Güzel haberler ver bize bu sefer

Mail ıle bılgı aldım evet ama ekstra ucretler cıkacagını dusunuyorum yuzyuze detaylı bilgi alır almaz yazacagım buraya tahlil ıstıyorlar fsh amh tahlıleri ona göre bı tedavı sunacaklarmış ya Keske burdan bıkac kişi ıle gıtsek cok ısterım hayırlısı canım

Başlarda donasyon kesın tutar dıyodm ama burdakı mücadele cok farklı negatıf cok sonuc cıkıyor dedıgın gıbı merkeze güvenmek doktoruna güvenmek ve emb kalıtesı cok önemli

3 çizgiyi mi kast edıyosun ımplyasyon ıle?son trasnferde dr 3 cızgı dedı ama ondan 4 gun sonra transfer oldu bende o cızgıye takıldım o gun yapsa tutar mıydı
Yok kuzum üç çizgi estrofem kullanırken sekresyon fazında oluyor
Sonra progesterona geçiyoruz(proliferasyon faz)
Progesteronun 6-7 günü transferden söz açıyorum

Nerede kalıcaksın
Ve ispanyanın hangi şehrinde yaptırıcaksın

Cnm benim seni iyi hatırlıyorum çok üzülmüştüm o zaman şimdiyse çok sevindim hayırlı uğurlu olsun böyle haberlerini yaz bizede emi nerede tedavin başladı hangi merkez çok ama çok sevindim:) inşallah GÜZEL haberlerini bekliyoruz sevgiyle kal

Cnm benim ben de araştırıyorum nasıl irtibat kurdun hangi merkez tam bilgilerini verebilirmisiniz çok sevinirim:) valla 6 donmuş var orada ama yeni merkez araştırıyorum bende şaştım artik

zor günler yaşadınız inşallah tedaviniz güzel geçip bebeğinizi kucağınıza alırsınız hayırlı olsun tedaviniz

Bak görüyorsun senin doktorunda aynı düşünüyor
Burada kaç kadın transfer sonrası negativ aldı içinde bizde,acaba bizim implantasyon penceremizmi gecikiyor
İşte bunuda denemek lazım
Cnm benim zazam bende yeni merkez araştırıyorum fikirlerin benim için çok değerli nereyi araştırsam nereye gitsem

Canım teşekkür ederim inşallah hepimizin hayırlı olur tedavileri. Estrofem başlayalı 5 gün oldu rahim kalınlığı 8 mm. Kıbrıs’tan haber bekliyorum gün için. Ben iki denememi de aynı klinikte yaptım bu üçüncü olacak. Kyrna tüp bebek merkezi ben çok memnunum klinikten

Cnm benim rahîm kalınlığın çok iyi sonucunda çok iyi olur inşaallah:) rabbim kucağına almayı nasıp etsin transfere giderken haber ver dualarımız seninle cnm brnim

Kac dakikada goturdu gotururken bisey yapmak lazm mi bende oyle yapmam gerekicek sanirim. Hastane bize 2km 8-10 dakika arasi. Sorun olur mu? Doktor evde versin dedi cunku benimki henuz vermeye bile tam ok degil. Birde oncesinde hastaneden kap mi aldiniz? Sonuclariniz nasil cikmisti? Ozellikle suna suna bakin dememe gerek var mi ki? Cunku bidaha bidaha vermesi zorlasabilir

Cnm benim ben de araştırıyorum nasıl irtibat kurdun hangi merkez tam bilgilerini verebilirmisiniz çok sevinirim:) valla 6 donmuş var orada ama yeni merkez araştırıyorum bende şaştım artik
Neden donmus kullanmıyorsun canım ?ivi clınıc barcelonada eyaletı suan unuttum v ıle başlıyordu ücret sorduğumda once testleri getırırn durumunuza gore dedıler mıtokondrı naklı donsyon tendam yontemi gıbı seyler var bende cok kurcalamadm ama bi fiyat lıstesıyolladılar hatırlamıyorum suan Türk parası sanırım 45 bin cıvarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…