Babycim cinsel ilişkiden en az 7-8 gün sonra kanda 10-12 gün sonra idrarda çıkar
Düşün bir spermin vajınadan yumurtalık yolu 8-10 saat,mayalanma 12 saat
5-6 gün tüpün içinden embriyonun rahim içine inişi
Ve 1-2 güne implantasyonu
İmplantasyondan 24 saat sonra yavaş yavaş beta kanda,24-48 saat sonra idrarda çıkar
Bazı testlerin üzerinde reklam amaçlı salak şeyler yazıla bilir
Nolursun erkenden idrar yapıp kalp damarlarınızı erkenden sıkmayın
Unutma bebişler seni istiyor
Kabul et onları
Güzel sonucunu bekliyorum

Keşke gününü bekleseydin .Boşuna stres yapma gününde kan testi yap.ilaçlarını da bırakma.Allah bilir canım belki de tutmuşlardır.üzülme ve strese girme lütfen.

Erken test için kendimi suçluyorum ben dayanamam duramam bekleyeyim derken daha stres olurum ama gerçekten bakıyorum okuyorum hreksin farklı olabiliyor benim umudum var umarım idrara geçmemiştir daha..

clexane 0,4 gunde 1 coraspin gunde 1 bence yeterli doz.

Erken test için kendimi suçluyorum ben dayanamam duramam bekleyeyim derken daha stres olurum ama gerçekten bakıyorum okuyorum hreksin farklı olabiliyor benim umudum var umarım idrara geçmemiştir daha..
zaten eşim erken yaptım diye söylenince yeşile söz verdim deyince “küstüm ona” dedi :)

zaten eşim erken yaptım diye söylenince yeşile söz verdim deyince “küstüm ona” dedi :)
Insan ister istemez kendini tutamıyor bakıyorsun görmeyince hayal kırıklığına uğruyor insan ama sonuna kadar beklemek lazım en ikincisinde ınsallah test filan yapmicam rabbim nasip ettiyse eğer 6.gün bile idrarda çıkar.rabbim herkese nasip etsin azcik daha dayan

merhaba arkadaşlar inanın tam 3 gündür forumda 1. Sayfadan bu sayfaya kadar kim ne yazmış herbir şeyi not ederek okudum ve daha önce neden bu kadar detaylı okumadım diye çok kızdım kendime. Resmen işimden izin alıp istanbula gittim dönüş bileti bulamadım saçma sapan yerde kalmak zorunda kaldım. Eşim zaten yanımda değil gelemiyor iyice delirdiğim bir dönemdeydim ve görüşmek için gidilebilecek en saçma yere gitmişim. Z Zaza74 başını çok ağrıttım o dönem sürekli sana soru sordum hakkını helal et.. pıhtılaşma iğnesiyle ilgili yazdıklarınzı görünce yazmadan geçemedim ben mthfr C677T heterozigot ve mthfr A1298C heterozigot olarak görünüyorum kromozom testinde. Ankarada tüp bebek tedavisi gördüğüm dönem gittiğim 3 farklı doktor ki hepsi profesör iğne vurulmadan olmaz dediler. Daha sonra gittiğim Hakan Yaralı ki, her ne kadar hamile kalamasam da benim gözümde en iyi tüp bebek uzmanıdır, sen taşıyıcısın iğneye gerek yok dedi. Gerçi orda embriyolarım iyi görülmediği için hiçbirinde boşyere transfer yapılmadı. Daha sonra gittiğim başka bir doktor 2 heterozigot 1 homozigottur senin hamile kaldığında iğne vurulman şart, bir de bu kadar zorlukla anne olacaksın bunu da iğne yüzünden mi kaybedeceksin dedi, o da mantıklı geldi. Geçen sene kuzenim hamile kaldı geçmişte 1 düşüğü var. Bunda çok korktuğu için periadontolog eşliğinde gebeliği takip edildi. Clexanı günlük 8000 olarak verdiler ve koluna bacağına yapmayacaksın, 9 ay boyunca karnın 3 parmak sağ ya da soluna vurulacaksın denildi. 9 ayın sonunda bebek doğdu 40 ı çıkana kadar emboli riskine karşı iğneye devam ettiler. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama belki bu konuda araştıran vardır diye yazmak istedim. Sanırım pıhtılaşmanın düzeyi herkeste farklı olabiliyormuş.

Evet yeşilcim her keste farklı oluyor
Mavisufi arkadaşımda erken gebelik testi(preductor) negativ 6 günde gösterdi,hayalet çizgi bile yoktu
Bana özelden atı ve okadar ağlıyorduki.ama sonra ikiz gebelik çıktı.

Canım benimde hem hetero gem homozigot çıktı
Ama bu genelde 12 haftadan sonra dikat yetirmen gerek dedi doktor
Ama kime inanıcaz bilemiyorum
Biride tedaviden 2 ay önce başla demişti

Vallah artık bu aspirin kleksandan iç kanamasından gidicem her halde
Aman Allah korusun:)) işin kötüsü ne zaman clexan yapsam tansiyonum düşüyor, olduğum yerde oturup kalıyorum. Sanırım bunun düzeyini ölçen testler de varmış bir de onu yaptırmak gerek. Allah’a ağır güç varmasın da hamile kalması sıkıntı, hamilelik süreci sıkıntı bu nasıl iş anlamıyorum ki:) en yakın arkadaşım hamile farkında bile değildi 2 ay bitince öğrendi. Geçen yanında doktora gittim her şey yolundaymış çok şükür vitamin hapı verdi sadece. Arkadaşım da İçemiyorum midem bulanıyor dedi doktora, doktor daha hafifini yazıym o zaman dedi. ben şaşkın şaşkın bakıyorum tabi bu diyaloğa:) neyse bu da bizlerin hayırlısıyla geçmiş olduğumuz son sınavlarımız olsun inşallah ne denir ki..

Küsmesin Burda gece gündüz aklımdasınız çok istiyorum bebeğiniz olsun sizin de..ne çok yakışırsınız biliyorum çünkü..sadece yine de üzgünüm bir daha cesaretlendirmeyeceğim kimseyi erken yapın diye

biliyorum ne kadar cok istediğini ve cok sevinecegını. Senin bebelere bakıp ümit buluyoruz biz. Belki daha sonra cokar kim bilir.. Beklemeye devam. Biraz evvel proluton u yine vurdurdum. Bırakmadım ilaçları elbette merak etme.

ben 40 + olup aynı zamanda sigarada ictigim icin kistler icin dogum kontrol hapı kullanırken de hergun vuruluyorum. Hayatımız clexane olmus :) Allahtan kutuları istiflemisim gecen sene oksapar canımı cok daha fazla yakıyordu. Canım clexane ım benım

Bende şimdi onu araştırıyordum. Tek heterozigot olup çoklu düşük hikayesi olanlar var kulüpte. Bende de tek heterozigot var ve açıkçası gözüm korktu. Sanırım insiyatif alıp doğuma kadar kullanacağım

Çok teşekkür ederim hayırlısı ile inşallah sizlere de olsun

Çok çok çok üzüldüm
Allah'ım büyük sabır versin inşallah
Güç kuvvet versin inşallah

Merhaba arkadaşlar
Bende de olumlu haberler yok maalesef.
5. Negatif tüp bebekten sonra bir yandan donasyon araştırmaları bir yandan kendimizi toparlanma derken çok zorlanıyorduk.
Yalan değil, maddi manevi süründük kocamla. Allah'ım beterinden saklasın, şükür bugünlerimize diye diye hep ikimiz birbirimize destek olduk.
Yılbaşından 1,2 hafta önce yine adet olmuyorum, menapoz mu yükselen tiroid mi diye kan vereyim dedim. İlla beta hcg bakalım dediler, 0 küsurlu rakam çok ağlattığı için istemiyorum dedim, doktor dinlemedi, baktı.
Sonuçlar açıldı.
Beta 277
2 gün sonunda 690 küsur
2 gün sonra 1400 küsur
Deliriyoruz karı koca
Kese görüldü
Kalp attı
Öyle muhteşem günlerdi ki
Az mı şükrettik az mı sadaka dağıttık diye sorguluyorum kendimi...
Pazartesi oksapar ve crione jel yazdırmak için hastanede ölçülen tansiyon 19-10.
Hemen kardiyoloji sevk, tansiyon hapı başladı, bu haftayı raporla kapattı. Eve geçerken kanamam geldi. Hemen kliniğe koştuk, aspirini kes, o yapmış, bebek sağlıklı, kalp atışı hızlı.
Salı kanama devam, yeniden doktora koş, kese sağlıklı, kalp atıyor.
Çarşamba kanama arttı, üniversite hastanesine koştuk, kese sağlıklı, kalp atıyor.
Perşembe temizim, evdeyim, akşam saatlerinde resmen regl oluyorum,hem de şakır şakır. Acil kadın Doğum evine koştuk. Bebek solda, kanama sağda. Korkma iyisiniz dediler. Progestran yut dendi, yuttum. Tansiyon ölçümü 12-9
Perşembe gece tam uyumadan tuvalete girdim, gene kanıyor.
Olsun dedik, dayanalım, Cumartesi zaten kendi doktorumuzda randevu var.
Cuma yatarak ve bol kanamalı geçti.
Cumartesi öğlen 13'te randevu.
Maalesef kalp atmıyor.
Yerin kaç kat dibine girdik, hatırlamıyorum. 10+ bilmem küsur bebeğimiz var, kalbi atmıyor. O son gördüğümde kıpırdayan yavru şimdi sessizce duruyor.
Yarın işe gidip yıllık izin alacağız, durumu anlatacağız, aile büyükleri az önce öğrendi. Hep saklamıştık onu koynumuzda.
Salı günü operasyon ile alacaklar.
Çok uzattım biliyorum, affedin, içimi dökmek istedim.
İsyan etmiyoruz, kıyaslamıyoruz, neden demiyoruz da çok zorlanıyoruz.
Allah'ım şahit bu yolda yürüyen herkese ediyorum dualarımızı.
Bu bir imtihan bunu da biliyoruz.
Allah'ım zorumuzu kolaylaştırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…