Canım gözün aydın Rabbim evlatlarına sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin inşallah Rabbim uzun ömürler nasip etsin öpüyorum

Maşallah canım. Çok sevindim. Allah hepinizi biribirinize bağışlasın

Ahh ne güzel, ne samimi ne de içten bir mesaj... Allah seni ve çocuklarını hiç ayırmasın. Çok güzel ömrünüz olsun inşallah. Çok mutlu olduk hepimiz. Darısı bizlere olsun... Allaha emanet olun sen ve meleklerin :) Maşallah sizlere

Senin heyecanın okuyunca bizde de oluyor sağlikla kucağına almana sevindim.Allah bağışlasın analı babalı büyütün ins doğumun icin gecmis olsun dileklerimle.birbirine benzeyen iki kuzu maşallah.mutlulugunuz daim olsun opüyorum

Merhaba arkadaşlar fırsat buldukça hikayelerinizi okumaya çalışıyorum gerçekten muhteşem kadınlarsınız hepiniz saygım o kadar sonsuz ki çünkü biliyorum bu süreçte nasıl mücadele ediyoruz nelerle savaşıyoruz.doğuran arkadaşlara sağlıklı ömürler diliyorum bebişleriyle darısı bize tabi
Yumurta azlığı ve kalitesizliği nedeniyle tüp bebek çalışmalarımız devam ediyor ancak bir yandan umutlar çok azaldığından donasyon düşünmeye başladık ancak ne zaman kendi yumurtalarımızın peşine düşmekten vazgeçip donasyon deneyeceğimizi düşünüp duruyorum.sizler doktorla önerene kadar devam mı etmiştiniz denemeye yoksa baktınız havuz gerekşyor kaliteli çıkmıyor bir iki sefer deneyip bıraktınız mı tecrübeleriniz gerçekten çok değerli
Kendi geçmişimi de fikir verebilmeniz açısından ekliyorum
1.deneme Nisan ayı 5 toplandı 3 olgun 3 döllendi 2 tane kaliteli 3. Gün transferi negatif
2. Deneme haziran 6 toplandı 2 olgun 2 si de 6. Gün Blastı 5 AA denmişti doğruysa (pek inancım kalmadı) yine negatif
3.deneme Eylül ki beni artık donasyona iten deneme
4-5 folikül vardı toplanabilen 2 diğerlerinin çatlamadığı söylendi 2 tanesi de döllendi ancak üçüncü gün aradılar ikisinin de kalitesi kötü beşinci güne bekleyeceğiz ama şansları çok az dendi beşinci gün olmadı daha muhtemelen transfer olmayacak

Yani işin özü gün be gün azaldılar amh bir sene önce 0.3 dü şu an 0.1 filandır herhalde en fazla çünkü bir sene önce 10 tane folikül oluyordu 0.3 e rağmen

Gerçekten çok yoruldum..belki sizlere göre daha kısa uğraşmış olabilirim ama bir yılda bile maddi manevi tükendik....

Önerilerinizi tecrübelerinizi bekliyorum

Merhabalar benim amh 0.5 idi yaş 27 doğal yoldan 2 kez gebe kalmıştım kalpleri durdu ve kürtaj oldum. Hiç tüp bebek denemedim yumurtalarım kalitesiz olduğu için. Donasyon yaptık 6. haftadayım kese 15mm henüz bebek görünmedi boş gebelik olabilir dedi doktor bakalım bekleyip göreceğiz.

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsünler hayırlı evlatlar olsunlar inş sen nasılsın?

Tebrik ederim Yeşilada.Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla, mutlulukla büyüsünler.
Bu arada arkadaslar bir konuda yardımcı olursanız sevinirim. Crinone jel kullanıyorum. Daha önce defalarca aile hekimim yazmıştı sorun yoktu bu kez kadın doğum yazması gerekir dedi eczane.Bilgisi olan var mi?

merhaba, benim amh 0.1di. Tek yumurtam oluyordu o da yeterince büyümüyor büyüse de kalitesiz oluyordu. İki kere tüp bebek denedik döllenmedi. Tüp bebek doktorum çok sabırlı olmalıyız her ay toplayalım birer tane havuz yapalım dedi. 39 yaşındaydım ve daha fazla beklemek istemedim. Tamamen tesadüfen yumurta donasyonu diye bir şeyin olduğunu öğrendim. Bir seneden fazla bu forumu okudum ve bir sürü şey öğrendim. Şimdi 23 haftalık hamileyim ve iyi ki de beklememişim diyorum. İki haftadır hareketlerini hissediyorum öyle güzel ki ayrıntılı ultrasona gittik doktor bir fotoğrafını verdi günde milyon kere bakıyorum Bu günleri gördüğüm için şükür ediyorum. Lütfen daha az uğraştığını ya da pes ettiğini falan düşünme. Etkilemek istemem ama donasyon diye kendi yumurtandan olduğundan daha az seviyor ya da daha az mutlu oluyor değilsin. Düşünmek için kendine zaman ver İyi düşün. Hakkında hayırlısı olsun.

Çok geçmiş olsun arkadaşım
Ama bu kadar düşük amh ile bence boşuna hırpalanma

Arya nasıl yani boş gebelik
İnşallah doktor yalnış görmüş
Lütfen bizede haber ver

Crinone jel karşılanması için branş ister(kadın doğum)

Gözünüz aydın :) tebrik ederim cnm!!! Sağlıkla mutlulukla büyüsünler öpüyorum hepinizi

merhaba arkadaşlar pazartesi saat 5 te transfer oldum tam 4 güne girdim sanırım bu seferkı tranfer çok rahat olmuştu çünkü idrara fazla sıkışık degildim rahat gecti hafif hafif kasık agrisi arada başkada hiç bir belirti yok diger iki tarnferdede daha çok belirtiler yaşamıştım sanki tranfer olan ben degilim sanki bu arada oksapar iğne ve prolutex iğne her ikiside göbekten 1 saat arayla yapıyorum fakat iğnelerden sonra bende çok vücudumda kaşıntılar başlıyor böyle olan varmı acaba yan etkisimi bileme dim bütün gece uyuz gibi kaşınıyorum sabah geçiyor anlamadım birde sizlere sorayım dedım bu arada çok yatmıyorum ilk gün istırahat ettim arada dolaşıyorum dün ilk defa dışarı çıktık 15 dk yürüyüş yaptık yarım saat dinlendim tekrar 15 dk yürüdük bu arada evin içindede dolaşıyorum bendeki durumlar böyle bu arada ilaçlarımıda söylıyeyım estrofem günde 4 tane 1 coraspin 1 folbiol sabah akşam crınone jel geceleride iğnelerçok birazda gögüslerde şişkinlik var çok karışık duygular içindeyim bazen tuttular diyorum bazende hiç belirti yok genemi olmadı diyorum sizin anlıyacagınız çok karışık duygular ve korku da var benden haberler bu kadar hepiniz sevgiyle kalın canım arkadaşlarım

Canım biraz rahat ol İnşallah sonuç güzel olacak. İllaki kendinde de bir belirti arama. Stres kesinlikle olumsuz etkiliyor kafanı dağıtacak bişeyler yap ve hep sonuç güzel olacak ben hamileyim de kendine dualarım seninle

sagol cnm benim kendimi oyalıyorum stres te çok yapmıyorum fakat gel görki insanın aklından çıkmıyorki ne zor şey bu beklemek çok teşekkür ediyorum inanın dualarınıza çok ihtyacım var

Çok şükür :)
Merhabalar tedavinizi british de hasan bey'emi yaptırıyorsunuz tedavi süreci nasıl sürüyor acaba merkez nasıl bende büyük ihtimalle british de denemeyi düşünüyorum sperm donasyonu yaptırıcaz bu ikinci olacak maddi manevi çok yorulduk daha önce sizinle konuşmuştuk british de yaptıracağınızı söylemiştiniz Allah rast getirsin inşallah yar ve yardımcımız olsun hepimizin

Amin çok teşekkür ederim sizin de yardımcınız olsun. Ben başladım tedaviye benim donmuşlar var onları transfer edecekler. Hasan beyi henüz pek tanımıyorum transfere gidince tanışacağız inşallah. Siz arayıp görüşseniz daha iyi olur ben yanlış yönlendirmek istemem :)

Bu arada bugün kontrolüm vardı adetin 11. Günü bugün rahim kalınlığı 9.1 çıktı. Kan verdim bulaşıcı hastalık testleri için. Hasan bey iyi görünüyor dedi. Pazartesi tekrar kan vereceğim e2 tsh progesteron tahlilleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…