Derdin derdimdir kuzum
Okadar içten yaşadımki çektiklerini
Allahım güç kuvvet versin ayakta durmağa

Ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemedim Allah’ım sabırlar versin.

Ne desek boş... Malesef boş... Çok üzülüyoruz başka d bir şey yapamıyoruz. Dua etmekten başka elimizde bir şey kalmıyor. Umarım yıllık izninizde karınkoca birbirinize sarılır ev de sakince oturur hem ağlar hem de gülmeye calısırsınız. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki su anda .. Icım ıcınızde gibi. Cok gexmısler olsun.

Çok teşekkür ediyorum arkadaşım.
Kocam zaten herşeyim.
Onun gözyaşları yüreğimi bin kat daha dağlıyor.
Yanımda olduğun için çok teşekkür ederim seni takip ediyorum inşallah önce pozitif sonuç, sonra da sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına alırsın

Bir şey soracagım cunku gozlemledıgım bir sey var : Daha evvelden canlı bebek dogumu olanlar bızım yaslarımızda donasyonla sansları daha yuksek sanki. Aslında bununla iligi arastırma var desteklwyen. Birkac cok sevdıgım sahsen tanıdıgım arkadasımda aynı durumda. Acaba hıc cocugumuz da yok fazla mı zorluyoruz aklımda deli sorular. Ümit olsun hic cocugu yokken 45 yas uzerı canlı bebek kucagına alan oldu mu buradan arkadaslarım.

Haklı olabilirsin.
Yani Allah'ımdan umut kesilmez de o kadar negatif ve sıkıntılı süreçler yaşayınca donasyon da insana acaba dedirtiyor.
Hani belki de bana anne olmak nasip olmayacaktır. Bana da verilen imtihan budur diye düşünüyorum.
Zorlayarak kendimi boşuna mı hırpalıyorum diyorum.
Kendimi çok dinliyorum susuyorum konuşuyorum...

Amin inşallah
Allah'ım razı olsun canım arkadaşım
Allah'ım hepimize yardım etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canim rabbim sabir versin çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah çok zor biliyorum en kısa zamanda toparlanirsin ınsallah

Ben bakudeyken 62 mi 64 yasinda kadin ilk ikizleribi dogurmustu, bu arada bende bi kez negativ bi kez transfer iptal oldugu icin 3 ay boyunca git gel surekli oradaydim iste nst falan diye 50li yasli kadinlar geliyordu coguda ikiz bence fazladan embrion transfer oldugu icin celaletin beyin hastalarinda cogu ikiz oluyordu yani bence bu olayin daha ince anne olmasiyka ilgili digil yaslada ikgisi yok 26yasindayim ve donor olarak 3 kez denedim cok sukur 3 de hamile kaldim yani yasim genc olmasina ragmen saglikli 4 embrion biri bile tutunmamisti o zaman kesinlikle anne olamiycam diyordum lutfen bu yaziyi okuyan bu dertle bogusan her kimse aynisini yasayan belkide daha fazlasini biri olarak soyleyecegim tek sey gercekten ama gercekten NASIP... bi arkadasla ozelden konusurken soylemistim transferm iptal oldugu ay intihara kaliistim.. yasamak icin bi sebep bulamiyordum etrafimda hickimsem yokmus gibiydi... hickimse ne cektigimi nelerle bogystumu bilmiyordu bi tek esim biliyordu oda cook fazla bebek istiyordu artik oleyimde oda kurtulsun bende diyordum sonrasinda bi kez daha deniycem son embrionlari koydrcam tutmazsa sessiz sedasiz herkesin hayatindan cekib gidicem diyordum... esim benden bosanmak istemiyordu kesinlikle olmaz diyodu ama bebeksizde yapicak bi cift digildik... dusunuyorumda cok zor seyler gecirmisiz yasimiza hayatimiza ragmen atlatmisiz.... sizde atlaticaksiniz inanin buna

Çok geçmiş olsun canim rabbim sabir versin çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah çok zor biliyorum en kısa zamanda toparlanirsin ınsallah
Allah'ım razı olsun amin inşallah çok teşekkür ederim arkadaşım.
Zor tabii ki Allah'ım beterinden korusun da bu da çok zor geliyor bana yalan değil.
Toparlanmak istiyorum iyi olmak istiyorum ama bir bebek mızırdaması beni darmadağın ediyor.
Derdi veren Rabbim dermanı verir diyorum, ona sığınıyorum....

Ben aslinda 2 bucuk yillik evliyim ama o kadar durdurak bilmeden doktor doktor kosturdumki belkide 10 yilda yapilani ben bi bucuk yolda yaptrdim.. sonlara dogru insan kafayi yiyomus gercekten.. ben evlenirken bile 5,6 ayda bebek dusunmuyor tarzinda takiliyorsum ama evliligin ilk aylarindan artik insani bi heves geliyo surekli bedenini dinliyorsun acaba diyosun testler yapiliyor silik twstler cikiliyo sonrasinda gelen adet , kanda 0 beta derken 6 ay kafayi yedikten sonra doktor doktor gezdim... gercekten donasyon sirasinda yasadiklarim bire on katlanmisdi hani derler ya daha ne kadar kotu ola bilir diye iste o kadar kotuydu... o gune kadar insan soyle diyo iste sorunu buldum bu yasimda ve fazlasiyla yunurta olmasina ragmen genetik bozuk ve delik oldugu icin anne olamiyormusum... bu insani bi taraftan rahatlatiyo tamam sorunu bulduk diye... bi taraftansa hayatinin sonuna kadar bebek istedikte bu ikinci ve ya ucuncu olur tekrar ayni kadini bulmaya calisicaksin belkide dogulan hic bi coxugun senin ozelliklerini almiycak.. hicbiri senin gibi gulmuycek derken o olayi insan bi sindirmeye calisirken bi taraftanda bu yasta sapasaglqm 4 embrionun tutunmamasi sokunu atlatdim.. tamda bu zamanda yan daireye yeni komsular geldi ve iki tane kucucuk bebekle... geceleri onlar agliyordu ben agliyordum... kafama kafama dovupte ben niye anne olamiyorum diye bagrdigim gunler oldu.. esime git soyle su cocuklari sustursunlar dediyim gunlerde...simdiyse bi kac gundur hafif bisiyler hissetmeye baskadim belkide bana oyle geliyor o kadar mutlu oluyorumki... hele bi dogurupta onlarin kokusunu alinca yasiycaklarimi dusunuyorumdaaa doktugum her goz yasinin zerresini bile hakk etdiler diyorum...

Okurken süzüldü gözyaşlarım.. Kalben istiyorum; dilerim çok yakında sağlıklı bir bebeğiniz olur, tüm acılarınız diner.

Kızlar ben baküde medical plazadayım şu transferimi yaptırayım her şeyi detaylı anlatıcam bana biraz ilgisiz geldiler şimdilik yarın gidip embriyoların durumunu öğreneyim gelip gelmemeniz konusunda gelirseniz hangi konularda neler yaşarsınız nelerle karşılaştığımı ayrıntılı anlatıcam. Benden haber bekleyin soranlar oldu çünkü baküyü.

Kizlar suan gercekten yasadiklarimi tekrar dusunerek sizinkileride ikuyarak aglayarak size dua ediyorum... rabbim bu qrupta ve ya olmayan bebek hasreti ceken her aileyi sevindirsin Lutfen kizlar guclu olun duanizi esirgemeyin dogrusu ben son ayda pekte dua edecek durumda digildim allah korusun artik kafayi yedigim icin sabahlara kadar bana neden bebek vermiyosun digio tum evi dagitmistim.. siz ama yapmayin bol bol allaha siginin bide dua yazdirin duanin gucune inaniyorum ben bile cantamdan muska buldum evime kimse gelmez kimsenin evine gitmem derken boyle konularda da bi bakin bidi biseymi yapmis dige o kadar kotu insankar varki... bekkide siizin kaderinizdeki yavrunun size gelmesini geciktiriyo engelleyemezler ama daha zor daha uzun bu surec yasamanizi saglarlar lutfen bunu iyi bi dilek gibi karsilayin

elbette Nasip dir ama siz cok gencsınız yasınız 26. Acaba o 50 de gelenlerın daha evvel cocukları var mı ıdı onu merak edıyorum... Bır de ımı embryo bolunup uc dort oluyor mesela ben de oldu ondan ben rıske stsmıyorum artık ıkı den fazla koydurmam ımkansız. Ama gercekten45 yas ustu kımse var mı onceden coxugu olmayıp olan?

Yoktu canim hepsine sormustum bayaa sadece bi kadin 42 yasindaydi ikk cocugunda engelliydi psikolojik durum diye soyledi ikinciyi donasyon yaptiriyoruz buyuzden demisti genelde donasyon yapilsa bile kimse soylemiyodu bende soylememistim

Kızlar instagram kullanıyor musunuz bilmiyorum ama dr. Banu çiftçi’yi takip etmenizi öneririm. Bazen bizi bizden güzel anlatıyor. Kendisi de benzer yollardan geçmiş her okuduğumda ‘aynı ben’ diyerek okuyorum.. insan yalnız olmadığını anlıyor.

Kızlar secey ve guest arkadaşlarım bana bu akşam okadar iyi bulgular verdiki paylaşmak istedim
Başarısız donasyon ve düşükler imunolojı bulgular Hlac-kır lütfen inceleyin bu testi
İvi klinik bu testle size daha uygun olan donörü buluyormuş
Veya başarıyı artırmak için tek embriyo transferi ve immünomodülator tedavisi veriyorlar kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…