Kıbrıs’ta merkeze karar vermek için tekrar tekrar okuyor notlar alıyorum 3100.sayfaları okuyorum sene 2017ağustos o zamanlar tüp bebek denemelerine devam ediyordum.Doktor amh testine gerek yok senin 2 /2,5 aralığındadır demişti inanmış yaptırmamıştım. Haziran 2019da korkarak yaptırdım ve inanamadım sonuca Amh 0.08kendi yumurtalarımla son bir kez denesem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?genelde 5-6-8 adet yumurta toplanıyordu ama 2 yada 3 tane dölleniyordu fakat geçen mayıs ayında 2 tane döllenen 5.gün durdu, oysa çok umutluydum Kendi yumurtam ile olur mu belki doğru zaman gelmiştir.. aylardır omega q10 vitaminler arı sütü hayıt suyu kullanıyorum 1 defa Saraçoğlu amh kürü yaptım.
Inşallah kendi yumurtanızla nasip olur..Kıbrıs’ta merkeze karar vermek için tekrar tekrar okuyor notlar alıyorum 3100.sayfaları okuyorum sene 2017ağustos o zamanlar tüp bebek denemelerine devam ediyordum.Doktor amh testine gerek yok senin 2 /2,5 aralığındadır demişti inanmış yaptırmamıştım. Haziran 2019da korkarak yaptırdım ve inanamadım sonuca Amh 0.08kendi yumurtalarımla son bir kez denesem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?genelde 5-6-8 adet yumurta toplanıyordu ama 2 yada 3 tane dölleniyordu fakat geçen mayıs ayında 2 tane döllenen 5.gün durdu, oysa çok umutluydum Kendi yumurtam ile olur mu belki doğru zaman gelmiştir.. aylardır omega q10 vitaminler arı sütü hayıt suyu kullanıyorum 1 defa Saraçoğlu amh kürü yaptım. Şuan tek korkum yumurta sayısının az olmasının yanında kalitesiz olması.
Kıbrıs merkezlerinden de Hit’ten vazgeçtim aistanın whatsapta iletişimi bile yetersiz ve eksik. Bristh (eski bahçeci) hasan bey , kolan British zehra hn, gynolife murat önal isimlerini inceliyorum. Önümüzdeki hafta yüz yüze görüşeceğim ve burada yazarım görüşme sonuçlarını, merkezlerin yaklaşımını ve fiyat bilgilerini. Sizlerde varsa öneriniz yazar mısınız şu merkezle de görüş diye .. bekliyorum teşekkürler sevgiler hepinize güçlü kadınlar
Amh 2/2.5 diye bir durum yoktu. Önceki doktoruma Amh ölçtüreyim mi diye sorduğumda hiç gerek yok senin Amh 2/2.5 çıkar dedi ve boşuna test yapma dedi. Bende doktora inandım güvendim sonuçta güveniyoruz yola çıkarken güvenmesek neden devam edelim. Neyse sonuçta o doktordan sonuç alamayıp vazgeçince test yaptırdım kendim sonuç 0.08 çıktı.Oşu boşuna hırpalama kendini amh 0.1 bile değil
Amh 2-2,5 olunca neden olmadı gebelik?
Ben britishciyim burda her kes biliyorAmh 2/2.5 diye bir durum yoktu. Önceki doktoruma Amh ölçtüreyim mi diye sorduğumda hiç gerek yok senin Amh 2/2.5 çıkar dedi ve boşuna test yapma dedi. Bende doktora inandım güvendim sonuçta güveniyoruz yola çıkarken güvenmesek neden devam edelim. Neyse sonuçta o doktordan sonuç alamayıp vazgeçince test yaptırdım kendim sonuç 0.08 çıktı.
Merkez araştırma hususunda öneriniz olursa bekliyorum.
Teşekkürler Zaza.Sizlerin yorumları okudukca Hitten soğudum ve iletişim eksikliklerini görünce tamamen vazgeçtim. British, kolan british ve gynolife olarak şuanki araştırma sıralamasını yaptım.Ben britishciyim burda her kes biliyor
Ben dogusta yaptirdim. Hamile de kaldim. Cogul gebelik sebebi ile kaybettim. 2.ci sefer de tuttu benim. Tekrar onlara gidecegim. Merkezlerde ki embryolog ile tanisin. Fiyat hic bilmiyorum cok uzak kaldim 8 aydir cunku.Amh 2/2.5 diye bir durum yoktu. Önceki doktoruma Amh ölçtüreyim mi diye sorduğumda hiç gerek yok senin Amh 2/2.5 çıkar dedi ve boşuna test yapma dedi. Bende doktora inandım güvendim sonuçta güveniyoruz yola çıkarken güvenmesek neden devam edelim. Neyse sonuçta o doktordan sonuç alamayıp vazgeçince test yaptırdım kendim sonuç 0.08 çıktı.
Merkez araştırma hususunda öneriniz olursa bekliyorum.
Evet bu konuda laboratuvar ve embriyologda çok önemli. Teşekkürler bilgi için. Sizin İlki de ikinci de doğuşta oldu sanırım 1. Negatif 2. Pozitif ama düşükle sonuçlandı anladığım kadarıyla . Kaç embriyo transferi olmuştuBen dogusta yaptirdim. Hamile de kaldim. Cogul gebelik sebebi ile kaybettim. 2.ci sefer de tuttu benim. Tekrar onlara gidecegim. Merkezlerde ki embryolog ile tanisin. Fiyat hic bilmiyorum cok uzak kaldim 8 aydir cunku.
Geriye dönük baktım okudum sorumun cevabını buldum. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede muradınıza eresiniz sizde.Evet bu konuda laboratuvar ve embriyologda çok önemli. Teşekkürler bilgi için. Sizin İlki de ikinci de doğuşta oldu sanırım 1. Negatif 2. Pozitif ama düşükle sonuçlandı anladığım kadarıyla . Kaç embriyo transferi olmuştu
Korkma arkadaşım bendede şeker çıkmıştı halil bey tamamen.diyet verdi bana meyve ağzıma.surmedimBiliyorum canım. Sağol. Doğum yapmış arkadaşlar fazla girmiyor siteye 7. Ayda şeker oluşuyormuş gebelikte. Dr a gideceğim bu hafta düşmezse.
canım, benim diyette meyve var kuruyemiş ile tokluk iyi çıkıyor açlık dengesiz 93 ile 110 arası gidip geliyo çok az yiyorum stres yapınca bide soğuk algınlığı o zaman yülseliyo Dr normal dedi insülinsiz 2 ay daha atlatırım inşallah senin kaç çıkıyordu şekerin. 30. Hafta bitiyor 1500gr iyimiş kilosu kendimde 5 kilo verdim diyetleKorkma arkadaşım bendede şeker çıkmıştı halil bey tamamen.diyet verdi bana meyve ağzıma.surmedim
Benim 150 cikiyodu ama bana insulin vermedi ve r şeker yüklemesi asla istemedi halil bey benim ikizler kilo fazla almaya başlayınca şekerden şüphelendi istecanım, benim diyette meyve var kuruyemiş ile tokluk iyi çıkıyor açlık dengesiz 93 ile 110 arası gidip geliyo çok az yiyorum stres yapınca bide soğuk algınlığı o zaman yülseliyo Dr normal dedi insülinsiz 2 ay daha atlatırım inşallah senin kaç çıkıyordu şekerin. 30. Hafta bitiyor 1500gr iyimiş kilosu kendimde 5 kilo verdim diyetle
Canım çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Ama hepimizin hikayeleri uzun, burada birbirimize ailelerimizden çok destek oluyoruz. Sabır etmek zorundasın, yılma, elinden geldiği kadar güçlü olmaya çalış zor da olsa. Hep kötüsünü düşünelim... İnşallah öyle kısa sürede anne olursun ki aklına bile gelmez bu günlerin. Allah eşine de sana da sabır versin...
merhabalar arkadaşlarım maalesef olmadı olmadı negatif sizlere umut olamadım çok üzgünüm sanki çigerlerim parcalanıyor kendimi toparlamam biraz zaman alıcak eşim daha kötü onu gördükçe kalbim bin parçalara ayrılıyor neden olmuyor artık beynim durdu tek bildiğim çok acı çekiyorum hepinizi kocaman kucaklıyorum
merhabalar arkadaşlarım maalesef olmadı olmadı negatif sizlere umut olamadım çok üzgünüm sanki çigerlerim parcalanıyor kendimi toparlamam biraz zaman alıcak eşim daha kötü onu gördükçe kalbim bin parçalara ayrılıyor neden olmuyor artık beynim durdu tek bildiğim çok acı çekiyorum hepinizi kocaman kucaklıyorum
Sağol canım içim rahatladı bebek hızlı kilo almadığı süre şekerden etkilenmiyor demek. Allah tan kilosu iyimiş dün kontrolde iyi dedi. Erken doğum riski yok dedi nst yaptılar. Çok sağol canım. Rahatladım. Bebişlerin ve sen Allaha emanet olun güle güle büyüt sağlıkla.Benim 150 cikiyodu ama bana insulin vermedi ve r şeker yüklemesi asla istemedi halil bey benim ikizler kilo fazla almaya başlayınca şekerden şüphelendi iste
Amin canım korkma sağlıklı.kucagina Almak.nasip etsin Allahım en büyük korku yüksek.tansiyom ben onuda yaşadım.o yüzden erken oldu doğumum suyum geldi.33+4deSağol canım içim rahatladı bebek hızlı kilo almadığı süre şekerden etkilenmiyor demek. Allah tan kilosu iyimiş dün kontrolde iyi dedi. Erken doğum riski yok dedi nst yaptılar. Çok sağol canım. Rahatladım. Bebişlerin ve sen Allaha emanet olun güle güle büyüt sağlıkla.
Ben britishciyim burda her kes biliyor
merkez secimi gerçekten çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?