Inşallah kendi yumurtanızla nasip olur..

Oşu boşuna hırpalama kendini amh 0.1 bile değil
Amh 2-2,5 olunca neden olmadı gebelik?
Amh 2/2.5 diye bir durum yoktu. Önceki doktoruma Amh ölçtüreyim mi diye sorduğumda hiç gerek yok senin Amh 2/2.5 çıkar dedi ve boşuna test yapma dedi. Bende doktora inandım güvendim sonuçta güveniyoruz yola çıkarken güvenmesek neden devam edelim. Neyse sonuçta o doktordan sonuç alamayıp vazgeçince test yaptırdım kendim sonuç 0.08 çıktı.
Merkez araştırma hususunda öneriniz olursa bekliyorum.

Ben britishciyim burda her kes biliyor

Ben dogusta yaptirdim. Hamile de kaldim. Cogul gebelik sebebi ile kaybettim. 2.ci sefer de tuttu benim. Tekrar onlara gidecegim. Merkezlerde ki embryolog ile tanisin. Fiyat hic bilmiyorum cok uzak kaldim 8 aydir cunku.

Ben dogusta yaptirdim. Hamile de kaldim. Cogul gebelik sebebi ile kaybettim. 2.ci sefer de tuttu benim. Tekrar onlara gidecegim. Merkezlerde ki embryolog ile tanisin. Fiyat hic bilmiyorum cok uzak kaldim 8 aydir cunku.
Evet bu konuda laboratuvar ve embriyologda çok önemli. Teşekkürler bilgi için. Sizin İlki de ikinci de doğuşta oldu sanırım 1. Negatif 2. Pozitif ama düşükle sonuçlandı anladığım kadarıyla . Kaç embriyo transferi olmuştu

Geriye dönük baktım okudum sorumun cevabını buldum. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede muradınıza eresiniz sizde.

Biliyorum canım. Sağol. Doğum yapmış arkadaşlar fazla girmiyor siteye 7. Ayda şeker oluşuyormuş gebelikte. Dr a gideceğim bu hafta düşmezse.
Korkma arkadaşım bendede şeker çıkmıştı halil bey tamamen.diyet verdi bana meyve ağzıma.surmedim

Korkma arkadaşım bendede şeker çıkmıştı halil bey tamamen.diyet verdi bana meyve ağzıma.surmedim
canım, benim diyette meyve var kuruyemiş ile tokluk iyi çıkıyor açlık dengesiz 93 ile 110 arası gidip geliyo çok az yiyorum stres yapınca bide soğuk algınlığı o zaman yülseliyo Dr normal dedi insülinsiz 2 ay daha atlatırım inşallah senin kaç çıkıyordu şekerin. 30. Hafta bitiyor 1500gr iyimiş kilosu kendimde 5 kilo verdim diyetle

Benim 150 cikiyodu ama bana insulin vermedi ve r şeker yüklemesi asla istemedi halil bey benim ikizler kilo fazla almaya başlayınca şekerden şüphelendi iste

Benim 150 cikiyodu ama bana insulin vermedi ve r şeker yüklemesi asla istemedi halil bey benim ikizler kilo fazla almaya başlayınca şekerden şüphelendi iste
Sağol canım içim rahatladı bebek hızlı kilo almadığı süre şekerden etkilenmiyor demek. Allah tan kilosu iyimiş dün kontrolde iyi dedi. Erken doğum riski yok dedi nst yaptılar. Çok sağol canım. Rahatladım. Bebişlerin ve sen Allaha emanet olun güle güle büyüt sağlıkla.

Amin canım korkma sağlıklı.kucagina Almak.nasip etsin Allahım en büyük korku yüksek.tansiyom ben onuda yaşadım.o yüzden erken oldu doğumum suyum geldi.33+4de

Ben britishciyim burda her kes biliyor

Sayın Zaza74,
Öncelikle şunu ifade edeyim ilaç satışı yaptığınız için hesabınız ceza aldı. Bu suç diye defalarca yazdık, Sağlık Bakanlığı'ndan yenen cezanın haddi hesabı yok. Buna rağmen bizi düşünmeyeni biz hiç düşünmeyiz, bu konuda kusura bakmayacaksınız.

Gelelim şucuyum bucuyum mesajına.....

Bakın bu yaptığınız çok yanlış. Şucuyum, bucuyum demek inanılmaz yanlış...... Size iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir. İnsanları merkezler hakkında bu şekilde etkilemeyin lütfen. Bu yapılan gizli reklamdır ! Şimdi sizi sevip sayanlar bana kızacak ama ilk negatif sonuç aldıklarında benim ne kadar haklı olduğumu görecekler.

Defalarca yazdım yine yazıyorum ! Merkezler hakkında sadece TECRÜBELERİNİZİ yazın.

Yine soruyorum gittiğiniz merkezde pozitif sonuç aldınız mı ?

Son düzenleme:
Ayrıca, Kadınlar Kulübünden diyince neyin indirimini yapıyor bu merkezler ?

Bizimle bir anlaşmaları mı varmış ? Yoksa oraya hasta yönlendiren üyeler ile mi ?

Neymiş X üyenin adını verirseniz indirim alırmışsınız !

Kar amacı ile hasta yönlendirmek çok büyük suçtur ! Bu tür hesapların hepsini ilgili mercilere şikayet ettiğimizi bildiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…