Allah analı babalı büyütsün arkadaşım bizde 1 hafta kızımdan ayrı kalmıştık.merak etme hemen çıkar hiç fark.yok.dimi bide güldüklerini yasa seni tanısınlar gör bak benimkiler beni.opmeye bile başladı Allahım burdaki herkese yasatsin biz seninle iki türlü anneligil yaşadık ama.olsun hepsi aynıymış:)

cnm hadi hayırlısı olsun rahim kalınlıgın çok iyi cnm tahlillerinde iyi çıkar hadi sıra sende

Umarım olumlu haber gelecek daha vaktiniz varmış

Hayırlısı ile inşallah iyi sonuç alırsınız rahim kalınlığı iyi gelmiş maşallah sağlıklı bir gebelik ile sonuçlanır inşallah

Kalbi güzel ablam çok ama çok sevindim. Çok mutlu oldum inşallah biran önce yakışıklı küvezden çıkar

Bendede olmuştu göğüs sertleşmesi tuhaf duygular ama bence en önemlisi en ufak birşey kafana takmaman. Transferden sonra çok neşeliydim. Eşim de bu konuda çok yardımcı oldu. Birde uzandığın zaman ayaklarının biraz yüksekte tut. Ben böyle yapmıştım. Belki senin için de böyle iyi olabilir.

cnm belirtiler zaten ilaçların yan etkisi biliyorum ama işte genede insan umutlanıyor bende yapıyorum onu ayaklarımı biraz tutmaya çalışıyorum sağolsun eşimde bu sefer hep yanımda baksanıza evimize bile dönmedik hala batumda kalıyoruz tabiki çok karmaşık duygular bir oldu bir olmadı eşimde sürekli beni güldürmeye çalışıyor flim seyrediyoruz ye iç yat yürüyüş ınanki olmassa ben kendimi geçtimde eşimi düşünüyorum adam çok umutlu inşallaah olur bu sefer ne diyeyım hakkımızda hayırlısı cnm rabbim den diliyorum ama kısmet işte

İ İnşallah hayırlısıyla tutunurlar

Daha önce cocuk varmmıydı canım

Kızlar delircem ivi clnıck ıle irtibat kuramıyorum yardım edın lütfen sadece İngilizce yeterlı Türk personel yok mailime cvp gelemiyor ben kararımı ividen yana verdım Başarı oranları çok yüksek bı kaç sonda gıtmeyı düşünüyorum en fazla görüşme talep ederım

Ben bir defa mail atım telefonumuda
Aramalarda oldu ard arda
Mailede hala bir şeyler yazıyorlar

Buda salı gelmiş

Eklentiler

• 2D37877D-EFE9-4135-9A4A-CC4CCF36FAB7.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar gebeliğin de gebelik şekeri olan varmı kaç olunca insülin başladınız. 3 hafta iyi gitti diyet yapıyorum bu hafta şaşırdı açlık 105,, tokluk normal çıkıyor 1ay önce 50 mg şeker yüklemiş diyeti başlatmışlardı 3 kilo da verdim 74 kiloyum bilgisi olan varmı

Delirecek bişey yokki burda ingilizce bilen arkadaşlar yardımcı olacağını belirtmişti size onlarla ve translate ile halledebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…