Bak görüyorsun senin doktorunda aynı düşünüyorCnm benim benim dr.da cd 56 takma kafana dedi zaten sorun cikmadi çıkan değer 13.83 dedi bundada sorun yok bu katıl hücreler her insanda var bende bile vardır dedi birde benim bu son tranferde vajinal progestoran başlattı 3 gün sonrada göbekten bir progestoran daha başlattı ama biz batuma bir gün önce gittik merkezde tranferi yapalım 5 gün olmuş diye yani buradaki doktorumun dediği günden 1 gün önce yaptılar tranferi buradaki doktorum çok kızdı niye kafalarına göre yapıyorlar ben ona göre tarih verdim ne diye bidi olmazmış dediler bak olmadi dedi ben ona göre impitalasyon penceresini yakalamak istedim diye şimdi 1 gün için başa döndük dedi yani progestorani bu sefer 6 gün kullsndirip öyle tranfer istemişti eğer olmasaydı yine progestorani 7 günden sonra tranfer olacaktı diye çok kızdı hem merkeze hemde bana birde dediki era testini sormuştum dediki aynı şey 3 adet geçerli ve aynı tranfer gibi hazirlanacaksin testi alıp göndericem era testide sonuçta hep progestorana bağlı rahim penceresini görmek 5 gün yapıldı olmadi 6 günü istedim benim takvimimi karstirdiniz saati bile önemli dedi şimdi tekrar başlarsam 6 günden veya 7 günden itibaren transfer saatini bile yazicam ons göre yapsınlar diye işte böyle şimdi bizde böyle bir yol izleyeceğiz galiba korkumdan başlayabilirsem daha geride 6 donmuş var hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim bir kere bile gebeliği yakalayamadık artık çok korkuyom
Benim doktor 3 gun embrionunu 15gun 5 gun embrionu 16 gun yapiyor ben cok erken digilmi diyordum... en sonki transferm rahm kalinlig yuzunden iptal edildi 14mm sizce bu kalinikta yaptrsaydim gercekten tutmazmiydi...Rahim filmıne bende katılıyorum
Eskiden gebeliklerimin 3 tanesi hsg sonrası oldu
Bencede olabilir cesaretlenince denicezBak görüyorsun senin doktorunda aynı düşünüyor
Burada kaç kadın transfer sonrası negativ aldı içinde bizde,acaba bizim implantasyon penceremizmi gecikiyor
İşte bunuda denemek lazım
Muhtemelen stresten. Ama sevinmelisin. En azindsn menopoz degilsin. Doktorun menopoza girmisin adet olamazsn da diyebilirdi. Demekki normal hersey. Bu güzel bise. Tedavinin ertelenmesinde de vardir bir hayir.Stres vardi cok tabii ama simdi eve sigmaz oldum cok kotuyum
Aynen bende oyle dusunuyorum , nihayet bugun kanama basladiMuhtemelen stresten. Ama sevinmelisin. En azindsn menopoz degilsin. Doktorun menopoza girmisin adet olamazsn da diyebilirdi. Demekki normal hersey. Bu güzel bise. Tedavinin ertelenmesinde de vardir bir hayir.
Sessiz bir sessizlik çöktü grubaBuara buralar cokmu sessiz bana mi bildirim gelmiyor acaba bayanlar nerelerdesiniz
merhaba. tektarafli agrilarinizi ve lekelenmeleri kacinci haftada yasadiniz?Canım kan sonucunu yeni gördüm gayet iyi maşallah. Kötü düşünme ve lekeden korkma. Şu doktorların şüphelerin ne zaman doğru çıktı acaba? Ben dış gebelik geçirdim ve sadece bir tarafında ağrıdan duramıyorsun aynı zamanda kahverengi kanama da sürekli. Lütfen korkma ve nol bol dua et. İnşallah 2 katından bile fazla artar inşallah...
Zaza bunu nasıl ayarlıcaz ses söylesek sorun olur muBen artık bu dega o ukrayna doktorunun dediyini yaptırıcam
Progesteronun 5 günü değil 7 günü transferi deniyecem
Bunu bir kaç doktorlada konuştum onay verdiler
Bazen implantasyon penceresi 48 saat gecikiyor
Yada tan implantasyon zamanı yakalamak için ispanyaya gidip era yaptırmam gerek
3 çizgiyi mi kast edıyosun ımplyasyon ıle?son trasnferde dr 3 cızgı dedı ama ondan 4 gun sonra transfer oldu bende o cızgıye takıldım o gun yapsa tutar mıydıBak görüyorsun senin doktorunda aynı düşünüyor
Burada kaç kadın transfer sonrası negativ aldı içinde bizde,acaba bizim implantasyon penceremizmi gecikiyor
İşte bunuda denemek lazım
Umutlarlila sen ispanya konusunda bir yol katettin mi ya da kıbrısta olumlu düşündüğün bir yer var mı
Canım kimse bana kızmasın ama kıbrıs bana uzak gelıyor neden boyle dusunuyorum bılmıyorum en ıyı yerde olsun dıyorum.ben kalacak yerımı bile ayarladım ıspanyadaOcakta gıdıcem Allah ızın verırse
Sen de mi orayı dusunuyosn
Günaydın herkese evet çok sesiz kalmış buraları eee biz anlatıyoruz ne yaşarsak ne tedavi olursak bazı arkadaşlar geliyor hamileyim bitti bir daha yoklar yahu soruyoruz lütfen tedavi şekillerini anlatın diye haa tabiki hamileliklerinede çok seviniyoruz bize umut oluyorlar herkes anlatsa burası bu kadar sesiz kalmaz burası benden bu kadar herkes kendine iyi davransin
Canım inşallah hadi bu sefer yüzün gülsün çok sevindim hayırlısıyla allahın izniyle güzel haberler alalım senden.Beni tanıyanlar neler yaşadığımı bilir bebeklerimi kaybedeli 6 ay oldu onun için biraz sessiz takipteydim, 4. ay sonunda tekrar denemeye karar verdik ve Tedaviye başladık ama sonuç almadan bişey söylemek istemedim. Size fikir olmasını istediğiniz için süreci anlatayım. 3 ay önce adet düzenleyiciye başladım geçen hafta son adeti oldum ve Doktora kontrole gittim estrofem ilk 2 gün 2* 1 sonrasında 3*1 ile devam ve coraspine başladım. Yarın tekrar kontrol var. Herşey yolunda giderse diğer hafta transfer olacak.
Canım inşallah herşey gönlünce olur seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım bizim sınavımızdır bu Rabbim inşallah bu sınavdan hayırlısıyla geçeriz hakkımızda hayırlısıBeni tanıyanlar neler yaşadığımı bilir bebeklerimi kaybedeli 6 ay oldu onun için biraz sessiz takipteydim, 4. ay sonunda tekrar denemeye karar verdik ve Tedaviye başladık ama sonuç almadan bişey söylemek istemedim. Size fikir olmasını istediğiniz için süreci anlatayım. 3 ay önce adet düzenleyiciye başladım geçen hafta son adeti oldum ve Doktora kontrole gittim estrofem ilk 2 gün 2* 1 sonrasında 3*1 ile devam ve coraspine başladım. Yarın tekrar kontrol var. Herşey yolunda giderse diğer hafta transfer olacak.
Sanırım aynıdır, benim sadece doğumdan sonra 6 ay geçmesi gerektiği için doktor bekletti. Doğumdan sonra da adet olmayınca hiç ilaca başlattı. İlaç prosedürü de her kliniğin her doktorun farklı olabilir. Rahim kalınlığına göre dozu arttırabilir veya aynı doz da devam edebilirHayal ett canım bu süreç Normal adet görenler için de geçerli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?