Tatlım kim sana ne desin, gayet seviyeli ve samimi olarak eleştiri yapmışsın. Ben de fikirlerimizi paylaştığımızda değil kabalaştığımızda çok çok rahatsızlık duyuyorum. Sen sıkma canını, toparlanmaya bak kuzum zaten zor günler geçiriyorsun takma kafanaKim bir merkezin reklamını yapıyorsa büyük vebal alır. Zaza'nın çok ama çok yardımı oldu, her sorunu olana koştu içtenlikle. Ancak 2 yıldır takip ediyorum bahçeci kutsallığı var burada, zaza negatif almasına rağmen oranın çok kaliteli olduğunu sürekli vurguluyor, hatta son mesajı ben British ciyim oldu. Beni şoka uğrattı bu mesaj. Biz deneyimlerimizi bile kısıtlı paylaşıyoruz reklam sanabilirler diye, kaldı ki bir merkezin hayranı gibi şucuyum bucuyum diyebilelim. Burada herkes merkezlere gidiyor. Pozitif, negatif sonucu ve deneyimlerini paylaşıp kenara çekiliyor. Kimse o merkez ile anlaşıp hasta göndermiyor. 2 yıldır takip ediyorum burayı ilk başta Hiti düşündüm ancak buradakilerin Hiti kötülemesi ile vazgeçtim ve yine buradakilerin pohpohlaması ile bahçeciyi düşündüm. Araştırdım vazgeçtim ama araştırmasaydım buradaki British furyasına ben de katılırdım. Uyaracaktım Zaza yı, "Bahçeciye niçin kalben bu kadar bağlısınız diye?" Ama 1 kez dahi uyarı yapınca tepkilerle karşılaşılıyor. Kimsenin günahını almıyorum 2 yıllık gözlemlerimden bahsediyorum. Bana istediğinizi söyleyebilirsiniz, kendi düşünceniz, ben gözlemlerimi paylaştım. Lütfen herhangi bir merkezin reklamını yapanlar buradan uzak dursun, gerçekten bizler çokk zorluklar çekiyoruz!
merhaba hayırlısı olsun inşallah. Güzel sonuçlar almanı dilerim. tecrübelerini paylasırr mısın neler yasadın transfer günü?Merhaba benim biraz önce transferim gerçekleşti bi adet iyi kalite 5. Gün embriyosu dendi. Dilerim tutunur
Cansın ablamBenim güzel arkadaşım çok sevindim seni burda gördüyüme
Allah o iki meleğini korusun
Seni çok seviyorum
Trsnsferde sonda takmak nedir ne gereksiz girişim madem idrar çok birax daha yaptırtsaydı. Takamamış ki zedelemiş orayı hangi merkez bu merak ettimBu arada ben transfer sırasında çok ağrı çektim bu kez. İdrar kesesi çok doluymuş bu yüzden ara verdi doktor idrarımı yaptırdı biraz. Sonra tekrar başladı yine ağrıya dayanamadım sonda taktı tekrar idrar boşalttı ama sonda takılırken o kadar canım yandı ki gözlerimden yaş aktıen nihayetinde transfer gerçekleşti ama her tuvalete çıktığımdı canım yanıyor sanki orada bir şey kesilmiş de idrar yakıyormuş gibi bir ağrı ve her seferinde kan da geldi çok canım yanıyor İlk kez böyle oldu
Ben moderatörün yazısını okunmadım bileZaza hanım yazdıklarımı iyi okursanız size iftara atanın yada neden bunları yapıyorsunuz diyenin ben değil moderatör olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz
Lakin tüm bu yazılanları sorgulamayıp , siz arkadaşlarınız benim sizi bu Suçlarla ithaf ettiğimi söylüyorsunuz ben sizi yada bir başkasını şahsen tanımam , mesajımda da bunlara cevap vermenizi beklediğimi belirtmişim zaten... bu siteye dönem dönem takip ediyorum ve ciddi paraların döndüğü ve reklamların yapıldığını siz benden daha iyi bilirsiniz
O nedenle , insanlar sizin , benim , herkesin yazdıklarını dahi iyi okuyup analiz etmeliler bence neticede burası yüz yüze görüşme yapılan bir yer alan değil ve herkes de söylediği kadar masum olmayabilir..Siz geri döndünüz ve hakkınızda ki iddialara cevap verdiniz , insanlar moderatörün yaptığı yazı üzerine illa ki sizi sorgulayacaktır ve bu çok normalidir , işin içine , bakanlığın girdiğini yazdığına göre dedim ki tespit edilmiş bir suçu olmuş demek ki çünkü moderatör aynen böyle yazmış doğal olarak da ben yada bi başkası okuduğu kadarı ile bu kanıya varması doğal değil mi , buna kırılmalı yada kızmamalısınız
Gelelim bana aktif olmasa da pasif takip ediyorum burayı fazla yazmam ve sizi eskiden beri görüyorum hatta birşey soracaktım ve size ama bu yazılarla karşılaştım ..Kimseyi reklamcı yada öyleci böyleci diye etiketleyemem çünkü tanımam ki bilemem sizede şahsi bir kin beslemem ..
Kimseye beddua etmem ama her kim olursa olsun burada reklam yaparak insanları yanıltan herkesi de vicdansız diye nitelerim sizecede bu gayet normal değil mi ..Bu yol da Allah herkese yardım etsin çünkü ancak yaşayan bilir başka kimse değil İyi günler
Sayfada geçmiş yazılanlardan haberi olan bir modaretör zaten senin reklam yapmadığını yardım amaçlı yaptığını anlardı sıkma canını biz seni biliyoruzBen moderatörün yazısını okunmadım bile
Çünkü o bizi tanımaz ve toplu bir uyarı verir ki bir daha böyle bir şey yapılmasın
Eski yazılarımı okusanız benim evlat uğrunda kendimi madi ve manevi yıpraltan olduğumu görürsn
Uzun zaman britishte tedavi görüyorum ve benim sorunlarımı biliyor,başka merkeze gitsem beni tanımıyor ve standart davranacakKim bir merkezin reklamını yapıyorsa büyük vebal alır. Zaza'nın çok ama çok yardımı oldu, her sorunu olana koştu içtenlikle. Ancak 2 yıldır takip ediyorum bahçeci kutsallığı var burada, zaza negatif almasına rağmen oranın çok kaliteli olduğunu sürekli vurguluyor, hatta son mesajı ben British ciyim oldu. Beni şoka uğrattı bu mesaj. Biz deneyimlerimizi bile kısıtlı paylaşıyoruz reklam sanabilirler diye, kaldı ki bir merkezin hayranı gibi şucuyum bucuyum diyebilelim. Burada herkes merkezlere gidiyor. Pozitif, negatif sonucu ve deneyimlerini paylaşıp kenara çekiliyor. Kimse o merkez ile anlaşıp hasta göndermiyor. 2 yıldır takip ediyorum burayı ilk başta Hiti düşündüm ancak buradakilerin Hiti kötülemesi ile vazgeçtim ve yine buradakilerin pohpohlaması ile bahçeciyi düşündüm. Araştırdım vazgeçtim ama araştırmasaydım buradaki British furyasına ben de katılırdım. Uyaracaktım Zaza yı, "Bahçeciye niçin kalben bu kadar bağlısınız diye?" Ama 1 kez dahi uyarı yapınca tepkilerle karşılaşılıyor. Kimsenin günahını almıyorum 2 yıllık gözlemlerimden bahsediyorum. Bana istediğinizi söyleyebilirsiniz, kendi düşünceniz, ben gözlemlerimi paylaştım. Lütfen herhangi bir merkezin reklamını yapanlar buradan uzak dursun, gerçekten bizler çokk zorluklar çekiyoruz!
Arkadaşlar , Zaza ‘ da
Reklam yapıp , ilaç satmak için mi kullanıyor burayı , ve hesabı pasif olmuş
Lütfen burada yazıp yada yazmadan takip eden insanlara yazık günah değil mi ..
Burada reklam amaçlı kim yazıyorsa eğer buradaki insanların hayatları ve duyguları ile oynuyorsa Rabbim ondan hesabını sorsun çok üzgünüm bu kadar acımasız insan varsa aramızda hanfendi sarayı 4 yıldır tanıyorum yuzyuzede görüştük kıbrısta nasıl böyle bir ithamda bulunuyorsunuz yıllardır burda herkese elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyo herkse destek olur soruları cevaplar zaza öyle bir indan değil herseyd3n.once zaza eczacılık fakültesi mezunu ama.baska yerde çalışıyo nasıl reklam.amacli ilaç satar maçlarınıza dikkat edin kadın yıllarca çocuk için yanıp tutuşup herşeyi denedi en yakın ben bilirim herseyini bilip bilmed3men konuşmayın insanların arkadindan
Transferden sonra değil o esnada taktı sonra embriyoyu gönderdi önce hiç de anlamadım ki ilk defa bunlar geldi başıma. Doktor da diyor ki kızım ben en kolay seninki geçecek sanıyordum en zoruydu acı eşiğim de çok düşükmüş ama diğerlerinde bu kadar canım yanmadı ki. BristishTrsnsferde sonda takmak nedir ne gereksiz girişim madem idrar çok birax daha yaptırtsaydı. Takamamış ki zedelemiş orayı hangi merkez bu merak ettim
Hiç bir kusuru yok canımZaza kusura bakma ben merkez sorduğumda da cevap verdiğin içinde sorun oldu2 gündür çok üzüldüm ama şükür herşey yolunda yine bizlerlesin. Binlerce sayfa okuyorum hep yardımcı olmuşsun herkese aynen bana da olduğun gibi. İnşallah Allahım gönlüne göre bir evlat/evlatlar nasıl eder sana ve tüm dileyenlere. Halkını helal et üzülmeme vesile olduysam özür dilerim. Hepimizin tek amacı sağlıkla evlat sahibi olmak.
Pablooooo çok sevindim senide burda gördüyümeHee hee çevir gazı yanmasın. Önce aaaa zaza reklamcımı de, sonra da yok ben öyle demedim, olsaydı daha ona soru soracaktım de. Nankörsünüz kardeşim nankörsünüz.
Uzun zaman oldu.düşük den sonra biraz ara verdim kenara çekildim .ama zazaya yapılan bu haksız suçlamaya dayanamadım. Hepimiz zazayı biliyoruz ,hepimizin üzerinde emeği var,
Hiçbir zaman da reklam yapmadı. Kimin başı sıkışsa ondan bilgi aldı. Şimdi ise cımbızla seçilmiş bir kelime için zazayı reklamcı ilan ediyorsunuz yazık valla. Zazanin yerinde olsam bundan sonra kimseye yardım etmem
Pablooooo çok sevindim senide burda gördüyüme
Vallah iyi yapıyorsunZazam canım benim buralardayım hiç gitmedimki :) takipteyim sadece yazmıyorum
Boşuna demiyorlar Kıbrıs'ta ne pislikler dönüyor diyeArkadaşlar kıbrıs dünya ivf de deneyen oldu mu hiç beni ordan aradılar az önce sayfalarında mesaj motoruna soru yazmıştımPgt yapılmıyomuş. Bir de internette eski bir haber var ingiliz bir kadına kobrısta bir merkezde farklı donörden emriyolar konulduğu kan geubundan tespit edilmiş. Bize gercekten kaliteli ve bizim belirlediğimiz donörden yumurta verceklerinin garantisi var mı Pgt de yapılmıyosa burda büyük bir risk yok mu kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?