyorum ama herşeyw değer..kafası bi kokuyor kızımın diyorum ki şimdiden halkım helal sana annem:)) nokırsunuz vazgeçmeyin..diliyorum ki hepiniz yaşayın benim hissettiklerimi..duamı ettim söz verdiiim gibi..etmeye de devam ediyorum...hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...:)
slm bende h.i.t. le görüştüm yazınız dikkatimi çekti sizin tedavi oldumu orda?Herkesin kafası karışık rahim kalınlığı iyi yumurta A kalite spermde sorun yok dinlenme ilaçlar niye tutmuyor anlamadim bi sebebi olmalı tutan niye tutuyor tutmayanların sebebi ne biri bunu açıklasa keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?