Merhaba arkadaşlar hepimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ve güzel teselli eden mesajlarınız için hepinizden ALLAH razı olsun bir süre buralarda yokum kendime gelmem lazım bu 3 cuydu kısmet değilmiş demekten başka ne gelir elimizden tranferi olacak arkadaşlarıma canı yürekten tüm dualarim yarin onunla rabbim hic birimizi bu yolda beklemeden hepimiz anne olalım arada girip bakıyorum sonra yine ağlama krizleri geliyor sizlerede bir cvp yazamadım elim gitmedi bir türlü ama şunu bilin hepinizi çok seviyorum güzeller cesur yürekli kadınlarız biz sü ana kadar tan 17 bin dolar harcadık kolay değil hem maddi hem manevî olarak toparlamamış lazım yarın bende hemen işimin başına dönüyorum hepinizi canı yürekten kucaklıyorum tüm dualarim her zaman sizinle hoşçakalın

Seni anlıyoruz canım hep bunları yaşadık allahın dediği oluyor elimizden geleni yapıyoruz hepimiz için geçerli atlatacaksın yine deneyeceksin sebep neyse iyi araştır eksik birşey kalıyorsa.. iş beynini dağıtır iyi düşünmüşsün duaların içinde Allah razı olsun. Maddi manevi tez zamanda toparlanıp yine dene yılma sakın Allah hayırlı olanı verecektir.

AMİN cnm benim

Kızlar sitenin şekli değişti açılışta takılıyor ve yavaş açıyor, sizde nasıl, bendemi tuhaf eski hali daha iyi hızlıydı

arkadaşlar yumurta donasyonu yaptıran arkadaşlar sizen resminizi istediklerinde babanında resmini istediler mi benden hep benim hem eşimin istediler kafam karıştı biraz normal prosedür mü böyle

arkadaşlar yumurta donasyonu yaptıran arkadaşlar sizen resminizi istediklerinde babanında resmini istediler mi benden hep benim hem eşimin istediler kafam karıştı biraz normal prosedür mü böyle
Merkeze göre herhalde canım benden sadece kendi resmim istendi

Merhabalar Cumartesi günü doktora gittim. Coraspirin kesmemi söyledi. Hamile arkadaşlar coraspirini siz kullanıyor musunuz yoksa siz de bırakmışmıydınız

Merhabalar Cumartesi günü doktora gittim. Coraspirin kesmemi söyledi. Hamile arkadaşlar coraspirini siz kullanıyor musunuz yoksa siz de bırakmışmıydınız
Canım ben 32. Haftaya kadar kullanıcam merkez ve takip doktorum aynı söyledi. Senin kanama alanın düzeldimi. Bende olduğunda coraspirin 15 gün kullandırmayıp düzelince tekrar başlattılar. Şu da var belki herkes te değişik oluyordur

Merhaba ben kullanıyordum. 6. haftada kanamam oldu oksapar iğne ve corasprini bıraktırdılar. Kanamam da anında durdu. Kanaman varsa bıraktırıyorlar

Bundan önceki uyarılarınızda çok çok haklısınız. Ama bu fazlasıyla kaba ve sert olmuş. Sanırım bu kadar kadının bulunduğu bir forumda üstelik yöneticilik yapan hanımefendinin bu kadar küfürlü konuşması da suçtur. Bizler burda birbirimizi tanımadan dertleşiyoruz, akıl alıyoruz veriyoruz, zaman zaman hata da yapılabilir ama sizin uslübünüz çok çok ağır...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…