Hoşgeldin tekrar arkadaşım bi daha kaybolma :)Ben moderatörün yazısını okunmadım bile
Çünkü o bizi tanımaz ve toplu bir uyarı verir ki bir daha böyle bir şey yapılmasın
Eski yazılarımı okusanız benim evlat uğrunda kendimi madi ve manevi yıpraltan olduğumu görürsn
Farklı donörden derken anlamadım ben mesela yumurta donasyonu olcak sperm bizden olan embriyo degilde başka bi embriyo mu konulmuşArkadaşlar kıbrıs dünya ivf de deneyen oldu mu hiç beni ordan aradılar az önce sayfalarında mesaj motoruna soru yazmıştımPgt yapılmıyomuş. Bir de internette eski bir haber var ingiliz bir kadına kobrısta bir merkezde farklı donörden emriyolar konulduğu kan geubundan tespit edilmiş. Bize gercekten kaliteli ve bizim belirlediğimiz donörden yumurta verceklerinin garantisi var mı Pgt de yapılmıyosa burda büyük bir risk yok mu kafamda deli sorular...gercekten az önce de yazdığım soruma yanıt var mı
CanımsınHoşgeldin tekrar arkadaşım bi daha kaybolma :)
Doktor kasıma kadar izinli o yüzden olabilir belkiArkadaşlar mrb halil İbrahim beyle gorusmustuk Eylül Ekim ayında tedaviye baslayacaktik ama ilgili kimse bulamıyorum karşımda önce bı numara aradım Selda hanım ilgilenecek dedi dosya olurturdu aramadi ilgilenmedi ben aynı numarayi aradım bu sefer Gülşen hemşire ilgilenecek dediler Gülşen hemşireyle konuştuk dosyayı İstanbul'dan isteyecem sizi arayacam dedi daha o gidiş aramadı ilgili kimseyi bulamıyorum o ona atıyor topu o ona atıyor anlayacağınız ben çok kararsız kaldım zaten doktora ulaşmak imkansız güya maddi manevi hazırdım Eylül Ekim ayında ama gel gör ki klinikten kimseyi bulamıyorum ... Böyle sorunla karşılaşan oldumu acaba
Transferde diyorum ben de sonra demedim. Sonuçta bu ameliyat değil sen uyutulmamışsın kalkıp yapardın idrarını sonda girişimi ilginç olmuşTransferden sonra değil o esnada taktı sonra embriyoyu gönderdi önce hiç de anlamadım ki ilk defa bunlar geldi başıma. Doktor da diyor ki kızım ben en kolay seninki geçecek sanıyordum en zoruydu acı eşiğim de çok düşükmüş ama diğerlerinde bu kadar canım yanmadı ki. Bristish
Ben varım 2.kez deneyeceğimDeğerli arkadaşlar sayfada su an tedavi görenler var mi yakın zamanda kibrisa gidecekler
Bir kere kaldırıp yaptırdı ikincide sonda taktı inanın ben de anlamadım :/ iki gün kan geldi idrar yolundan koyu lekelenme de hala devam ediyorTransferde diyorum ben de sonra demedim. Sonuçta bu ameliyat değil sen uyutulmamışsın kalkıp yapardın idrarını sonda girişimi ilginç olmuş
Sizin ne zamanBen varım 2.kez deneyeceğim
evet benımde 16 kasım randevum var ıstanbulda görusucem halil bey ile. kasıma kadar izinli o sebeple aksaklık olmustur. ben devamlı gülşen hemşire ile irtibattıyım. sürekli yazın sızde cevap vermez ise birkaç saat sonra tekrar yazın dönecektir mutlaka.Doktor kasıma kadar izinli o yüzden olabilir belki
Nasıl lekelenme kaç gün oldu cnm transfer olalı belki tutunma lekesidir ayy hadi inşallah sana sevineyim bariBir kere kaldırıp yaptırdı ikincide sonda taktı inanın ben de anlamadım :/ iki gün kan geldi idrar yolundan koyu lekelenme de hala devam ediyor
ilk günden beri varNasıl lekelenme kaç gün oldu cnm transfer olalı belki tutunma lekesidir ayy hadi inşallah sana sevineyim bari
Ne renkte cnmilk günden beri var
Kahverengi tortuluNe renkte cnm
Canim nasilsin ne zaman transfer ben bu ay tekrarliycam :) gebelik asisi olucam intralipid olmuycak bu ay :)Rabbim hayirlisini versin canim
Bu mesajından dolayı Kazen beyi kınadık !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?