Gözünüz aydın çok tebrik ederim

Gözünüz aydın çok tebrik ederim ❤
Çok teşekkür ederim canım inşallah senin bebeğin de tutunacak. Transferindeki idrar sıkışıklığına kafanı takma. Aynısı bana da oldu çok sıkışmıştım bu kez ben de. Hatta transferden sonra 30 dakika geçer geçmez idrarımı yapmıştım. Daha 5 saniye tutamazdım vallahi. Ayrıntılara takılma, rahat olmaya çalış. Ben kendimi örgü işine verdim istirahatte.İnan beni çok rahatlattı.

Çok teşekkür ederim dinleniyorum ben de ama sürekli yatmıyorum. Dışarı çıkıyorum, geziyorum.hatta bazı zaman unutuyorum :) ilk gün biraz yoruldum ama İstanbul havalimanı malum kocaman, çok yürüdüm hızlı adımlarla bir de. şu an idrardan değil vajinadan leke geliyor hala dün coraspini kesmiştim zaten. Az önce doktora yazdım devam ettiğini söyledim, belki içeride biriken bir kanamadır dedi beklemekten başka bir şey yapamayız şu an dedi stres de yapmıyorum alıştım çünkü artık yapacak bir şey yok, razı geleceğiz. Sizin ne kadarlık şu an kucağınıza da alırsınız umarım darısı tüm isteyenlerin başına

Süper haber
Gözün aydın kardeşim
Allah tamamına erdirsin

Y Yesilada2003 ten haber haber var mı merak ediyorum onu
Kıyamam canım allah razı olsun merak etmişsin...çok şükür oğlumu da kuvözden çıkardık..sekiz gün kalmış oldu kuvözde.aşırı yoğun günler yaşıyorum bi yandan bebekler bi yandan gelen giden...hep aklımdasınız bi girip yazamadım...iki bebekle yaşama alışmaya çalışıyoruz:) bana göre dünyanın en güzel bebekleri..oğlan daha ufak kıza göre aralarında iki yüz üç yüz gram var..ama oğlan daha iştahlı ve aç..bence arayı kapatır ve geçer bile...:) emiyorlar çok şükür ama mama da veriyorum uykusuzluk gazı kakası derken on beş günlük olduk bile...aklında şüphesi olan arkadaşlara söylüyorum doğal yoldan kendi yumurtamla da annelik yaşadım hiç bir fark yok.. üçü de benim canım ciğerim..ve diliyorum ki bu uğurda savaş veren kim varsa allahım gönlünün muradını versin...sizin de kucağınız dolsun...nolur vazgeçmeyin...hepinizi öpüyorum

Y Yesilada2003 ten haber haber var mı merak ediyorum onu
Özelden sordum canım oğluşun çıktımı hastaneden diye cevap yazmadı herhalde yoğun zaman geçirip bakamadı inşallah iyilerdir yanındadır oğluda. Aaaaa. Önce senin yazını okudum sonra yeşiladayı gördüm oğlu yanındaymış çok çok güzel haber maşallah

Çok sevindim seve seve büyüt çocuklarını :) benim yerime de sev

Can-ı gönülden tebrik ederim:) hayırlı olsun

Canim nasilsin ne zaman transfer ben bu ay tekrarliycam :) gebelik asisi olucam intralipid olmuycak bu ay :)
İyiyim canım Tatildeydim, bu arada adet olmadım doktora gittim tahlil yapıldı ultrason oldu sorun çıkmadı , ilaç verdi söktürücü ona başlıcam düzene girince de Bakü ye donmuslari almaya gidicem nasipse...

Aranızda donasyon + pgt yaptıran var mı? Pgt ile donasyonda da şans artıyo mu doktorlarınız bu konuda ne dedi

merhaba, donörünüzü yabancı mı seçtiniz türk mü? ben yabancı ıstiyorum ama eşim türk olması konusunda ısrarlı.
Önce düşündüm türk olup olmamasını sonra bana tercihler sundular bunlardan hangisinin yumurtası daha iyi dedim içlerinden yabancı birisini söylediler ben de onu seçtim. Ben sadece annenin bilişsel gelişimi normal olur diye üniveriste mezunu olsun dedim meslek falan belirtmedim mühendisti kadın. Tabi bize sundukları tüm bilgiler doğruysa

Son düzenleme:
Hep aklımdasın
Biliyorum yoğunsun rahatsız etmiyorum
Melekleri öp bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…