- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
İnşallah teşekkür ederimİnşallah sımsıkı tutunuz inşallah
Herşey GÖNLÜNÜZCE olsun inşallahMerhaba benim biraz önce transferim gerçekleşti bi adet iyi kalite 5. Gün embriyosu dendi. Dilerim tutunur
Benim kanama alanım düzelmedi daha belki onun için kesti bilemiyorum kullanmazsak bir sıkıntı olur muCanım ben 32. Haftaya kadar kullanıcam merkez ve takip doktorum aynı söyledi. Senin kanama alanın düzeldimi. Bende olduğunda coraspirin 15 gün kullandırmayıp düzelince tekrar başlattılar. Şu da var belki herkes te değişik oluyordur
Canım Kanama alanın için kesmiştir benim de aynı idi birşey olmaz korkma o alanda kan yoğunlaşmasın diye kesmiş. Ama bol bol yat fazla yürüme rahim onu emecek ama hareket geçmesini yavaşlatıyor Dr sadece lavabo ve yemek dışı kalkmayacak yatacaksın dedi bende dışarı aktı ve acilde iğne olup depot tu ismi iğneye devam ve yatmakla geçtiBenim kanama alanım düzelmedi daha belki onun için kesti bilemiyorum kullanmazsak bir sıkıntı olur mu
zaza neden reklam yapsın bir saçmalamayın o herkese yeri geldi yardım etti yeri geldi insanları teselli etti elinde fazla ilaç olunca parasız hayrına vermek istedi yardım etmek istedi yasakmış kimseye bu devirde yardım edilmez bunu gördük hesabıda yasak oldugu için gecici pasif cezası bitince dönecektir.ayrıca kimse neden bu konuda birsey demiyor yazmıyor bu kadından iyilikten başka ne gördünüz hesabınız pasif olur diye mi korkuyorsunuz bu kadar ??Arkadaşlar , Zaza ‘ da
Reklam yapıp , ilaç satmak için mi kullanıyor burayı , ve hesabı pasif olmuş
Lütfen burada yazıp yada yazmadan takip eden insanlara yazık günah değil mi ..
Burada reklam amaçlı kim yazıyorsa eğer buradaki insanların hayatları ve duyguları ile oynuyorsa Rabbim ondan hesabını sorsun çok üzgünüm bu kadar acımasız insan varsa aramızda eğer
KESINLIKLE Zaza reklam yapan bir kişi DEĞIL.Arkadaşlar , Zaza ‘ da
Burada reklam amaçlı kim yazıyorsa eğer buradaki insanların hayatları ve duyguları ile oynuyorsa Rabbim ondan hesabını sorsun çok üzgünüm bu kadar acımasız insan varsa aramızda eğer
Arkadaşlar , Zaza ‘ da
Güzel sonucunu bekliyoruz kuzumÇok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizde
Ceza gereksizdi yeniden holgeldin seni seviyoruz zazacımKııızlaaaar ilaç koyduğum için sayfaya bana ceza verildi -((
Sizi özledim bu iki günde
Herşey GÖNLÜNÜZCE olsun inşallah
Teşekkürler abla. sana da geçmiş olsun geri dönmene sevindimGüzel sonucunu bekliyoruz kuzum
Canım kardeşim bir eski mesajları aç oku ve benim neler çektiklerimi oku ve o iğrenç düşüncelerinden kurtulArkadaşlar , Zaza ‘ da
Benim güzel arkadaşım çok sevindim seni burda gördüyümeKESINLIKLE Zaza reklam yapan bir kişi DEĞIL.
Arkadaşım içi dışı bir yüreği dilinde güzel gönüllü bi insandır.
Bu forma yıllarca emek vermiş yüzlerce kader arkadaşlarımızın bitmek bilmeyen sorularını yanıtlamıştır.
Zaza iyi eğitimli bi eczacıdır. her kime eğer bi ilaçdan bahsettiyse mutlaka ona bir iyilik yapmak için bahsetmiştir.
Simdi sözüm zazayı reklamcı sanan kişilere gelsin
Her kim ki bir üyenin sahte profilli reklamcı olduğunu düşünüyorsa bunu anlamaları çokkolay üşenmesin ve eski mesajlarını OKUsun.
Tabi şimdi bu formda çoğu kişi yeni .Eski üyeler bilir benim sözümün güvenilirliğini ama benide sorgulamak isteyen üyeler geçmiş mesajlarımı okurlarsa beni az çok algılıyabilir / anlıyabilirler.
Sizin bu yazınızla ve ilk yazınız aynı düşünce taşımıyorArkadaşlar ben burada kimseyi şahsen tanımam ve emin olarak da yargılamam ben moderatörün dediği üzere soru sordum ve ilaç satma , kadınlar kulübü aracılığı ile pazarlık etme hakkı alma ve daha önceden benzer bir konudan ceza almış olmak ve hesabı pasifize edilmiş olması illa ki insanların kafasını karıştır ve bulandırır..Öyle bir zamandayız ki paranın , insanların yaşamlarından dahi önemli olduğu bir dönem ve ençok da bebek konusu insanların hem maddi hem manevi istismara uğradığı bir alan ...Zaza dan herkes memnuken ve yardım alırken böyle bir suçlama ile karşı karşıya kalması ben dahil bir çok kişiyi şaşırtmıştır umarım kendisi en kısa zamanda aramıza döner ve hakkındaki iddialara cevap verir..Ayrıca benim hesap kapatılmış yada kapatılacak gibi bir korkum zaten olmadı , öyle yada böyle sanal ortam ile gerçek dünya farklıdır
Hatta kendisine özellikle birşey soracaktım bu konuda tecrübeli diye ama durumu ve suçlamaları görünce çok şaşırdım ve üzüldüm hatta
Allah bu yolda uğraşan herkese yardım etsin , dermanı olmayan dertlerle uğraşmak çok zor ve tahammülü ömür tükenecek bir şey ne yazık ki
Canım kardeşim bir eski mesajları aç oku ve benim neler çektiklerimi oku ve o iğrenç düşüncelerinden kurtul
Beni burda tanıyan kızlar yakındanda tanıyor ve benim ne kalitede insan onduğumu bilir
İnan içimi çok yaktı senin bu yazın
Ozaman bende beni reklamcı düşünenler benim acı yolumu geçsin bed dua ederim ama demem
Çünkü düşmanıma bile arzu etmem çektiklerimi yaşasın
Bu sayfaya ilk defa ilaç koydum
Oda miyadına 2 ay var bitmesine belki birilerine lazım olur yarı fiyata satılıyor diye
Bir kişiye ifrira atmadan önce o kişiyi inceleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?