Zaza74 bu i eksiklikleri olan merkezler hangileridir isim verirsen bizim için faydası olur ?

Çünkü ben kıbrısa olumlu bakıyorum en azından o merkezlere bu açıdan bakabilirim

Zazacim iyiki seni yakaladım sana veye bir bilen varsa yazabilirmi cd 56 testi değerleri kaç olmalı bilmiyormusunuz bir ara yeşil ada söylemişti geriye dönük çok baktım ams bir türlü bulamadım daha doğrusu vaktimde yoktu benim cd 56 kan testi sonucum 13.8 çıkmıştı dr. Sorun yok demişti acaba sınır kaçtı veya ideali kaç olmalı bilen varsa yazsın ne olur

Mrb ben sperm donasyonu yaptiranlardan genel bilgi almak istiyorum. Süreç nasıl islemeli, giderken elimde hangi tetkikler ve tahlil sonuclari olmali, max. kaç gün Kıbrıs'ta bulunmaliyim gibi? Okuduklarima göre British bu işte en başarı oranı yüksek klinik gibi görünüyor, tecrübelerinize ihtiyacım var. Bir de maliyet nedir, yaklaşık olarak donasyonlar ne kadara yapılıyor?

Canım hayırlısı olsun istediğin merkezi ara telefonda yetkili kişi bütün bilgiyi veriyor fiyata kadar yada geriye dönük sayfaları oku buradan ne yazsak birebir görüşme gibi olmaz WhatsApp üzerinden telefonla arıyorlar sende arayabilirsin

Teşekkür ederim önceki yazışmaları okudum epey aslında ama tarihleri çok yeni değil diye sormak istedim tekrar.. Kurumları aramak en mantıklısi haklisiniz. Ama bu fikir bende biraz psikolojik baskı yapıyo açıkçası. Endişeleniyorum daha doğrusu farkli bi korku hissediyorum. Normalde hiç böyle biri değilimdir aslında ama bilmiyorum farklı bi his.. Cevap için çok teşekkür ederim :)

Korkacak birşey yok canım kendini sıkma çok güzel yardımcı oluyorlar prosedürü anlatıyorlar zaten buradan ne bilgi okumak istesen sonuçta yine arayacağın mecbur merkez olacak onun için vakit kaybetme. Kalbin aklın nereyi uygun görürse başla gitsin. Benimki yumurta donasyonu bahçeci yani british yeni adı. Hadi hayırlısı olsun.

Hepimiz için cok cok teşekkür ederim bir miktar rahatladim :) arayacağımm

20 kadar sorun yok
Birde vallah uğraşma boş şeydir

tamam da adet goruyorum ama yapmadılar hıcbır zaman yapmadılar . Bır kerw TR de yaptılar o kadar. 1 ın ustunllsu dıye teansfer yapılmamıstı... Ya valla zazacım bılıyorsun yemınlen bu ıs kafaya takmama ısı o super bu super sonuc sıfır kac kere gorduk... Artık bıktım usandım. Tek avuntum sahsen de tanıdıgım ıkı ınsanın buradan bebeklerını saglıklı hır sekılde kucaklarına almıs olmaları.

Bır de cok cıddı rahım takıbı yapılıyor zaten yumurta varsa ve buyuklugune bakıp de erteleyebılıyor transferı yanı prıgesterona bakmak dahı gerekmıyor basıma geldı. Bu konuda dogus cok dıkkatlı mesela. Ve bır sonra kı ay muhakkak lucrınle baskılıyorlar. Ya kızlar her sey mukemmel yapılınca da olmayabılıyor. Rahım fılmı cok onemlı tekrar twkrar dahı olsa dıyor kacıyorum.

Rahim filmıne bende katılıyorum
Eskiden gebeliklerimin 3 tanesi hsg sonrası oldu

Rahim filmıne bende katılıyorum
Eskiden gebeliklerimin 3 tanesi hsg sonrası oldu
Cnm benim her tedavide ilaçlı rahîm filmi çekildi 1 hafta sonrada hgs yapıldı hiç hamilelik yakalamadık bir kere bile böylece hep umutlarım kırılıyor daha ne yapabiliriz diye geriye yapacak sadece era testi kaldı bir onu yapmadım şaşkınım artık ne yol izleyecegimi bende bilemiyorum

Cnm benim çok teşekkür ediyorum inanki derdime bir çare arıyorum acaba ondanmi olmadi bundanmi diye bende şaştım niye olmuyor diye
Bir zamanlar bende bu cd peşindeydim acaba bundanmı olmuyor diye bir ton serum yedim yinede düşükle sonuçlandı
Son gebeliyimi bilmeden ilaçları buraktım kendi başına büyüdü ve güzel keseye kadar gördük
İnanki boş şeydir bu cd falan

Ben artık bu dega o ukrayna doktorunun dediyini yaptırıcam
Progesteronun 5 günü değil 7 günü transferi deniyecem
Bunu bir kaç doktorlada konuştum onay verdiler
Bazen implantasyon penceresi 48 saat gecikiyor
Yada tan implantasyon zamanı yakalamak için ispanyaya gidip era yaptırmam gerek

Cnm benim benim dr.da cd 56 takma kafana dedi zaten sorun cikmadi çıkan değer 13.83 dedi bundada sorun yok bu katıl hücreler her insanda var bende bile vardır dedi birde benim bu son tranferde vajinal progestoran başlattı 3 gün sonrada göbekten bir progestoran daha başlattı ama biz batuma bir gün önce gittik merkezde tranferi yapalım 5 gün olmuş diye yani buradaki doktorumun dediği günden 1 gün önce yaptılar tranferi buradaki doktorum çok kızdı niye kafalarına göre yapıyorlar ben ona göre tarih verdim ne diye bidi olmazmış dediler bak olmadi dedi ben ona göre impitalasyon penceresini yakalamak istedim diye şimdi 1 gün için başa döndük dedi yani progestorani bu sefer 6 gün kullsndirip öyle tranfer istemişti eğer olmasaydı yine progestorani 7 günden sonra tranfer olacaktı diye çok kızdı hem merkeze hemde bana birde dediki era testini sormuştum dediki aynı şey 3 adet geçerli ve aynı tranfer gibi hazirlanacaksin testi alıp göndericem era testide sonuçta hep progestorana bağlı rahim penceresini görmek 5 gün yapıldı olmadi 6 günü istedim benim takvimimi karstirdiniz saati bile önemli dedi şimdi tekrar başlarsam 6 günden veya 7 günden itibaren transfer saatini bile yazicam ons göre yapsınlar diye işte böyle şimdi bizde böyle bir yol izleyeceğiz galiba korkumdan başlayabilirsem daha geride 6 donmuş var hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim bir kere bile gebeliği yakalayamadık artık çok korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…